|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
9.9.2007 18:10:28   
Nana Liza
Janauser posted image za Elo! Upam, da boš napuser posted image tiste sosede, ki si to zaslužijo.  Teh cuckov, ki niso vzgojeni, tudi jaz ne prenesem. user posted image GGGrrrrrrr!

Cuma- Ema se mi zdi pa na tej slikci ful nagajiva punca. user posted image    A je to samo pozerska poza?

ac- ful je že velika tvoja Sara! user posted image za Saro, da jo čimprej mine prehladek! Dobro, da si me spomnila, jest jo moram tudi naročiti za pregled in cepljenje. user posted image

Mi smo bili danes pridni in smo celo hodili po Polhograjskih (bolj po ravnini kot hribčkih user posted image ). Samo nismo imeli sreče, ker je bila koča zaprtauser posted image .  Potem pa še predno se je Ela premaknila od vseh tistih storžev, je pa tudi trajalo. Iskali smo gostilno v dolini in končno našli eno, ki je imela prazno mizo. user posted image Ampak takrat je Ela ravno zaspala v avtu in dobra stran tega je, da sva z možem v miru končno enkrat pojedla kosilo. user posted image   Slaba stran pa je, da sem morala kosilo pripraviti potem za Elo doma. user posted image Je bila kar zadovoljna s polento in nato si je zaželela še koruzo. Jo obužuje kakor bonbone! user posted image Jutri bo pa pri babici nadoknadila z župco. user posted image

Lonja- včeraj Ela ni hotela zaspati, (popoldne smo imeli pa druge plane in sva jo morala uspavati na najbolj eleganten in hiter način, ki je nama pasal). Torej, bili smo na vašem koncu, ampak žal je bila trgovina, mislim da je Metuljček ravno zaprta (v izložbi sem videla S Oliver majčke).  Saj verjetno za Loka center si imela v mislih zdajšnji Mercator center a ne?

Fajn bodte! NL.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
9.9.2007 21:51:13   
šnucika
Pa je vikend mimo.
Včasih se sploh ne zavedam,kam letijo ti tedni....

Danes smo imeli zabaven,praskalni dan.user posted image
Ta večja nečakinja je šla letos v šolo in za dobrodošlico je že prinesla domov uši!user posted image Ne vem,kako je drugod po Sloveniji,ampak pri nas so še vedno nadloga po vrtcih in šolah.Pri mlajši so jih celo poletje imeli v vrtcuuser posted image ...pa od kod user posted image  se vzamejo?
Najprej smo jo vsi nadirali,kaj se tolko praska po glavi.Potem je rekla,da je verjetno od komarjev...pa sem ji šla pogledat glavo in je bila že vsa spraskana....potem pa vidim še neke mini mini zadevice,ki se skrivajo med lasmi.Vsi so se začeli praskat.Brat je letel v dežurno lekarno po šampone za celo žlahto,ker smo včeraj imeli piknik.user posted image Zdaj je skoraj tople vode zmanjkalo v bajti,ker smo se vsi umivali...še Živo sem "deratizirala"user posted image .Mene še čaka pranje glave...ampak sem se razčesala,pa ni nič.
Ja,res zanimiv dan.Za nameček je še mene osa pičila.user posted image  mi je prišel nekako v majico in tako je imela prost teren,da me v miru useka v hrbet.Ampak preživela pa ni...ker sem jo tako usekala,da je samo še flekec ostal na majici....user posted image user posted image

Uživajte v novem tednu,bodite zdravi in pazite nase!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
10.9.2007 6:21:49   
arielca
user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro user posted image user posted image user posted image ...

Brina je še vedno uboga. Ponoči se ves čas nekaj zbuja, ker ji nosek nagaja in jo pečejo učke user posted image . Danes bo kar doma, ju3 pa verjetno tudi. user posted image , komaj smo začeli z vrtcem pa je že takole. Upam, da bo kmalu OK, sicer jo bomo mogli na novo uvajati user posted image .

jana73, sploh si ne znam predstavljati, kaj si doživljala. Samo, da se je srečno izteklo in da je Ela OK user posted image user posted image user posted image !

cuma, Ema je pa res krasna punca user posted image !

šnucika, zdej se še jst praskam po glavi user posted image .

