|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
26.8.2007 22:54:06   
šnucika
No,pa je spet večer in nekaj časa za računalnik.
Živi veselo drnjoha,ne bom se preveč hvalila,da ne bo kaj šlo po zlu...ampak že nekaj časa pridno spi celo noč,včasih se sicer zbudi pred sedmo ali celo pred šesto,ampak zvečer zaspi in je mir.user posted image

jana - MB tablic ni več,samo par dni jih je še imel,potem pa se je prijavil in vse dokumente s tablicami vred menjal.Zdajuser posted image , revež trpi med norimi obalciuser posted image user posted image

pegica- tudi jaz držim pesti ,da vročina pade.Če je,kot praviš,dobre volje,potem ja ne bo nič hujšega.user posted image

cuma - luna je vedno bolj okrogla in se veselo smehlja z neba....user posted image

Ker še vedno nisem vsega prebrala,ne vem,kako je kaj z vašimi puncami in fanti glede kahlice?Imamo namreč probleme z Živo.Če se ji že da sedet na kahlici ,je ne tišči nič.Če pa jo tišči se vsede,čez par sekund vstane in se gre polulat kakšen meter stran,dvigne nogico kot kak user posted image  in reče "lulala"...pa je luža na tleh!user posted image user posted image  Zelo redko se polula vanjo,kakala pa je samo enkrat,ko je bila zaprta in je kar jokala od muke, takrat je sama prosila zanjo,ker v pleničko ni šlo.
Mogoče sem mislila,da bo bolj na easy čez poletje jo navadituser posted image ....

Takole...lep dan je za nami.Z Živo sva se popoldan kopali,potem pa še opravili sprehod po vasi,kar je že večerni ritual.Pa vsaka hiša jo pozna,vse tete po vasi jo filajo s piškoti,sadjem,bomboni...meni je že kar nerodno...Živa pa kar na ograje dvorišč pa: "teta,am am papala kota (piškota)"user posted image
da o psih in mačkah ne govorimo,vse pozna po imenih,jih boža,objema...psi jo lupčkajo....ona jim daje piškoti,ki jih je nafehtala...skratka ni dolgčas,ko greš z njo po vasiuser posted image  !

Lep začetek novega tedna vam želim!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
27.8.2007 7:17:56   
arielca
Dobro jutro user posted image !

pegica1, upam, da je Neli zdrava user posted image !

šnucika, pri nas imamo še vedno plenice. Sicer sem pa tja naredi lužico v kahlico (zjutraj ko vstane, po popoldanskem spanju, pred večernim tuširanjem), ampak pove pa še ne. Za kakat pa pove, ko že fajn zasmadi celo stanovanje. Pride k meni in reče: Ito menat. Kakala. Fuuuj! user posted image user posted image user posted image

Sicer pa kratek povzetek dogajanja pri decembrkah:
- novopečeni mamici: Bino (ima Beti) in NRMM (ima Mašo)
- user posted image : cuma, mml, Nana Liza, pegica1, sonček balonček (če sem katero pozabila, se opravičujem user posted image )

Zdajle se počasi šibam pripravit. Služba čaka user posted image . Upam, da ne bo prevelike gužve na cesti! Bom poročala, kako bo šlo.

Lep dan user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
27.8.2007 13:31:55   
kofetek2010
uuuuuuuuuffffffffff  user posted image user posted image user posted image

da nas rešim neslavnega zadnjega mesta na prvi strani! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
27.8.2007 13:33:09   
arielca
Sem že doma. Je blo fajn user posted image ! Imam v redu urnik, zaenkrat je vse OK in ni nič pretresljivo drugače. Z vožnjo pa tudi ni bilo težav; dobrih 20 minut pa sem bila tam user posted image . Zaenkrat sem zadovoljna. Hvala, ker ste mislile name user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
27.8.2007 13:34:24   
kofetek2010

arielca - kako je bilo na šihtu? user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
27.8.2007 13:41:03   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

arielca - kako je bilo na šihtu? user posted image

Da ti mene ne zasleduješ user posted image . Fajn je blo user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 5006
27.8.2007 14:04:05   
mml
arielca user posted image  za prvi novoslužbeni dan. Jaz tudi rabim 20 minut, da pridem iz službe do doma, pa imam samo 4 km user posted image

jana kako kaj tvoje podpludbe?

