Izabela_
|
Ojla, jaz že za računalnikom, danes imam delovno dopoldne, prav tako kot včeraj. pa je prav tako delal včeraj dopoldne (Matevž je bil pri teti in babi) in od včeraj zvečer do 2h zjutraj. Namreč, Matevž se je očitno nalezel od svojega kompanjona v varstvu, ki je bil v četrtek menda "prehlajen", za moje pojme pa bolan, v petek je bil menda "bolje", jaz ga nisem videla, no, vsekakor, Matevž smrka, kašlja in včeraj je imel vročino... Sem bila kar zelo jezna na to mamico, ker je pripeljala malega v varstvo, četudi je bolan??? Jaz Matevža ne bi. To se bomo morali zmeniti... Upam, da bo jutri Matevž v redu, ker si ne morem privoščiti a day off, zato tudi tak delovni vikend, malo na zalogo. Imam polne roke dela in rokov, ki se jih moram držat. Mml, Matevž je bil kar okej na letalu. Gor grede smo vstali že ob treh zjutraj, pa je bil takoj ves navdušen nad dogajanjem. V avtu do Brnika ni zaspal, na letališču pa je letal okoli, jedel banano in "bodril" druge otroke. Letalo smo imeli ob 5h, zaspal je potem ob 6h pri meni v naročju. Nazaj grede smo imeli let ob 9h, pa je tudi na sredi poti potem zaspal, drugače pa smo brali knjigice in se igrali z avtomobilčki. Sploh nismo nič vstali s stola. Nekateri so pa šibali gor in dol po avionu, pa so se tudi zabavali (starši malo manj). Želim vam miren let, lepo vreme in sploh krasen dopust! Arielca, kako z računalnikom? So ti lahko rešili shranjeni material? Saj ponavadi to gre... Nana Liza, tele službe res znajo okupirati. Svaka ti čast, da toliko zdržiš! Še 3 tedne, potem pa boš imela spet čisto druge skrbi in veselja. NRMM, čestitke za Mašino dolgo spanje in da bi ji še kdaj uspelo! Gre katera na Pikin festival? Mi smo nameravali, zdaj pa je padlo v vodo.
|