|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
23.6.2007 21:53:37   
NRMM
Ćeeeeeeeeeeeer!

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

NRMM, si doma ali na poti v Rim user posted image ?

Še doma vedno user posted image ,niti duha in sluha o odhodu v Rim,razen za ponedeljek,ko se moram it v porodnišnico pokazat.

Arielca držim pesti,da dobiš službo ozr.da ostaneš tu kjer si user posted image ,pa še enouser posted image  za srečo.In lepo se počutite v novem domeku user posted image .

Mi smo pa danes malo pekli pri mojih doma,tako da sem se še najedla žara,popoldne smo šetali pod Pohorjem na hladu user posted image ,za jutri pa je ati predlagal,da bi se šli kopat.No jaz grem z njima izležavat na ležalnik,ona dva pa se naj naužijeta vode,čeprav mene tako zelo vleče v bazen,ampak ne bi rada česarkoli staknila zadnje dni pred porodom.

HIMH upam,da te ni kaki čeh odpeljal zraven na morje user posted image ,no sej verjetno bi bil tvoj user posted image  veseli,bi blo mal miru pri bajti user posted image user posted image user posted image .Uživajte na Rogli.

NL super,da je z tvojim user posted image  vse okuser posted image user posted image .Pivičko pa lahko brezskrbi kakšno spiješ.Jaz komaj čakam,da rodim,da bom lahko kaki radler spila zaradi mleka user posted image .

Ah dovolj bo,grem počasi spat,ker naša mala budilka začne zvonit ob 6 zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep vikend!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
24.6.2007 9:07:28   
NRMM
Juuuuuuuutro!

No pa je nedelja,jutri pa moj drugi dan D user posted image .Ponoči je bilo že kar pestro,popadke sem imela 3 urce na 15 min,se vstanem grem stusirat,ker sem misila da bova pa le šla.Po tuširanju se vležem pred tv in me vse mine user posted image user posted image .Pol noči je bilo mimo,brez pravega haska,tak,da sem danes totalno nenaspana.Ob 6 pa že Maruša auf in sam mami mami mami user posted image .

Očitno se nekaj kuha user posted image user posted image ,ko bi se vsaj še skuhalo in ne vrelo predolgo user posted image .

Moja dva sta se me usmilila in šla dediju ter babici,da lahko še malo zaspim do kuhanja kosila user posted image .

Lep preostanek vikenda in uživajte!

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
24.6.2007 10:33:46   
arielca
NRMM, nobenega počitkauser posted image ! Pejt pucat po stanovanju, skakat po stopnicah, še najboljš pa da pokličeš user posted image  in user posted image ... Pa Mašo hitro na svet spravit! 24.6.2007 je čudovit dan za porod. Jaz sem se lani na ta dan poročila user posted image  in še vedno traja user posted image .
V glavnem, če se začne dogajat in ne bom na RR, ti želim hiter in lahek porod ter zdravega user posted image . Držim pesti user posted image user posted image user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
25.6.2007 0:15:08   
cuma
Čau punce moje!

Situacija je naslednja:
Danes predvidoma zadnjič spimo na hribu user posted image user posted image user posted image  ... to pomeni, da se nekaj časa ne bom mogla javiti na RR ... user posted image  ! Nisem imela časa podrobno brat, kaj se je dogajalo te dni, ker sem pospešeno pakirala ... Ma koliko je te robe ... user posted image user posted image user posted image !!! Vmes med pakiranjem je jasno padla kakšna plaža ali sprehod z Emo, sicer pa akcija, akcija, akcija! Tinkara pridno sodeluje in se nič ne pritožuje user posted image .

Ker sem pa le vsak dan prišla pogledat, kako je naša NRMM, in ker še "predvidoma" ni šla v Rim ... NRMM: Ti želim, kratek jedrnat in kolikor se da prijeten porod!!!Maši pa, da se ne bi več dolgo obotavljala in rajši prišla na svet spoznat mamico in tatija in Marušo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! 

Upam, da sta tudi Bino in Beti ok. in da se bosta kmalu javili!!! Pozdravite ju v mojem imenu!user posted image

user posted image Sploh ne vem, če bom še lahko cuma ... ker bom imela drugi internetni naslov user posted image user posted image user posted image  ... A katera ve, kako naj ga ohranim?

