|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
3.9.2007 22:11:40   
šnucika
Kako je mene danes naša mala divjačka zmatrala...sem že kar spala pred TVuser posted image .
Pa se je zbudila že po pol ure spanja..ne vem,kaj ji je.Prejšnjo noč se je tudi zbujala,potem pa je po ne vem koliko mesecih spet spala z nama,da je bil mir.Očitno se nekaj kuha po njej,danes je tudi kihala in smrkala....upam,da je to od zobkov,ker jo trojkice že nekaj tednov matrajo.user posted image

NRMM - ob takih dogodkih ostane človek brez besed.Nepričakovane izgube so vedno najtežje.Čas bo odnesel bolečino,ampak v tvojem srcu bo prijatelj vedno živ.user posted image

cuma - kaj novega?user posted image

nana liza - sline so se mi pocedile,ko sem brala o tvojih dobrotah!Glede morskih sadežev pa se ne sekiraj..kot si napisala..če paše paše!Tudi jaz sem jih v user posted image  parkrat jedla....brez slabe vesti.

mml - dobra ideja za srečanje!user posted image Glede na to,da je globalno segrevanje...se ga lahko organizira tudi pozimi...saj snega itak ne bo več....hahauser posted image

Uf...Živa se je že drugič zbudila.Res mi ni jasno,kaj ji je!Nima vročine,iz nosa ji ne teče zelo..???user posted image

Boljše,da grem še jaz počez,če bo tako nadaljevala celo noč.Jo bom dala k sebi,tako vsaj nekako spi.

Lahko noč in jutri lep dan,čeprav pravijo,da bo hladno.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
4.9.2007 7:52:55   
Kofi
Dooobro jutro!
A sem res prva? user posted image  za vse! Jaz sem jo že...mi jo je dragi hmali v posteljo prinesu.

Včeraj sem bla na AC in je šlo vse ok. Jaz sem sicer vidla tisto iglo kako blizu mojega user posted image  šiba, samo zgleda da sem to vidla samo jaz. Zdaj pa na rezultate čakat. Upam, da pridejo čimpozneje, saj so na ta način pozitivni.
HIMH hvala za trud. So bli vseeno ful prijazni z vsemi dekleti tam. No, saj sem bla najmlajša. Ostale 4 so mele že čez 36 let pa 2 od njih 1. otročka user posted image  - pozno se odločajo za to a ne?

NRMM sožalje za tvojega prijatelja. Upam, da si že boljše. Tako kot je že ena prej napisala - spomini ostanejo! user posted image user posted image

Arielca lepo, da je minil prvi dan brez pretresov! Enega user posted image  zate!

Naj vam napišem še, kaj se nam je dogajalo ko smo se vračali z Italije - prelepega dopustovanja: ko smo se vozili proti Ljubljani, smo naleteli na konvoj slovenske vojske, ki je vozil tko počasi, da so vsi vozniki popuser posted image evali poleg. Mi se nismo dali in šli lepo počasi za njimi, saj smo mogli it na desno, kjer je odcepni pas za ABC prehod cestninske. No, pol se nam odpre rampa in en kmet je iz ABC+ zavil na desno proti nam in
spičil mimo našega ABC - rampa se je za njim seveda zaprla in kak...direktno nam na avto - na šipo!!!!! S takim šusom, da se je rampa samo utrgala. Moj je tko zažlajfal, da je kaj...še dobro da ni blo nobenega tik za nami, ker bi ga imeli še njega v riti. Ta ki je ušel pa je bil nek avstrijc...baje iz gradca. Moj je ustavil avto mal naprej od ABC, pa letel k eni ženski na ABC+, vprašat če je vidla, da nismo mi krivi. JE rekla da ni vidla, da je samo čula...no, mene pa v avtu strah ko psa, saj je ustavil preblizu ABC in so avti drveli mimo našega avta tko blizu, da sem vse vidla v nas in me je ful skrbelo za NEli, ki je bla točno na tisti strani (za sovoznikovim sedežem). Kriza v glavnem...tresla sem se od šoka, mrzlo mi je blo, srce me je bolelo...vse živo. Pol smo se zapeljali na policijsko na Vič. Tam nas je en policaj arogantno odslovil, da to ni v njihovi pristojnosti, naj gremo nazaj na cestninsko! Haloooo???? No, pol je hvala bogu bil poleg še en good gay in nas lepo sprejel in napisal zapisnik. Čez eno uro je bil primer že zaključen (nas je ta policaj pol poklical). Avtu ni nič, nam tut ne. Meni je edino v trebuhu pol tko šraufalo, malo dete je poskakovalo sem pa tja...tko da so ble brcike kr fajn občutne.
To pa še ni vse...pol pa pridemo na mariborsko obvoznico, gremo lepo počasi mimo radarja in pred nami nek kamion ful čudno zavija na desni odstavni pas, pol pa smo samo vidli, kako leti proti nama en meter dolgi in 20 cm široki pleh...dobro da imam takega moža, ki se ne prestraši vsake malenkosti tko kot jaz in je lepo počasi prešel na levi pas, če ne bi nam še tisti pleh se zabrisal direkt v avto. Same take.
100 metrov naprej vidim tik ob cesti ŠTORKLJO, ki nepremično stoji !!! Ma hard...jaz sem bla prepričana, da bom rodila tisti trenutek!
No, doma pa mi moj možek 100 kilski kovček nastavi na hodnik, da ko sem šla spat sem se tko fajn zaletela v njega, ker ga nisem vidla! To je bla pika na i, da sem pol padla kr v jok od vsega hudega user posted image  - zdej mi je  to smešno...v soboto pa mi ni blo ravno najbolj smešno :)

Malo sem vam zatežila z zgodbico...da ne bo samo Jana pisala  kaj vse se dogaja na tem sveti!