šnucika jaz tudi še vedno iščem idealno službo, pa glede na to, da je SLO tako majhna nimam kakšne hude izbire, tako da pač vztrajam, pa saj ni tako hudo, čeprav bi lahko bilo dosti boljše user posted image
Aja kar se lulanja tiče...Manca lula na kahlo, travo, stranišče...ni panike...ampak lula pa tudi še vmes, večinoma po novem samo na tla, prej pa tudi na sedežno user posted image . Trenutno smo v fazi, ko ostro protestira, če jo daš na kahlo ali kam drugam, če je ne tišči, niti pod razno pa ne pove, da mora lulat...oziroma pove, da lula, ko je že potoček po nogi. S kakanjem je zadeva podobna...kaka na stranišče, če jo ujamem, ko stoji ob kakšnem vogalu in se napenja. Če pa so pokaka...pade seveda klobasa iz širokih poletnih hlač na tla in pride takoj zgroženo povedat, da se je zgodila tragedija...user posted image . Skratka prav uspešni nismo. Je pa 95% brez plenic, če smo doma, pri varuški jih ima, če gresta za dalj časa ven. jaz ji jo dam, če vem ,da se bomo dalj časa vozili...enkrat bo že...upam, da bom imela januarja samo enega za previjat user posted image

Grem še malo delat, čeprav bi šla rajši domov...me daje domotožje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
27.8.2007 15:19:13   
JanJan
Evo še mene, saj me niste preveč pogrešale al pačuser posted image user posted image

Kratek raport: na morju je bilo super, samo Jan se naju je držal kot klopuser posted image , če naju ni videl samo sekundo pred apartmajem, je začel kar kričat. Drugače pa je užival v vodi kot ribica.user posted image   user posted image

Vsem novim user posted image : user posted image user posted image .

Cuma: samo mimogrede, danes ponoči ob 00:30 naj bi bil baje planet Mars velik približno kot polna luna, tako da bosta kar dve luniuser posted image . Naslednji možen ogled tega pojava bo l.2287.

Jana73: upam, da so bolečine že minile user posted image user posted image user posted image .

Še tri slikice, ostalo pa kdaj drugič.

user posted image

user posted image

user posted image

Pa, pa....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
27.8.2007 21:30:02   
mml
Saj čez dan nam še kar gre, ampak zvečer nam pa po pravilu grozi izpad iz prve strani user posted image

janjan seveda smo te pogrešale...vidim, da ste uživali na dopustu, Jan je pa že pravi korenjak user posted image . Od kar je bila Manca na počitnicah pri moji mami tudi preverja, če sva še oba z njo, prej ni tega nikoli počela. Je pa trenutno v "mama" fazi...in če se odloči, da moram kaj anrediti jaz, ni oči niti slučajno dober, pa čeprav ji ponudi kakšno pregreho ali kaj česar se sicer sigurno razveseli...no ja bomo že...

cuma  a si še doma ali prehitevaš avgustovke po desni user posted image ?

Grem lenarit, sva bili danes popoldan sami in je šla Manca malo prej spat (upam, da se ne bo zato zbudila že pred 6...). user posted image  je moral proti večeru nazaj v službo in ga še ni...

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
27.8.2007 22:31:31   
cuma
Čau!

Ne grem še rodit. Nisem še vsega spucala user posted image . Pa še Ema ga svira s spanjem user posted image . A je to mogoče kak virus? user posted image  
Saj veste, da sem se vedno hvalila, kako ona sama zaspi in super in fajn razen občasnih vletavanj v "veliko"? Nooo, zdaj pa je druga pesem. Po običajnem ritualu kopanja, crtanja na previjalni, poljubčka in pojoče rože sledi zdaj vračanje mame v sobo z dviganjem Eme nazaj na previjalno in božanjem do skrajnih meja zaspanosti, ki pa se hitro povrne v budno stanje, ko Ema pristane v postelji. Ker me user posted image boli hrbet, ko se sklonjena čez ograjco s trebuhom na stran božam Emo, sem si danes zaželela, da bi lahko kar skočila notri v posteljco k njej (uganite kdo mi je dal navdih user posted image ), pa bi se po moje slabo končalo ... zato sem obupala in prepustila stvar tatiju, ki jo je po 15 min spokal v veliko in šel z njo spat user posted image . Torej? Razmišljam: če zdaj uvedem nov režim uspavanja, bo padlo v vodo čim bom šla Rim (kar se lahko zgodi iz danes na jutri). Sploh ne vem, kaj naj pričakujem od prvih mesecev s Tinkaro in kako bo vse skupaj izgledalo z našim dotedanjim ritmom in rituali... najbrž bo kaotično. Ne bi rada bila prestroga ali zahtevna do Eme, ker vem, da je zdaj delikatna faza, po drugi strani pa nočem, da bi se v njeni glavici začelo svitati, da se s histerijo in izsiljevanjem doseže vse.
Kako torej? Ima kdo kako idejo?

