|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
9.4.2007 10:18:39   
šnucika
Še malo pa bo praznikov konec in s tem tudi najinega kratkega dopusta na totem koncu.user posted image  gre potem delat,midve pa nazaj na obalo.

Upam,da ste preživeli vse dobrote...jaz danes kuham čisto easy kosilo....v AMC sem vrgla pol kile mletega,čist malo olja in začimb...zraven pa špagete in solatko.Meni vse že iz ušes gleda,po ustih imam polno aft od orehov,o jajcih se mi že sanjauser posted image user posted image ...kurjih,da ne bo pomoteuser posted image !
Živika se je tudi napala šunke,potice,jajčk,čokolade....dva dni je kakala tako trdo,da se je po pleničkah kar kotalilo...user posted image ....zdaj pa je še zaprta....ampak če ne moreš preprečiti,ker so ji vsi skozi porivali kaj v roke...ona pa tako rada papca.Še dobro,da cel dan teče in miga,da se ji nikjer nič ne pozna!

Lepo delajte v novem tednu in uživajte prihajajoče tople dneve....s čimmanj alergij- jaz moram letos potrkat,da me še ne grabi prehudo...in bodite predvsem zdravi!!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
9.4.2007 10:35:16   
Izabela_
Prosim za nasvet: Matevž je včeraj popoldne veliko bruhal, ponoči se je začela driska, tako da se je dobesedno zbudil v "kakanju" (da se fino izrazim), zjutraj je spet noro veliko bruhal. Vročine nima. Danes je praznik, ne morem poklicat pediatrinje. Kakšni so domači recepti za te zadeve? Čaj iz borovnic smo mu naredili, jedel je za zajtrk bebe piškote, za kosilo mu bomo poskusili dati prekuhan riž s korenjem, če bo hotel. Še za banano vem, da zapira oz. uravnava prebavo. Pije pa veliko, res, tako da me dehidracija zaenkrat ne skrbi....

Torej, če ima katera toliko moči pa vikendu polnem hrane, naj mi kaj napiše!

Hvala!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
9.4.2007 10:39:41   
šnucika
Izabela - če nima vročine in ni izčrpan,potem res samo dietna hrana....ali pa nič,samo tekočino.
Mogoče pa bi poskusila poklicat kateregakoli dežurnega zdravnika....jaz kar zatežim,da mi po telefonu svetujejo!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
9.4.2007 11:53:35   
Anonimen
Daj mu za jest bobi palcke (slane), pa postano cocacolo (da grejo ven mehurcki, pa da ni mrzla). Pa naribano in postano jabolko tudi zapira.

LP

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
9.4.2007 12:41:12   
Izabela_
Hvala obema zaenkrat! Ampak kokakola za tako malega? A je katera to že probala? Po bobi palčke bom šla na črpalko, jabolka pa dobi popoldne, ko se zbudi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
9.4.2007 13:25:19   
NRMM
Izabela_ Neke hude diete mu ne delaj,ker tega več ne priporočajo.Naj papa kar bo hotel.Mi smo skozi papali čokolešnik zjutraj in zvečer,pa sadje itd. Naši najbolj pomagajo vedno malo sladkane suhe borovnice (čaj iz tega pa mu daš za pit,borovnice ločiš in sladkaš),dve zlicki 2x na dan.

Glavno je da veliko pije.Jaz sem ji za ziher dajala za pit tudi Isostar proti dehidraciji,kljub temu da je veliko pila.

Če je to viroza potem na žalost traja tudi tja do 7 dni user posted image ,pri nas se je vedno 7 dan končala.

Čimprej se pozdravite.
--------------------------------------------------------------------------------

Takiii lepi sonček je zunaj,da bi ga bilo skoraj škoda prespati,ampak mene taaaaaako hudo vleče v postlo,da to ni za verjet user posted image .SMo imeli z Marušo fešto od 3-4.30 user posted image .Zabasan nosek do amena,verjetno tudi krivi zobki,kajti user posted image  pravi,da je prej občutil spodaj desno 4,kar pa ni nič novega,ker tišči v usta dobesedno vseuser posted image ,tako hudo ni bilo niti pri zgornjih 4.Malo tudi pokašljuje,upam,da se ne razvije kaj hujšega.
Sredi tistega našega divjanja ponoči,me je za začetek pošteno ugriznila v roko,tako se se mi poznata njena dva zobka user posted image ,potem pa 2x tako pošteno mahnila po oki,da se mi je kar zabliskalo.Je izkoristila priliko,ker smo bili v temi,ojej kaj nas se čakauser posted image .
Pa je res postala pravi razbojnik,kaj šele bo.Včeraj je kar z lepega sestrično mahnila po glavi,v petek se je baje zlasala z 3 mesece starejšo pupo,kjer sta skupaj v varstvu user posted image .Zmeraj bolj ima moj karakter.......ubogi fantje user posted image .

