NRMM
|
Daaaaaaaaaaan! Sicer vroč ampak končno so nam prišli klimo napolnit (en pacek nam je spustil plin ven,da bi mu ve kure pocrkale in zato klima ni hladila in ne grela..........grrrrrrrrrr da ga dobim zraven mu obe roke odstranim).Mi je pa sedaj serviser povil ventile,tako da naj še proba kdo ven spustit, če ima jajca,ker potem jih več ne bo imel . Zunaj me čaka košara cot za obesit,ampak preveč pripeka,bom še mal počakala,da temp malo zraste,bo lepše obešat . Maruša je imela ponoči spet seanse sama s sabo.Ob pol 4 se je začela dret kot šoja,pojma nimam kaj ji je,sumim zobke,ker je vsak dan nemogoča.Je bilo pa po dretju čisto dovolj,da je ati stal zraven postlce in je po 20min zaspala.Danes se je mogla zbudit že ob 6 ,ker sva peljala atija v službo in njo varuški.V avtu je bila čisto out,si je tudi mislila,da se nama je zmešalo,kaj jo budiva sredi noči. Govori pa tudi naša veliko,vsak dan kaj novega. Ati je itak zakon in ko ga ne vidi par sekund se začne dret atiju atiju,pa njegov čao čao je prevzela,hvala je za vsako,ko kaj dobi,daaaaaaan če kdo pride,ojoj ojoj ne vem kje je pobrala,ampak če kdo kaj čudnega naredi dobi tole servirano......po vsem tečkanju cele dneve se ji še vseeno pošteno nasmejim. HIMH nas za vikend itak ni bilo nič doma,tak da bi se težko našli v lenartu.Ja za rodit pa vem,da je že pošteno čas,ker drugače bom začela sama ven vlačit,ker sem si taaaaaaaako odveč,da je kar kriza . Mml očitno bomo vse praznike pobrali ,enega cerkvenega in drugega državnega.Vidim,da bosta z Manco polno zaposleni,uff vama bo hitro minilo . Cuma upam,da me boš kmalu našla kjer me iščeš . za Emo in nov prelepo besedo:mami . Bino tudi mene daje ponoči grozna vročina.Pri odprtem oknu se grozno potim.Ko pogledam proti možu on pa do ušes pokrit z odejo . Naj že končno pridejo vsi zobeki ven,da se razpoloženja naših nagajivčkov spremenijo. Danes je za mano že ogromen kup cot,ki so klicale likalnik,noge imam po 2 urnem stanju kot buhtle ,jutri me še čaka mala generalka potem pa upam,da bom lahko počivala do poroda. Lep preživet dan vam želim,pa ne preveč vroč LP