|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
4.7.2007 22:38:22   
mml
Mene čaka to naslednje leto, tako da se priporočama za tvoje izkušnje user posted image

sicer so pa menda popularna darila tudi skoki s padalom (jadralnim ali navadnim) in podobne adrenalinske zgodbe...saj veš druga pomlad user posted image

cuma welcome backuser posted image

jaz grem gledat ugrabljene po tem pa spat. Manca je nekaj cmevkala, očitno je sanjala, da spet dežuje in mora biti doma z mami user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
4.7.2007 22:38:33   
kofetek2010
oooooooooooooo cuma, pa sva te z mml le dočakali user posted image user posted image user posted image  

manjka poročilo o tem kako si, kako Ema, kako Tinkara, kako gospod oče (da ne bo zapostavljen user posted image ), kako življenje v dolini .... user posted image  

ajd, hitro, da grem potem spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4602
4.7.2007 22:39:08   
mml
se mi zdi, da je šla cuma spat

Neposredna povezava do sporočila: 4603
4.7.2007 22:40:32   
kofetek2010

ajd, pa odpujsajva tudi mi2 user posted image

nočka!

PS: če si premisliš, me pokliči user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
4.7.2007 22:43:15   
mml
velja...se slišiva user posted image

Jaz moram jutri dopoldan do notarja nest overit eno pogodbo...sovražim takšne poti, čakaš, neprijazni so, na koncu pa še plačaš, kot da so ti z zlatom kaj napisali user posted image

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4605
4.7.2007 22:49:46   
cuma
zdej pa naprej, da me ne vrže ven ... user posted image

mml in jana: vidve kar nadaljujta, jaz se sploh ne pustim motit user posted image !!!

sonček balonček: user posted image  Lari, da bi bila zdrava čimprej ... in tebi tudi!!! A imaš kako virozico? Naj kmalu minejo nevšečnosti z gradnjo!!!

pajaca: user posted image  za preureditev sobice! Naj te v službi nehajo jeziti ... če ne jim boš še ušla... user posted image
Himh: Upam, da ni Hana še škrlatinke fasala .... držim user posted image !!!

nana liza: lepo, da trebušček raste user posted image  , saj mora!!! Čuvaj se!

Pozdravček tudi vsem tistim, ki bolj berete in manj pišete!!!

Zdaj pa še mi:

smo od ponedeljka v Izoli. Prvo noč smo si preselili samo dva rukzaka in jogi user posted image  ... in taborili v novem stanovanju ... Drugi dan je prišlo vse ... toliko vsega, da sem že mislila, da bo treba kaj nazaj odpeljat user posted image . Še dobro, da sem veliko igrala tetris v mladosti, da sem se lahko "zabavala" z zlaganjem stvari na 101 način, da bi čim bolje izkoristila prostor. Po dveh dneh, je bilo v glavnem pospravljeno ... in smo lahko dihali. 
Ema je prenesla super. Prvo noč je prišla nekam zgodaj k nam (okoli 2 zjutraj), drugo noč pa spala v svoji sobi do jutra ... enako podnevi. Trudila sva se, da sva se ji vseeno veliko posvečala in poskrbela za njen ritem ... igranje, kopanje ... sprehod... , da ni čutila preveč sprememb. Na stanovanje se je takoj navadila in je kot bi bili vedno tukaj user posted image .
Meni je suuuupeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsako jutro imava obhod (obala,trgovina, igrišče .... ). Pridobivam kondicijo (hodim, hodim, hodim) in križ me ne boli več tako kot prve dni. Ema je navdušena nad igrišči in družbo .... povsod je veliko otrok in akcije user posted image !
Toliko zaenkrat, da mi ne pregori pc že prvi večer!
Jutri se pa spet pišemo, lahko noč!

user posted image  Cuma 

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
4.7.2007 23:28:43   
HIMH
Ej punce hvala za tolažbo. Tamala spi že od 20 upam, da do jutra.
Škrlatinke ni na vidiku upam, da res nebo pobasala vsega in bom na koncu res do 30.7 doma z njo ker sedaj je pa res nedam nikamor ko jo bo treba vozit vsak drug dan k dr-ju. Služba in gužva me bosta že počakali sedaj je na 1. mestu moj sonček in njeno zdravje. Sedaj jo nesmem kopat ker je povita od vrata do pasa in še kaka pogosteje kot običajno skratka malo je kriza, glavo ma pa tak itak polno kave.