Potem pa še:

šnucika: Živa je bila na rački!!! Zdaj, ko sem videla slikice nimam več dvoma! Prava faca je, da tako šeta po vasi user posted image . A pridete tudi v Izolo kaj šetat? Ti lahko ob kavi naredim povzetke iz RR user posted image !

arielca: user posted image  za prvi dan v novi službi! Sigurno bo fajn!!!

jana: mene pa štedilnik prav nič ne vleče ... virus pucalis pa imam ... ampak v mojem stanju ni nič čudnega. user posted image  A te je že obiskala socialna? Ema se tudi nadpovprečno joka in protestira, novi sosedi pa user posted image user posted image user posted image user posted image  ... si mislijo svoje.

mml: te vaše pripetije s kahlo me vedno spravijo v smeh! user posted image  

janjan: saj veš, da sem že skoraj obupala ... enostavno nimam več nobene avtoritete: ko napišem RAPOOOOOOOOOOOrt se ne zgodi nič, kar pa ne pomeni, da ne pogrešam tistih, ki sene javljajo!
user posted image  za lepega dečkota in za lepo preživet dopust!

Lepo spite in se tipkamo!

Aja, pa Mars glejte ob polnoči in pol!

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
28.8.2007 10:40:46   
lonja
evo, user posted image  za vse, za naše user posted image  pa čaj po izbiri...

se javim kasneje, ko bo več časa, zdaj pa le:

ja, kava v četrtek z naše strani velja....Za lokacijo se še zmenimo.

Cuma, ku ku, si še doma, glede na polno luno včeraj...

Se slišimo!

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
28.8.2007 11:27:40   
cuma
Daaan!

Danes pa jaz častim user posted image user posted image user posted image  (čeprav me je lonja prehitela user posted image ) in domačo user posted image user posted image user posted image s smetano in borovnicami. Evo, pa imam trojko spredaj ... kako gre čas user posted image  ... user posted image .

Imejte lep dan!
Cuma

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
28.8.2007 11:29:23   
sonček balonček
Hojla,

danes imam končno malu miru zaseuser posted image . Tretjič od kar sem v bolniški se je zgodilo, da sem imela 2 urci fraj. Sem šla na sok s sestro, ki je na dopustu, vmes pa imela slabo vest, ker sem Laro dala v varstvouser posted image ! Sem včeraj oddala najbolj bistvene načrte za službo, tako da danes počivam (beri grem sedaj zložit posodo iz pomivalca, iz kleti znosit v mansardo 4 košare na srečo zlikanega in zloženega perila, ga pospravit v omaro, skuhat kosilo in še zdizajnirat nekaj malega za službo.

Danes pride dragi iz Pariza. Lara pravi, da je šel v z letalom v službo ("šol sužbo, talom") in se zraven smeji kot prtegnjenauser posted image . Valjda se gre v službo z avtom, mami! Če bi imela energijo, bi jo peljala na Brnik, da bi videla kako pristajajo letala in da je res šel z letalom. Še ni videla in jo bom enkrat v kratkem peljala, ko bo šel spet.

Arielca, sem vesela, da ti nova služba ustrezauser posted image .  A ni fajn, če si zadovoljen s službo. Takšnih je malo. In res je to, da idealno službo lahko iščeš do penzije, tačas je pa treba najti najboljši približek!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
28.8.2007 11:45:24   
Izabela_
Oooooooooo, jaz bi tudi prišla na user posted image  v četrtek, vendar imam ravno tisti dan rok za oddajo mojega dela, pa ne vem, če bom že uspela (vse na zadnji dan). Prav rada bi videla decembrčke in kakšno user posted image !

Arielca, čestike za službo, včasih je treba malo zamenjat (jaz sem že v četrti službi user posted image  po faksu - trenutno še zelo zadovoljna!).

JanJan - zelo lepe slikice, prva je pa že kar za v kakšno revijo! user posted image

Matevžu skušamo prešteti zobke, ker ima skoz roko v ustih (kar celo, brez palčka). Ob zadnjem štetju smo našteli tri petke, torej čakamo zadnji zob, potem pa bo nekaj časa mir s tem. Ga zelo dajejo in noče nič pokazat.

