|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
27.6.2007 11:30:24   
Pajaca
HOJ!

Nana Liza tudi našadva imata imena na isto črko, oz začneta se oba na AN in imata 4 črke.

Bino kakšen nasvet naj ti dam??? Posvečaj se veliko obema in naj bo Bina glavna, nekaj časa, naj malo odloča namesto tebe, saj veš kaj oblečt, kam pospravt kakšno igračo, s katero igračo se bo Beti igrala. Take male stvari. Naši Pajacki je to ful pomenilo. Pa pol ko bodo pretepi pazi, da ne bo Bina vedno za vse kriva. Pri nas je Pajacek bolj nagajive sorte in ga je treba velikokrat kregat, tam pri 6m je začel nagajat Pajacki in od takrat je večkrat krivec za pretepe kot Pajacka. To je ful pomembno, da tavelik vidi, da se da tud dojenčka kregat, če tavelkmu nekaj vzame. Pa midva sva si oba rekla, da ne bova nikoli govorila starejšemu otroku da naj bo pameten in popusti in take fore (oba sva starejša in sva to miljonkrat slišala). Tko da probava ne delat razlike, ampak ne rata vedno. Saj veš otroci so različni.

Drgač pa Bino se boste znajdl ni kaj.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
27.6.2007 11:41:32   
arielca
ac, pozabila sem povedati user posted image ... Tvoja Sara je user posted image user posted image user posted image ! In velika punca!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
27.6.2007 16:16:18   
HIMH
BINA ej dobrodošla med nami.
Rezultatov še ni še kr ni doktorca zdiktirala izvidov njo dobit je ubi bože ko bo pa zdiktirano gre k administratorkam in pol bo ona povedala teti kako in kaj ker odpustnica bo enkrat jeseni jih majo še cca. 100 kom že zdiktiranih za napisat in poslat.Skratka za **** mala pa se kr menca po očkah in kiha ko mali muc.
Veš da jo pozdravim ko jo vidim.

MML ej saj če bi jaz mogla kupit maline jih tud nebi a hvala bogu delam na takem mestu kjer se tudi to dobi sem jih mela cca. 10 kg samo je blo pol od tega odpada in koščic tako, da mi je za kuhat ostalo cca 5kg.
Sem pa jagodno tudi delala in še marelična me čaka.Jagodna je tak dobra da so mi vse pobrali le 1 kozarec sem uspela obdržat.Malinine je pa 10 kozarcev.

Ma sem crknjena smo meli v službi danes pohod na DONAČKO GORO in pol piknik tako da gre user posted image  po tamalo meni pa se že likalnik greje ker če ne bomo meli mi kr doma TRIGLAV.

Uživajte jaz sem sedaj spet 2 dni popoldan in pol 2 dni ponoči in me še ti delavni vikendi čakajo vse do dopusta 30.7. Seveda če nebo prej kaka viroza hodla tod okoli.

Lep dan

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
27.6.2007 16:32:49   
JanJan
NRMMuser posted image user posted image user posted image  čestitke mamici, očku in sestrici Maruši, Maši pa vse naj, najuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo nameravali iti na morje prejšnji četrtek, pa je Jan v torek zvečer zakuhal na 39,7 Cuser posted image  in kljub Calpolu ni popustilo do jutra.  Zjutraj ga je user posted image  peljal k dr. - vnetje ušes. In smo ostali lepo doma, kajti če bi šli na morje, bi Jan skozi silil v morje. Bomo poskusili ta konec vikenda skočit na obalo.