CUMA dobrodošla med nami si nam zjutraj mankala pri user posted image  no jaz jo bom verjetno pila skozi mrzlo po današnji izkušnji nič več vroče v bližini tamale.Sedaj pa sem res začela nabirat skup vse možne zaščite.

Nič user posted image  je spet ramal v drugi omari med dokumenti in zmetal pol vstran sedaj pa čaka mene ramanje nazaj noter ker baje moram to jaz, da bom vedla kje mam kaj ma ja valda user posted image .

Lahko noč se javim kaj jutri.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
5.7.2007 7:32:45   
lonja
Jutrooooo,

user posted image user posted image user posted image  za vse, postrezite si!!!

Cuma, čestitke za selitev, pa user posted image user posted image  za Emo, da je vse skupaj lepo prenesla. Pa naj te čim manj jezijo državni uradniki, ko boš menjala dokumente!!!

Mml, ja tudi nam se je včerajšnji dan vlekel kot pr norcih. Se mi zdi, da Ajda vsak dan enostavno rabi, da se zdivja tudi popoldne, ker je zvečer že od samega obupa, ker smo bili noter skakala po jogiju od naju dveh in sproščala svoje viške energije. Jo moram pohvalit, da zdej že kak teden spi čisto celo noč pridno v svoji posteljici, edin problem, ki ostaja je ta, da sva midva morala ven iz spalnice in sedaj spiva kot dva tabornika na tleh na jogiju v dnevni sobi. Upam, da se kmal preselimo....

Bino, upam, da vas ni zalilo na Barju. Vsak dan, ko zalijem rožice, se spomnim nate, na Bino in pošiljam lupčke tudi Beti. Upam, da jo kmalu spoznamo še v živo.

HIMH, ne sekiraj se, sej veš, tisto, da nesreča nikoli ne počiva. Sej bo tudi s Hano vse v najlepšem redu in to kmalu.

Jana73, ja tisto s kakšnim adrenalinskim športom se mi zdi dobra ideja. Npr. polet z jadralnim letalom v Bovcu je stvar tako za dušo (lahko ti posodim mojega pilota), še bolj adrenalinski pa je let z akrobatskim letalom v Lescah, polet z balonom se mi zdi bl za nas strahopetne damice. Zgleda da se vsi naši bližajo tem letom, jaz bom rabila pomoč čez dve leti.

Imejte se, grem delat, če ne bom spet visela tukej popoldne...

lonja user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
5.7.2007 8:11:02   
sonček balonček
OJLA,

LAHKO BI ŠE SPALA, PA NE MOREM, KER MI ROPOTAJO PO STREHI. Lara pa še kar drnjoha. Ko pridejo streharji, takrtat ona šele začne uživat v globokem spanju. Ponoči se pa zbuja. Odkar so oni tu, vsak dan spi do 9-9:30.

Skratka, Cuma, očitno vam je v novem stanovanju lepo. Super! Ste kar vsak dan na dopustu.

HIMH, meni je zelo žal, da je uboga Hana doživela takšne opekline. Držim pesti, da bo čim prej OK. Jaz sem se enkrat polila po bedri z kropom od špagetov in špageti seveda, pa je kar v kakšnem tednu, dveh bilo OK. Dvakrat sem šla na prevez, videlo se je pa, dokler se drugo leto nisem čez posončila. Drugič me je na Kubi dragi po nesreči polil s šalco vrele kave po rami in prsih, pa je bilo OK že ob odhodu domov. Nisem nič zavijala, kar z morjem in blagim sončkom sem zravila. Je pa res, da je pri otročkih kar hitro opečena večja površina kože, ko so še tako majčkeni... Da le ne bo preveč vroče, zdaj ko mora Hana biti povita.

Lara je že boljše, le grozne podočnjake, groznih barv ima. Mene pa boli še grlo in imam malo vročine. Samo, da je Lara OK, potem je tudi meni lažje.

Jana73, ja opažam, da ne bo šlo za 10 dni dobit počitnice. Lepo da me (se) tolažiš. Par dni bom še iskala potem pa ne vem kaj bo, ker sem dragemu rekla, da za 7 dni pa raje sploh nikamor ne grem. Mogoče je vzel dobesednouser posted image . A veš, da je mene tudi sestra dolgo časa zasledovala po RR in še po velenjskem forumu. Sem mislila, da bom znorela. A nima kaj drugega delat? Mislim, da je sedaj nehala, ker potem bi že vedela, da sem noseča, pa menda še ne ve, kakor tudi nihče drug, razen dragi.