Kakorkoli že, nekako bom že zrihtala in prišla čvekat ... do takrat pa:

lepo se imejteuser posted image
pejte rodituser posted image  - sej vemo kdo!
pridno delajte a ne prevečuser posted image
nosečke, čuvajte seuser posted image
uživajte in čvekajte kej, da bom imela kaj prebrat, ko se vrnem!!!

Vsem en velik user posted image !!!!!

Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
25.6.2007 13:23:58   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

user posted image Sploh ne vem, če bom še lahko cuma ... ker bom imela drugi internetni naslov user posted image user posted image user posted image  ... A katera ve, kako naj ga ohranim?

še vedno boš cuma, saj to nima nobene veze z internetnim naslovom user posted image   lahko si pa naslov popraviš tudi v profilu user posted image  
le glej, da gesla ne pozabiš user posted image  
ti bom po SMS javila, ko bo NRMM rodila Mašo user posted image  

lepo se imejte v novem domeku, upam, da bo Ema dobro prenesla selitev user posted image

Ela je brez longete in rokica zgleda OK, saj jo čist normalno uporablja user posted image  

ju3 popoldan se bomo odpravili v MB, moram mulca spravit na počitnice (torej me danes čaka še pakiranje) in že 2 meseca je minilo od kar sem si dala delat pramene user posted image   imam sred glave štiri pasovno avtocesto user posted image   tako, da je to tud razlog, da grem v MB user posted image
če je katera štajerka za kofe naj mi javi user posted image  

grem prečekirat kaj je novega na RR user posted image

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
25.6.2007 13:30:17   
Taja Nagaja
Dober dan!

Hvala vsem za lepe želje in voščila. Ko bo kaj več časa, bom vse prebrala in vam kaj napisala. Res ste super. user posted image user posted image user posted image Beti se je res mudilo. Ob 7.30 sem bila še doma in pripravljena na obisk G. V avtu pa so se začeli popadki in ko smo prišli v porodnišnico so bili že na 2 min. user posted image

Bina pa je pridna sestrca. Komaj cakam, da jo stisnem k sbi. Mi je prav pošteno manjkala. Sedaj je pri babici v varstvu in zvečer pride.Komaj čakam.  Sedaj se bomo pa navajali na skupno življenje.

Šibam novim naloga naproti. user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
25.6.2007 13:35:51   
NRMM
Boh dajte.........men še nič noče dat user posted image user posted image .

CTG v bolnici je mimo,tak da se hladim že doma,Maša razgraja ful,popadka niti enega in ginekolog ter babica sta se samo za glavo prijela,ko sta videla moj trebuh.Pred vsem so sledila vprašanja,koliko je bila velika prvorojenka in težka,ker ta v trebuhu je baje na prvi pogled ogromna user posted image user posted image .Ko sem se vlegla na mizo,je rekla babica ja madonca gospa vsem se trebuh razleže,ko se vležejo,vam pa nič user posted image user posted image user posted image .Tako da pričakujemo ogromno pupo,ne bo mi lahko user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednji pregled imam v petek 29.,če slučajno ne zašraufa kaj prej.

Cuma ti bo jana javila kako in kaj,ko se družinica poveča,vi pa le uživajte v novem domeku user posted image user posted image .

Jana javi jutri,kdaj boš imela čas,jaz sem jutri bolj na izi,tak da bi lahko priletela na kaki kafe. Super,da je Eli rokica tako zacelila user posted image user posted image .

Bino sem prav videla,da si z nami ali je bila ktera druga? Pogrešam te user posted image .

No včerajšnje kopanje v Termah Ptuj ni uspelo,je bilo neko čudno vreme,gremo pa sedaj,ko se Maruša zbudi. Kljub vročini me terata zraven,ker drugače,bo mož tak zbolel,če ne grem user posted image ,ampak danes res pari zunaj fuuul.

Lep ponedeljek in uživajte!

lp

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
25.6.2007 13:37:57   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Beti se je res mudilo. Ob 7.30 sem bila še doma in pripravljena na obisk G. V avtu pa so se začeli popadki in ko smo prišli v porodnišnico so bili že na 2 min. user posted image

Blagor tebi in tvojim porodom user posted image user posted image .Upam,da te posnemam user posted image .Lepo se rihtajte.Bina te bo najverjetneje zeeelo vesela,ko te bo zagledala.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
25.6.2007 14:36:20   
mml
Za zdej sam nekaj fotk, popoldan pa še kaj napišem...trenutno se mi ne da