Lep dan še naprej, pri nas je padlo par kapelj, sedaj pa sije sonček...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
27.6.2007 19:58:32   
mml
Čer,

malo sem komot, malo sem pa lena user posted image , mi prav paše tale ohladitev

Manci sem kupila danes spodnje hlače, ker je doma brez plenic in praviloma  lula na kahlico, no ja vsake toliko se zgodi pa še kakšna lužica, ampak bo že. Trenutno se baše s ketchupom, tako da ne bi o tem kako izgleda majčka user posted image , pa o tem, da se bo spet zmrdoavla pri večerji

bino super, da se počutiš OK in je tudi Bina dobro prestala tvojo odsotnost user posted image  . Upam ,da te bodo šivi kmalo nehali boleti, da boš lahko bolj človeško sedela in se premikala naokoli. Meni so šli šivi zelo na živce in sem rekla, da bi rajši še enkrat rodila, kot pa imela šive, no ja ampak tako je, na srečo mine user posted image Tole je dodatek od Mance, ki me je vmes pregnala od računalnika:

user posted image  mmmmkkl

janjan upam, da je Jan že zdrav in boste ta vikend uspelin malo zaplavati v morju user posted image

jana mi2 greva jutri plavat - čofotat, če ne pride kaj vmes, tako da bo po tem za čvek in kavo pa že malo pozno, ker prilezeva iz Atlantisa nekje od 18.20 user posted image , pa naslednji tedne, če bosta v LJ.

arielca upam, da Brina ne bo imela kakšne posebne rekacije, na mesto cepljenja je padajaja hladne obkladke, lahko s fiziološko ali pa kar z navadno vodo, lahko ji tudi hladiš z ledom, če ti dovoli. Kaj drugega pa ni za narediti. Upam, da bo šlo tokrat brez hude reakcija user posted image

HIMH mene tudi čaka en kup posteljnine, samo danes ni prava karma za te stvari user posted image , mogoče bo jutri boljše user posted image

Grem pripravit spalnico, da spravim Manco v posteljo in bo konec še enega dneva brez user posted image . Sem pa uspela izvesti zadevo v službi tako, da mi v petek ne bo treba na Dunaj

Miren in lepo ohlajen večer in sladke sanje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
27.6.2007 21:26:33   
lonja
Čeeeeer,

no, tudi pri nas je mlajša članica družine ravnokar omagala... kmalu bom šla za njo še jaz...

Čeprav je tale podaljšan vikend trajal do včeraj, se danes počutim čist ponedeljkovo. Res dobr, da je jutri že četrtek, ker sicer bi me po mojem pobralo user posted image .

Bino, super, da sta že doma in ste tako vsi v popolni postavi. Šivi pa res bolijo, tudi mene so, pa sem si jih malo spirala z mlačnimi kamilicami, pa mi je full pomagalo. Pa saj na srečo vse skupaj ne traja zelo dolgo, pa še pogled na malo štručko bolečine omili, a ne?
V službi sem se zelo dobr ujela, sodelavci (-ke) so super, šefica tudi, celo tako med vrsticami sem ujela, da  me imajo zelo kmalu v planu za še eno porodniško, tako da se bo tudi pri nas kmalu začela akcija user posted image ...
Gradnja hiške napreduje, drug teden zalivamo zgornjo plato, potem pa še streha (sedaj sva v fazi izbiranja ta prave, imaš kak predlog???) in bo. Pol se pa finančni izdatki šele začenjajo...

Mml, Ajda je bila na letalskem mitingu full pridna, je skoz v zrak kazala in ogovarjala avione, pri ta hudih (MIG-ih) pa sem ji tiščala ušesa, da ne bi bilo prehudo za male bobnčke. Pa ji kar ni bilo nič jasn, kaj se mama gre.

Jana73, zadnjič ko smo se nekaj pogovarjale o dopustih, si omenila, da ste bili enkrat v Sharm el Sheikh-u. MI se nekaj pogovarjamo, da bi jo tudi letos med prvonovembrskimi prazniki mahnili tja dol, lahko kaj pametnega svetuješ? Sicer pa, mogoče bi tudi midve bili drug teden za kak user posted image , pa boš povedala iz prve roke.

