NRMM
|
Daaan! Najprej hvala vsem za tolažbo . Sonček si se že ogrela?Zdaj je zunaj prav vroče ,ampak kaj ko bo tako samo še danes,jutri pa občutne ohladitve . IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček NRMM, res mi je žal za tvojega prijatelja! To z motorji je katastrofa, kaj se zadnja leta dogaja. A ti si živela v Velenju? Svašta. Do kdaj pa? Na katero OŠ si pa hodila? O ja sem preživela svoja najlepša leta v Velenju,potem sta me pa starša ''odvlekla''v Mb ,ko sem končala osnovno šolo,to pa je do leta 1992.Sem pa hodila na Anton Aškerc,bila pa doma čisto blizu te šole,nasproti znanega ''indijanskega''bloka,če so ti tile konci Velenja znani. Welcome to the club izsiljevalskim izpadom.Hvala nekomu,da je pri meni tega malo,so pa toliko bolj hudi,ko je ati zraven,takrat pa mi gre vse v luft,ko se dere,kot bi jo dajal iz kože......sej bo minilo pravijo . Mml vi ste že izbrali ime za vašega novega člana???Ja res mi ga fino biksa ta moja prvorojenka.........dobro,da se rada smejim,ampak v takih primerih ne vem kako naj reagiram,ker bolj ji pravim ne,bolj se ona slači.......upam,da jo mine ali pa se čisto odpove plenice,kar bi bilo odlično .Ta teden jo šolam,ampak kaj ko ga z atijem mahneta na potep,ji lepo namontira plenico in je brezkrbi s tem .No še predno gresta nazaj domu jo pozabi previt,tako da bo zdaj ziher vsa premočena ,ko se zbudi in potem izpadem tečna,ker mu solim pamet,da je treba otroka kdaj pa kdaj previt tudi,če že nima volje jo spominjat,če jo lulat ipd.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Jana viš kak ti je fajn,ko lahko tako dolgo spiš ,ti malo zavidam veš .Me bi lahko danes tudi spale do pol 9,ampak kaj ko ati prileti iz službe kot tornado,najprej je zbudil naju,ker so vrata spalnice odprte,potem pa je Maša zbudila Marušo in veselje se je začelo .Modrica še na hrbtu?? Cuma no zdej pa le idi v porodnišnico (ti priporočam tudi jaz to,kar ti je predlagala Sonček),da ne bodo sami neki lažni popadki in,da bomo lahko ob prihodu Tinkare delili veselje s tabo.Veš kaj me zanima,kako pa so ti izvedlii obrat Tinkare? Pajaca pravijo,da še prvi pik ne pokaže alergije,da potem naslednji.....koliko pa je to res,pa ne vem Arielca super,da se je Brina imela tako lepo v vrtcu ,očitno ji paše družba otrok,druge igrače,prijazne tete.To ful veliko pomeni,no vsaj meni je,ko sem dala Marušo v varstvo. Nisem pa ti še uspela dat pasa na pošto ......obljubim,da bom kmalu. No ati je z Mašo iz sprehoda (sta odšetala v lekarno po kremico,ki so jo zmešali zanjo,ker sva bili dopoldne pri pediatrinji zaradi huudo suhe kože,kar poka ji do krvi,tak ima suho ),očitno še mala spi v vozičku,Maruša še tudi spi,po kosilu gremo nabirat slive,ker bo dedi skuhal domačo slivovo marmelado . Lep dan in uživajte!
< Sporočilo je popravil NRMM -- 3.9.2007 14:35:43 >