Trenutno spi,ko se napapca gremo malo na sončka,naj se zdivja,potem zvečer ni problema s spanjem user posted image ,kaj bo pa ponoči je pa druga pesemuser posted image .

Lepo preživite današnji ponedeljek.

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
9.4.2007 20:52:56   
Nana Liza
Hojla!

Mi smo smo včeraj prišli iz najbolj vzhodnega dela Slovenije vsi zagoreli, "spočiti" in dobre volje! Resnično smo uživali. Voda je bila super. Gneče ni bilo. Zgleda, da so vsi doma papali šunkico in potičko. user posted image

Ela je uživala do konca. Po plavanju smo ji pa privoščili hod dog, njeno najljubšo hrano.

Še nekaj! user posted image Mi imamo pa od danes naprej doma fantka! Ima čisto kratke lase. Tistih blond tankih laskov ni več... so v kuverti. user posted image Smo jo gledali 10 minut, kot da je ne poznamo. user posted image

Šnucika - zate šopek user posted image in user posted image Živiki od Ele!

Izabela- Matevžu user posted image od Ele, naj se čimprej pozdravi in user posted image za novo varuško.

user posted image -ki lepo sanjajta! Brez porodnih zgodb.user posted image

Uf, jutri pa delovni dan! Pozdravček vsem skupaj!

NL.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
10.4.2007 10:15:50   
mml
Dan,

praznikov je konec, tako da konec zabušavanja user posted image .

Pri nas smo jo letos, kar se nažiranja kar dobro odnesli, ker se je user posted image  že prejšnji teden odločil za hujšanje, jaz sem pa pridno solidarna user posted image , tako da se sploh ne smem pritoževati, kar se tega tiče.
Je pa Manca v soboto popoldan (no takrat sem pogruntala user posted image ) zakuhala na 39.2 st.C, ob tem je bila pa samo malo tečna. Po svečki ji je vročina sicer padla, ampak po 3 urah je bila spet vroča in po tem je celo noč nekaj jamrala in se premetavala. Sredi noči je obupano sedela v postelji in govorila: buuuu, buuuu, brrrrrr, brrrrr, dej ,dej dej....nimam pojma kaj je to pomenilo, ampak ko sem jo vzela iz postelje se je zelo razveselila in po tem zaspala na meni (sem se spomnila nate bino), po tem je pa dokaj mirno prespala preostanek noči - v svoji postelji. V nedeljo dopoldan še malo vročine, popoldan pa že spet akcija user posted image . Je začela pa zdaj ponoči smrkati in potem kašlja in se zbudi in je "ogorčena", kdo ji vendar ne da spati user posted image . Tako kot ponavadi, kadar je bolna seveda noče skoraj nič jesti, ampak jo bo že minilo. Kar se pa sladkarij tiče pa pri nas sploh ni problem, ker mirne duše pusti čokolado na mizi user posted image . Danes ponoči se je zbudila in nekaj cmevkala in očitno zasmradila plenico, ker je smrdela cela spalnica user posted image .
V načrtu je izselitev Mance v naslednjih nekaj tednih (mora dobit novo okno in izselit morava nekaj stvari iz njene sobe user posted image ).

Izabela upam, da je Matevž že boljši in je nehal bruhati...sicer pa posebna dieta ni potrebna, je naj tisto kar mu paše, posebaj priporočljiva živila so jogurti, testenine, banane, riž v kakršni koli obliki, kuhana zelenjava,...na negativni listi so svežo sadje (razen banan) in zelenjava, maščobe, čokolada...Cocacola je resnično priporočljiva pri driski in bruhanju, ker upočasnjuje gibanje črevesa in vsebuje precej kalija, ki se zgublja z drisko in burhanjem

sonček balonček lepo, da se je tvoja službena pot dobro končala, tako da sedaj ni več takšnega strahu pred naslednjo odsotnostjo user posted image user posted image user posted image . Mancaje med mojo odsotonostjo tudi pridelala eno buško, ampak verjetno bi jo tudi, če bi bila jaz domauser posted image

Nana Liza  lepo, da ste uživali na vzhodu SLO user posted image . Kako to, da ste se odločili z stilsko preobrazbo Ele user posted image ?

cuma a si nehala kašljat?

bino kako kaj krti? A so se že naveličali Bine in se odslelil user posted image ?

