arielca
|
Ojla, bino, ! Kako lepo, da si se oglasila. Pazi nase in na svoji lepotički! Mi smo pa ravnokar iz cepljenja. Me je kar malo strah , kakšna bo reakcija, ker je baje pri tem cepljenju največ nevšečnosti (rdečina in oteklina, bolečine v nogici, vročina). mml, prosim še za tvoje mnenje! Naše mere so naslednje: obseg glave: 49 cm teža: 12,7 kg višina: 86 cm Brina je sestavila stolp iz kock (doma obvlada samo podiranje ), pokazala, kje ima dojenček, rokice, ušesa, učke (zraven je še mal komentirala in povedala, da 'laskov ni ni', da 'ma popija', mu poduhala noge in rekla 'fuj' ). Potem je pokazala par živali in jih oponašala, hodila po ordinaciji, pobirala, metala in brcala žogo in na koncu se je naveličala in rekla 'gemo'. Je blo prav zabavno . Pa da se še malo pohvalim: pri pikici ni nič jokala in za nagado je dobila štampiljko metuljčka. Zdajle sem jo dala spat (pa nekaj protestira in komentira), jaz pa moram napisati še par poročil, pregledati dnevnike, da jutri oddam vso dokumentacijo. V petek bom imela selitveni dopust, ker bi rada malo poštimala stvari in vsaj ta večje zadeve zložila po škatlah. jana73, vem da si ekspert v teh zadevah... Včeraj sem ravnatelju rekla za selitveni dopust in je rekel, da naj mu napišem. Tako sem mu poslala mail, ampak mi ni nič odgovoril. Vem, da mi 1 dan v vsakem primeru pripada, zanima pa me, kako je če mi šef tega ne odobri niti ne zavrne. Ker očitno po novem z nikomer ne komunicira . No, grem delat... Danes imam privilegij, da lahko delam doma in potem odnesem stvari v šolo. Lep dan, čeprav je hladno in pri nas ves čas po malem dežuje.