Na morju sva mojim domačim želela povedati za novo user posted image , pa ni bilo neke prilike. Vmes, ko se je jokala Lara, ki je bila bolana, ali sva se zaradi strahu kregala midva, ali pa ko je cvilil nečak, nekak ni bilo primernega trenutka. Trebuha očitno v kopalkah v 14 tednu ni nihče opazil. Mi pa tudi nihče ni rekel, da sem lepo vitkauser posted image . Mogoče so bili iz vljudnosti tiho, ker so mislili, poglej končno se je tudi ona malo zapustila. No zdaj ko prihajam proti koncu 15. tedna, bo pa treba povedat, če ne jih bo od vljudnosti razpihnilo! Pa v službi drugi teden tudi! Tam jih bo pa itak fršlok, kar sploh ni slaba ideja (vsaj nekatere izmed njih).

Uživajte v nedežju, jaz grem na lov za počitnice (po internetu)!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
5.7.2007 9:08:00   
cuma
Juuutrooo user posted image !

Še moja dvojna user posted image user posted image  za vse, ki je še niste spile ...
Ema je spala do 8ih in se nam je zavleklo ... zdaj pa se zrihtava in greva na obhod user posted image . Mama cuma rihta papirje za prodniško ... sproti pa seveda špega izložbe, kupi Emi sveži kruhek za malico, klepeta z mamicami in znanci ... Skratka, res mi je fajn.
Včeraj pa je tukaj deževalo in se zelo ohladilo ... danes je sonce in upam, da se bo tudi morje spet ogrelo, ker že cela dva dneva nisem plavala ... booooga jaz user posted image .
Lep dan vsem!

Cuma

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
5.7.2007 11:27:05   
mml
DAn,

ste se naspale v tej prijetni ohladitivi? Mi2 sva spali super do 7.30, po tem je pa Manca sklenila, da ima zadosti user posted image . Malo se je še prišla pocrkljat k meni v posteljo, po tem je bilo pa treba na kahlo, ker je bila plenica še čisto suha user posted image . Manca je šla po tem v varstvo, jaz pa k notarju So bili še kar prijazni, sem pa za to plačala 55 EUR za overovitev kupoprodajne pogodbe in vsega kar gre zraven. Moramo končno dati vlogo za vpis v zemljiško knjigo.
Manca je danes zjutraj začela nekaj sočno kašljati, sicer pa izgleda, da ji nič ne fali, je dobre volje, nos ima čist. Pa saj ni čudno v tem vremenu, en dan je vroče za znoret, naslednji dan pa skoraj iščem dolge rokaveuser posted image

cuma tebi se je pa res mudilo s hriba, da ste prvo noč kar tako po taborniško preživeli v novem stanovanju user posted image . Krasno, da je Ema zadevo prenesla tako brez stresa in problemov in super, da ti uživaš, palavaš, čvekaš, zapravljaš,...user posted image  Kdaj nastopiš porodniško?

sonček balonček a je folija zdržala ali vam je začelo kaj kapljati v teh včerajšnih nalivih? Mogoče bi pa ti tele mojstre s strehe prosila, če lahko delajo ponoči, da bi Lara boljše spala tudi ponoči user posted image . Ja verjetno bo res čas, da počasi poveš, da si noseča, ker nekako do januarja boš težko skrivala user posted image . Očitno se ti pa trebušček še nič kaj ne pozna, če si bila v kopalkah in niso opazili. Kako se pa tebi zdi v primerjavi s prejšno nosečnostjo?

lonja ja nekako se staramo in bližamo takšnim in drugačnim okroglim jubiljejem. Čeprav se meni zdi, da še nisem takoooooooooooooooooooooooo stara user posted image , ampak verjetno je to bolj moj občutek. Ker zadnje čase se mi vse pogosteje dogaja, da me v službi pripravniki kao ne morejo tikati user posted image , jaz nisem nikoli imela problemov s tem, če mi je kdo rekel, da ga naj tikam sem ga pač tikala in konec...

