sonček balonček
|
OJLA, LAHKO BI ŠE SPALA, PA NE MOREM, KER MI ROPOTAJO PO STREHI. Lara pa še kar drnjoha. Ko pridejo streharji, takrtat ona šele začne uživat v globokem spanju. Ponoči se pa zbuja. Odkar so oni tu, vsak dan spi do 9-9:30. Skratka, Cuma, očitno vam je v novem stanovanju lepo. Super! Ste kar vsak dan na dopustu. HIMH, meni je zelo žal, da je uboga Hana doživela takšne opekline. Držim pesti, da bo čim prej OK. Jaz sem se enkrat polila po bedri z kropom od špagetov in špageti seveda, pa je kar v kakšnem tednu, dveh bilo OK. Dvakrat sem šla na prevez, videlo se je pa, dokler se drugo leto nisem čez posončila. Drugič me je na Kubi dragi po nesreči polil s šalco vrele kave po rami in prsih, pa je bilo OK že ob odhodu domov. Nisem nič zavijala, kar z morjem in blagim sončkom sem zravila. Je pa res, da je pri otročkih kar hitro opečena večja površina kože, ko so še tako majčkeni... Da le ne bo preveč vroče, zdaj ko mora Hana biti povita. Lara je že boljše, le grozne podočnjake, groznih barv ima. Mene pa boli še grlo in imam malo vročine. Samo, da je Lara OK, potem je tudi meni lažje. Jana73, ja opažam, da ne bo šlo za 10 dni dobit počitnice. Lepo da me (se) tolažiš. Par dni bom še iskala potem pa ne vem kaj bo, ker sem dragemu rekla, da za 7 dni pa raje sploh nikamor ne grem. Mogoče je vzel dobesedno . A veš, da je mene tudi sestra dolgo časa zasledovala po RR in še po velenjskem forumu. Sem mislila, da bom znorela. A nima kaj drugega delat? Mislim, da je sedaj nehala, ker potem bi že vedela, da sem noseča, pa menda še ne ve, kakor tudi nihče drug, razen dragi. Na morju sva mojim domačim želela povedati za novo , pa ni bilo neke prilike. Vmes, ko se je jokala Lara, ki je bila bolana, ali sva se zaradi strahu kregala midva, ali pa ko je cvilil nečak, nekak ni bilo primernega trenutka. Trebuha očitno v kopalkah v 14 tednu ni nihče opazil. Mi pa tudi nihče ni rekel, da sem lepo vitka . Mogoče so bili iz vljudnosti tiho, ker so mislili, poglej končno se je tudi ona malo zapustila. No zdaj ko prihajam proti koncu 15. tedna, bo pa treba povedat, če ne jih bo od vljudnosti razpihnilo! Pa v službi drugi teden tudi! Tam jih bo pa itak fršlok, kar sploh ni slaba ideja (vsaj nekatere izmed njih). Uživajte v nedežju, jaz grem na lov za počitnice (po internetu)!
|