Zdaj počivam doma cel teden - sem si vzela kar dopust. Tko da bom ziher večkrat na RR.

Cuma če še nisi šla, je skrajni cajt.. čeprav maš pdp šele naslednji teden!

Ajd...se pišemo

aja...jaz sem tudi za srečanje.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
4.9.2007 8:10:47   
Pajaca
Arielca ja Pajacek in Pajacka sta v vrtcu in vsaj Pajacek uživa, Pajacka malo manj.

MML danes imam mogoče okoli 10 drugi razgovor, tako da upam, da bo kaj s tega. Čeprav ne vem pa kako bo tole šlo. Pač tu mi bodo plačal strokovni izpit in... ma bomo razmišljal sproti kako bo.

NRMM imamo sredi oktobra testiranje za alergije pa sem jim itak mislila rečt če se ga da testirat še na tele pike in pa na penicilin. To je moj Pajac alergičen in bi rada vedela kako je z otrokoma.

Drugače pa danes je spet en poscan dan, pa še M imam. Na prvem razgovoru junija za tole službo k bi jo rada mela je bilo isto. Tako, da upam da je to dober znak???

Glede srečanja v oktobru je čisto odvisno kdaj in kje, čeprav je meni Celje čisto nekje daleč, nimam nobene pametne ceste do tja. Se mi zde, da bi prej Štajerke do Domžal prišle, kot medve z Arielco do Celja. Bi imele sam lepo AC, medve imava pa do tja Tuhinjsko al pa naokoli čez Domžale. A ne ozirajte se name, jaz se oktobra učim za strokovni izpit. Zdaj še zbiram literaturo in me je že groza ko pomislim na to kaj vse bom morala znati.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
4.9.2007 9:10:30   
sonček balonček
Jutro,

jaz sem spila eno kavouser posted image (iz principa, da mi malo dvigne pritisk, ker to je pa že too much). Saj vem, da me bo sedaj želodec bolel, ampak mogoče me pa glava ne bo?!?! Se splača poskusiti, mogoče najdem pravo formulo. Za želodec pa potem spijem en zeliščarski zvarek, ki mi ga je za hude primere pripravila stara mama. Ali pa brinjevec, ki mi ga je prinesel za sodelovko zaskrbljen sodelavec, ki ima sam preveč dela, če mene ni!

Jao, moram it nazaj v službo. Ker je imela moja sestra pred 10. leti kot najstnica anoreksijo, sedaj mislijo, da jo imam tudi jaz. Se govori, da sem v bolniški ker "ne morem jest"user posted image .  Zdaj že ima nad glavo oblaček " duševno motena"user posted image . Sem pa samo eni izmed "prijeznih sodelavk" omenila, da mi je še vedno slabo, če se preveč najem. In ker pred tednom dni, ko sem bila v službi še ni bilo videti ogromnega trebuha, kot se spodobi za konec 5. meseca ali začetek 6. meseca (kakor kdo želi slišati), imam diagnozo - noče jesti! JAO! Najbrž bo najboljše zadevo ignorirat. Včeraj je k meni domov prišel šef, se je ponudil, da mi prinese pokazat fizični model enega izmed kosov za moj projekt. Valjda je zraven prišel še eden najbolj radoveden sodelavecuser posted image , da mu je pokazal, kje že točno živim (živim pa 5 min od fabrike in šef je že bil vsaj 3x pri meni, pa šef hodi po celem svetu, pa se ne izgubi). Zdaj ne vem ali so prišli gledat ali imam kaj v hladilniku, al kaj? Saj šef je prijazen, je prevzel izvedbeni in operativni del mojega projektauser posted image , ker navija zame, ko gre on v penzijo. Ampak ostali... Še dobro, da sem ravno ko sta prišla, pekla svinjsko ribico v mrežci in je v bajti dišalo po hrani... Pa ravno sem na olivnem olju pražila feto za na rukolo... Upam, da so se vsaj malo pomirili glede mojega prehranjevanja. Pa glih name so se spravili, ki sem totalni nasprotnik vsiljevalcev diet, vegeterjanstva, presništva, revij, ki objavljajo recepte za hujšanje...

In potem me kličejo sodelavci, vsakih nekaj dni drug: "Zdravo, kako si? A že kaj ješ? No, potrudi se!" UFFF! Nobenega pa ne zanima iz mojih ust slišat kaj je v resnici. Ker že imajo mnenje, ki ga je fajn slišat in debatirat o njem.