Ac, Sara je pa full zrasla, pa tak cukrček user posted image . Sem vesela, da ste zdravi in upam, da se kmalu kaj vidimo.

Gorenjske bejbe (in seveda ostale), a pridete ta vikend kaj v Lesce, kjer bo svetovno prvenstvo v skokih na cilj. Midve z Ajdo bova tam, ker bo naš oči metal padalce in se bi lahko zmenili za kakšen kofe ali pa sprehod.

Lahko noč, user posted image  lep in dolg spanec, mamicam pa prijeten počitek!

lonja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
28.6.2007 8:43:27   
mml
Jutro,

samo tolk sem tukaj, da vam namesto cume ponudim user posted image .

Danes zjutraj sem Manco komaj spravila pokonci, ona bi še kar spala in spala, sem imela kar slabo vest, ko sem jo budila iz tako sladkega spanja...

A kdo ve kam se je izgubila sonček balonček? je z njo vse OK user posted image . Sonček javi se, da ne bomo preveč v skrbeh user posted image

Sicer pa razmišljam, da že dolgo nisem videla yasminke, žuni, ovčke, da o kerensi sploh ne izgubljam besed, pa še katera bi se našla...

No lepo se imejte

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
28.6.2007 10:22:12   
Pajaca
HOJLA!

Evo danes smo zaključili z italjanščino in do septembra imamo frej. Potem pa naprej.

Lonja kakšno streho izbirate??? Kritino al kaj??? Jaz bi se odločila za opečnato al pa betonsko, nekako jekleni ne zaupam najbolj. Pa še bolj všeč mi je opeka, sploh bobrovec. Sam je pa drag.

Jaz bi tud kakšno hiško imela... bi bilo prav luštno, tako mičkeno.

Evo danes imam ogromno dela, ampak z mislimi sem itak že na dopustu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
28.6.2007 10:37:18   
lonja
Pajaca, hvala za nasvet, tudi jaz imam to isto v glavi. Sam kaj ko je opečnatih in betonskih malo morje vrst. Tudi meni je všeč bobrovec, a imava prepoložne frčade v načrtu in ne gre skoz. Razen, da bi frčade z bakrom oblekla, to mi pa ni všeč. Torej, razmišljam dalje...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
28.6.2007 12:04:47   
kofetek2010

dobro jutro, dober dan user posted image  

mi2 sva spet spali do 09:30 user posted image  mmmmmmmm kolk pašeeeeeeeee user posted image  

moram mal pohvalit Elo... že kakšna 2 tedna se nič ne joče, ko se zbudi ampak samo kliče: mami, maamii, maaaamiiii, maaaaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image    kolk je hecna, čeprav jo slišim že prvič, jo pustim, da me še mal kliče user posted image user posted image user posted image  
za večerno spanje pa je postala manj pridna, če temu lahko tako rečem - poskuša uveljavljat svojo voljo, češ, da še ne gre spat user posted image  ker sem dobra mati jo vprašam, če gre spat, a ona meni "ne" user posted image   in potem jo sprašujem bedarije, ker je itak vsak njen odgovor "ne" user posted image
"Ela, se boš ti sploh kdaj odselila od doma?" - ne! user posted image
"Ela, boš sploh kdaj v življenju še šla spat?" - ne! user posted image

operacija frizura je uspela... zdaj pa sem že čist blond in ful postrižena (podobno frizuro sem imela že pred skoraj 20.leti) user posted image

kavica lahko tud naslednji teden, meni je vseeno kdaj & kje user posted image

moram končat, delo kliče user posted image  

uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
28.6.2007 14:14:03   
ac
Ojla!

Najprej hvala vsem za dane komplimente Sari user posted image Ja, upam, da bomo čim dlje zdravi, sej samo še dober teden vrtca, potem pa počitnice user posted image

Je pa tudi pri nas vse ne. In to tak jezen, odločen 'ne', še z glavo zamahuje. Pa tud non-stop je 'mamiiiii', še ko se joka ali trmari, govori mami, mami....