Lep začetek delovnega tedna in upam, da ponedeljek ne bo predolg user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
10.9.2007 6:23:05   
arielca
Aja, NRMM, hvala za odgovor user posted image . Sem vedela, da sem nekaj pozabila.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
10.9.2007 7:29:53   
lonja
Mislim, Jana, pa groza. Pa kaj nisi nič povedala, ko sva govorili... Uboga Ela, ni čuda, da je spala revca v petek popoldne...user posted image  za Elo, user posted image  zate. Upam, da sta obe že bolš in da so bolečine že mimo. Kdaj sta za user posted image ?

Nana Liza, ja Metuljček je una trgovina, ampak je res v soboto popoldne zaprta, škoda. Ko pridete spet kaj na naš konec, se pa le oglasi prej, OK.

Cuma, ti kar lepo še počakaj par dni tu v dolini user posted image . Ema se mi pa na slikci zdi spet vsaj pol leta starejša od naše Ajde. Pa je med njima komaj en mesec.

Ac, helou? Upam, da ste OK user posted image .

Arielca, user posted image  lupčka za Brino, upam, da se očki kmal pocajtajo in da bo Brina spet zdrava. Naj kapljice hitro primejo!

Mi smo se pa čez vikend potepali. Smo bili na Krku, v prikolici in se včeraj celo kopali (no, Ajda je le navijala za nas pogumne iz obale). Pa sploh ni bilo tako hudo. Se pa ful pozna, da je bilo prejšnji teden slabo vreme, ker je že full malo ljudi na morju, tujcev že skoraj nič več.

Imejte se čimbolj lepo, kljub ponedeljku!

lonja user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
10.9.2007 8:36:42   
cuma
user posted image user posted image user posted image  juuutroooo!

Kako ste čveke?
Jaz sem dobro spala (razen občasnih prebujanj naše tavelike gospodične, ki je seveda spet priromala k nam okoli 2h zjutraj). Res imam občutek, da se nam kmalu obeta spanje v 4 v veliki postelji ... to bo še pestro.

Tukaj kaže na zelo lep dan in kmlau se bova odpravili ven. Nimam še pojma, kaj bi danes kuhala user posted image . Kakšen predlog?

arielca: user posted image  Brini, da se hitro pozdravi!

lonja: jaz sem še vedno v dolini a žal samo še do srede dopoldan, ko moram na sprejem v P. Jaz bi kar doma čakala na popadke, pa me hočejo imeti gor na opazovanju ... user posted image

mml: nekam dolgo se nisi oglasila? user posted image  Kjeee siiiii? A prideš k zobarju?user posted image

bino: tebe pa že tako dolgo ni bilo na RR ... Kako si? Tvoji deklici? En objem za vse tri!!!!user posted image

NRMM: Kako ste?

šnucika: o svašta! Upam, da ste se dobro deratizirali user posted image .

jana: Kako je marela? Si že prišla k sebi? user posted image

Moram spakirat torbo in se zrihtat za ven, da me ne bo ura prehitela ...
Imejte lep dan in se kaj tipkamo, ko gre Ema spat!

Cuma

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
10.9.2007 9:48:38   
mml
Dan,

sem imela že vse napisano, pa sem nekaj pritisnila in je vse izginilo user posted image

No bom na hitro ponovila...

Vikend smo preživeli brez plenic in neželjenih lužic user posted image , po novem Manca "pove", da mora lulat in kakat. Stranišče ji je dosti bolj všče kot kahlica, meni je pa pravzaprav vseeno, dokler niso lužice na tlah in v hlačah user posted image

ac upam, da je Sara že zdrava. Je pa prav velika punca user posted image

arielca upam, da je Brina že boljša in so to res samo uvodne tažave ob uvajanju v vrtec in se ne bo ponavljalo user posted image

bino upam, da sta B&B zdravi in pridni, tako da si uspeš tudi ti malo odpočiti in naspati user posted image

cuma zakaj te pa hočejo v sredo spet na hrib, če se počutiš OK???? Ema je pa res taka velika, krasna  punca user posted image

jana upam, da sta z Elo dobro preživeli konec tedan, se spočili in naspali in pozabili hude stvari user posted image . Bi pa sosedi jaz verjetno kaj povedala, ko bi se srečala z njo...čisto tiho ne bi mogla biti...user posted image

lonja super, da ste jo mahnili na morje. Si pa predstavljam, da je tale dež in mraz neugodno vplival na temperaturo morja....brrrrrrrrrrrrrrrrr

Nana Liza se mi zdi, da se ti počasi že bliža dopust. Že odpštevaš dneve user posted image ? Jaz si kar ne predstavljam, da moram delat še do začetka decembra. Pri Manci sem šla na dopust že sredi septembra (se pravi dobra dva meseca pred PDP)

NRMM ste OK?