UPS, malo me je zaneslo.

Jaz sem definitivno za srečanje.

NRMM, potem si pa kar nekaj časa živela v Velenju. Jaz sem pa živela do pred štirimi leti v Standardu. Ampak sem hodila na OŠ Veljko Vlahovič. Torej sva bili someščanki. Potem je ta tvoj prijatelj, ki je imel nesrečo Velenjčan? A še kdaj zaviješ v VE?

Mml, zadnji čas, da si povedala šefu. Me veseli, da je pozitivno sprejel.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
4.9.2007 12:31:42   
cuma
Čau punce!

Sem že enkrat vse napisala, pa mi je prekinilo povezavo ... user posted image

Danes zjutraj sem bila na ctg-ju - ravna črta user posted image  ... itak ... že po noči sodeč, sem vedela, da bo tako (spala ko ubita, niti na wc nisem šla user posted image ). Potem me je pregledala in sem seveda zaprta oz. odprta za par mm ... Skratka: mml, pridi k zooobarjuuuu, prooooosim user posted image !!!!! Tinkara je čisto spuščena in v nizkem štartu, MV skrajšan in zmehčan ... potem pa sem v hecu rekla G, da grem zdaj kar po štengah hodit, pa je rekla NEEEEE! Da naj rajši počivam, saj mi samo malo estrogena fali, pa se bo začelo. Torej, zdaj čakam, da se mi dvigne estrogen user posted image .

pegica1: jao ... samo, da ste ok!!! Izvidi pa bodo itak super user posted image user posted image user posted image !

arielca: user posted image  za frizurco! Jaz pa grem danes barvo nabavit, zgleda da me dete res noče videti s srebrnimi prameni user posted image .

pajaca: kako je bilo na razgovoru?

mml: jaz sem za srečanje .... celje mi je praktično za ovinkom user posted image !Kdaj torej prideš v Kp? Jutri? Pojutrišnjem? user posted image

Nana Liza: Mene pa je apetit tako zapustil, da mi že mož teži in šteje, kaj sem pojedla ... če pa me skozi nekaj šraufa user posted image . Danes je celo tehtnica pri G pokazala 1kg manj kot zadnjič  user posted image .

šnucika: Kako je Živa?

Jana: A še spiš?

NRMM in Bino: vsak dan mislim na vas! En user posted image !

Sonček balonček: Ne se obremenjevat.... sej veš kaki mrhovinarji znajo biti ljudje ... user posted image  Sem v bolnici ležala ob punci, ki je shujšala 11kg v prvih 4 m user posted image  (slabosti, bruhanje ....). Tudi njo marsikdo odkrito obsodi, da ona noče jesti in da : a se ne bi malo potrudila za svojega otroka? Halo!? A ji ni že dovolj hudo tako ... pa skozi v bolnici na infuziji ... potem pa mora še take poslušati user posted image !

Evo, je nehalo padati in začela je pihati burja user posted image ! Popoldan bomo pa lahko šli kaj ven!!!!V jaknah sicer ampak bomo šli!

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil cuma -- 4.9.2007 12:34:21 >

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
4.9.2007 13:59:23   
arielca
Pajaca, jst se moram tut k strokovcu spravt  user posted image user posted image user posted image .

cuma, za v porodnišnico se pa le zrihtej user posted image .

sonček balonček, najboljš, da jim greš pokazat bušija in rečeš, da te eno leto ne bo, ker si se preveč najedla user posted image .

pegica1, čakam na dobre novice user posted image . Mislim nate... Sama sreča, da ob vsem, kar se vam je dogajalo, ni bilo hujšega user posted image .

Moja princeska je bila danes spet v vrtcu. Brez težav user posted image . Sem tako ponosna in vesela! Upam, da bo šlo le tako naprej!
Sicer ga je pa ponoči eno uro sračkala. Pogovarjala se je sama s sabo, mi2 sva se pa v spalnici smejala user posted image . Obnovila je cel dan, pripovedovala na veliko, vse sorte spraševala svoje igračke ... Vse bi bilo OK, če ne bi bila ura 2 zjutraj user posted image .

Včeraj nisem nič zlikala user posted image , tako da se mi kup veča. Nej me ena brcne v rit user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
4.9.2007 17:43:12   
Nana Liza
sonček balonček- lahko si laskaš, da si nenadomestljiva. Čeprav našega direktorja si ne predstavljam pred vrati. user posted image Sem pa tudi jaz mogla lani nekaj delati med porodniško in mi ni bilo preveč všeč.  user posted image

areilca- jest pa nič ne likam!user posted image Dam v sušilca na prezračevanje in potem pazim, da pravočasno vzamem iz sušilca in zložim. Brisače, plenice, kuhinjske servete, pa sive in bele mikice pa tudi sušim v sušilcu. Ostalo pa ne več, ker so se nekatere stvari grozljivo skrčile in postale neuporabne. Če prav pomislim sem likala maja, pa še to zaradi user posted image srajce. Hvala bogu, jih ne nosi vsak dan.