Lonja - blagor vam, ko boste kmalu v hiški! To so tudi moje sanje, imet eno mičkeno hiško nekje na samem v naravi....

Mml - a vi pa že kar brez pleničke? Jaz se pa komaj odpravljam te dni kupit kahlico, da bomo mal na morju prakticiral zadevo.

Jana - user posted image za uspešno frizuro. Se pravi si zdej čist najstniška?

Arielca - a je že kaj novega glede službe? Držim pesti!

Tako, popoldansko kofe je popito, grem še mal delat, potem pa na bicikl in v vrtec po Saro. Uživejte!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
28.6.2007 23:52:26   
mml
kavica lahko tud naslednji teden, meni je vseeno kdaj & kje 

Meni bi najbolj ustrezal torek, ker mi pride ena gospa pospravljat (se mi že ščurki pritožujejo, da ne morejo živeti v takšni svinjariji user posted image ), tako da bova z Manco popoldan izgnanki, ker se je napovedala od 14. do 18., ja očitno imamo res hudo umazano, da bo porabila 4 ure user posted image . Skratka mi2 lahko kadarkoli po 15.30, ko poberem Manco iz reje, mi je čisto vseeno kje, samo da je prostor vsaj približno umaknjen s ceste in zagrajen, ker nisem v stanju, da bom 2 uri v nizkem štartu in šprintala za Manco user posted image

ac kahlica je bolj projekt moje mame, ki se stem dosti bolj aktivno ukvarja kot jaz. Jaz pa potem malo prispevam, da ne gre vse takoj v pozabo, sem pa tako ali tako prepričana, da bo Manca suha in brez plenic, ko bo avgusta en teden pri moji mami na počitnicah, tako da se sploh ne obremenjujem user posted image

arielca a ti je ravnatelj odobril dopust za jutri? Želim ti selitev brez stresov in pretresov in upam ,da ne bost ničesar izgubili (mi2 sva vedno kaj zgubila, ko sva se selila user posted image )

cuma kako spiš v Izoli? Kako je všeč Emi? Se je že navadila? user posted image

bino kako si? Je Beti pridna? Bina pomaga? user posted image  naredil izpit? Sem držala pesti, da bo imel več časa in boš ti malo razbremenjena user posted image

Grem še malo pred TV, po tem pa spat

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
29.6.2007 10:59:47   
arielca
Samo na hitro se pofočkam. Sem že od 6.00 v nizkem štartu, pakiram, zlagam, prelagam, prestavljam, ... Pestro user posted image ! Danes imam nalogo, da vse po večjem zložim v škatle, da mi popoldan to odpeljejo, ju3 pa še drobnarije user posted image . Kolk ene robe!!!!! Edina dobra stran selitve je v tem, da malo pomečem stran neuporabno kramo. Sicer mi je pa user posted image .

mml, ne ravnatelj ni od sebe dal niti glasu. Sem mu včeraj še enkrat poslala mail in pri tajnici pustila še pisno prošnjo oz. sporočilo o dopustu zaradi selitve. Sem se pozanimala na sindikatu in mi ta dan (oz. max 3 dnevi) pripadajo v vsakem primeru in tudi pedagoginja je rekla, naj bom doma in naj v miru pakiram. Gospod je imel tako do enih (ko sem šla domov) na vratih listek 'Ne moti. Hvala!'.  

Tako, vsem pošiljam lep pozdravček, grem nadaljeva z delom in verjetno ta vikend ne bo časa za javljanje, zato uživajte. Se oglasim z nove lokacije. Lupčka za vse!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
29.6.2007 12:47:32   
kofetek2010
daaaaaaaaaaan!