šnucika upam, da ste pomorili vse uši in gnide user posted image . Še mene je začelo srbeti, ko berem tole samo na daljavo user posted image

Jaz imam jutri morfologijo, počutim se OK (če odštejem, da sem zjutraj kronično zaspana, ampak to ni od nosečnosti...me skrbi user posted image ). ne da se mi v nabavo nosečniških cunj, ker ni nikjer nič pametnega, oziroam ne dam za en pulover 60 €user posted image , kolikor stanejo v Popku (imajo pa 2 modela hlač, 2 modela oblek z naramnicami in 3 modele puloverjev ozirom jop user posted image ).

Varuška je nekaj prehlajena, upam, da ne bo Manca česa pokasirala, ker ne bi ravno imela prehlajenega otroka na morju...no ja bo kar bo

Bo počasi čas, da grem delat...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
10.9.2007 10:46:44   
Pajaca
HOJLA!

Evo nas spet v službi. danes imam spet predavanja po službi tako da ko pridem domov bosta tamalčka že spala, pa bo spet kriza doma. Pa še do konca septembra vsak pon in sre imam ta blesava predavanja.

drgač sem si pa včaraj privoščla dan oz dopoldne zase. Kok je pasal. Moji trije so šli na eno dirko starih motorjev na Ljubelj, jaz sem pa uživala. res je bilo superca. Bi še kdaj pasalo. Pa še popoldan je potem Pajacek imel en odklop in se je 3 ure igral sam, Pajacka je babi merkala, jaz sem pa lepo brala... pasal še pa še.

Jana men bi se itak zrolal in bi sosedi zatežila. Samo da je Ela ok! Pri nas je ena taka soseda dosegla da se Pajacka boji psov. Pač imeli so velikga črnega psa alla zlati prinašalec in ta pes je samo skakal okoli in sem jo vedno opozarjala, da naj umakne psa. Še jaz se jih bojim in da naj ga prime, ne pa da po meni skače. No ja kao saj ne bo nič naredil. Ja no ta pes je skočil Pajacki v voziček ko je imela ene 6m in ja itak od takrat se psov histerično boji. Ko sva šetala s Pajackom je spet pes skakal, pa sem ji sam rekla da naj umakne psa, da mi ne bo nardila še pri njemu isto... no na srečo že kakšno leto nimajo tega psa...

drgač imamo pa mi v vrtcu eno krizo. In sicer Pajackino vzgojiteljico je pustil mož (živi v našem naselju in una ženska tud in oba delata v bolnici in.... saj veste tko na očeh vsega naselja) Ful grdo, ampak se to ful ful pozna na njenemu delu, otroci nočejo v vrtec, je ne marajo, smotan ni kaj. Tko da upam, da se bo mal vnesla, drgač naj pač dajo drugo vzgojiteljico. Saj mi je hudo zanjo, ker je res kriza kar je naredil in način kako (tašča je njena prjatlca pa pol vemo detajle), ampak pismu mojga otroka merka par ur.

Evo šibam delat, da kaj naredim. Še vedno čakam da me pokliče iz upam da bodoče službe, da se zmeniva za detajle.... da dam čimprej tu odpoved, da pol lahko čimprej grem... če jo dam s 1.10 bom za novo leto že v novi službi, če mi ne dajo sporazumne prekinitve prej, kar bi mi bilo super. Se mi ne da več tu delat. Zdaj že 14 dni čakam da mi plačajo strokovni izpit, a ker našega finančnika ni je ena kriza.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
10.9.2007 10:48:16   
kofetek2010
Daaaan!

