mml
|
Jutro A ste dobro spale? Jaz sem, Manca se je v spanju nekaj režala, pojma nimam, kaj se ji je v sanjah dogajalo . Je pa včeraj, ko sem prišladomov, smredela po hlevu in kravah, da je bilo joj...sta šla z očijem k sosedom (kot vsak dan 3x), ampak do sedaj je vedno šla samo do hlevskih vrat in od daleč gledala krave. Včeraj jo je pa sosed vzel v naročej in sta se sprehajala po hlevu in sedela in gledala krave . Po moje bo treba počasi uvesti posebna oblačila za v hlev . Imamo pa drug "problem". Gospodična se je očitno odločila, da se v pleničke ne lula in tako se zjutraj zbudi, ker jo tišči lulat in namesto, da bi lužico spustila v kahlico, vstane in začne prepevat in se pogovarjat in ni variante, da bi zaspala nazaj...plenica je že par dni čisto suha, kahla pa skoraj premajhna. To je sicer vse lepo in prav, ampak kaj ko se zaradi tega zbudi ob 6.... . Kje so dobri stari časi iz lanskega leta, ko sva si morali naredit uro, če sva hoteli kam priti pred 10. dopoldan cuma mislim nate in držim pesti, da boš kmalu božala Tinkaro NRMM super, da SAB-Simplex pomaga in, da je Maša že bolj dobrovoljna deklica . za Marušino veselje od kahlice, upam, da vam kmalu uspe biti brez plenic. Kar se mojega počivanja tiče...saj veš kako je...ko pridem iz službe, si privoščim malo lenarjenja, če ni Manca ravno v "ma ma " fazi, ker takrat oči ne zaleže. Karkoli že počne, prišiba do mene in zleze k meni in se stiska in cvili in je sploh in oh nežna 2 minuti, po tem začne pa poskakovati in se zvirati šnucika pri nas z umivanjem zob ni hujših problemov, ni pa nekega veselja...kakšen dan si pusti bolj umivat, kakšen dan manj, največji problem so pa sprednej strani zobkov, tu so potrebni pa posebni triki in veliko dobre volje . Sama si sicer krtačko vtakne v usta in z njo hodi naokrog, še z večjim veseljem pa umiva zobe meni, samo nekako se ji ne da dopovedati, da na mandljih nimam zob Nana Liza si boljše? Upam, da so težave minile in se vidimo Izabela si že vse končala in oddala zadevo? Se vidimo popoldan bino kako ste? Kaj je z Betinimi pikicami? Je šlo za čiščenje kože ali še za kaj dugega? Upam, da samo za prvo . Se je Bina že "spoprijateljila" s porom, fižolom in kakšno drugo hrano? Upam, da se kmalu kaj vidimo arielca a prideta danes z Brino? Glede na slabo vreme tako nimata kaj početi. Služba se patudi še ni začela za res pegica kam si se pa ti zataknila???? sonček a si kaj boljše sedaj, ko si na bolniški? jaz komaj čakam, da grem na dopust (še dobrih 14 dni). Upam, da bom imela prej še morfologijo... vse izgubljene (HIMH, Blanka, yasminka, ac, žuni, pajaca,...) kaj se vam kaj dogaja??? skratka danes po 16. čvekanje in dirkanje za otroki v Koloseju, ne pozabite priti