Samo na brzino, da vam javim, da se čez vikend ne bom nič javila. user posted image user posted image user posted image  

Mogoče res ne, ker gremo v Moravske čofa-čofa. user posted image

Tako, da grem počasi domov spakirat in potem po tamalo, mulca mimo grede poberemo v MB in že pičimo za MS - škoda, da ni nobena decembrka iz MS. user posted image

arielca - lepo pakiraj, meni gre na bruhanje, če samo pomislim, da bom morala pakirat (čeprav po eni strani upam, da bo to čimprej) user posted image

mml - se bova dogovorili user posted image  

sonček balonček - kje si? vse OK? saj lahko napišeš samo vse OK, da nas ne bo skrbelo user posted image

bino & NRMM - nas bosta razveselili s kakšno fotko vajinih princesk? user posted image  sta kaj podobni sestricama? user posted image

grem dokler je še mir user posted image

uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
29.6.2007 13:28:52   
Pajaca
Hojla, da se mal pofočkam. Delam ko zmešana, pa še doma imam en fuš in ga moram do ponedeljka narest, pa valda še 3/4 treba narest, tko da spet misija nemogoče. Upam da rata.

Včeri smo imel prestavljanje pohištva. Ker se nam kvari računalnik, najbrž je kriva vročina, sva ga iz kuhinje selila v DS, pa sva mogla tako ukint previjalno (to je bil pri nas en predalnik z eno veliko dilo), no predalnik je romal na hodnik, tam je bila prej Pajackina omara in ta je šla v sobico. Tako da je bilo treba vse prestavt. Smo pa ostali brez previjalne mize, je ne bomo pogrešali. Je pa sedaj fino ker med delom lahko gledam tv in klepetam z mojim, prej sem bila pa čist odmaknjena in mi je bilo kar dolgčas včasih. Slabo je pa to, da med kuhanjem ne moreš več na internet.

Tako smo se še mi malo selili, potem pa je moj ugotovil da je kuhinja katastrofa in je danes prebelil kuhinjo. Aja pa še kolo smo morali prestavt v kuhinjo tako da sedaj med kuhanjem lahko kolesariš... mal me spominja na Friendse, ko je bil Joey navdušen nad enim stanovanjem, ker je bila bana postavljena zraven hladilnika.

Lonja.... ne če boš oblekla frčade v pločevino, ostalo pa dala bobrovec bo katastrofa. Proizvajalcev pa ne poznam dobro, da bi ti katerega lahko priporočila.

Uživajte čez vikend, jaz tale niti ne bom.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
29.6.2007 13:41:53   
lonja
Pajaca, lepo delaj, držim pesti, da ti rata.

Ne, ne, frčad ravno zaradi naklona ne bom šla oblačit v pločevino. Bova rajš streho tako naročila. Pa bodi dovolj o tem, ker sem že sama sebi sitna.

Arielca, uspešno selitev, glej da česa bistvenega na izgubiš. Pa hitro se oglasi iz novega domovanja!

Bino, hej, hoj, kako Beti, kako Bina? Upam, da si že bolje in te šivi že manj bolijo. Lep vikend vsem skupaj!

Jana73, uživejte v Moravskih, mi smo bili tam 14 dni nazaj in je super.

Mml, no pa je vikend tukaj, ko verjetno ne bosta več brez user posted image . A boste kaj kolesarili? Midve sva včeraj po dolgem času naredili sprehod z vozičkom, pol pa prideva nazaj, da pospravim voziček v garažo in kar ni hotela it od kolesa stran, tako da sem jo samo preložila iz vozička na kolo, pa sva šli še eno turo s kolesom. Se mi zdi, da full uživa na kolesu. Jaz pa se tudi malo ''spočijem'' od njenih for.

Cuma, se namakaš? Upam, da se je morje vsaj malo shladilo, pretekli vikend je bilo zame absolutno pretoplo. Vsaj na Krku.