Nič, grem delat, da mogoče le oddam kakšno minutko prej in lahko pridem potem na kavico.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
28.8.2007 11:50:01   
kofetek2010

cuma - V S E    N A J B O L J Š E ! ! ! ! ! ! 

user posted image user posted image user posted image

glede let pa se nesekiraj.... še dolgo boš stara blizu 30. user posted image  

tale pa je samo zate, draga cuma:

http://www.robertgoter.com/mp3/cd2/cd-2-6.mp3 

< Sporočilo je popravil jana73 -- 28.8.2007 11:51:18 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
28.8.2007 12:32:19   
Taja Nagaja
Draga cuma vse naj naj.user posted image user posted image user posted image Glede navodil in spanja za Emo se pa ne sekiraj. Bina spi brez problema odkar sva z Beti domauser posted image

A mi lahko katera sporoči ko pride Tinka?

Arielca: user posted image user posted image user posted image za službo. V teh dneh veliko mislim nate user posted image .

jana73: upam, da si OK, tisti Merkator je pa meni vedno malo sumljiv user posted image Pri nas pa je Bina okužena z virusom pucalisom user posted image , jaz se mu pa uspešno izogibam.

lonja: hvala, slive imamo, pa marmelado tudi že kuhano, so babici in dedek poskrbeli user posted image

mml: pridno počivaj ob vsaki priložnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image za izlet

jan jan in šnucika: lepo, da sta se ponovno oglasili, Jan in Živa sta res lepa otročka user posted image user posted image user posted image , sicer bi bilo pa težko kako drugače, saj sta decembrčka user posted image

pegica:
upam, da uživate na morju, da ste zdraviuser posted image

NRMM: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate user posted image

sonček balonček:
ti pa počivaj in ne pretiravaj user posted image , upam, da ti kdo pomaga

Mi2 z Beti pa imava šolo spanja. Upam, da se bo kaj naučila user posted image

Ko bo kaj več časa se oglasim. Vas že zelo zelo pogrešam.

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 5016
28.8.2007 12:47:02   
JanJan
Cuma: VSE NAJ, NAJ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
28.8.2007 12:57:19   
kofetek2010

tale pa je samo zate, draga cuma:

http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=4&page_id=11&article_id=41105061413095116&cid=426&pgn=21 

klikni predvaja na pesmi - Ko slavimo

Neposredna povezava do sporočila: 5018
28.8.2007 13:09:41   
mml
cuma vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam v porodnišnico pogledat sodelavko in fantiča, ki je privekal danes ponoči na svet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5019
28.8.2007 13:19:53   
Izabela_
Sem spregledala, Cuma, vse naj naj tudi od mene! Trideseta so pa ja lepa leta user posted image , boš videla! Jaz se imam prav fajn, odkar sem tu.

Bino - čimveč uspeha pri učenju spanja. Hmmm, če bi Matevž dobil sestrico ali bratca, bi mogoče tudi začel bolje spati???? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
28.8.2007 13:43:16   
šnucika
cuma - tanti auguri a te,tanti auguri a te...tanti auguri cara Cuma,tanti auguri a te!...user posted image user posted image user posted image
in ker ne gre drugače, si zapoj sama...user posted image user posted image
Boš videla,da so 30.ta taprava....jaz jih počasi že zapuščam...user posted image

bino - ker sem na RR pač po skoraj treh mesecih,ti šele zdaj čestitam in želim veliko,veliko veseja s tvojima dvema pupikama!user posted image user posted image

arielca,mml - ste me potolažile glede kahlice!Danes sem spet dve lužici v dnevni pobrisala in dvakrat je šinjorinca lulala na robu bazena...ker "ve",da v bazen ne smeuser posted image user posted image

janjan - pozdravček...lepo je videt  decembrske fantičke,poleg večine pupic!user posted image

Na hitro sem se oglasila,zdaj pa šibam dol k bazenu se malo v miru sončit in lenarit,dokler Živa spi spanec pravičnega po kosilu.

Lep dan še naprej vsem!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
28.8.2007 13:49:07   
NRMM
Daaaaaan!

na brzino,dokler je vrtiljak v posteljci še zanimiv,ampak glede na to,da jo še zraven napenja,ne bo več dolgo brez jokanja.

CUMA user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj.........kmalu pridem za tabo in se tudi meni premakne na tvojo cifro.......ja kristusova bodo kmal tuuser posted image .

Šnucika WB user posted image user posted image ......tebe pa že res dolgo ni bilo.Živika je pa prava punca user posted image user posted image .