NRMM nisem pozabila nate, ti sporočim po 15.

arielca  upam, da te spomladanske nevšečnosti čim prej minejo user posted image

Zdaj grem pa še malo delat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
10.4.2007 10:26:21   
HIMH
Lep pozdrav čvekice no tudi za nami so prazniki pri nas malo žalostni ker mi je na veliki petek umrla babica in me čaka ,danes še pogreb.
Tako da NRMM grem danes mimo tebe a za kavo žal nebo časa kdaj drugič.

Sploh nimam časa da vam še kaj več napišem ker me bo tamala raztrgala obljubim da napišem kaj več kak večer ko bo  spala. 

ŠNUKICA mi2 se sicer čisto zares ne poznama a ti privoščim VELIKO MERO POZITIVNE ENERGIJE DA GREŠ ČEZ VSE TEŽAVE IN POTEM BO POSIJALO SONČECE TUDI ZATE.

Vsem ostalim pa lepo preživite te dneve.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
10.4.2007 11:25:48   
Pajaca
HIMH moje sožalje!

Izabela, mi smo Pajacku dajali postano kokakolo pa ni bilo problemov, je pa olajšala se zadeva. Pajacka je bila pa čist vesela, da lahko ko je tko bolana kakakolo pije.

Drgač pa prazniki so bili čist ok, ko le ne bi tko velik jedla. V ponedeljek smo bili v živalskem vrtu in ja za našega Pajacka so vse živali hov hov.... razen konjiček. Tko da bilo je zabavno, čeprav so bile Pajacku najbolj všeč punčke ki so hodile mimo njega, čisti šarmer je, vsaka se je ustavila in ga mal pogledala.

Jutri me ni, grem za 2 dni a seminar v MB. Če ima katera čas za eno večerno pijačo se priporočam.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
10.4.2007 12:20:19   
NRMM
Daaaaaaaaaan user posted image user posted image !

Najprej HIMH moje sozalje user posted image .

Mml dobro,da sem šla najprej pogledat na RR,da ti ne težim po nepotrebnem user posted image .Če me slučajno ne boš dobila na gsm te pokličem nazaj,kajti Marušin pediater dela popoldne in ga greva obiskat.

Jah pri nas stanje za ennn dreek.Utrujena,zaspana v orto.Dve noči zapored igranje ponoči,cartlanje,danes celo gledanje Telebajskov user posted image user posted image ,v tretje gre rado pravijo,tako da upam,da bo res boljše.
Nikakor zaspat zvečer v svoji postlci,čeprav je zaspana tako,da še komaj gleda,potem jamranje na vsako uro,ob 3.00 zjutraj pa je treba začet z akcijo do nekje 4.30-5.00,ko popapca flašo in zaspi zraven mene,drugje niti pod razno ne user posted image .Jo pa vsekakor ko trdno zaspi transportiram nazaj v njeno postlco,tako da je vsaj 2 ure mir,ah ja bo že nekak.
Vročine nima,iz noska ji obupno teče,očke gnojne zlo in tudi malo pokašljuje,apetit je še zaenkrat ok. Pokazat greva k pediatru očke,da dobi kakšne kapljice ali pa mazilo.V varstvo je nisem dala,da ne okuži še drugih otrok,tako da bova verjetno te 4 dni uživali skupaj.
DOma noče biti niti pod razno user posted image ,sva bili cel dopoldne zunaj na sončku.Glede na to,da nima vročine ji verjetno ne more škodit,a ne?

Lepo bodite,grem si eno kavico skuhat,ker če grem dremat bom potem sama sebi v napoto,pa še kosilo imam za dokončat.

Uživajte!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
10.4.2007 13:22:49   
cuma
Daan!