Za dobro jutro me je razpizdila pasja soseda - mi je prišla na vrata, ker jo zanima "kako je deklica"... sem ji povedala, da se nimam z njo kaj za pogovarjat, ker je zamudila za cel vikend!!! user posted image  In najhujša je ta, da je prijavila, da je mož sam padel in da ga ni pes ruknil, ker je ona stala na stopicah in je vse vidla!? Ma, kako hudiča je vse vidla, če pa jaz nisem vidla nje, ko sem pobirala Elo s tal?!?!? In zakaj ji človeška narava ni dopustila, da bi priskočila na pomoč?! user posted image  Svašta...  Dobr izgovor, zgleda se boji, da bi jo šli tožit?! user posted image  

Hvala vsem za lepe želje!

bino - user posted image user posted image user posted image   hvala za SMS, sem šele pozno zvečer vidla tvoje sporočilo, se vidi da je ob nedeljah telefonsko zatišje user posted image  

lonja - saj sem ti omenila kirurgijo, a si me preslišala user posted image  

šnucika - moram hitro trkat... naš mulc še ni imel uši, me pa začne vse srbet, če samo pomislim nanje user posted image  

cuma - mogoče bi pomagalo, če se peške odpraviš na hrib? user posted image  

mml - boljše WC, vsaj ni treba tolk pucat user posted image  Upam, da Manca ostane zdrava, da boste lahko v miru uživali! user posted image

arielca - upam, da bo Brina čimprej OK. user posted image  

Nana Liza - Eli sem kupila termoflis v H&M (roza, brez kapuce - imeli pa so še v rjavi barvi) user posted image  

sonček baloček - drugič pa bolj nežo pljuvaj! user posted image

ac - user posted image  za Sarine kg - Ela jih ima točno 13 user posted image  So jo na sprejemu v bolnišico 2x stehtali (1x na baby tehnici in še 1x sva morali obe skupaj stopit na tehnico in še pol samo jaz, da so izračunali - zgleda niso verjeli, da jih ima tolk... zdaj pa ne vem, a tolk mal al tolk velik user posted image )

NRMM - Eli sem spomladi dajala Pikovit; bi bilo fajn, da ji spet začem nekaj dajat user posted image

Pegica1 - user posted image  za pevko Neli! Pri nas je tud aktualna Pikapoka (Pikapoka pikapojonica... user posted image ) in še Žiga Žaga (Diga daga poje daga, jom pom pom jadijo user posted image ) , Barčica po morju plava (Bajija po moji pjaja...user posted image ), Ringaraja (Jingajigajaja muja pa nagaja, tuša pa pjite... user posted image ).

Eli sem kupila 3. debelih žabic št. 86-92 (H&M) in so ji tolk prevelike (predolge in preširoke), da ji moram manjše kupit ali pa dat parkrat v sušilec sušit. Je šla danes k varuški kot ena sirotica. user posted image  

Meni je načeloma vseeno kdaj kavica - razen v četrtek, ko greva z Elo na telovadbo, tko da povejte! user posted image

Lep dan in uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
10.9.2007 12:28:21   
lonja
Jana, sorry, ker sem preslišala tisto o kirurgiji. Sem se vozila po rovtah, telefonirala iz avta in res, nisem te slišala dobro. Oprosti,res! user posted image  

Kavica user posted image , meni je vseeno, zaradi mene lahko jutri ali v sredo, povejte še ostale... Mml, Nana Liza, Pajaca, Arielca,....Zaenkrat sva midve z Jano za!

lonja user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
10.9.2007 13:06:57   
Pajaca
Ma mene do 15.11 ne štejte nikamor. Tale mesec imam 2x na teden predavanja, pol se pa učim za strokovnega... kriza, pa kako se bom jaz vse naučila??

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
10.9.2007 13:44:52   
mml
Hoj,

jaz v sredo ne morem, ker delam popoldan, tako da edino jutri še pride v poštev, ker po tem imate tako ali tako 14 dni mir pred mano, ker bom lenarila na morju user posted image

pajaca nekako se boš že naučila, tako kot vse do sedaj, problem je, da si verjetno malo izzven študijske kondicije, po kakšnem tednu študiranja bo pa že lažje user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
10.9.2007 14:30:43   
arielca
Ojla,

Ne vem še, kako je z mojo princesko. Ko sem šla zjutraj od doma, je še spala, zdajle sem prišla domov in spet spi. Očitno mora nadoknaditi nočni minus. Hvala vsem za lepe želje user posted image . Tudi jaz upam, da bomo kmalu zdravi.