Pegica1-user posted image , pa da pridejo čimprej dobri izvidi!

Včeraj sem imela zvečer grozljive krče po trebuhu. Verjetno od paelle, ki je bila malenkost pikantna.  Upam, da se to vsaj 2 meseca ne ponovi več.user posted image Cuma- imej jih namesto mene!!!

Danes sem bila malo po BTC,  iščem namreč flisek za Elo s kapuco in ga ni za dobit. Ima katera kakšno idejo, kje? V tušu imajo ene lepe, ampak so brez kapuce.

Ela posluša Rdečo kapico na kaseti in stiče po mojem predalu... NL.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
4.9.2007 22:10:34   
šnucika
V upanju,da bo nocoj bolj mirno,sem se usedla za računalnik.
Živa se je včeraj še trikrat zbudila,potem pa sva se skupaj premetavali po veliki postelji.Ker ona gospodična hoče celo zase!user posted image Nosek ima nonstop poln,ampak ni gnojno,samo voda ji teče,tako,da sklepam,da ji delajo težavo trojkice zgoraj,ki nočejo izrasti,samo š**** so prebile.Pa cel dan je bila tečna ko user posted image ....!

Danes je pa že pravi jesenski dan...ponoči je bila taka nevihta,da sem mislila,da bo strešno okno v dnevni popustilo pod nalivom.
cuma - ravno pravo vreme je za it rodit!Ampak očitno se je Tinkara odločila,da bo počakala in nas vse še malo vlekla za nosuser posted image .

pegica - avantura in pol na ABC-ju!Tudi nam se je že marsikaj zgodilo na teh prekletih rampah....Eni so resnično prasci in izkoristijo vsako priložnost,da gredo čez ABC zastonj.Ni mi pa jasno...saj so kamere,ki bi to morale posnetiuser posted image  ali ne?
Glavno,da ni bilo hujšega in ste vsi celi pa zdravi....pleh pa je itak pleh.

sonček - vse psihološke težave so pri nas do skrajnosti stigmatizirane.In potem se najdejo pametnjakoviči,ki imajo dovolj eno majhno kost,da jo potem glodajo skupaj s še parimi somišljeniki.Valda,da če imaš anoreksijo v familiji...potem si tudi ti anoreksična.user posted image A grejo tudi za tabo,ko greš na WC,da vidijo,če si bruhala?user posted image
Eh...tudi jaz sem verjetno za koga že z eno nogo v Polju ali Idriji....anksioznost je pač hudo nevarna reč.....da počiš od smehauser posted image user posted image ...pustmo ljudem veselje!

nana liza - končno še ena,ki ne lika!Mene je včasih kar sram....ampak,če lepo posuši,zložiš....potem se skoraj ne vidi,da ni zlikano.No,razen seveda srajc.

arielca - tudi pri nas imamo včasih nočne ali jutranje monologeuser posted image ....Živa predava vse možno,pa tudi z medvedom se je enkrat tepla,ko sem prišla v sobo,sem skoraj padla dol od smeha,ko sem jo našla na hrbtu...na njej pa velikega medveda in sta se "tepla"...Živa pa se je še na veliko kregala z njim.

jana - a bi en pir?user posted image
...šala mala.....brez zamere

Hm....mirno je že pol ure.....upam,da ne bo čez pet minut že skakala po postelji in se jezila nad polnim noskom!

Lep večer in toplo noč!user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
4.9.2007 22:20:52   
HIMH
HALI HALO še od mene sem namreč kr leteča in skoz v službi z različnim delavnikom, tako, da sem kot ena kura raztrešena.

Aja no tudi jaz sem po novem blondinka opa rjavolaska z ogromno svetlih pramen za 1x sem dobila same pozitivne pohvale.

KAR SE SREČANJA TIČE SEM SEVEDA ZA BOM ŽE PORIHTALA V SLUŽBI, DA BOM FRAJ.

PEGICA ej saj bi še več pomagala a je teta malo zatajila.Samo, da bo vse ok pol pa bomo to dete zapile pošteno in to brez tebe eh se hecam. Ej vinček je pa tako hudo dober in nor, da kr glava boli.
A na srečenje se bosta peljale z nama saj bom Hani rekla, da nesme jezit Nelike.
Ti pa lepo počivaj in se pusti razvajat.

NANA LIZA ej jaz sem flis tak za čez glavico z kapuco vidla v H&M v Evroparku tako da bi ga v LJ tudi znali met.

CUMA ej veš kaj ti pa pojdi že počasi rodit, da boš do srečanja fit, da spoznam še vas tri.

MML a izvide že maš iz AC al še ne no upam, da jih dobiš hitro in boš naprej uživala v miru in brez dvomov.

Sem se pa odločla da začnem 10.9 hodit na ORIENTALSKI PLES tako, da bom pridno trenirala no mogoče se celo kaj naučim in začnem poleg službe še plesat kao postranska dejavnos user posted image .