Pravkar smo pricapljali domov ... celo dopoldan me že user posted image  in Ema prevažata naokoli po pregledih. Najprej G ... kjer je trajalo 1,5 h, da so mi rekli naj pridem čez 1h nazaj, ker ne utegnejo user posted image ... potem spet pol ure čakanja in  tako brzinski pregled kot še nikoli doslej user posted image . Dojenček je baje videti zelo živahen ... v tistih 15s kolikor je trajal pregled je naredil dva prevala user posted image . Spet en otrok, ki ne bo po meni user posted image . G mi je še rekla, da je posteljica zelo nizko a da upa, da se bo še dvignila. Potem me je poslala na THT, kjer se jim je pokvaril računalnik in smo spet veselo čakali user posted image . Veselilo me je edino to, da sta Ema in moj možek zunaj na sončku in uživata, medtem ko jaz čepim po čakalnicah.
Jaz ne kašljam več, ker sem vzela antibiotik in je bilo po enem dnevu takoj veliko boljše, zdaj pa komaj še vem, da sem bila bolna. Čez vikend smo bili na štajerskem a se kljub polni mizi nisem prav nič nažirala ... kot ponavadi ... mene nič ne premakne user posted image  ... kile pa grejo vseeno gooooooor. Sem že prav lepo okrogla, tako da me zdaj več ni treba 2x pogledat user posted image .

Danes sva z Emo naročeni pri frizerju in upam, da bo projekt uspel. Njo bi radi samo spredaj postrigli, ker spet laski segajo na oči ... jaz pa ne vem, ali bi si skrajšala vse na paž do brade ali samo spredaj in ostale pustila rasti ... user posted image . Zdaj jih imam nekje do ramen.. Kaj predlagate???user posted image

Uh sem vam naložila ... pa še to:

šnucika: user posted image  Ne predstavljam si, kaj vse si že dala skozi... gotovo pa si zaradi vseh premaganih ovir močnejša in še pogumnejša. Zato, glavo pokonci punca, čaka te še veliko lepega! Mi pa smo tu, na tvoji strani user posted image

Himh: Moje iskreno sožalje  user posted image

Izabela: user posted image user posted image user posted image  za Matevža, da bi hitro okreval!

NRMM: Oj nosečka, a te Maruša pripravlja na nespanje, da ne boš preveč v šoku, ko pride Maša user posted image ? Upam, da bo v tretje res boljše in da boste vsi lepo spali, vključno s Telebajski user posted image .

MMl: user posted image  za družinsko hujšanje. En user posted image Manci od Eme!

Pajaca: Lepo se imej v Mariboru, pa glej da ne boš zvečer spet kakih kelnerčkov šarmirala, ti ti!user posted image

Jana73: a si spet redkobesedna? user posted image

Bino: Mi razmišljamo o tandemu. Kupili ga bomo najbrž tik pred zdajci in to rabljenega. Ta vaša varijanta pa je tudi zelo zanimiva user posted image . A je možno, da paše na Peg Peregov Pliko3?

Nana Liza: user posted image  frizuro! A ste bili pri frizrju?

Sonček Balonček: user posted image  za uspešno preživeto potovanje! Buške pa so pri tatijih pravilo... vsaj pri nas user posted image .

Tako, zdaj pa kuhat!!! Lep dan vsem!

Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
10.4.2007 14:20:49   
kofetek2010
daaaaaaaan!

da se na brzino javim, ker šibam po tamalo in potem še po mulca in na trening in potem bomo ob 20h končno doma user posted image

vikend je minil v nažiranju, tako, da sem ta teden na polovični dieti - v nedeljo pa začnem zares, ker imam poln kufer teh šlauhov user posted image  
do 29.04. moram bit lepa in fit, drugače bom morala na tovorno letalo user posted image

pri nas nič novega - nismo nič bolani, ponoči spimo, tamala frklja tako lepo reče aaatiii user posted image  -  medtem, ko je mama pa samo mama - kratko in jedrnato user posted image  jo bom že v red spravla, zdaj, ko ne bo imela aaatiiija do petka user posted image

nč, uživajte!

mogoče bom ju3 zjutraj prva na kavi user posted image

< Sporočilo je popravil jana73 -- 10.4.2007 14:21:17 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
10.4.2007 19:44:10   
NRMM
No tako,po 2 urnem čakanju pri pediatru,laufanju za Marušo,nošenju ko ni mogla več nič sva dobili diagnozo viroza user posted image user posted image ......mateeer kje pri hudiču midve pobereva vse te viroze.No glede na to,da za vsako takšno nosno virozo navadno sledi še trebušna se mi bo pa sam lepega dneva snelo user posted image .
Opoldne se mi je zbudila po 2 urah s totalno zalimanimi očkami user posted image  in potem sva jih z mlačno vodo komaj dobili narazen,boga moja punčka user posted image .
No dobili sva antibiotik mazilo za očke in razpršilo fiziološke raztopine,tako da upam na zboljšanje.
Je pa bila zvečer že tako utrujena,da je popapcala samo pol flaške in ob 18.30 na sedežni že zaspala,kar še nikoli ni user posted image .Verjetno jo je tudi zdelala vročina,ji je narastla na 37,9 v čakalnici,pred spanjem je bila že pod 37,no sej glede na to kako je divjala me niti ne čudi user posted image .