Ta teden imam že en kup obveznosti, tako da ne vem, kako bo s user posted image .

mml, user posted image  za Manco in spešno lulanje in kakanje. Tudi meni dišijo kakšni topli kraji user posted image .

cuma, zakaj pa v sredo rineš v hrib? Kakorkoli, bom mislila nate user posted image .

Pajaca, ti pa res nimaš sreče z vzgojiteljicami in pediatrinjami user posted image . Upam, da ti bodo predavanja hitro minila user posted image .

jana73, tale soseda je pa pravi user posted image . Pa saj greste kmalu drugam, a ne user posted image ?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
10.9.2007 20:43:07   
NRMM
Čeeeeeeeeer!

Pa je ponedeljek pri kraju,moji mali pupi že spita user posted image user posted image ,tako da je mir pri bajti,mož pa je tako gluh in slep pred tv user posted image .

Danes je bil tako en lep in miren dan,da ne upam niti pohvalit.Maša je spala do 10 zjutraj,ob 5.30 je jedla in zaspala nazaj.Papcanje je bilo danes prav užitek brez zvijanja in krčev.No je bilo pa 3 dni pestro in sicer po cepljenju za Rotavirus,jo je tako hudo zvijalo,da je ob večerih neverjetno kričala in jokala,jaz pa z njo,ker je nisem in nisem mogla pomiriti user posted image .Očitno je bila blaga reakcija na vse.

Jana tebi se pa dogaja to poletje user posted image user posted image .Imaš pa jake sosede,blagor ti user posted image .A nis sosedi rekla,da ko je mož videl njo zadaj na stopnišču,da se je sam vrgo.......mislim eni pa so loleki boleki pravi. Samo,da je z vami vse ok user posted image user posted image .Naj se vam nehajo dogajati neprijetne stvari in pridejo prijetnejše na plano.

Mml poznaš kaj cepivo proti Rotavirusu?Kolk živo je to cepivo in kolk se moram bat,da se lahko Maruša naleze,če pride v stik z njim.Meni je sicer pediatrinja rekla,da je v njem zelo oslabljen virus,ampak me je opozorila,da si moram po vsakem previjanju pokakane Mašine plenice skrbno umiti roke.Sej to je logično,da si jih.Sicer je prvič imela pediatrinja navodila od cepiva v rokah,kajti Maša je prvi dojenček v Lenartu,kateri je bil cepljen in je možno,da ni tako seznanjena s tem.
Bravo Manca za lulanje in kakanje user posted image user posted image .

Arielca en velik user posted image Brini,da se čimprej pozdravi in začne zopet z vrtcem.

Šnucika kaj so uši mimo?Meni je ravno mama danes razlagala,ko je brat iz šole prinesel,ko sem še bila dojenček z malo laski in poooolno uši user posted image user posted image user posted image user posted image .

Cuma če se nič ne tipkamo več,dobro opravi v sredo,bomo stiskali pestke da bo vse ok in,da bo hitro končano.

Bino mislim nate in na najin dogovor user posted image .

Lonja ne mi delat lušt po morju user posted image ,jaz bi tako šla vsaj zaplavat,pa bo potrebno počakat do drugega leta.

Ac upam,da ste vredu user posted image .

Sonček kako tvoja anoreksija user posted image user posted image .Le zakaj ljudje vedno pomislijo na najhujše user posted image ,svašta.Upam,da nisi predolgo brisala parketa user posted image user posted image user posted image ,drugič pa nastavi coto,da ne bo odvečnega dela zaradi dobrega uroka user posted image .

Štajerke (BlankaT,Pegica1,Krucibuci,HIMH)hvala vam za obisk,prijeten klepet,darilo za Marušo in Mašo in cartanje Maše.Bilo vas je resnično lepo videt in klepet mi je tudi pasal zeeelo.Upam,da kmalu ponovimo kak petek večer ali soboto,zdaj že imam odobren izhod user posted image ,ker malecki tako lepo zvečer zaspita.

No to bo za nocoj vse,grem mal gledat NMK.

Lepo bodite,uživajte maximalno.

