NRMM
|
Daaaaaaan! No pa ste res zmrzjene .......pri nas že od včeraj zažiga klima maximalno....kak je fajn,da so mali otroci,vsaj izgovor,da je potrebno zato ogrevat stanovanje .Ponoči me je zeblo kot cucka,ker ni bilo moža doma sem si vzela še njegovo odejo in spala pokrita z dvema odejama,a v hiši 24 st ......le kaj bo pozimi z mano?? Trenutno imam par minutk,potem pa moram it likat .Ati,dedi in babi čuvajo Mašo (ki spi zunaj pod streho in v zaveterju),Maruša je pa šla z mano domov in po poti zaspala in trenutno lepo aja v postlci.Že skoraj 14 dni mi ga sračka z dnevnim spanjem,prej je tako lepo zaspala sama v postlci,zdej pa ni šanse in zaspi še le v avtu,do včeraj tudi zvečer ni prej zaspala kot okoli 21-21.30,ne vem kaj jo je to zagrabilo.Očitno resnično ati vpliva nanjo tako zelo in se verjetno boji,da bo ušel,kajti ko smo same je vse ok,papa,spi,včeraj je celo zaspala malo čez 20 .Kdo bi razumel to njeno malo glavico . Maša pa se je odločila,da bo spala samo pri mojih starših in še to obvezno zunaj v vozičku,tako da je videt kot mali eskim,je pa zmožna prespat tudi 4 ure zunaj,tako da zdaj ko je grdo vreme kar tole prakticiramo,ponoči pa še vedno pridno aja, od 20.00 pa do 5-6 zjutraj in potem še do 8-9. Danes sem jo peljala cepit proti rota virusu,mala je spila tisto dozico cepiva,kot da bi bila ne vem kako prestradana .Jo je P tudi pregledala,naredila hitro posvetovalnico in je vse ok .Iz firbca sem si jo stehtala in ima 7200g .Tako da so nama nasledno posvetovalnico prestavili za 14 dni,ko dobi še eno dozo cepiva in prvo cepljenje pri 3 mesecih.Je pa kar zasoljena cena cepiva,ena doza pride 75,95 EUR,ampak boljše to,kot da staknemo rota virus. Cumaaaaa si že na bregu?? Arielca,da se Brina čimprej pozdravi . Šnucika tudi vi se čimprej pozdravite .Mi smo bili tudi prehlajeni,najprej mi je Maša kihala en dan neverjetno veliko in imela polni nosek in sem jo porihtala v 3 dneh z mazilom,potem je mene zagrabilo za 3 dni,no na koncu še moža,ki je bil tako kot si tudi ti rekla.....za umret .No vsaj Maruše ni dobilo in že trkam na les,da tako ostrane. Bote dajale svojim lumpijem in lumpikam kakšne sirupe za preventivo pred zimo?Jaz bi ji dajal,ampak ne vem kaj.Je pa res,da mala poje ogroooomne količine sadja in dnevno spije predpisano količino cedevite. Grem peglat,drugače se bo Maruša prej zbudila in potem je konec luštnega . Bodite pridne,da neha deževat! LP