mml
|
hoj...eno pozno nedeljsko popoldanski pozdravček Nana Liza najprej z Elo na gugo, potem pred TV, do takrat te bo po pucalni virus že zapustil šnucika WB, lepo, da si poštimala povezavo . Živa je pa že res cela gospodična...ja ni kaj rastejo tile naši decembrčki arielca lep in zanimiv prvi delvoni dan v novem kolektivu , upam, da ne bo prehudega drena jutri na cestah, se mi zdi, da bo še kar zabavno, glede na srečanje na Bledu. Mi smo včerja šli na Jesnice čez Tržič in Begunje, nazaj pa čez Brezje in tam nekje zadaj...skratka za anzaj smo potrebovali skoraj 2 uri , tako da komaj čakam, da bo AC gotova jana ne pretiravaj z gospodinjskimi opravili, se bodo doma še razvadili . Jaz se počutim večinoma totalno ne gospodinjsko... kuha bistveno rajši kot jaz in mu zato to seveda z velikim veseljem prepuščam. Meni je kuhanje nuja, njemu pa užitek. Pospravlja nam sedaj gospa Ana, tako da odpade še ta del. Ostane mi še pranje peril (beri sortiranje in nastvaitev pralenga stroja), obešanje in po tem likanje. Pa da ne bo pomote...se nič ne pritožujem, mi je čisto OK pegica držim pesti, da je Neli če čisto zdrava in je bila vročina kar tako nekaj v letu . Kako si ti in tvoje počutje? Imaš kaj nosečniških težav? Jaz sme trenutno skoraj čisto OK, če mi ne bi bila oblačila pretesna v rit in stegna, se sploh ne bi čutila nosečo , no pa na trebuhu že malo težko spim, ker se nekaj "usaja" sonček balonček ampak Lara ga pa pihne na sistematskem pregledu , pa saj ni panike, po moje je bilo pediatrinji čsito jasno, da zadeve obvlada in se ji zdi pod častjo početi tako enostavne stvari cuma mogoče te pa Tinkara res preseneti in pozdravi že pred PDP. Upam, da si spakirala torbo zase in zanjo in napisala navodila za in Emo. Upam, da se boš nocoj boljše naspala. Manca ima tudi neke nove fore in se zbuja že ob 6.15 , upam, da jo bo to kmalu minilo. NRMM in bino upam, da sta OK in da so M&M in B&B tudi pridne in zdrave. Velik za vsako posebaj. kava in čvek: a vam ustreza (arielca, jana, lonja, NL,...in seveda vse ostale) v četrtek po 16.? Glede na vreme se pa zmenimo kje. Mi smo bili danes v Logarski in je bilo prav zabavno, samo Manca bi v nahrbtniku spala ali pa je tulila, tako da nismo uspeli vsega prehodit in je šel na 3/4 poti nazaj po avtu, mi2 pa počasi do konca. Je Manca še kar lepo hodila in sem jo morala nosit samo kakšno 1/3 preostanka poti. Z največjim veseljem je skakala s kamnov . Sedaj sta šla pa še malo kolesarit, jaz sem imela pa eno uro hoje čisto zadosti za današnjo rekereacijo, tako da se sproščam na RR , imam še 15 minut časa, preden prideta in moram ven, da se še malo zabavamo zunaj, po tem pa večerja, umivanje s pranjem glave, pesmice in Manca pristane v postelji , jaz pa na kavču pred TV. Lep nedeljski večer