LP

< Sporočilo je popravil NRMM -- 10.9.2007 20:55:08 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
10.9.2007 21:00:49   
arielca
Ojla,

Brina je veliko boljša user posted image . Učki so že čisto OK, vendar mora kapljice jemati še vsaj 5 dni, da se ne bi ponovilo. Sem vprašala P in jutri gre lahko v vrtec, če le ne bo vročine ali kakšnih znakov bolezni. Smrkanje ni tak problem.
Sem pa ugotovila, da ji rine ven še zadnje štirica in vse štiri trojke, tako da verjetno ni treba opisovati nočnih žurk. Danes sem ji pred spanjem dala žličko Calpola, ker je res uboga. Tam kjer rinejo ven trojke ima dlesen odebeljeno za grahovo zrno, štirica pa je že za silo pokukala ven user posted image .

Zdajle grem pod tuš, potem pa v deželo sanj, ker sem pošteno utrujena in user posted image . Nočko!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
10.9.2007 21:19:46   
šnucika
Dober večer!user posted image

Uši smo iztrebiliuser posted image  kot kaže.Na srečo jih je imela samo nečakinja,pa eno si je našla bratova punca.No,preventivno si je oprala glavo cela hiša,tako,da upam,da bo mir...do naslednjič,ko jih katera spet prinese,ali iz šole ali vrtca.

arielca - samo,da je mimo ta hujši del prehlada!Živa tudi ponoči ne spi zaradi noska,potem pa par dni not prinaša.
Tudi ona ima probleme z zobki,sicer so štirice zunaj,jo pa trojke matrajo že cel mesec.Kot si napisala,bule za grahovo zrno,pa dve sta prebili čisto drobno špičko,dve pa ji bi razneslo,če kmalu ne predreta.Prav boga je.user posted image

Eno vprašanje - Živa še ni bila cepljena tretjega cepljenja ,ker je lani zamujala en mesec,pa letos že cel mesec nekaj skače vmes...zobki,nahod,tako,da bo verjetno šele ta teden.
Kakšno reakcijo so imeli vaši decembrčki??user posted image Ker planiramo vikend na štajerskem koncu,pa se malo bojim,da jo bo matralo.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
10.9.2007 22:19:54   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

Eno vprašanje - Živa še ni bila cepljena tretjega cepljenja ,ker je lani zamujala en mesec,pa letos že cel mesec nekaj skače vmes...zobki,nahod,tako,da bo verjetno šele ta teden.
Kakšno reakcijo so imeli vaši decembrčki??user posted image Ker planiramo vikend na štajerskem koncu,pa se malo bojim,da jo bo matralo.

Maruša je imela drugi dan 2 urce vročine 37,6.Vročina se je pojavila in po 2 urah sama izginila,ni bilo hudega ozr.to je bila edina reakcija po vseh cepljenih.

Maruša že ima vse 3-jke zunaj,pa še vedno kaže na zgornje, da zobki bubajo,š**** so zunaj,ostalo pa sedaj rine in očitno jo boli user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
10.9.2007 22:23:22   
kofetek2010
šnucika - naša marela ni imela nobene reakcije; je tud prej ni imela na nobeno cepljenje user posted image  Pa zobki je tud nič ne matrajo - ima zunaj vse razen zgornjih 5. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
11.9.2007 6:30:14   
arielca
Dobro jutro,

šnucika, pri nas tudi ni bilo reakcije po cepljenju user posted image . Nama je P rekla, naj malo več počiva in naj ne skače toliko, ker bi lahko nogica zatekla in bi jo bolelo. Naši razgrajački se to itak ni dalo dopovedat, bolelo je pa tut ni nič. Ja pa res, da sem ji parkrat dala gor hladne obkladke. Srečno user posted image !

Jaz sem se pa danes naspala user posted image . In Brina tudi, ker se ni niti enkrat zbudila user posted image . Zdajle si grem skuhat kavo, potem bo pa čas, da zbudim mojo malo princesko. Danes bom šla prvič sama v vrec z njo in upam, da ne bo zganjala kakšnih scen. Pa še spala bo tam.

Včeraj sem ji za odpornost kupila en fajn sirup. Mi ga je priporočala v lekarni. Bom popoldne napisala, kako se imenuje, ker se mi zdele ne da lene riti sprehejat gor in dol user posted image .