Imejte se lepo!

lonja user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
29.6.2007 14:03:08   
arielca
Počivam user posted image !!!! Tamala je ravno po kosilu in sem jo dala spat, zdaj pa ne smem preveč ropotati, tako da perem zadnje žehtice, zraven pakiram v škatle, laufam pomivalni stroj,... K sreči nam ni treba seliti opreme in od strojev nesemo s sabo samo pralni in sušilni stroj. Sicer bi bila šele kriza...

No, čas je, da grem nazaj. Veselo na delo.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
29.6.2007 15:23:43   
mml
Živjo,

pri nas nič pretresljivo novega in zanimivega...Z Manco sva bili včeraj na čofotanju in je prav uživala in sodelovala pri vseh igricah in nalogah, sicer malo po svoje in z mojo pomočjo, ampak dosti bolj vztrajno in pridno kot en skroaj 3 letni nevzogjen fantič (njegov očka je pa tako ponosen na njega user posted image ). Še vedno je pa prepričana, da je obroč en tak vodni naslanjač in se v njem sedi, mami ali oči te pa potiskata naokoli user posted image . Sem ji nabavila kar rokavčke za poletna čofotanja, moram ji kupiti še nove kopalke, ker so ji zdajšne že premajhne.
Po čofotanju sva se pa še malo ustavile na igralih pred Atlantisom in naenkrat ugotovim ,da ima čisto mokre hlače, ko se je peljala po toboganu user posted image , vmes je pa še ena mamica pogruntala in ustrezno pograjala dva večja mulca, ki sta vsa igrala škropila z vodnima pištolama, njuni starši pa so v miru sedeli in klepetali user posted image , no po tem se pojavi pa že prej omenjeni fantič s plavanja, ki se vsede na vrh tobogana in ne pusti nobenega otroka mimo in brca kot ponorel konj, če hoče kdo mimo...takrat sem imela pa tudi jaz malo zadosti in mu rekla naj neha brcat in se spravi stran...seveda očka mu je pa od daleč mahal in se mu smejal...pa ne vem...a sem res tako tečna in stara, da mi gredo takšne stvari na živce???
No ko se je vse to pomirilo je bilo pa prav super user posted image , toplo je bilo zaodsti, da so se Manci posušile hlače in ni bilo treba takoj domov, ampak sva lahko šli še k sosedom sedet na traktor pogledat pujse in krave in lovit zajca po dvorišču...je prav smešna, ko gre za zajcem, da bi ga pobožala, zajc jo pa počaka da pride na približno 20 cm, po tem pa odskaklja malo stran in tako dalje...user posted image

pajaca saj vreme za konec tedna bo bolj slabo, tako da boš lažje delala. Mi imamo za prebelit komplet stanovanje, samo čakamo, da investitor popravi izolacijo na strehi, ker imamo plesen in nima smisla belit, dokler to ni urejenouser posted image

arielca meni postane tudi kar slabo, ko pomislim na pakiranje in preseljevanje, ampak če greste na večje in boljše se splača stisnit zobe user posted image

jana lepo se namakaj v Moravcih user posted image . Javi za naslednji teden. A pride še katera? Glede na predhodne izkušnje, bo sigurno lilo kot iz škafa user posted image

lonja ta teden sva z Manco lenarili in sploh nisva zvlekli ven kolesa (no lena sem bila jaz user posted image ). Bom videla, kakšno bo vreme, mogoče se bomo pa res kam spravili s kolesi. Manci je prav zabavno, sploh če jaz sopiham v klanec. Če se ji zdi ,da grem prepočasi, mi pomaga tako da me močno potiska v rit in se zraven na vsa usta reži user posted image

Od kar ni bine, cume, NRMM se je število čvek drastično zmanjšalo user posted image , počasi bomo v nevarnosti, da pademo celo na drugo stran. Preostale Štajerke kje ste se izgubile???

Čau bau in se beremo

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
29.6.2007 18:24:18   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

Par dni sem vam pustila dihat in ste se me malo rešile,zdej pa dalje user posted image .
Najprej hvala za vse čestitkeuser posted image user posted image .