Cuma ne hecaj se z nočnimi pripravami na Mašo user posted image .Sicer je do tja še kar nekaj tednov zato upam,da bodo te noči prespane,no slabo kaže user posted image .Če bo Maša tako pridna kot Maruša bomo kar hitro prespali noči tudi kar se nje tiče.

Mml hvala hvala še enkrat user posted image ,res je bila to super današnja novica,vsaj ena skrb manj.

Grem kar spat,ker nikoli se ne ve kakšno moč bo imela ta noč user posted image .

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
10.4.2007 22:18:54   
HIMH
NRMM najprej upam, da bo ta viroza kmalu minila sedaj ti pa dajem dobronameren nasvet NE UPORABLJAT FIZIOLOŠKE LE DO 5X NA DAN JI DAJAJ KREMICO V NOS JE DOSTI BOLJŠE IN NE SUŠI IN DRAŽI SLUZNICE PA ŠE PREPREČI TEŽAVE Z UŠESI ITD.
To je po nasvetu mojega soseda dosti boljše kot kar koli druga po kremici pa tak malo rabi da se vse odpre.

No za mano je mučen dan smo ga pa preživele in hvala bogu se je tudi moja mami držala jo je to čisto polomlo v 2 letih je izgubila moža, mamo in kup dobrih kolegov.Skratka upam, da se je sedaj to končalo.

Punce mene pa tako bolijo zobi da bom popizdla brez kakega ketonala ali nalgesina sploh ni zazdržat a ma katera še take težave mene je začelo po porodu to zelo mučit ma no saj že prej sem mela zobe bol tak a me sedaj boli komplet gepis z dlesnimi vred.Sem bla sedaj na slikanju in grem v čet. k zobaru tako, da upam, da se to uredi.
Ma kak sem grozna samo vas morim OBLUBIM, DA NEBOM VEČ.

Naša tamala ma pa sedaj nove finte
- OBUJE SI OBVEZNO EN ČEVEL AL MOJ ALI OD user posted image  IN POL VESELO CAPLJA PO BAJTI
- ZMEČE IGRAČE IZ ŠKATLE IN SEVEDA ZLEZE NOT( ena je podobna neseserju in pol je ko piščanček v njej)
- PRIDNO GOSPODINI IZ SUŠILCA SPRAVI VSE COTE PRED NJEGA PREVERI ČE JE PRAZEN (zleze skoraj cela not) IN POL GA ZAPRE
- POMIVALNI STROJ JE ZAKON
Skratka ugotavlajmo, da so običajne igrače nezanimive in da bolj ko je stvar tehničnega tipa bolj jo ma rada.

Nič user posted image  je šel še po opravkih jaz pa grem počasi v mižule ker greva jutri najprej k Alergiologinji na kontrolo ker je roka katastrofa in še na vratu je spet dobila in seveda za ušesom in drugi roki.Pa ji res pazim pri vsem a ni učinka pa da vidimo kaj reče jutri.Vam javim

Želim vam mirno noč in lepo sredo

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.4.2007 8:06:40   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

šnucika: user posted image user posted image user posted image za pogum. Želim ti veliko sončka v tojem življenju. user posted image user posted image za vaju z Živo.

HIMH: moje sožalje user posted image . Upam, da je sedaj res konec. Kar pa se zob tiče - si predstavljaš, da te pošljejo z urgence domov s trojnim zlomom čeljusti in ti  rečejo, da bo že zobar vse uredil user posted image . Kljub vsemu mi ni težko k zobarju, držim pesti, da vse porihraš. user posted image za Hano, upam, da pogruntajo kaj jo tako matra.

arielca:
upam, da si bolje. user posted image

Jana73: kako kaj user posted image . Boš eno? A se ta teden dobimo al ne user posted image ? Ti, da ne boš preveč lepa, da te ne obdržijo v Dubaju user posted image . Bina je tudi kar nekaj časa lepše poklicala tatija pa se je samo vse uredilo user posted image .

mml: krti še niso obupali user posted image . A še spita v sendviču user posted image ? Upam, da je Manca bolje, mogoče jo pa zob daje. Bina je ponoči spet jamrala- sumim zob. Gugalnica še ni na svojem mestu user posted image .

sonček balonček: danes pa te ne vidim user posted image . user posted image user posted image user posted image za uspešno službeno pot. Plastelin pa ni moja pogruntavščina, mislim, da je cuma kriva user posted image .