Ležerno branje

user posted image

Motoristka

user posted image

Naj se ve, da sem Štajerka user posted image
user posted image

Le kaj se dogaja pri sosedih...

user posted image

Grem na promenado

user posted image

Poziram...

user posted image

Lepo se imejte v kakšni senci

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.6.2007 7:00:14   
kofetek2010
tik preden sem šla spat me je zbudil SMS:

"Ob 00:50 se nam je pridružila 4260g težka in 54 cm velika pupika z imenom Maša. Presrečni smo! :-) "

NRMM iskrene čestitke še tukaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr tole pa je babnca, a ne!? user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.6.2007 7:06:48   
arielca
Ojla,

NRMM, upam, da se že pred petkom kaj lepega zgodi user posted image .

bino, pridna, da si se oglasila user posted image . Lepo se cartajte in poljubček Bini in Beti user posted image !

jana73, user posted image  za Elo!!!!! In upešno friziranje user posted image .

mml, Manca je user posted image user posted image user posted image user posted image . In ima zelo podobno stilistko kot Brina user posted image .

cuma, ne pretiravaj z delom. Saj si srečka user posted image  in naj te tudi pri selitvi malo razvajajo. SREČNO v novem domu user posted image .  Sicer pa mene to čaka ta vikend user posted image .

Včeraj smo se potepali: šli smo v hribe (na Planince), na Šobec na igrala, potem pa še na porcijo sladoleda in na obvezno vožnjo po toboganu pred domači vrtec. Je blo res luštno.

Še malo hribovskega fotomateriala:

Žeeejnaaaaa:

Nabiram borovnice in lazim v hrib:
user posted image

Brina je začela tvoriti kratke povedi in se ji ful nasmejim user posted image . Je posrečena do konca. In osvojila je prvi kletvici user posted image : šit in hak (h=f). Nimam pojma, kje in od koga jih je pobrala, ampak če ji kaj ne uspe ali pa če jo kregam, mi tole z veseljem servira user posted image .

No takole. Tale teden imamo v službi prosti program. Urejanje dokumentacije, pisanje dnevnikov, poročil,... Veliko večino vsega sem že naredila, tako da grem danes samo na en sestanek, pa še dva strokovna aktiva moramo imeti in to je to. V petek bom pa prosila za selitveni dopust. Ga krvavo rabim, ker imamo tooolk šare...

Lep dan user posted image .

< Sporočilo je popravil katrin -- 29.6.2007 17:32:38 >

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.6.2007 7:09:11   
arielca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NRMM!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva očitno z jano istočasno tipkali in nisem videla!!!!!

Iskrene čestitke mamici, očku in veliki sestrici Maruši! Maši pa želimo veliko zdravja in vse lepo v življenju. user posted image user posted image user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.6.2007 7:19:54   
kofetek2010

zgleda, da je šla rajši rodit kot pa z mano na kofe user posted image user posted image user posted image  

arielca - kakšen dopust? saj imaš počitnice... user posted image      in user posted image user posted image user posted image  Brini za povedi - a te jezi, ker šit in hak nista po SSKJ user posted image

cumo sem kar ponoči obvestila, da je NRMM rodila user posted image   škoda, da se nisem spomnila, da bi še kateri ob 01:15 SMS poslala user posted image user posted image user posted image

mml & arielca - lepi princeski... kot vedno - pa saj to itak vesta user posted image

kavico sem v miru spila, se grem porihtat in nato še oba user posted image  zbudit, ter v službo... pol pa v MB user posted image  

se še javim kaj iz službe

uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.6.2007 7:32:59   
arielca
jana73, ampak ti res provociraš user posted image . user posted image , mam še 15 dni lanskega dopusta, ki sem ga dala v dobrodelne namene, naredila sem extra 4 dni doprinosa (ne vem za koga) in imam še cel letošji dopust... Ne ti meni o počitnicah user posted image user posted image user posted image . Šit pa hak sta mi pa simpatični. Zaenkrat user posted image .

Ja, očitno smo me iznašle recept za pospešitev poroda. Zmeniš se z decembrko za kavo in namest na kavo greš rodit user posted image . Imamo dva primerka: bino se je menila z mml, NRMM pa z jano73. A bi se to dal patentirat user posted image ?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.6.2007 8:40:49   
ac
NRMM, čestitke tebi, atiju, sestrici in pa seveda novorojenki Maši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, to pa so konkretne mere! Upam, da se nisi preveč namatrala! Sedaj pa UŽIVAJTE !!!