Nič kdaj se vam naslednjič javim je ? ker sem sedaj še 2x popoldan pol pa 2x ponoči in sem pol ko ET.Naslednji vikend pa spet nočne in sama brez user posted image  no je tašča rekla, da če bo lepše vreme greta za 2 dni v Savinjsko tako, da bom mela mir za počitek.

Nič bo dovolj grem pod tuš in spat ker sem že od 4 na nogah.Uživajte

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
4.9.2007 22:41:54   
arielca
Zlikala sem goro cunj user posted image , zdej grem pa pod tuš in ajat. Sem tolk zmatrana, da je joj user posted image user posted image user posted image . Nočko!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
4.9.2007 23:34:27   
kofetek2010
čeeeeer!

Jaz sem pa čist hin. user posted image user posted image user posted image  

Sem prišla ob 22h domov iz službe - z obema otrokoma, gospod oče je še na firmi. user posted image  Joj, kak šit je to, če ravno takrat, ko je največja gužva nimaš varstva. user posted image  Uboga Ela, se je danes tudi nadelala, sva bili 12 ur na firmi - je bila ful pridna in mi je pustila, da sem delala, ona pa se je igrala z dojenčki, barvala in risala,... malo pa je mulcu nagajala in ga ni ubogala. user posted image  

NRMM - iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image

šnucika - pira ne pijem več... je že 1.leto od kar ne dojim! user posted image  

pegica - mojemu možu se je 1x rampa na streho od avta zaprla - sem imela prav bele lise na črni strehi user posted image   Upam, da niste naleteli na istega butla kot jaz takrat (je ista PP)!? user posted image

sonček balonček - tvoji sodelavci so pa res eni pravi zadetki!? user posted image  

cuma - vsakič, ko mi GSM zapiska upam, da je tvoje sporočilo... saj bo kmalu user posted image

Pajaca - kako je bilo na razgovoru? user posted image

Nana Liza - glej, da ne boš pred cumo rodila! user posted image  Čuvaj se!

bino - ku-ku? Pogrešam te! user posted image

arielca - pridna likarca! user posted image  Meni je od nedelje še ostalo par srajc... prideš? user posted image

mml - neupravičen izostanek danes!?  Upam, da si OK. user posted image

HIMH - saj bodo kmalu vsi turisti šli domov in bo manj gužve! user posted image  kaj pa, če bi vzela križišče v najem in šla med privatnike?! user posted image user posted image user posted image

grem počasi spat, upam, da se mi ne bo sanjalo o tenderski dokumentaciji... user posted image

lepe sanje, mirno noč in uživajte!

nočka!

< Sporočilo je popravil jana73 -- 4.9.2007 23:35:15 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
5.9.2007 8:52:15   
sonček balonček
Pegica1, kuku!

Jaz nalašč ne bom nič napisala!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
5.9.2007 9:51:46   
Pajaca
HIMH ful dobr. Jaz sem lani hodila na trebušni ples in je bilo super. Letos pa so ga dali v petkih ob 18.00 in tole je men tumač nora ura, da o dnevu sploh ne govorimo. Ma ja bomo že preživeli, kaj pa čmo.

Aja razgovor. Takole bom rekla, ubistvu so rekli, da če mi strokovc ko ga naredim velja tudi za statiko me sprejmejo. Potem sem hit klicala na zbornico in so rekli da mi velja, zdaj moram pa sam še klicat v NM da mi velja in pol je to to. sam še en razgovor, da spiševa pogodbo. Tko da ne govorim še okol, ker sem raje tiho. Pa veseliti se tud ne upam. Bo pa dosti bolj razgibana služba, več dela, večja odgovornost. Vsega več. Razen plača za začetek ne bo višja, sam 100E, ampak je povdaril za začetek. tko da čakam kako bo še na zadnjem razgovoru, pol pa moram sam še šefu povedat da grem. To bo pomoje zanj kar en fajn šok. Ubistvu mamo fency šmency prostore, to pa je tud vse, ampak kaj mi to pomaga. Zdej smo vsak v eni sobi, pol bo pa moja soba prazna, tko da ne vem. Pa briga mene, sam da je men ok, oni se bodo pa že znajdl. Sej če bi plače poštimal, pa kaj boljše delo zrihtal bi še kdo pri njih ostal, ne pa da z uni izobrazbo delam stvari za tehnika.

No ja to je to. Pajacek naš vedno bolj govori, se mu je kar odprlo in sedaj že veliko pove. Še celo svoj ime nekako pove, čeprav če ne veš kako mu je ime pol težko veš kaj je rekel.

Danes grem pa zamenjat pediatra. Naša je čista katastrofa. Ene 2 leti nazaj se je ločila, ji je mož z drugim ušel in ona je še vedno čista katastrofa. Prej je bila pa najboljša pediatrinja v KR, zdej ma sloves sicer še, ampak ko prideš k nje je pa kriza. Tko da bomo vidl kako bo pri tejle ki jo bomo zdaj vzel. Po tem kako je odreagirala poleti pri Pajacku in da nam je ona zrihtala kožo in da je povedala da je alergik ne da bi sploh videla njegove kartoteke, se mi zdi da je dost strokovna. Pa še ena kolegica jo ful pohvali.