arielca saj ko bo gotovoa avtocesta boš tik tak na Jesenicah, samo zdaj, ko je pa ni pa zna biti včasih prav zoprno zabasano med koncem avotceste in naprej proti Gorenjski, no upam, da že imaš pogodbo v rokah user posted image

bino kako ste? Je Bina pridna velika sestrica in je Beti za zgled in spi v svoji postelji? Ali vsi štirje spite skupaj user posted image ? Upam, da uživate in se imate lepo user posted image

Grem malo lenarit, sem namreč doma in mi prav paše

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
5.7.2007 11:32:40   
arielca
cuuuumaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  WB! kolk je fajn k je dežurna kofetarica med nami!

jana73, malo razmišljam o user posted image . Kaj pa kakšno razvajanje (mini počitnice, masaža, kakšne kopeli ...)?

sonček balonček, mogoče bi pa zaradi Lare delavci lahko delali ponoči user posted image . Očitno gospodični ustreza hrup user posted image . Upam, da se tudi ti kmalu spočiješ.

Pa še to... Imam službo user posted image !!!! Danes sem na Koroško Belo nesla preostala dokazila in sem kar na licu mesta dobila potrdilo o izbranem kandidatu! Juhuhu user posted image user posted image ! Sicer me zdaj vsak dan čaka 20 min vožnje v eno smer, ampak bom potrpela user posted image . Res sem vesela. In hvala vsem, ki ste držale pesti zame user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
5.7.2007 11:57:56   
Pajaca
Arielca user posted image user posted image user posted image , 20 min vožnje pa ni toliko, jaz jih imam 60, pa kar gre.

MML saj s Tržiča proti Jesenicam se da fino izognt gužvi, tko da ni treba na koncu AC čakat v gužvi.

Drgač pa MML ja upam, da jim kmalu uidem. Že gledam okoli za novo službo, ker tole tuki je eno samo sranje. Bi rada delala kaj drugega, ne pa da delam bv stvari.

Evo se je naredil en lep dan, dobr da nisem dala gor zaprtih čevljev, že tako sem se mal zaj s kavbojkam.

Danes šibamo k moji mami po kufre, jupi! Jutri plačamo počitnice, pol pa že lahko skočimo na morje. Še en spisek za trgovino moram nabavt. Najhuje so mi pa plenice, kolk jih rabi mulc za en teden??? 5 na dan.. torej 35+rezerva=40plenic pa še 7 za Pajacko za spat, s 50 bomo najbrž pršli čez???

Začela sem resno sovražt plenice in voziček. Imam dosti zlaganja in prelaganja, najraj ga na morje sploh ne bi vzela.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
5.7.2007 15:14:52   
HIMH
Punce pri nas spet dežuje malečak se je zbudila napapala pa sva mislile it malo v šetnjo, da jo sprehodim malo in glej ta presneti dež.
Sedaj bova pa kr not mogle čepet in se znajt mi je ful šit.

Jutri greva na 1 prevez pa, da vidimo kako kaže ma do 30.7 se ji mora porihtat tolko, da bo smela vsaj v vodo pol pa bo tak hitro zacelilo morska voda dela čudeže kr zavidam CUMI, ko lahko skoči v vodo kadar ji je razen kadar jo jezi vreme.

Nič malaa bi nekaj rada je treba it se javim še kaj zvečer.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
5.7.2007 15:22:58   
mml
Pajaca...po mojem ne boš potrebovala 5 plenic na dan, saj bo Pajacek skakal okorg čez dan večinoma brez plenic
Samo varianta iz Tržiča pod Gorami v Begunje se meni ne zdi ravno dobra rešitev za "skrajšanje" poti do Jesenic, se mi zdi cesta totalno ozka in zavita, če si imela to v mislih

HIMH v LJ se tudi vlačijo oblaki skupaj in bo spet deževalo...fuj in fej...spet bo treba bit v stnovanju user posted image

arielca še enkrat čestitke za službo user posted image  Saj jaz se tudi včasih iz službe vozim več kot 15 minut, pa imam cele 4 km user posted image

Sem si kupila novo miš in mi ni hotela delati...sem že mislila, da sem po zadnejm obisku frizerja postala preveč blond, da bi znala vstavit USB ključ...ampak očitno je nekaj narobe z baterijami, ki so bile priložene....ker sem dala zdaj druge in dela bp

Šibam po Manco

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
5.7.2007 15:23:12   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

ja, je odsoten, ja user posted image , tukaj na kauču dela nekaj za službo in mu ne smem niti muuu rečt user posted image user posted image user posted image  

sva kot 2 stara penzionista... ima slika, nema tona user posted image user posted image user posted image  

No ne se čudit preveč zakaj tak vse to user posted image user posted image user posted image .user posted image

HIMH upam,da se mala čimprej porihta user posted image user posted image ,drugič pa malo bolj pazi user posted image user posted image ......mal da te pohecam,sej ne zameriš.Pač naši nagajivčki so tak hitri,da bi mogli bit mi še 1x bolj,pa verjetno ne bi uspeli.