Midve sva doma,zaenkrat vse ok,razen zaležanih podplatkov katere bova baje rešili z telovadbo.Maša je pravi požeruhec,poje kot že velika punca.Zaenkrat so moje zize v razsulu totalnem,ker ima hud sesalni reflex in ona bi samo jedla,jedla in jedla.Če nisem blizu je to takšno derenje,da bo ziher operna pevka,no vsaj pediatrinja je rekla tako user posted image .Pa napenja jo že tudi ful user posted image ,sam prdka revica že od prvega dne.user posted image

Porod je bil kratek vendar intenziven user posted image .Ob 21.30 sem prispela v bolnico s 5 min popadki,ki so me za kratek čas minili,potem je sledil prepik mehurja,ker sem bila že 5 cm odprta,sledili popadki na 5 min,po 1 uri na dve minuti in po treh teh popadkih se je začelo pritiskanje,popadkov sploh nisem mogla predihavat...,Maša je hotela na vsak način ven user posted image user posted image user posted image .Tiščat sem morala kot zmešana,da smo tole težkokategornico dobili ven....uffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image .Dosti težji porod kot prvi,ki je trajal tako dolgo in zdej me ne dobi rodit noben več,naša proizvodnja je končana.

Ima pa takooo čupico temno,vsaj nekaj po meni.

Maruša jo obožuje,samo bi jo lupčakal in božala,pravi ji,da je to njena pupa user posted image user posted image .

Slike se že vlečejo iz fotkiča,tako da kmalu sledijo.Verjetno mi Maša zdej ne bo pustila več,da jih prilimam,ker že nekaj mljaska zraven mene.Pa potem zvečer,ko zaspi.

A ha opereta se začenja.

UŽIVAJTE!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
29.6.2007 22:23:30   
Marina_
OOOOOO Neca bravo.
Sem ti rekla ,da bo šlo hitro ,samo ne morem verjet,da je šlo tako hitro.Bravo.Vi se samo lepo cartajte pa se vidimo kaj.

LP Karin pa pošilja lupčka Maruši in Maši

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
29.6.2007 22:26:30   
Nana Liza
NRMM-user posted image za tako hitro poročanje. Komaj čakam slikce. Super za tako hitro dojenje in sesalni refleks.user posted image
BINO- Kako ste kaj vi? Kako Bina sprejema sestrico?
Mislim na vaju Bino in NRMM!user posted image

Mi se počasi odpravljamo na morje. Iščem stvari po stanovanju in jih kupčkam. Jutri gremo še na en RD, v nedeljo zjutraj pa zgodaj vstanemu in via Lošinj.

Trebuh mi hitro raste. Pačasi sem že prešaltala na nosečniške cotke. Včeraj me je ful zvijalo po trebuhu, ampak se je po pol ure umirilo in je bilo vse ok.  Zmatrana sem pa še skoz. Mal se moram pa še delat, da mi možek več pomaga.user posted image

Pozdravček, NL.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.6.2007 10:17:02   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

cuma vam pošilja koš pozdravov. Uživa ker je končno doma. Sicer ima še stvari v škatlah in vrečah, vendar mi deluje srečno. user posted image user posted image user posted image Upam, da tudi ka počiva.

Z Beti se privajava ena na drugo. Šivi me že manj bolijo, dojenje pa bo že steklo. Sem kar pozabila, da začetki niso lahki. Beti zelo rda zaspi med dojenjemuser posted image , kupčka pa še ne zna doro podret.

Bina jo ima zelo rada in mi precej pomaga. Zelo uživa, ko previjamo Beti user posted image .

Beti nekaj hoče. Ko bo kaj več časa se še javim in prilepim kakšno fotko.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.6.2007 10:24:05   
NRMM
Jutro še od nas.