Ajd punce mejte se, grem klicat v NM da vidim kaj bodo rekli. Sam ko se šef nikamor ne zgane, da mi ravn sred pogovora ne uleti v pisarno.

Neposredna povezava do sporočila: 5113
5.9.2007 10:12:12   
lonja
OJ,

Pajaca, bravo za novo službo! Jest sem zdej že tri mesece v tej ta novi, pa mi ni nič žal, velik bolš je, delo bolj zanimivo, pa šefica ful bolš kot prej šef, k je samo vpil in robantil. Zdej se samo še za plačo zmeni, zdej imaš še čas. Pol k si enkrat tam, je težko težit.

Pegica1, držimo pestke za dobre izvide. user posted image

Nana Liza, včeraj sem videla ful luštkane fliske pri nas na Vrhniki (Loka Center), kjer sicer skoraj nikoli ne kupujem, ampak me je ful prijelo, da bi ga kupila, mislim, da so od S.Oliverja, imajo pa v več barvah, videla sem jih krem barve, pa roza, pa temno modrega. Če boste prišli, se javi za kavo! Pa ne ga sračkat s krči, še ni tvoj cajt!!!

Jana73, tudi zate zbiram podatke, a ne smem kazati pretiranega navdušenja, ker ti trgovci potem radi dvignejo cene...Se slišiva, lahko pa uletiš na kako kavo, sej si včeraj delala nadure user posted image !

Cuma, ku, ku, so tla že do konca pomita? Mml si po mojem rihta termin za zobarja, ker je ni na spregled user posted image .

NRMM, user posted image zate in lupčka za obe pupci.

Mi smo se danes zjutraj zbudili z vročino, ji je user posted image  dal Calpol in jo vseeno peljal v varstvo. Telefon imam na mizi, ampak je sumljivo tiho. Upam, da ne bo hujšega!

Lep dan!

lonja user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
5.9.2007 14:19:06   
šnucika
Pozdravljene!

Res dobro,da imamo globalno segrevanje!user posted image Danes zjutraj sem že študirala,če bi  malo gretje vžgala....10 stopinj in burja...brrrrrr

Naša Živa je danes spala celo noč in se zbudila brez enega samega šmrklja in kihanjauser posted image .
Očitno so res zobki.
Zdaj pa mamo šnuci nekaj žgečka po nosu in grlu,upam,da ne bo kakšen nahod prišel na obisk,ker meni pač zobje ne rastejo večuser posted image user posted image user posted image .

cuma - nič sploh??user posted image

Lepo popoldne...grem delat kaj koristnega,dokler še Živa drema.user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5115
5.9.2007 15:19:25   
mml
hočem nazaj poletje in počitnice!!!!

Poleti je vse lepo štimalo, zdaj je pa pri nas v službi cela norišnica...če bo šlo tako naprej se mi bo samo še zmešalo...

Sem vas pridno prebrala čveke čvekaste user posted image

cuma ti kar splaniraj obisk na Štaejrsekm za oktobra in se ti mi prialgodimo s srečanjem v Celju user posted image . Če ne bo Tinkare na spregled, pridem naslednji teden na obisk na Obalo user posted image . Ampak tele tvoje minus kile tudi lahko naznanjajo Tinkarin prihod. Hoja po stopnicah definitvno ne pomaga (sem to počela po sprožitvi v porodnišnici, razen da sem bila zasopihana ni bilo nobenega učinka user posted image )

arielca super, da je Brini všeč v vrtcu user posted image . Manca ima tudi večerne monolege z medvedi v postelji, najbrž jim mora natančno vse poročat, kaj je počela user posted image

jana a ne veš, da otroci ne smejo delati ponoči user posted image , te bo kdo prijavil na CSD user posted image

pegica pridno počivaj in sploh misli nase user posted image

HIMH user posted image  novo frizuro. Rezultatov AC še ni, mislim, da bodo enkrat naslednji teden. Glede na to, da me niso poklicali, domnevam, da je vse OK (če je kaj narobe pokličejo pred koncem 3. tedna...vsaj upam)

šnucika super, da je Živa boljše. Kar se pa mraza tiče pa ne bi...jaz sem včeraj Manci kupila dve majčki z dolgimi rokavi, ker danes definitvno ni za kratke rokave. Pa še jopo sem ji zjutraj oblekla....brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nana Liza lepo počakaj skrči in otrdevanjem, se moramo še prej videti v Celju user posted image

lonja upam, da je z Ajdo vse OK user posted image . Manca se je danes zbudila s čisto oteklo veko, očitno jo je ponoči nekaj pičilo. Upam, da ne bo kaj hujšega ...

pajaca user posted image  za uspešen razgovor, upam, da bodo tudi naslednji razgovori potekali v tej smeri

sonček nima smisla se obremenjevati z mnenji čudakov, glavno da se ti počutiš boljše in je z user posted image  vse OK, ostalo bo pa že...

