NRMM
|
Juuuuuutro No.2 . Sicer je bilo prvo vstajanje ob 5:45,da sem porihtala malo za v varstvo,atija v službo ,potem pa se zleknila nazaj in zaspala,ampak me je ob 9 vročina vrgla iz postelje .Sem potem šla v trgovino,sem mislila,da me kap........vrooooooooooče ko pr norcih .Zdej pa se lepo hladim v ohlajenem stanovanju . Bino kaj pa imaš okna zaprta in ne slišiš ptičkov,da ti mora potem Bina razlagat kako lepo čivkajo .To o najstnicah pa ji tudi jaz govorim,ko ga ponoči biksa . Sicer se še nisem naročila za potovanje v ponedeljek,ampak udeležila se ga bom sigurno v upanju,da bo povratna vozovnica ,ker mi umetni popadki ali pa čakanje v Rimu ne diši niti malooooo.Ponoči me je nekaj dajalo na pol urce ali pa še več,ampak je minilo. Voda,lubenica,počivanje mi glede otekanja pomagajo zelo,ampak kaj,ko potem nonstop čepim na wcu.Pa sej bo vse minilo,še en mal pa bo. Cuma suuuper,da je pregled pokazal vse ok. Naj vam selitev čimprej mine in,da se udobno namestite v novem gnezdecu. Danes sem boljše kot včeraj,malo več energije je v meni. Pa ti? Maruša pa ima ati sindrom .Bogi si je,niti na wc ne more v miru,ponoči ga v spanju kliče,zjutraj še vredu okic ne odpre,je že ati ati,danes zjutraj si še v miru ni mogel umiti zob .In kar je najbolj zanimivo,je začel ati priznavat,da mi res ni bilo kaj preveč super,ko sva bili nonstop sami,ker mi je vedno govoril ko je vozil,da bi on takoj zamenjal z mano . Upam,da nam ne zbeži nazaj na špedicijo .Ko Maruši pravim,da naj pusti mal atija na miru,ker drugače nam bo ušel,me samo pogleda in reče taki glooobok JAAA,hehe smešna je. Prav zavidam vam vsakodnevno kopanje v morju.Maruša bi verjetno bila nonstop v vodici,če bi bili blizu morja. Smo ji včeraj naredili bazenčka in je bila prezadovoljna z njim . Mml lepo se vama dogaja čez dan.Vse to jaz pogrešam ampak sej bom nadoknadila,ko bom fit po porodu,potem pa se naužijem divjanja z marušo,ki ga resnično pogrešam. Upam,da je telefonski pogovor uspel in,da si rešila,če je bilo kaj potrebno rešit. Jana a je tebe vročina tako prevzela,da nas nimaš več rada ? Sonček???? Štajerkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? Lonja upam,da te ne boli roka od peveč mahanja .Uživajte na morju. Nana Liza tebi tudi kaj vroče?? Šnucika se pridružujem Bininem razmišljanju .Pri meni ni tak hudo družinsko življenje,da se ne bi nič javila,tak da upam,da se ne boš na to zgovarjala . Arielca je pri vas kaj bolj znosno kar se vročine tiče? Ac me veseli,da je Sara zdrava . Grem na jaffa kekse in kavico,mi cuker pado in neki me hoče bolet glava . Lep dan