lonja
|
Čeeeeer, no, tudi pri nas je mlajša članica družine ravnokar omagala... kmalu bom šla za njo še jaz... Čeprav je tale podaljšan vikend trajal do včeraj, se danes počutim čist ponedeljkovo. Res dobr, da je jutri že četrtek, ker sicer bi me po mojem pobralo . Bino, super, da sta že doma in ste tako vsi v popolni postavi. Šivi pa res bolijo, tudi mene so, pa sem si jih malo spirala z mlačnimi kamilicami, pa mi je full pomagalo. Pa saj na srečo vse skupaj ne traja zelo dolgo, pa še pogled na malo štručko bolečine omili, a ne? V službi sem se zelo dobr ujela, sodelavci (-ke) so super, šefica tudi, celo tako med vrsticami sem ujela, da me imajo zelo kmalu v planu za še eno porodniško, tako da se bo tudi pri nas kmalu začela akcija ... Gradnja hiške napreduje, drug teden zalivamo zgornjo plato, potem pa še streha (sedaj sva v fazi izbiranja ta prave, imaš kak predlog???) in bo. Pol se pa finančni izdatki šele začenjajo... Mml, Ajda je bila na letalskem mitingu full pridna, je skoz v zrak kazala in ogovarjala avione, pri ta hudih (MIG-ih) pa sem ji tiščala ušesa, da ne bi bilo prehudo za male bobnčke. Pa ji kar ni bilo nič jasn, kaj se mama gre. Jana73, zadnjič ko smo se nekaj pogovarjale o dopustih, si omenila, da ste bili enkrat v Sharm el Sheikh-u. MI se nekaj pogovarjamo, da bi jo tudi letos med prvonovembrskimi prazniki mahnili tja dol, lahko kaj pametnega svetuješ? Sicer pa, mogoče bi tudi midve bili drug teden za kak , pa boš povedala iz prve roke. Ac, Sara je pa full zrasla, pa tak cukrček . Sem vesela, da ste zdravi in upam, da se kmalu kaj vidimo. Gorenjske bejbe (in seveda ostale), a pridete ta vikend kaj v Lesce, kjer bo svetovno prvenstvo v skokih na cilj. Midve z Ajdo bova tam, ker bo naš oči metal padalce in se bi lahko zmenili za kakšen kofe ali pa sprehod. Lahko noč, lep in dolg spanec, mamicam pa prijeten počitek! lonja
|