...sicer ima pa naša punca novo foro...in to je "kakanje" na stranišče...začne se napenjat in steče na stranišče in ko jo slečem in dam na školjko reče..."ne ne" in hoče dol...in po tem vajo še nekajkrat ponovimo...nimam pojma kaj ji je...a ji je tako včeš sedet na stranišču ali jo res kakat in po tem ne more kakat na stranišče, čeprav je to do zdaj počela brez problemov, no bomo videli kaj bo v naslednjih dneh...

V službi zdaj večina ve, da sem noseča in seveda jih je en kup pametnih in pravijo, da se jim je zdelo user posted image ...ja pa kaj še
No tako počasi bo konec tega zoprnega službenega dela dneva, tako da grem počasi domov

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5116
5.9.2007 20:55:10   
arielca
Čeeer...

Zdajle kopiram ene CD-je (ilegalno, jasno user posted image ), ker smo v naši šoli tako škrti, da ne bomo kupovali po tri izvode user posted image . Saj smo na Gorenjskem, a ne user posted image ?

Sicer pa je pri nas vse po starem user posted image . Služba OK, vrtec OK. Ju3 bo Brina v vrtcu na kosilu, potem bomo pa videli, kaj bo. Upam, da bo pridno jedla, tako kot zna user posted image . Naslednji teden jo bom jaz vozila v vrtec, ker možek dela dopoldan in gre v službo pred mano. Upam, da ne bo jokca stokca in sitnarjenja. Pri očiju je zaenkrat ful pridna user posted image !

Pajaca, držim pesti za novo službo user posted image .

mml, jasno, da bodo rezultati OK! Drugače že ne more biti user posted image .

cuma, kje siiii? Čakamo tvojo pupiko user posted image !

jana73, a si Eli plačala nadure user posted image ?

HIMH, user posted image  za novo frizuro! Tudi jaz se počasi spravljam migat. Razmišljam o vadbi za mamice in mulčke.

lonja, upam, da telefon ni zvonil in da ste zdravi user posted image !

Sladke sanje.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
5.9.2007 21:12:59   
kofetek2010
Čeeeeeer!

Pečem jabolčno pito... boste kakšen kos? user posted image  

mml - bosta imeli z Manco kaj časa? Ela ima nekaj zanjo... user posted image  

arielca - v ponedeljek sva bili z Elo na telovadbi za tamale in je bilo prav fajn - v telovadnici so imeli postavljen poligon z raznoraznimi preprekami, tobogan na ribstolu, pa plesali in peli smo,... Ela je ful uživala in sem se odločila, da jo bom vpisala - bova hodili 1x/teden. user posted image  

lonja - a od tistega kolega že imaš št.? Seveda, če je še aktualno... user posted image  

šnucika - mogoče pa imaš alergijo na slabo vreme? user posted image  Upam, da je samo prehodno in ni nič resnega. user posted image

sonček balonček - a si ti mal žleht? user posted image user posted image user posted image  

šibam, pečica piska...

uživajte!

aja, sem za kavo v popolni zasedbi decembrk! Kjer koli, kadarkoli... user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
5.9.2007 22:39:04   
šnucika
Preden grem spat,pa bom še kaj napisala....ob pitju čajčka z medom....šmrk,nekaj me je očitno ujelo.

jana - letos skoraj nisem vedela,kaj je to alergijauser posted image ,zato me tale nahod precej matra..očitno si je moj nos spočil in zdaj doživlja ponovno morouser posted image Bomo že,samo,da se ne razvije do vnetja sinusov...ker z operacijo še kar odlašamuser posted image

mml - Živa ima podobne fore.Prosi za kahlico in jo slečem,potem pa po pol minute vstane in ne naredi nič.In zdaj ima še eno novo...ko jo pritisne kakat začne tekat naokoli kot nora,pa stokat ,da bubauser posted image .Potem pa po vseh možnih kotih pritiska,da je cela rdeča .Mislim,da nam še lep čas ne bo ratalo biti brez pleničk.

Punce,jaz resnično ne vem več,kaj naj naredim,da bomo začeli umivati zobke brez dretja,kot,da jo koljemouser posted image .Spet sem ji kupila novo ščetko,drugih barv....saj je navdušena,ampak ona bo "sama mivala".Nobena finta ne pomaga več,preizkusila sem že vse,kar sem se spomnila....še golobe na sosednji strehi sva gledali...zdaj pa itak odletijo,ko se tako dere.user posted image
Imam samo še upanje,da jo boli in ko bodo vsi zobki do konca zunaj bo mir....in bo spet pustila,da ji jaz operem zobke.
Pri zobozdravniku pa je bila tako pridna,vse je pokazala,držala usta odprta,da sta jo s sestro samo hvalila.Lisička ima očitno neke svoje finte.

user posted image ..kako me zebe!A bo treba res zakurit?Pa še cel prejšnji teden smo se kopali in uživali na soncu.

Dovolj za danes,grem še malo brat potem pa spat.user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
6.9.2007 10:55:50   
ac
Ojla!