Bodite pridne!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
11.9.2007 8:01:15   
mml
Jutro

NRMM cepivo proti rotavirusom: sem malo gledala in ni nikjer nič kaj napisano, da bi prišlo do rota drisk pri družinskih članih, tako da mislim, da ob normalnem življenju ni panike. kar se pa krčev tiče...ja ti pa žal so, večinoma v prvih 48-urah, upam, da bo ob naslednjih cepljenjih manj težav

šnucika Manca ni imela nobene reakcije, tudi na prejšnje tri doze jih ni imela. Glavni problem je bil obkladek na nogi, ki sva ga doma po hitrem postopku odstranili, ker je "bolel" user posted image

arielca super, da ste boljši. Upam, da ti je Brina ni zagodla v vrtcu s kakšnim hudim protestom user posted image

Jaz imam danes totalno bizi dan...do 12.30 napovedane takšne in drugačne obveznsoti, ob 13. moram biti pa že v porodnišnici, ker imam mofologijo, upam, da bo vse OK. Izvidov AC še vedno ni...

Grem na jutranji sestanek...po tem pa dalje

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
11.9.2007 9:10:29   
ac
Mml - uživaj na morfologiji ob pogledu na user posted image in upam, da bo vse tako kot mora bit user posted image

Šnucika - mi tokrat cepljeni še nismo bili, prejšnjikrat je pa imela povišano temperaturo. Upam, da tale cepljenja ne oslabijo preveč organizma, ker mi še vedno vsak dan gledamo, a bo Sara zdržala v vrtcu, al bo tale prehlad, ki se že dolgo vleče, spet prerasel v virozo.

Me je pa prejle klical  user posted image   , da je komaj sedaj uspel prit v službo (eno uro kasneje kot ponavadi), ker se Sara ni pustila preoblečt in je jokala, se zvijala, zraven pa ful pokakana, tako da je več kot eno uro porabil za to, da jo je uspel zrihtat. Upam, da se to ne bo nadaljevalo... Že včeraj, ko se nam je mudilo na en obisk, je začela trmarit in se sploh ni hotela premaknit iz stolčka, kjer je sedela in risala user posted image . Ja, ni kaj, naši user posted image odraščajo....

Imejte se lepo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
11.9.2007 9:58:52   
Nana Liza
Hojla!

Včeraj sem tak spis napisala, pa mi je user posted image  vse ven vrglo. Kaj pa nisem kopirala a ne? Pol se mi pa ni  dalo še enkrat pisati, pa Ela je že bila z zobno ščetko v kopalnici..user posted image .

Lonja- lahko prideve na kavico danes, jutri , pojutrišnjem... Kje se bomo zmenili? V poštev verjtno pride spet samo Kolosej. 

jana- fliski v HM nimajo kapuce.

mml- dobro opravi morfologijo in upam, da dobiš izvide ac.

Ravnokar sem dobila datum za pregled Ele in cepljenja (v začetku oktobra, prvi dan mojega dopusta user posted image ).

Čutim pa tako močan pritisk navzdol na mehur, da komaj sedim. Upam, da bo kaj bojše. Tale otrok pa mora biti težak. user posted image  

Tolk na hitrco. Čau, NL.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
11.9.2007 12:01:41   
Taja Nagaja
Hojla!

Bina je v varstvu, Beti pa čudežno spi v svoji posteljici. Živimo. Tako vsak dan sproti, pa kar gre. Le časa za RR mi primanjkuje. Vas vsaj preberem, če ne drugega. Drugače pa veliko mislim na vas. Občasno mi je hudo, pa se spomnim, da greva z NRMM na počitniceuser posted image .  Ja, moji punci sta pravi izziv in predvsem Beti testira kje so meje. Spi bolj malo, zelo nemirno in kadar protestira to počne na ves glas. Sva obe trmasti, samo še nisva ugotovili katera je bolj. Se je pa Bini zopet malo poslabšalo. Sumim slive user posted image .

mml: lepo pomahaj malemu M  in pobožaj bušija, za Manco. user posted image user posted image user posted image za uporabo Wc-ja. Bina samo punčke daje na kahlo user posted image . Lepo se imej na morju in uživaj še namesto nas.

cuma: saj enkrat do konca poletja pa boš, a ne? Saj veš, da mora bit Tinkara devica user posted image . Veliko mislim nate in ti želi, da bi kmalu stiskala k sebi obe svoji princeski. Ema je res prava lepotičkauser posted image .

jana73:
upam, da je Ela že pozabila na neljubi dogodek, za obe. Imaš pa res stresno poletje. A veš, da tisto hišo blizu nas še vedno prodajajo? Me sploh ne čudi, saj je cena kar precej viskoka kljub temu, da so jo že znižali. A si ti že našla ustrezno parcelo? Držim pesti, da najdeš tako, da bo ustrezala vsem tvojim željam. 

