mml
|
Dan, praznikov je konec, tako da konec zabušavanja . Pri nas smo jo letos, kar se nažiranja kar dobro odnesli, ker se je že prejšnji teden odločil za hujšanje, jaz sem pa pridno solidarna , tako da se sploh ne smem pritoževati, kar se tega tiče. Je pa Manca v soboto popoldan (no takrat sem pogruntala ) zakuhala na 39.2 st.C, ob tem je bila pa samo malo tečna. Po svečki ji je vročina sicer padla, ampak po 3 urah je bila spet vroča in po tem je celo noč nekaj jamrala in se premetavala. Sredi noči je obupano sedela v postelji in govorila: buuuu, buuuu, brrrrrr, brrrrr, dej ,dej dej....nimam pojma kaj je to pomenilo, ampak ko sem jo vzela iz postelje se je zelo razveselila in po tem zaspala na meni (sem se spomnila nate bino), po tem je pa dokaj mirno prespala preostanek noči - v svoji postelji. V nedeljo dopoldan še malo vročine, popoldan pa že spet akcija . Je začela pa zdaj ponoči smrkati in potem kašlja in se zbudi in je "ogorčena", kdo ji vendar ne da spati . Tako kot ponavadi, kadar je bolna seveda noče skoraj nič jesti, ampak jo bo že minilo. Kar se pa sladkarij tiče pa pri nas sploh ni problem, ker mirne duše pusti čokolado na mizi . Danes ponoči se je zbudila in nekaj cmevkala in očitno zasmradila plenico, ker je smrdela cela spalnica . V načrtu je izselitev Mance v naslednjih nekaj tednih (mora dobit novo okno in izselit morava nekaj stvari iz njene sobe ). Izabela upam, da je Matevž že boljši in je nehal bruhati...sicer pa posebna dieta ni potrebna, je naj tisto kar mu paše, posebaj priporočljiva živila so jogurti, testenine, banane, riž v kakršni koli obliki, kuhana zelenjava,...na negativni listi so svežo sadje (razen banan) in zelenjava, maščobe, čokolada...Cocacola je resnično priporočljiva pri driski in bruhanju, ker upočasnjuje gibanje črevesa in vsebuje precej kalija, ki se zgublja z drisko in burhanjem sonček balonček lepo, da se je tvoja službena pot dobro končala, tako da sedaj ni več takšnega strahu pred naslednjo odsotnostjo . Mancaje med mojo odsotonostjo tudi pridelala eno buško, ampak verjetno bi jo tudi, če bi bila jaz doma Nana Liza lepo, da ste uživali na vzhodu SLO . Kako to, da ste se odločili z stilsko preobrazbo Ele ? cuma a si nehala kašljat? bino kako kaj krti? A so se že naveličali Bine in se odslelil ? NRMM nisem pozabila nate, ti sporočim po 15. arielca upam, da te spomladanske nevšečnosti čim prej minejo Zdaj grem pa še malo delat