šnucika
|
No,pa je spet večer in nekaj časa za računalnik. Živi veselo drnjoha,ne bom se preveč hvalila,da ne bo kaj šlo po zlu...ampak že nekaj časa pridno spi celo noč,včasih se sicer zbudi pred sedmo ali celo pred šesto,ampak zvečer zaspi in je mir. jana - MB tablic ni več,samo par dni jih je še imel,potem pa se je prijavil in vse dokumente s tablicami vred menjal.Zdaj , revež trpi med norimi obalci pegica- tudi jaz držim pesti ,da vročina pade.Če je,kot praviš,dobre volje,potem ja ne bo nič hujšega. cuma - luna je vedno bolj okrogla in se veselo smehlja z neba.... Ker še vedno nisem vsega prebrala,ne vem,kako je kaj z vašimi puncami in fanti glede kahlice?Imamo namreč probleme z Živo.Če se ji že da sedet na kahlici ,je ne tišči nič.Če pa jo tišči se vsede,čez par sekund vstane in se gre polulat kakšen meter stran,dvigne nogico kot kak in reče "lulala"...pa je luža na tleh! Zelo redko se polula vanjo,kakala pa je samo enkrat,ko je bila zaprta in je kar jokala od muke, takrat je sama prosila zanjo,ker v pleničko ni šlo. Mogoče sem mislila,da bo bolj na easy čez poletje jo navadit .... Takole...lep dan je za nami.Z Živo sva se popoldan kopali,potem pa še opravili sprehod po vasi,kar je že večerni ritual.Pa vsaka hiša jo pozna,vse tete po vasi jo filajo s piškoti,sadjem,bomboni...meni je že kar nerodno...Živa pa kar na ograje dvorišč pa: "teta,am am papala kota (piškota)" da o psih in mačkah ne govorimo,vse pozna po imenih,jih boža,objema...psi jo lupčkajo....ona jim daje piškoti,ki jih je nafehtala...skratka ni dolgčas,ko greš z njo po vasi ! Lep začetek novega tedna vam želim!