šnucika:
prav lepo, da si se spet začela oglašati, sem res vesela. Upam, da boste ceplenje dobro prestali. Bina tudi ni imela posebne reakcije.  Se pa bojim cepljenja, ki smo ga preskočili zaradi alergije na jajce. Cepili naj bi jo pod nadzorom.

ac:
držim pesti, da boste letos bolj zdravi. user posted image za zdravje.

arielca:
za Brino, da se hitro pozravi. Me prav skrbi kako bo drugo leto ko gresta obe princeski v vrtec. Uvajanja si sploh ne predstavljam. Želim ti lepo šolsko leto in upam, da boš resnično uživala. Sicer pa: kdaj je pa user posted image v planu? A nisi ti lani delila nasvetov kako pa kaj, glede na počitnice user posted image ?

Nana Liza: ti si pa res nabiraš kondicijo user posted image user posted image user posted image .

Pegica1:
si prav predstavljam kako Neli poje. Bina pa samo pleše in jaz ji moram pet, včasih se prav razjezi ker ne razumem katero bi ona rada user posted image . Se veselim ko bo znala kaj več povedat. Včasih se mi zdi, da bo Beti prej govorila, glede na to kako je glasna user posted image .

lonja:
kako napreduje gradnja? Upam, da se res kmalu vidimo.

sonček balonček:
kako si? Še vedno na dietiuser posted image ? Upam, da se že bolje počutiš.

NRMM:
draga moja user posted image . Samo še malo, a ne? Veliko mislim nate. Predvsem ob vikendih ko imam še enega doma. Včaih mi je bolj naporno kot, če mo same. Mi je pa en dan uspelo, da sem peljala svojo user posted image na sprehod. Bina je šla zraven in je tako vriskala kot že dolgo ne. Tudi ona je pogrešala te sprehode. Prav uživa ko gleda, kako dirka po travniku. Jaz pa o cepljenju še razmišljam. Malo me skrbi, če ga ne bo ven vrgla ker še vedno kar precej poliva. Včasih sem tako na koncu, da bi ji najraje odrekla dojenje in ji dala faško. Sita sem tega razmišljanja o njenih pikicah in možnosti alergije, pa povezave z mojo hrano...

Pajaca: bom držala pesti za tvojega strokovca, pa da se vzgojiteljica postavi na previ tiruser posted image . A ste Pajacka že testirali z alergije?

HIMH: kako sta? Je Hana že bolje?

Upam, da bom kmalu lahko spet redno pila user posted image z vami in malo čvekala

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
11.9.2007 15:36:59   
mml
čisto ekspresno

Mali m nama je pomahal na morfologiji in ves čas nekaj rital, da ga je bilo kar težko loviti user posted image , vse je OK...in je še vedno user posted image

Izvidov AC še ni, kljub temu, da je klicala G, menda bodo jutri, moram poklicat po 14....ampak glede na morfologijo je z našim malim m vse OK

Šibam po Manco

bino čevljčki so roza...tako da, sporoči user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
11.9.2007 22:25:41   
šnucika
Tudi jaz na kratko vse pozdravim!user posted image

Cepljenje smo prestavili na naslednji teden,ker Živi še nekaj kaplja iz noska.Pa tudi te smotane trojkice jo tako matrajo,da je boljše še teden dni počakat.
Upam,da tudi pri Živiki ne bo nobene večje reakcije!

mml - meni je moj G rekel,da če se izvidi AC,THT,4HT...dolgo čakajo,ponavadi pomeni,da je vse O.K.Če so rezultati slabi,baje sporočijo v najkrajšem možnem času.Jaz sem takrat na trihormonskega čakala tri tedne,ker pokličejo v treh dneh,če je kaj narobe.

Zdaj pa počasi v ležečega....sem že zelo user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?