Bino vračam user posted image user posted image ,do ZS pa še nisem uspela prit,zvečer padem pod ali pa na posteljo user posted image .
Lahko pa mi napišeš tvoje šolanje,ker pri nas je čez dan tudi kriza.Po hranjenju sem malo pocartava,ko postane tečka,jo privijem k sebi,stisnem k njej plenico in zaspi,no potem jo dam na kavč,postlco,ležalnik in po 20-30min ima frajla dovolj.......na 3 ure,ko se hraniva,ponavljamo to 2x.V vozičku pa po novem spi,še celo minimalno 30 min,ko se ustavi.Sej bomo tudi to premagali.
Zvečer jo pa dam v postlco,plenico k glavi,dudo v usta in zaspi ob muziki........ne razumem zakaj zvečer ni blema,čez dan pa jaauser posted image

Jana kako hrbet user posted image ?Je bla vsaj piksna od laškega user posted image ,da ti ni kak union krasil hrbet user posted image ...mal heca,brez zamere.Se pa najdejo pacineti takvi i onakvi.

Ja nič moram it,ker moji frajli niso več všeč medvedki in lučke na vrtiljaku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v.

Se javim zvečer!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
28.8.2007 14:37:55   
lonja
CUMA, VSE NAJBOLJŠE user posted image ! Trideseta leta so pa naj. Imam že nekaj izkušenj...

Arielca, user posted image user posted image  za novo službo. Približno tako sem se sama počutila junija, zdej po treh mesecih sem pa že stari maček in na staro skoraj več ne pomislim.

Pegica, pridi po slive, ker počasi že gnijejo.user posted image

Se še oglasim!

lonja user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
28.8.2007 14:47:04   
arielca
Ojla,

Danes sem pa kar malo žalostna user posted image . V novi službi je še vedno OK user posted image . Sem šla pa danes pospravit moj stari kabinet in vrnit knjige v knjižnico me je pa tako stisnilo pri user posted image . Še posebej, ko sem šla k naši računalničarki, s katero sva skupaj urejali šolski časopis in se tut sicer krasno razumeva ... Je bilo dovolj samo, da me je objela in sva obe user posted image . K sreči sem potem srečala samo še knjižničarko (pri njej je bila ravno moja naslednica) in mi je rekla, da tega kadrovanja res ne razume in da za delo v šoli potrebuješ 'drugačne' kvalitete.

Sicer pa lepše teme:

cuma, moja draga user posted image user posted image user posted image ! Vse najboljše in najlepše! Naj se ti tisoč barvnih želja spremeni v mavrico sreče, zdravja, ljubezni ... In naj te Tinkara kmalu osreči s svojim prihodom user posted image .

JanJan, tvoj malček je res že velik fant . Oglasi se še kaj user posted image .

bino, tudi jaz mislim nate in na tvoji princeski. Lupčka za B&B.

Zdajle moram poklicat P, če so že izvidi iz laboratorija, da grem po zdravniško potrdilo za vrtec. Z uvajanjem začnemo naslednji teden, ta teden enkrat pa bom šla do vzgojiteljice, da se malo pogovoriva.

Moja mala princeska zdajle gleda Bombije (Bombažke), tako da počakam do konca risanke in šibava ven.

Pozdravček!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
28.8.2007 23:11:29   
cuma
Dober večer!

Najprej najlepša hvalauser posted image user posted image user posted image vsem za čestitke in lepe želje in glasbene željeuser posted image !!!

Dan je bil prav lep. Torta je bila zelo dobra user posted image . Dobila sem veliiiko lepih rožic user posted image user posted image user posted image . Ema je bila navdušena nad borovnicami, ni jih sicer pojedla, jih je pa veselo mrcvarila in lupila in liskala in se kremžila in se smejala. Seveda so dobile ime ... a uganete? "go", kaj pa drugega user posted image . Pomagala mi je tudi pihati svečke in nasploh je bila danes zelo pridna. Trenutno tudi spi v svoji postelji in zvečer ni bilo hujših izgredov - se je pa tati angažiral in počakal pri njej dokler ni zaspala.

bino in NRMM: vedno ko vaju berem, si predstavljam nas čez kak mesec ... in sem v trenutku polna pričakovanja in nemira in veselja, kljub zavedanju, da bo težko. En velik objem obema in ljubčke vašim pupam!

šnucika: ta je pa dobra, da na robu bazena lula ... se vidi, da je mama plavalkauser posted image !

izabela: sej ne rabiš izgovora ... ti kar naroči user posted image  ... še malo pa bo ena nosečka manj bomo rabile kako novo user posted image !

arielca: verjamem, da so te prevzeli spomini in čustva ampak to ni nič slabega. Vse to ti bo ostalo za vedno, kjerkoli boš. V novi službi pa te tudi čaka veliko lepega in boš videla, da  boš prav kmalu padla noter! user posted image

Lepo spančkajte tudi vse ostale in se tipkamo kaj jutri, ko pridem iz ctgja!

Cuma stara sablja user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?