NRMM:
upam, da se Maruša kmalu pozdravi user posted image za vse tri.

Izabela_ :
upam, da je Matevž že bolje, da bo lahko užival s svojo varuško. user posted image

cuma:
kar se dodatka za voziček  tiče sem sicer nekje zasledila na katere vozičke paše, se bom še pozanimala. Mi še ne bomo kupovali. Glede tvoje frizure - če imaš do ramen si jih lahko spleš v čop, če so pa krajši pa nagajivo  vihrajo okoli ušes user posted image . Se boš že odločila tako, da bo prav. Drugič pa naj pregledi trajajo tako kot je treba. Če pa nosiš nizko - dobrodošla tudi v tem klubu user posted image . Meni nihče ne verjame, da bom kmalu zopet rodila user posted image .

pajaca: lepo in uspešno službeno pot. user posted image Držim pesti, da se bodo doma lepo rihtali.

Drugče pa uživava na sončku. Ponoči se navajava na svojo posteljico. Sem se  začasno preselila v Binino sobo, da bo ugotovila, da je super spat v svoji postelji. Kar pa jo spet matrajo zobki bo navajanje najbrž daljše. Upam, da ne obupam prej. user posted image . Bina pa je obsedena s copati in čevlji. Če bi bilo po njeno bi se kar naprej preobuvali user posted image . Točno ve, čigavi so čevljiuser posted image .  Pa slačenje dojenčkov je zakon. Tudi s sebe sleče jopico, da o kapicah niti ne govorim user posted image .

Lep in sončen dan

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
   RE: DECEMBERKE 2005
11.4.2007 8:45:27   
kofetek2010
juuuutrooooo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

HIHM - moje sožalje user posted image user posted image user posted image  (PS: res ne vem kako sem včeraj spregledala)

Danes ponoči je imela Ela tud neke finte - enih parkrat je zajokala, sem ji šla dudo popravit oz. poiskat ker si je sama ni našla user posted image   ob 6h pa je že pristala pri meni v postelji in bila nekam vroča (vsaj zdi se mi, da je bila), ko sva ob 7h vstali pa ni bila nič vroča (zdaj pa ne vem, če je bila res ali pa se mi je sanjalo) user posted image

Včeraj sva uspeli nabavit majčke s kratkimi rokavi in čeveljčke od Fischer price (take bolj poletne) - moram pa kupit še kakšne kratke hlače, oblekco in bodije brez rokavov. Ful je problem, ker še nimajo nič poletnega in je izbira bolj slaba. Tko, da... ja, priprave v polnem teku. user posted image

Eli so laski tud že tolk zrastli, da bi bila primerna za frizerja... ampak ji raje spredaj s špangico spnem, da vsaj mal zgleda kot punčka. user posted image

In še z enim problemom se ubadamo - vožnja z vozičkom oz. hoja... gospodična se je odločila, da se ne bo več vozila in tud hodila ne bo user posted image  ... torej ostane samo še to, da jo nosimo user posted image  Za motivacijo sem ji kupila nov voziček za punčke in dojenčka, vendar je dober samo za po stanovanju furat. user posted image  Upam, da jo čimprej mine, ker nisem prirejena za nošenje 12 kil. user posted image

Bodi dovolj za sedaj... grem še mal po RR pošnofat, potem pa delat. user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.4.2007 9:19:36   
Pajaca
Evo čakam, da mi avto napolnejo z projekti, potem pa šibam v mb.

Bino, ne skrbi, doma so že navajeni, da je mami en mali nomad. Če so lani preživeli Dublin, pa to 4 dni bodo pa ja preživeli 2 dni MBja.... sej to je sam za ovinkom, jutri bom že doma.

cuma a so luštni kelnarji v MB, men je to čist v krvi, da jih mal šarmiram, čeprav sem pozabla kaj lepega za zvečer s sabo vzet, ampak viso imam s sabo in do europarka lahko komot skočim in si kupim kakšno majčko s ful izrezom, al pa pozabim majčko dat gor, pa sam jopco fajn odprem pa je skor isto.