No pri nas je peeeeestro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Naša mala frajlica čez dan noče spat,samo bi se dojila pa dojila pa papala,jaz pa ne zmorem user posted image .Če jo odklopim dereje,če zaspi na men in jo odložim dereje.......prava baba je user posted image .Zdaj sem ugotovila,da glede na krče ji zelo paše spanje na trebuhu,tako da je danes že 2x po pol ure spala čez dan user posted image user posted image ,tole je uspeh po dveh dnevih.No noči so pa fenomenalne,niti ne upam pohvalit........spi od 7 zvečer do 2 zjutraj,se podojima,spi do 6 in potem visi na zizi do onemoglosti user posted image .Sej bo boljše se tolažim,drugače bom pa eno vas prej doma...beri hrastovecuser posted image .

Cuma WB

Nič grem mal pred tv,predno se moj ''jesiharček''začne spet bunit.

Moram si pa potem prebrat začetke z Marušo,sem že malo pozabila,ampak mislim,da tako hudo pa le ni bilo.

DIJOOOOOOO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4616
6.7.2007 8:36:36   
JanJan
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image !

Danes bom pa kar jaz ponudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glede na to, da ga bolj poredko...user posted image .

Prejšnji vikend nismo uspeli priti do morja, saj smo kašljali in šmrkali vsi trijeuser posted image user posted image . Jan je začel prvi (kljub AB, ki ga je imel zaradi ušesk), nato jaz in takoj zatem še user posted image . Tolažba pa je, da bomo naslednjo nedeljo že na Hvaruuser posted image . Upam, da tokrat ne bo viroz in ušesk.

Jana: Super "čolniček", ampak resno bi rabila kakšno prevozno sredstvo, ko je pa tako "majhen" user posted image user posted image user posted image .

Bino & NRMM: Vajini punčici sta tako luštni, da mi delata skomine po še enem user posted image  pri nas.

HIMH: Upam, da je s Hano že bolje,  user posted image   in user posted image  od Jana za hitro okrevanje.

Mml: Tudi pri nas so problemi s striženjem na nohtih, pa ne vem ali ga samo tako žgečka, ko ga primem za nogico ali pa mu niso všeč kratki nohtiuser posted image . Upam, da bova odkrili recept za lažje striženje nohtkovuser posted image

Cuma: Dobrodošla nazaj. Vidim, da ti življenje ob morju strašaaaansko paše user posted image user posted image . Meni celinki bi tudi, sam ne vem, kako bi preživela zime na obali. No, saj počasi se pa pomikam proti vodiuser posted image , iz Ljubljane sem pristala v Postojni. Ne vem sicer, kako tebi burja paše, ma meni jeuser posted image . Vedno kadar zapiha, jaz po..user posted image user posted image

Arielca: čestitke za službo user posted image . Jaz sem se približno leto skoraj vsak dan vozila v službo iz Lj v Postojno, dokler si nisem zrihtala stalnega prenočišča kar v Postojniuser posted image

Lep sončen danuser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
6.7.2007 9:00:57   
arielca
Dobro jutro user posted image !

Moja pupika še spi, jaz pa s user posted image sedim pri računalniku.

Danes imam še nekaj birokratskih obveznosti, ker bi čimprej rada zrihtala vse papirje, spremembe naslova, user posted image ...
Poleg tega se moram še pred dopustom lotit popisa naše nove nepremičnine in izpolniti vlogo za znižano plačilo vrtca user posted image . Ti formularji in obrazci so mi že od nekdaj všeč user posted image .

JanJan, upam, da boste do dopusta v polni formi user posted image .

NRMM, saj bo tudi Maša kmalu ujela en normalni ritem user posted image . Bodi srečna, da ti ga vsaj ponoči ne sračka user posted image .

HIMH, držim pesti user posted image . Lupčka za Hano!