Trenutno naša najmanjša spi,večja in ati sta v trgovini ,jaz pa malo časa za vas.
Prva noč mimo,do 1 zjutraj smo bolj slabo spali ozr.nič,razen pridne Maruše user posted image ,našo pupo zvija ko pri norcih user posted image user posted image ,priklopljena bi bila nonstop,ampak zizi ne dopušča tega user posted image .No potem pa se je odločila,da zaspi in smo spali do 7 zjutraj user posted image user posted image .

Bomo pa tole noč same user posted image ,ati gre v prvo nočno.Kako bo vse skupaj zgledalo sicer še ne vem,ampak nekak bo že.

Zdej čakam patronažno,potem smo pa fraj.Vreme je pravo,da bova šli za par minutk ven user posted image .

Slikice so v albumu.

UŽIVAJTE!

Lep pozdrav Cumi na novo lokacijo.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.6.2007 10:39:01   
sonček balonček
Zdravi,

čestitke Bino in družinici ter NRMM in njeni družinici. Me že kar malo stiska! Bino, verjamem, da je napormno prve mesece in držim pesti, da vam dojenje steče in da se šivi pocelijo. NRMM, joj kako velika pupka.

Jaz sem OK. Ta teden smo bili na morju na Malem Lošinju. Včeraj smo se predčasno vrnili, ker je Lara bolana že od prvega dne, ko smo prišli. Ko smo se pripeljali je zakuhala in smo jo peljali k zdravniku na Lošinju. Ker jim labartorij do torka ni delal, so ji le zbijali vročino, ki ji po Calpolu ni hotela pasti. Ker je od vožnje dobila še neko alergijo po ritki (tam kjer je bil rob plenice in kratkih hlač), so ji stisnili še medrol injekcijoin fenistil sirup. Naslednji dan se ji vročina ni poonovila, zdravnica je le ugotovila, da ima grozno afto v ustih. Potem do četrtka ni imela vročine, le jedla ni nič in spala je veliko. V vodo se ji ni dalo, tudi n sonce ne, pa je drugače tak živc. V četrtek je spet zakuhala, dali so ji antibiotik, v petek zjutraj (včeraj ) pa napotnico za labaratorij. Nakar ugotovijo, da ima grozljive rezultate krvi in naj spokamo hitro domov. Zelo znižane trombocite in levkocite ter hemoglobin nekoliko znižan. Od takrat pretežno spi. No zvečer smo ujeli še pediatrinjo v Velenju. Domači labaratorij je ugotovil, da trombociti niso znižani, ostalo pa ja. Tako, da imamo napotnico za bolnico, če bi bilo stanje slabše. Urina ji pa včeraj niso mogli več pregledat, ker je bilo prepozno. Na Lošinju je bil urin OK. Le, da se bojijo, da bi jemanje dnevne zaščitne doze Primotrena lahko zavedlo teste. Sedaj, ko se zbudi bomo šli verjetno v bolnico dati vodo. Upam, da bo vse OK.

NS in hormonski testi za user posted image  je za nami. Imamo malo (najverjetneje pupko), ki je ekstremno majhna za svojo starost in nizko stopnjo tveganja za DS. Počutje je boljše, le ob večerih mi je še grozno slabo. Upam, da tudi to kmalu mine.

Uživajte vikend!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.6.2007 11:32:11   
HIMH
NRMM ej dobrodošla doma.Lepa je vaša pupika komaj čakam da jo požulim.
No kaj se pa nočnih tiče sva danes že dva ko greva delat le da mam jaz jutri še eno pol pa nič spanja ker sem brez varstva.

Naša tamala ma pa driko in je na bobi palčkah, vodi in čaju iz borovnic.Nič grema gor ker smrdi.

Lep vikend no moj je trenutno pri Blanki ker obijajo brunarco mi2 pa greva v nabavo banan, bobi palčk in kak lineks za vsak slučaj.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.