Pajacek me je včeraj ful presenetil. grem pogledat v sobco in on lepo bere, potem nese knjigico na polico, tam zagleda en nepospravljen avtoček, ga vzame, potegne izpod postle škatlo, kjer so avtki in ga vrže not in potisne škatlo nazaj pod postlo. Jaz sem bla čist paf. Halo mulc zna pospravt stvari točno tja kamor pašejo, pa to sam jaz v naši familiji drgač vem v keri škatli je kaj. Tko da user posted image user posted image  Pajacek.

No danes se pa Pajacka spomne, da ona bi pa kiklco, pa žabice pa valda eno čist drugo majčko k jo je mela naštimano, pa jo je blo treba čist na nov oblečt. Pa pride mim Pajacek pa pravim, a je Pajacka lepa, pa začne kimat pa ful ploskat.

Tko da naš Pajacek je ratal ful priden, pospravlja, puncam daje komplimente.... sam še neha me grizt ko mi da lubčka pa bo ok. Sam baje ena punčka v vrtcu ful grize (je čist do krvi pogrižen po roki) pa valda pol še on grize. No saj bo minil.

Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.4.2007 9:43:05   
HIMH
Pajaca ej če ti je pa se lahko pripelješ zvečer do sp. Kungote na kak kozarček ker sem jaz brez varuške zvečer jutri mam pa nočno če si za ti dam na zs moj gsm si pa dobrodošla.

jana saj ni nič če si spregledala se zgodi.

Nič šibava v mb

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.4.2007 9:48:05   
kofetek2010
HIMH - a ti si iz Kungote? moja sestra tud... naš mulc je pravil Tundota user posted image

Pajaca - glej, da se boš lepo obnašala v MB user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.4.2007 9:57:50   
HIMH
JANA ja na Gradiški smo doma no sedaj smo tu komaj slabi 2 leti.Kje pa je tvoja sestra ha?
Na koncu bova ugotovile, da jo celo poznam user posted image .

Nič lepo se mejte mi2 pičiva v Mb pol pa v Aus-Grala pogledat v c&a če najdem kaj za tamalo je kriza v omari.

Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.4.2007 10:01:56   
kofetek2010
moja sis je Zg., v bistvu Kozjak nad P. user posted image  ... še naprej od tam, ko se asfalt konča, gor na bregu user posted image   dobro se je skrila, je ne najdeš, če tistih krajev ne poznaš user posted image

ajd, lepo kupuj in glej, da ne boš preveč zapravljala! user posted image  

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.4.2007 10:07:21   
mml
Dan,

men se pa nič ne da user posted image ...in zato težim tukaj

Manca je sicer spala celo noč, samo jaz nisem, ker se ji maši nos in smrči user posted image . Se ja pa vzadnjih dneh navadila na podaljšano jutranje spanje in sem jo morala danes na debelo buditi user posted image . Sicer pa zelo rada sedi na kahli in se ji sploh zdi super, če je po tem v kahlici lužica user posted image . Se pa s kakšnim bolj konkretnim odvajanjem od plenic še ne mislim ukvarjati, tako da je to sedaj bolj za zabavo.

jana, če te ne bi poznala "v živo", bi ti še verjela, da moraš res hujšati, tako pa...user posted image , sicer so pa Arabcem tako ali tako bolj všeč malo bolj zaobljene ženske user posted image . Če potrebuješ kaj poletnih cunjic za Elo, ti jih lahko posodim, ker Nemci so že definitvno začeli s prodajo poletnih stvari user posted image

cuma me veseli, da je s pikcem v tvojem trebuhu vse OK in je lepo živahen user posted image , super tudi, da si se kašlja znebila user posted image

bino se mi zdi, da ta teden ne bo nič s user posted image  in čvekanjem (vsaj glede na to, da je že sreda). Sicer kar se mene tiče, se lahko dobimo jutri popoldan. user posted image  ima jutri ob 18. sestanek, tako da imava midve prosto za neumnosti user posted image

pajaca lepo izkoristi prost večer na Štajerskem user posted image , sicer pa user posted image  za redoljubnega in šarmantega Pajacka user posted image

NRMM jaz sem bila tudi včeraj vesela, ko sem izvedela za zadevo user posted image . Glede na to, kar pišeše, bi Maruša lahko imela adenovirozo (zapackane oči, nahod, vročina,...) ..dokaj zoprna zadeva, ki se zna velčt kakšnih 10 dni user posted image ...upam, da bo  Maruša kmalu boljša in si boš malo odpočila

HIMH moje sožalje in upam, da so se nesrečne zadeve za tvojo mamo in zate za dolgo časa končale user posted image

Tako dosti lenarjenja, drugače naslednji mesec ne bom dobila plače

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.4.2007 12:42:38   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

No par zgubljenih se je že javilo user posted image user posted image ,le tako dalje,da prebudite še tiste,ki nikakor nimajo časa za nas user posted image .