Aja, pa še striženje nohtov: Pri nas gre brez problema. Na roki in na nogi. Na rokah ji je sploh zelo všeč in vedno zahteva, da jih ji še popilim user posted image . Nohtke na nogah pa običajno striževa takoj po kopanju in zaenkrat ne protestira, čeprav jo malo žgečka user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
6.7.2007 9:18:33   
mml
Dan,

pri nas vse po starem, Manca je ponoči nekaj godrnjala in se premetavala, ampak nimam pojma kaj ni pasalo, ker je bila zjutraj čisto dobre volje. Po novem ima izlive nežnosti in ljubezni user posted image  in se stiska in crklja (seveda traja to max 2 minuti, da ne bo pomote user posted image ), sama od sebe me poboža in se ji zdi prav dobro user posted image

arielca jaz tudi sovražim takšne birokratske zadeve, povsod čakaš, večinoma so neprijazni, na koncu pa še pustiš precej denarja za te zadeve user posted image , ampak imaš pa večje stanovanje, kar je pa tudi nekaj vredno user posted image

cuma ja Manca je totalna navihanka in pravi mali lump user posted image . Ne vem, če je po meni, ker jaz sem bila menda kot otrok zelo pridna in sem se pokvarila šele kasneje user posted image . Sem pa kot otrok odraščala v fantovski družbi, imela sem kratke lase in večinoma potolčena kolena user posted image . Se bom v naslednjih tednih potrudila in vam pripopala eno svojo fotko iz otroških let, samo jo moram najprej dobiti s štajerskega konca

janjan upam, da so poletni prehladi za vami in boste na Hvaru super uživali in se imeli lepo user posted image . Jaz tudi ne maram vetra, Manca pa zaenrkat v vetru uživa...

HIMH kako je bilo na prevezi? Upam, da je manj hudo, kot se je zdelo na začetku in kmalu ne bo več potrebno hodit na preveze user posted image

NRMM glavno da Maša vsaj ponoči spi user posted image , se mi zdi, da je lažje preživeti z budnim dojenčkom čez dan kot ponoči. Sosedi imajo 2 mesečno punčko in pravijo, da je kakšen dan, ko čez dan vsega skupaj spi samo slabo uro, ampak ponoči je pa pridna in spi user posted image . Takšni pač so tile fizeljčki, imajo že čisto svoj smisel za spanje in razgrajanje user posted image , pa saj bo. Uživaj v teh prvih tednih, ko je Maša res še čisto tvoja. Meni dojenčki takooooooo lepo dišijo

jana si se že odločila kakšno darilo boš kupila user posted image ?

Grem še malo naokrog, naredit kaj koristnega

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
6.7.2007 10:47:34   
ac
Še zadnji pozdravček od mene pred dopustom user posted image . Saj bom bolj brzinska, ker imam na šihtu celo norijo in sem zaradi dopusta v tem tednu morala dokončat stvari, za katere bi drugače imela 3 tedne na razpolago (plača verjetno ne bo 2x večja) in me par stvari še čaka za 'pospravit'.

Smo najprej mislili it na morje že danes popoldne, pa bomo danes v miru pakirali in se odpravili 1x jutri. Komaj že čakam!!!!

Arielca - čestitke za službo user posted image user posted image user posted image . Se boš vozila v moj rojstni kraj (na katerega me sicer ne veže nobeno domotožje) user posted image

Vse ostale (+Arielca, seveda): imejte se lepo in zdravo in uživajte, kjerkoli že boste, pa se čez dobre dva tedna spet 'slišimo'.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
6.7.2007 12:15:46   
mml
ac dobro spakiraj in uživajte na morju user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
6.7.2007 12:30:50   
kofetek2010
daaaaaan!

lep sončen, vendar mi je že tolk živcev požru user posted image  

eno avio pošiljko imam za danes, vendar ne bom vedla še 2 uri, če mi jo bodo dali na avion user posted image

včeraj so prišli 4 paket od 5 - sem mislila, da bo ta pozabljen danes tukaj, a ga ni, ker je šel v Arabske emirate user posted image  mogoče pride v ponedeljek - meni pa se mudi, ker moram robo dalje izdobavit user posted image

za popizd** user posted image

in naslednji teden bom imela ful gnečo, ker moram vse za računovodstvo pripravit, pa Intrastat, pa v 3 dneh še kompletno analizo poslovanja od 01-06 za letos za eno firmo... user posted image  
nič se mi ne ljubi, nimam energije, vsega imam preveč in nujno rabim dopust user posted image  