Cuma, uspešno selitev!!!!

Mml, Arielca - krasne slikce krasnih pupik!

Jana - dobro, da tako pozno hodiš spat, da si lahko ažurna pri vseh novičkah user posted image . Uživaj na Štajerskem!

Bino - upam, da čim več spite, uživate, se cartate, skratka - da je vse tako kot mora bit!

Mi smo zadnje dni uživali mal na Kolpi, pa na piknikih. Prejle sta Sara in ati šla vsak po svojih rednih opravkih, jaz pa danes še uživam v kurjenju zadnjega dneva lanskega dopusta.

Pa še nekaj slikic:

Mmmm, paše bit mal na sončku:
user posted image

Še tale bedrc pojem...
user posted image

Po kosilu se prileže...
user posted image

Tukej smo že mal utrujeni:
user posted image

Za konec pa še mal poplezamo:
user posted image

Preživite lep dan!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.6.2007 9:39:55   
Pajaca
user posted image user posted image user posted image  MAŠA user posted image user posted image user posted image

No pa je vsaj še en otroček ki je večji ko moj Pajacek....

Mi smo tale vikend preživeli na morju, smo se kopali cele dneve. Užival še pa še, mene je mal ožgal, tamalčka na srečo ni nič, no ja če sem ju tolk mazala s kremo, nase pa pozabila. Je pa Pajacek spet dobil pike po telesu, oz so ratale bolj temne. Tako da trenutni osumljenci so: merendince, bazeni s slano vodo, zadeve ki imajo jagode (sladoled, jogurti). Kaj vem bomo videli jeseni na testih.

Še 14 dni pa začnemo pokat za na morje, komaj čakam.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.6.2007 9:50:23   
mml
Dan,

user posted image user posted image user posted image  NRMM in Maša, seveda čestitke tudi veliki sestrici in srečnemu očiju user posted image

bino dobrodošla doma, lepo uživaj, pusti se razvajat in vzami si čas zase user posted image . Kaj pravi Bina na sestrico? Kako je preživela dneve, ko si bila v porodnišnici? Upam, da ste vsi 4 super dobro user posted image

arielca mogoče bo pa tole s kofetom in porodom res za patentirat ali si pa vsaj za zapomnit user posted image . Bomo potestirali septembra pri cumi. Brina je pa prava pozerka s svojimi čopki user posted image

ac user posted image user posted image user posted image  za uživanje na Kolpi in super fotke Sare, ki očitno uživa v plezanju user posted image . Držim pesti, da vam tole poletje koristi in ostanete čim dalj zdravi.

jana a si večjega otroka že oddala? Meni bi mirne duše lahko poslala SMS sredi noči, ker ga tako ali tako ne bi slišala, ker mi telefon samo nekaj zakvaka, ko prispe SMS user posted image

pajaca upam, da boste kmalu pogruntali po čem je Pajacek pikast. Sicer pa vidim, da ste že v nizkem štartu za morje user posted image . Jaz o tem sploh še ne razmišljam, ker je do septembra še zeloooooooooooooooooooooo daleč user posted image

cuma upam, da se kmalu spet priključiš na medmrežje, ker manjak jutranja kava s tabo user posted image

Sem trenutno prav slabe volje, ker sem ugotovila, da bo treba poleti delati še popoldan user posted image , do letos tega ni bilo, ne vem zakaj je to letos potrebno...

Nič grem delat, čeprav sem se v teh dneh prav lepo navadila uživat doma in žgečkat Manco user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.6.2007 10:56:54   
HIMH
NRMM ČESTITKE ZA TVOJO VELIKO BABIKO MAŠO. Komaj čakam, da jo spoznamo.Te so pa samo zate ko boš pogledala sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No prosti dan je za nami danes mam delo LIKANJE IN kuhanje marmelade iz cca. 5 kg malin upam, da rata.
Na Rogli je blo super klima taprava za zdržat le pihalo je Družina TIČ hvala za lep dan.

Nič grem še kosilo skup naret pol pa veselo na delo.

Pri nas je oblačno in piha tako, da preživite dan kar se da lepo.