Prespale sva noč user posted image user posted image .Sicer je večx jamrala in pojokavala,seveda tudi kašljala ampak vedno hitro zaspala nazaj user posted image .Tako,da je prespala dobrih 12 ur in sedaj tudi spi user posted image .Očke so za 80% boljše,zjutraj niso bile nič zlimane,ji pa še ko sva zunaj priteče malo gnojčka iz njih,ampak proti včeraj je to malenkost.Bo pa kar ta teden celi teden doma,da se čisto pozdraviva.Jutri jo bo prvič pazila teta,ko imam jaz ginekologa,pa da vidimo kako bo to izpadlo.Glede na to,da je dr rekel da ne sme Maruša preveč divjat,bo potrebno dat poštena navodila user posted image ,ker ko sta ti dve skupaj je ur nebes okoli bajte.

MML upam,da ni to adenovirus in,da bomo prej zdravi.No sej 5 dni je že itak mimo,vročino je imela samo včeraj popoldne,kaj bo pa danes pa bomo vidli.

HIMH tista kremica se mi zdi,da nam ni kaj dosti pomagala.SIcer se ji je vlivalo ven fuuul,tako da sva včeraj začeli z fiziološko in je nahod kar manjši ozr.ni več toliko bleeksa v nosku.

Jana ne delaj luštov preveč user posted image .No sej počasi bomo potrebovali kratke cunjice tudi za v slo,glede na to kakšne visoke temperature se napovedujejo in kakšne so user posted image .

Bino ne obupat,edino če bo mož nad selitvijo preveč hud user posted image .

Lepo preživite današnji dan!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
12.4.2007 8:53:17   
cuma
Dobro jutro!user posted image

Spet se obeta krasen dan user posted image . No, danes bova sicer z Emico sami...tako, da bova uživali kar doma oz. na domačem dvorišču.
Že včeraj sem poročala ... cel roman ... pa me je vrglo ven user posted image .

V glavnem: projekt striženje je uspel user posted image  Tati je pel Če si srečen, Ema je sedela meni na kolenih ... in se smejala user posted image  ... dokler ji niso začeli laski padati v oči, usta in je začela user posted image . Tako da smo potem kar prekinili ... je pa vseeno bilo dovolj časa, da se ji spet vidijo oči izpod las user posted image .
Tudi jaz sem se ostrigla a sem izbrala daljšo varianto in sem zadovoljna.
Slikala je še nisem, ker je bila do včeraj zvečer še vsa zabuhla user posted image . Ko sta se prejšnji dan s tataijem igrala na travniku je očitno imela bližnje srečanje s kakšno travo ali celo žužo ... in je imela rdeč flekec na ličku in veki. Veka je čez noč otekla, da je bila zjutraj ko Tyson. Zdaj pa je že ok.user posted image

NRMM: Lepo odpravi danes pri G in pozdravi user posted image Mašo ! Maruša pa naj čimprej okreva user posted image . Če je prespala noč, ste po moje iz tahujšega ven user posted image .

Himh: A boš poročala kaj si nakupila?

Bino: Si me spomnila, da sploh nimam kapice oz. rutke za Emo ... do sedaj je še imela "zimsko" - bombažno z naušniki ... zdaj pa ima samo lase user posted image user posted image . Bo treba v nabavo. Kar se vlečenja kape z glave - Ema ima tako, ki se pod brado zaveže sicer pa si jo zadnje čase vleče dol samo, če ji je vroče. Kar se obuvanja tiče, pa bi ema najraje imela kar natikače, da bi lahko šla čim hitreje pa pa user posted image

Jana73: Mogoče pa je Ela slišala, da hujšaš in ti pomaga kurit kalorije user posted image . Kaj pa tricikel? A se v njem tudi noče vozit?

mml: Ko sem brala tvoj post, sem se spomnila na Emin prvi zamašeni nosek in kako sem jo celo noč poslušala smrčati ... in se bala kaj bo user posted imageuser posted image  za uspešno druženje s kahlico user posted image .  

Tako, kave ni več ... torej veselo na delo user posted image

Uživajte v sončku!

Cuma & Ema

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.