Ela je tud neka cmevkasta, ima mal zabasan nos in vsake tolk zakašlja - če misli zbolet ima še točno 7 dni časa user posted image

pa še spakirat bo treba naslednji teden, pa še en privat opravek imam (za tega mi lahko od ponedeljka dalje držite pesti), pa spet bom nekaj dni sama, ker gre gospod oče še na sl.pot user posted image user posted image user posted image  

samo jamram...user posted image user posted image user posted image

nč, grem delat user posted image

pridne bodite in uživajte kjerkoli že boste!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
6.7.2007 13:03:25   
arielca
ac, UŽIIIVAAAJTEEEE user posted image !

jana73, naj se vse izteče po načrtih... In s čim manj stresa user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4623
6.7.2007 15:34:43   
NRMM
Daaaan!

Da se še jaz na brzino javim. Vidim da nekatere no vsaj ena user posted image user posted image sam jamra tak da ne vem,kam to vse vodi.Jana eno masažo si privošči pa bo boljše user posted image .Da ti privat stvar maximalno uspe user posted image .

Danes je ati peljal Marušo k zdravniku,ker ima neke izpuščaje po rokicah in je ugotovila,da bi naj bila to alergija,ji dala fenistil kapljice pa bomo videli čez 4 dni če se bo stanje izboljšalo.Pogledala ji je tudi grlo,baje ima povečane mandlje in rdeče grlo,ji vzela bris in ni pokazalo ničesar.Očitno jo ne boli,ker mala lepo papa in pije,kdo bi vedo.

Kar se nohtov tiče je pri nas tako,da ko gleda Nodija ali Telebajske mi pusti,sicer so na nogah težave ampak nekak se dogovoriva,da urediva tudi tiste.
Se je pa tudi Maruša začela cartat neverjetno user posted image .Ati jo je razvadil v dneh,ko sta bila sama in zdaj predno zaspi,jo je treba božat po trebuščku.Ko prideš zraven se vleže na hrbet in z rokicami pokaže in reče božaj user posted image .

Janjan le hitro veselje za še enega dojenčka user posted image ,sej ni tako slabo,pač vsak začetek je težak.

Naša Maša pa danes aja kot velika user posted image .Je mož vprašal zjutraj pediatronjo koliko poje taki otrok in je rekla,da 100ml in zdaj veva zakaj se cele popoldneve joče. Danes ji dodam po vsakem hranjenju in je zadovoljna punca user posted image user posted image .Dopoldne smo imeli ortopeda kontrolo zaradi zaležanih nogic in so vaje pomagale user posted image user posted image ,tak da ni dobila mavčnih škorncev.Prvič smo bili tudi pri dediju in babici,ob 17 pa imamo eno večerjo pa še ne vem ali naj grem z Mašo tja ali ne user posted image user posted image ,10 dni mi je malo,da bi jo vozila naokoli........hmmmm ka pa vem,malo še imam časa,da premislim.

Grem malo počivat.

UŽIVAJTE vse ki greste na dopustuser posted image user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
6.7.2007 15:38:48   
kofetek2010

sem že boljše volje... pošiljka je na avionu in že leti, leti... user posted image

analizo mi je že uspelo naredit - manjkajo mi sicer še eni podatki, ki pa me čakajo na pošti user posted image  

imela sem čas in vrgla uč na poročilo za računovodkinjo - sem pozabila, da sem bila pridna in sem si mal čez polovico že naredila pred 10 dnevi user posted image  
Intrastat bom pa že naredila user posted image

joj kako malo potrebujem, da sem boljše volje user posted image user posted image user posted image

ac - fajn se imejte na dopustu user posted image
arielca - user posted image user posted image user posted image  za novo službo!

lonja - v katerem štuku imaš pisarno, v ponedeljek bom imela en opravek tam pri vas user posted image

mml - Ela je bila tečka včeraj in ti zato nisem nič javila user posted image  
sva kupili 2x2 kopalk (celo popoldne si jih je dajala na glavo - ne vem zakaj misli, da so plavalna kapa user posted image ) user posted image   in sandalčke sem ji kupila... jih noče imet obute, pravi, da so AKI user posted image user posted image user posted image   pa saj so roza.... user posted image

grem počasi po našo Marelico, upam, da ni tečna user posted image
baj baj! user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.