BINA  DOBRODOŠLE MED NAMI. Če boš šla še v 3 rodit le glej da neboš rodila doma. Lepo cartajte vašo malo Beti in veliko Bino.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.6.2007 13:46:01   
kofetek2010

NRMM - cuma ti pošilja iskrene čestitke user posted image  

in pravi,da lahko reče, da je naslednja na vrsti user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.6.2007 17:02:54   
Nana Liza
NRMM-čestitke celi družinici! Maši veliko zdravja! Pozdravčki pa tudi od Ele sedaj veliki sestrici Maruši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ugotovila, da je NRMM ima obe deklici na M ter tudi Bino ima obe na B. Kaj naj bo pa naša druga na E (če bo punčka?user posted image )?

NL

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 26.6.2007 17:05:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.6.2007 21:59:36   
lonja
Smo uživali ene par dni na morju, luštn, luštn, luštn...

NRMM; user posted image user posted image user posted image  za veliko malo deklico Mašo, lepo se cartajta in se čimprej oglasita, da poveš, kako je na svet spraviti kilo in pol težjega otroka kot je bila naša Ajda.

Bino, dobrodošli z Beti doma in še enkrat iskrene čestitke za ekspresen porod. user posted image  Pa lupčka za veliko sestrico Bino.

Arielca, upam, da ti uspe dobiti službo bližje domu. TO, da se tudi v šolstvu dogajajo take stvari, pa ni nič presenetljivo novega. Brina je pa slikcah taka fejst odrasla punčka.

Mml, Manca pa full dobr pozira na fotkah. Kaj pa je bilo pri sosedih tako zanimivega?

Nana Liza, sem ti hotela zdele našteti ene par imen na E, pa ne najdem knjigce z imeni. Bom jutr...

Lahko noč !

lonja user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.6.2007 22:57:23   
mml
Čer,

se vidi, da sva z Manco sami doma in me nihče ne podi spat user posted image . Jutri zjutraj bom pa spet komaj odprla oči user posted image .

Skratka ugotovila sem, da sta Manci zrasli še 3. in 4. levo zgoraj, tako da manjka samo še 3. levo spodaj, ki sem jo napovedovala že pred 14 dnevi...mama pa taka user posted image . Skratka to pomeni, da ima Manca 15 zob in je že skoraj ujela Elo user posted image .

Nana Liza nekaj imen za punčko na E: Ema, Eva, Evelin, Enja, Eneja, Elena, Erika; pri fantkih se mi zdi izbira precej slabša: Erik, Erazem, Evgen, Emil, Enej, Etjan, Evald, ...

jana jaz sicer nimam namena iti rodit v kratkem user posted image , ampak bi se mi pa prilegel kakšen čvek in kava v naslednjih dneh, sporoči kako sta z Elo s časom ob popoldnevih

lonja super, da ste uživali na dopustu, a ste šli na letalski miting? Je bilo Ajdi všeč?

HIMH je marmelada ratala? Jaz sem zadnjič kuhala jagodno in je prav dobra. Se moram v naslednjih dneh lotit še marelične. Maline so mi malo predrage, da bi iz njih kuhala marmelado.

Nič, grem pod tuš in delat Manci družbo (ja še vedno je nisem izselila user posted image , še niso zamnejali šipe v njeni bodoči sobi user posted image )

Lepe sanje in sladko spanje

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
26.6.2007 23:07:35   
kofetek2010
mml - ju3 se bova bolj pozno vrnili iz MB, lahko pa v četrtek kadarkoli - ti povej kdaj in kje user posted image  

bino - Kako ste? Kako Bina? Ji je janso kaj se dogaja? user posted image  

matr se je shladilo... sedim na balkonu in me prav zebe user posted image   
aja, pa kradem wi-fi dostop do neta user posted image   prav jim je, kaj pa nimajo zaščitenega user posted image user posted image user posted image  

mirno noč in uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
27.6.2007 8:14:08   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sploh ne vem kje naj začnem. Pa še cume ni, da bi mi  s user posted image postregla.

NRMM: user posted image user posted image user posted image za veliko Mašo. Svaka čast. Mene bi najbrž pobralo.  Želim ti, da se čim prej vrneš v vrno zavetje doma, kjer se boš lahko pustila razvajat. Maši pa želim najlepšo mavrico sveta.

cuma, jana73, mml, NRMM, lonja: hvala tudi za SMS, nisem utegnila odgovarjat. Se bom popravila. Obljubim.

cuma:
upam, da se kmalu priklopiš na internet, da ne dobimo kakšne kofeinske krize.

mml: user posted image user posted image user posted image za Mancine fotke. Res je že prava gospodična mična. Za user posted image se bomo pa še zmenili. Mi je bilo v petek kar malo hudo ker nam ni uspelo. Počakat moram, da me šivi nehajo bolet, da se bom lahko vsaj normalno vsedla.

