mml
|
Dan, za nami je lep konec tedna, čeprav malo okrnjen, ker je moral v nedeljo že spet nazaj v Avstrijo, ampak je to zadnjič (do decembra). v soboto smo jo mahnili na Gorenjsko, ker so dozorele češnje , to so takšne visokogorske češnje, ki rasteje na 1000 m nadmorske višine. Manca je tekala naokrog, se gugala, vozila po toboganu in preganjala mačke . Popoldan je samo padla v posteljo in jo je bilo po 2 urah treba buditi, ker bi ona sicer spala in spala . Vmes, ko nas ni bilo, pa se je pospravilo stanovanje (so ščurki so že skoraj zagorzili, da se bodo izselili, ker v takšni umazaniji pa res ne morejo živeti ), končno sem našla eno gospo za pospravljanje, je lepo počistila kuhinjske elemente, posesala, pomila po tleh, pobrisala prah in pomila okna , smo komaj prepoznali stanovanje... Včeraj smo pa malo kolesarili in kofetkali in je bilo prav tako prijetno, samo opoldan nas je vročina pregnala v stanovanje, je bilo prevroče za kakšno daljše igranje in divjanje na soncu. Pa še marelično in malinovo marmelado sem skuhala, tako da me sedaj mika, da bi skuhala še malo malinove in borovničevo marmelado, po tem pa neham za naslednja 3 leta, ker do takrat ne bo nihče pojedel vse te marmelade . Aja pa prijavit moram še spodnjo levo trojko, tako da ima zunaj sedaj 16 zob, sicer morajo še malo zrasti, ampak so pa zunaj arielca za preselitev. jaz si sploh ne upam pomisliti, koliko stvari bi imela za preselit .Upam, da kmalu dobiš papirje za novo službo. A Koroška Bela na Jesenicah? bino Bina je pa že res prava damica s temle klobučkom , Beti je pa pravi cukrček . Manca je postala tam nekje po 3 tednih po porodu prav grdo pikasta, najprej po ličkih, po tem pa še po prsnem košu in rokah. Jaz sem že tudi razmišljala o alergiji in pristala na dieti s testeninami, korenjem, krompirjem in piščancem,...po tem se je pa v kakšnem mesecu zadeva uredila in razen občasnih flekov, ki se ji pojavijo v vodi ni večje panike. No zadnje čase ima po vratu nekaj lišajev, pa nimam pojma a ima samo suho kožo in moram zamenjati kremo ali je na kaj alergična , samo mislim, da bi imela po tem izpuščaje še kje drugje. Kako si ti zadovoljna s kremami Mustela? A je v četrtek naredil izpit in lahko sedaj uživa s svojimi ženskami? cuma a se še nisi priključila na medmrežje? Tukaj te seveda zelooooooooooooooooooooooooooooo pogrešamo . Sem zadnjič razmišljala, kdaj septembra imaš rok, da se naročim k zobozdravniku in dogovorim s tabo za kavo v tistem obdobju, da boš šla sigurno rodit (arielcina teorija o dogovorih za kavo med decembrkami in porodom ), bo treba preverit v praksi... HIMH upam, da je Hana že boljše in se je driska ustavila Blanka kako kaj napreduje gradnja vaše hiše? jana a ste našli kakšen naftni vrelec in ostali kar v Prekmurju ? lonja želim ti uspešno izbiro ustrezne strehe, na to se pa prav nič ne spoznam . Ampak sem pa prepričana, da boš ti to področje v kratkem dobro obvladala . Sicer pravijo, da je v drugo lažje, ampak upam, da ti ne bo treba spet kamlu razmišljati o novi strehi... sonček balonček za tisto sporočilo pri januarkah si pa kriva ti, ker sem poškilila tja, če je mogoče tam kakšna sled za teboj ,ker tukaj ni bilo o tebi ne duha na sluha in po tem si nisem mogla kaj, da ne bi dala še en "poklicni" komentar. Tako da brez panike prosim . Ko bo potrebno, da kaj zveste, boste prav gotovo izvedele NRMM Maša je pa res prva korenjakinja . Upam, da kamlu prideš k sebi in ustvarite kakšen dober spalni in prehrambeni ritem. Sem že čisto pozabila, da tile fizeljčki sesajo s prav neverjetno močjo, pa saj se bosta navadili in pričeli obe uživati . Kako ste preživele noč brez ? Po mojem si ti že tako navajena, da si sama, da sploh ni bilo panike . A ne bo nič koristil očetovskega dopusta? To je to, spet sem se razipsala, ampak saj ste me že navajene Uživajte