sonček balonček
|
Hojla, a lepo praznujete velikonočne praznike - beri se nažirate kalorične in okusne hrane? Meni je tako slabo , da sem si skuhala čaj! Ob 9:30 smo bili najprej povabljeni k sorodnikom od dragega na velikonočni zajtrk. Ob 11:00 smo obljubili, da pridemo k mojim sorodnikom na žegen (pri nas to pomeni požrtija žegnanih jedi). Ob 13:00 je bilo pri istih sorodnikih kosilo. Ko smo prišli ob 15:00 domov, je Lara zaspala, z dragim sva si pa privoščila kozarec vina in še kaj . No sedaj mi gre pa hudo na bruhanje. Moja službena pot je minila. En dan preden smo šli, sem se uspela dogovoriti, da potujemo tako, da me ni bilo le eno noč. Za prvič se mi je zdelo tako lažje. Dragi je ko sem ga naslednje jutro po telefonu vprašala, kako sta z Laro prestala noč dejal: "Saj je bilo kar v redu. Zaspala je ob 23:00, do jutra se je dvakrat zbudila. Obakrat je že po desetih minutah nehala vreščat in ga odrivat od sebe, zjutraj je pa ni ilo možno zbudit. No, pa zvečer ko sem jo dajal spat se je trikrat udarila v glavo. Enkrat je padla s kavča, potem se je z vsem šusom zaletela z glavo v mizo, tretjič se je pa spotaknila." Jaz sem se na Češkem imela super. V firmi na Češkem je en kolega direktor, s katerim se dobro razumeva že dolgo časa. Na službeno pot sem pa tudi šla s sodelovcem, ki je še kar zabaven. Dobro smo jedli, dobro smo pili pivo, drugi dan smo se pa dobro zmenili, kako s projektom. Ko sem prišla nazaj je bila pa Lara tako vesela, da me od 6h popoldne do 01:00 ponoči ni izpustila. Ležala je na meni, me stiskala in objemala, božala, zraven pa govorila mami, mami. Zissi je pa itak spet zakon. Šnucika, vesela sem zate, da ti je uspelo začeti reševati probleme. Me je kar pretresla tvoja zgodba, sploh to z rakom. Resnično držim pesti, da ti uspe rešit se depresije in anksioznosti. Imaš pa srečo, da imaš dobro psihiatrinjo, ker to je resnično težko najti. Še eden dojenček bo še sigurno prišel na vrsto. Vse ob svojem času. Najprej pa poskrbi zase! Tisti, ki mislijo, da so psihične bolezni preseravanje, te pa naj ne skrbijo! Ne meni se zanje. Mml, za počasnega kolesarja. Kako paše prehitet naduvane dedce ! Bino, sedaj, če bo le možno, vam bom vsak dan voščila dobro jutro. Kako pa kaj trebušček. Pridno raste? Dobro, da si omenila plastelin. Sedaj imam idejo, kaj še dati Lari za igro. Sigurno bo zelo uživala, sploh če je kaj dizajnerja po mami. Jana73, favšija me grabi, ker za 1. maj ne morem nikamor, ker intenzivno gradimo prizidek. Naša pupka potrebuje sobico! Cuma, nehaj kadit, da ne boš več kašljala . Jaz bi tvojemu "radovednemu" kupcu kaj zanimivega nastavila. Daj v omare kakšen gravž, da ga bo kap, če jo bo odprl. Kakšno umazano erotično perilo, erotične pripomočke (če jih slučajno imaš), crknjeno ribo ... Izabela, za novo varuško. Po tem kaj sva midve z Laro prestali na začetku z "napačno" varuško, ti resnično želim da bi bila ta prava. Saj bo, boš videla. Arielca, hiro se pozdravi, ker to, da imaš glas podoben Miranu Rudanu mora biti pa resnično grozno. Jaz ga ne prenesem.
|