Jana73: lepo se imej v MB, vzemi si čas samo zase (daj še namesto mene). user posted image Bini  sicer še ni vse jasno vendar takoj ko pride domov gre gledat, če je Beti v posteljici user posted image . Trenutno jo čuva moja mami ker se user posted image uči ker ima v četrtek v MB še en izpit user posted image . tako, da sva z Beti dopoldan sami in mi zelo paše. user posted image user posted image user posted image za uspešno odstranitev  "modnega" dodatka.

arielca: ja Brina je pa res velika in luštna punca user posted image user posted image user posted image . Danes je moj prijatelj iz tvojega kraja dobil sina. Kar pa se šole tiče- ... pa saj veš kaj si mislim. Tvoja kobinacija je zelo iskana in vaš ravnatelj je najbrž ekspert v kuhinji user posted image . Mislim, da imaš pravico videti vse prispele vloge, malo se pozanimaj na sindikatu. user posted image user posted image user posted image za selitev. Naj ti hitro in čim manj stresno mine. Uživaj počitnice še namesto mene.

ac: Joj, Sara je pa tako zrasla in izgleda res velika punca user posted image . Naj bo zdrava še naprej.

Pajaca: upam, da boste ugotovili krivca za Pajackove pikice. Velikokrat se spomnim nate. A imaš kakšen pameten nasvet zame, glede na izkušnje z dvema sončkoma?

NanaLiza:
ti izberi ime, ki ti bo všeč. Ne oziraj se na naju z NRMM user posted image . Mogoče nama je le vročina udarila v glavo user posted image . Kako tvoje počutje? Ela?

Lonja: Kako je v službi? Ti je všeč? Kako napreduje gradnja? Ajda najbrž veliko teka naokoli. user posted image

HIMH:
kako? Rezultati so že prišli? Če boš videla kaj NRMM jo lepo pozdravi tudi v mojem imenu. Upam, da nimaš preveč dela v službi in se s Hano lahko kaj crkljata.

Najbrž sem še kaj pozabila, se še oglasim. Me Beti kliče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4524
27.6.2007 9:40:14   
arielca
Ojla,

bino, user posted image user posted image user posted image ! Kako lepo, da si se oglasila. Pazi nase in na svoji lepotički!

Mi smo pa ravnokar iz cepljenja. Me je kar malo strah user posted image , kakšna bo reakcija, ker je baje pri tem cepljenju največ nevšečnosti (rdečina in oteklina, bolečine v nogici, vročina). mml, prosim še za tvoje mnenje!
Naše mere so naslednje:
obseg glave: 49 cm
teža: 12,7 kg
višina: 86 cm
Brina je sestavila stolp iz  kock (doma obvlada samo podiranje user posted image ), pokazala, kje ima dojenček, rokice, ušesa, učke (zraven je še mal komentirala in povedala, da 'laskov ni ni', da 'ma popija', mu poduhala noge user posted image  in rekla 'fuj' user posted image ). Potem je pokazala par živali in jih oponašala, hodila po ordinaciji, pobirala, metala in brcala žogo in na koncu se je naveličala in rekla 'gemo'. Je blo prav zabavno user posted image . Pa da se še malo pohvalim: pri pikici ni nič jokala in za nagado je dobila štampiljko metuljčka.

Zdajle sem jo dala spat (pa nekaj protestira in komentira), jaz pa moram napisati še par poročil, pregledati dnevnike, da jutri oddam vso dokumentacijo. V petek bom imela selitveni dopust, ker bi rada malo poštimala stvari in vsaj ta večje zadeve zložila po škatlah.
jana73, vem da si ekspert v teh zadevah... Včeraj sem ravnatelju rekla za selitveni dopust in je rekel, da naj mu napišem. Tako sem mu poslala mail, ampak mi ni nič odgovoril. Vem, da mi 1 dan v vsakem primeru pripada, zanima pa me, kako je če mi šef tega ne odobri niti ne zavrne. Ker očitno po novem z nikomer ne komunicira user posted image .

No, grem delat... Danes imam privilegij, da lahko delam doma in potem odnesem stvari v šolo.

Lep dan, čeprav je hladno in pri nas ves čas po malem dežuje.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.