Bom pa dons jaz poskrbela, da ne bomo padle na naslednjo stran user posted image . Vidim, da se vam vse sorte dogaja! Pri nas ni dosti novega, odkar smo z dopusta je spet gužva v službi, Sara pa spet precej na meji z zdravjem, tako da me vsak dan skrbi, kaj bo.... No, za1x še lepo zdrži v vrtcu in uživa, čeprav je na drugem oddelku in pri drugi vzgojiteljici.

Na žalost nimam časa, da bi vsaki namenila kakšno misel, zato samo na splošno:

bodite zdrave, pa vaši user posted image tudi! Tiste, ki imate vsak čas za it rodit, naj gre hitro in bp, tiste, ki vas to čaka v bližnji in daljni prihodnosti, pa uživajte v nosečnosti. Tiste z novimi službami, upam, da boste zadovoljne! Skratka - vse bodte fajn!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
6.9.2007 12:43:52   
cuma
Daaan!

Naj poročam: spet sem bila na izolskem hribu, in spet sem se vrnila s trebuhom user posted image . V sredo ponoči so se začeli neki popadki, ki so se meni zdeli sumljivi in sem šla gor ... in res so bili pravi popadki a bolj lene sorte. Po nekaj urah se je vse skupaj umirilo in po enem dnevu opazovanja sem jih prepričala, da so me danes pustili spet domov. Skratka user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa me ne vidijo, dokler ne bo Tinkara zelo očitno želela zapustiti mojo "go"! Dovolj imam tega letanja gor in dol.

Bodite lepo!

Cuma

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
6.9.2007 13:36:01   
mml
Dan...

... a je pri vas tudi mraz in dežuje???

Mi smo danes zaspali, je gospod oče pozabil pižgati alarm na budilki in je bila po tem zjutraj budilka Manca user posted image , ki je ob 7. sklenila, da ima zadosti spanja (sicer budilka zvoni ob 6.24). Smo bili po tem ekspeditivno hitri, tako da sem v službo zamudila samo 2 minuti user posted image .

cuma ti lepo počakaj v nižinah, da bo Tinkara res pripravljena in te ne bo takole hecela user posted image

jana seveda bova imeli čas zate in za Elo user posted image , se zmenimo kje in kdaj

šnucika naj se ti nos hitro odmaši user posted image . Manca je včeraj blagovolila povedat, da mora it lulat in se ji je zdelo sploh in oh krasno in imenitno, tako da imam upanje, da bo kaj iz vsega skupaj user posted image

ac upam, da daje Saro samo sprememba vremena in bo ostala zdrava user posted image

V službi še vedno obsedeno stanje...telefon zvoni, kot da bo konec sveta...kolegia si je omislila, da bi jaz počela še ne vem kaj, pa nimam čisto nobenega namena in jo veselo ignoriram

Zdaj grem pa še malo delat, čeprav bi rajši šla domov...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
6.9.2007 13:44:50   
sonček balonček
Mml, a potem ne prideš v CE, če greš domov?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
6.9.2007 15:15:22   
mml
sonček ni panike pridem v CE in Manca tudi, samo vmes bi mi paslo doma malo odlenarit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5124
6.9.2007 19:15:52   
Kofi
Hej punce, ste zmrzzzznile? Ne morete tipkat? SAj jaz tut ne! user posted image  Šit me zebe!
Sej ne vem al je treba zakurit al kaj...

No v glavnem, danes sem šla delat. S sodelavcem sem šla na 2 urni sestanek, ki se je zavlekel na 4 ure. Na koncu se mi je že bledlo, saj sem bla od jutra do 12 brez jest. Pol pa sva šla z možekom jest in ko sem prišla domov sem se samo še na kavč ulegla, gledala malo evropsko prvenstvo v odbojki, pol pa zaspalauser posted image ...in spala do 4!¨!!! Joj, mi je blo tko hudo...kr slabo vest sem mela. Pol ko sta moja dva prišla domov sta me potolažila, da to kao rabim user posted image  user posted image  user posted image  heheheh

Sicer pa pri nas je novo to, da si hoče Neli sama oblečt hlače in ji ne gre. Pol sem ji jaz malo pomagala in je kratke hlače le spravla gor čez trenirko. Ko pa se je pogledala je začela jokat!! user posted image  Hahaha...se je ustrašila menda da je grda user posted image  Smo mogli hitro dol dat.

Od včeraj dalje sama jé! Juhu. Buhvari, da ji krožnik primeš, ker pol je vse narobe. Sama sama! In ful lepo stavi žličko v usta. Sem prebrala lih v eni reviji (mama al moj malček), da se jim še ni razvila dominanca roke, tko da je še vedno potrebno pustit, da z obema npr. jejo al karkoli pač že delajo. Tko da zdaj ne dam več na desno stran, ki je prevladala, žličke, temveč na sredino...in je res včeraj pol malo z levo še poskušala...nekaj je šlo, ne tako dobro sicer kot z desno...bomo vidli...baje je treba do 4. leta počakat...baje user posted image

Ajd, zbudite se!
Naj vas možeki mal pogrejejo user posted image , pol pa hitro na RR!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?