|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
4.4.2007 7:37:57   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

sonček balonček: ena user posted image samo zate user posted image

pajaca:
ena varianta kako omilit alergijo je dieta na navzkrižna živila, če te zanima lahko pogledam in ti napišem čemu se je dobro izogibati v času cvetenja trav. user posted image Kar pa se pršic tiče user posted image ... Še dobro da nimamo zaves, tepihov, plišaste igrače na minimumu... bomo že

NRMM: spet sušim user posted image , pa kruh se tudi peče, ker se mi ne da v trgovino user posted image , je tako "lepo" vreme... da ne vem a bi škorne obula al plavutke user posted image

jana73:
sem si predstavljala tvojo hišo s plažo in palmami user posted image , sploh ne vem zakaj user posted image . No, enkrat bo že tvoja hišica. Mogoče pa ima župan drugačen pogled na svet kot njegove predhodnice. Pa še če bi ga šla osebno pogledat user posted image ...

mml
: a si že nazaj? user posted image

cuma:
a danes vidiš morje? Jaz bi ga ful rada, mi kar diši user posted image .  So pa taki oblačni dnevi na obali nekaj posebnega, ponavadi še bolj turobnega. Kako zdravje?

A katera kaj ve kaj je z BlankoT? A tako vneto zida? Al je od zidave čist preč? user posted image   Kaj pa pegica1? V polni pripravi na poročni dan ali v iskanju čevljev user posted image ?

Včeraj so prišle antialergijske prevleke user posted image user posted image user posted image . So bili zelo prijazni in ugodni. user posted image user posted image user posted image Bina sicer ni prespala cele noči smo pa na dobri poti. Se sploh ni toliko premetavala user posted image user posted image user posted image . Še čisto malo ji manjka. Zato pa se jaz prebujam in hodim na WC - NRMM- ti je kaj znano user posted image ?

Pozdravčki

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.4.2007 9:10:30   
Pajaca
Bino bom doma pogledala na kaj točno naj bi bil alergičen, pa ti napišem, če imaš čas poglej, mogoče bo pa kaj pomagalo. Zapomnila sem se pleveli in žita, a v izvidu je malo več napisano.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.4.2007 9:15:56   
NRMM
Juuuuuuuutro!

Ah ja od vseh skrbi me bo še sam lepega dneva kap user posted image ,no ja sej ni tako hudo. Iz tistih vodenih koz,ki bi naj kao razsajale pri Marušini varuški je sedaj to črtano in je diagnoza 5 otroška bolezen.Kar pa seveda ni mačji kašelj za našo nerojeno pupo.Samo čakam in čakam,kdaj bo izbruhnila pri nas (inkubacijska doba je sicer enaka kozam),potem pa se začne letanje okoli dohterjev,da mi pregledajo kri in ustrezno ukrepajo,če še tega sruser posted image  nisem prebolela.Starši se te otroške bolezni ne spomnejo,tak da.........user posted image .
Po bajti hodim,kot stekli kuža user posted image  in ne vem kaj naj sama s sabo user posted image .Upam na najboljše in da se bo temu Maruša resnično izognila.

Bino,da se ti ne bo sušilec vžgal user posted image .Al susiš zato,da se na kurjavi špara user posted image . No pri nas je eno noč kar letel sušilec,ko nam je odpovedal gorilec user posted image .Kalorifer sem posodila očetu,klima-gretje nam je zatajilo,tak da druge rešitve ni bilo,kot gretje s sušilcem.Jah sej vem,da se čudno sliši,ampak vsaj zeblo ni Maruše,meni je tak skozi vroče.
Kar pa se nočnih sprehodov na wc tiče pa so mi zeeeeelo znani. Sicer jih je malo manj,očitno se je naša mala gospodična odstranila iz območja mehurja.
Bino bravo za novo pridobitev in dosti boljše spanje Bine user posted image user posted image .

Cuma danes si pa še ležečki ali si na poti po Actimel user posted image ?

Arielca pupa še tuli user posted image user posted image ?

Jana upam,da vam teh par dni čimpreje mine in da odletite na luštno user posted image .

BlankaT pa resnično zida 300/h zato je ni na spregled.Upam,da se kmalu pojavi,ker je že kar precej pogrešana user posted image .

Pegica pa se verjetno najprej pripravlja na dekliščino user posted image user posted image .

Lepo bodite,upam,da se pokaže sonček,pri nas je oblačno ampak obljubljajo razjasnitve.

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.4.2007 13:25:30   
mml
Pokorno javljam, da sem tukajuser posted image

No tukaj je pa poročilo:
- hotel je bil 300 m od kongresnega centra in 50 m od šoping centra user posted image  (sem nakupila Manci poletno garderobo, tako da dobro, da sem imela ta velik ovček, da sem lahko vse spakirala user posted image , so pa stvari ceneje kot doma, za Addidas superge sem dala 14 evrov)
- center Muenchna je bil 20 minut stran s podzemsko železnic user posted image
- predavanja so bila od 8.30 do 17.30 (na tista ob 7.15 nisem hodila user posted image )
- družba je bilo Ok user posted image
- predavanja zanimiva, samo nažalost pri nas ni toliko financ, da bi lahko vse stvari v resnici tudi počeli user posted image
- dogajanje na RR sem prebrala v treh delih, ker je bilo za enkrat preveč user posted image
- doma Manca ni preveč jezila očija, tako da imam dovoljenje, da grem še kam za čez noč user posted image  (samo ne prekmalu), je pa dosti bolj pridno lulala na kahlico, kot če sem jaz doma. Varuška je pa danes zjutraj komentirala, da je bila Manca čisto drugačna, kot če sem jaz doma, nimam pojma zakaj
- po novem Manca sama pleše na ringa-ringa raja in počepne takrat, ko je treba user posted image  in to počne v nedogled oziroma dokler se ji totalno ne zvrti  in po tem hodi kot pijanec user posted image
- z velikim veseljem kuha in hrani svoje igračke in se jezi, ker nočejo jesti user posted image

ac upam, da bo Sara kmalu zdrava in upam, da se tele viroze s pomladjo čisto poslovijo. Te pa razumem, da ti ni lahko pisat dr ob  službi in Sari in da imaš kar naprej slabo vesti, ker nečesa ne narediš. Upam, da bo kmalu boljše user posted image

bino user posted image user posted image user posted image  za sušilni stroj in njegove dosežke in še bolj user posted image user posted image user posted image  za puding in gugalnico. Prideva ob priliki stestirat user posted image

cuma kaj je s tvojim prehladom? Upam, da je že mimo. A si ti narobe napisala, da je Ema visoka 80cm???? A si mogoče mislila 86....user posted image

HIMH upam, da si se že kaj naspala in da je Hanina alergija že v umirjanju user posted image

Izabela user posted image  za novo varstvo in boljše spanje, upam, da bo Matevžu nova varuška všeč in bo rad šel  v varstvo user posted image

jana user posted image user posted image user posted image  za letalske karte. Zavidam ti bivanje v Dubaju, med tem ko mirne duše spustim vožnjo do dol. Čakam, da izumijo teleportiranje user posted image . Sem zadnjič gledala nove vrstne hiše, ki jih gradijo v soseski...tako da če te mogoče zanima user posted image

lonja lepo izkoristi proste dneve med eno in drugo službo in malo zateži uradnikom, naj vendar malo hitreje uredijo papirje, da boš lahko začela izbirat ploščice za kopalnico in kljuke user posted image

Nana Liza sporoči, kako je bilo Eli všeč v toplicah. Midve z Manco se tudi še nisva spravili do Atalantisa, mogoče nama uspe naslednji teden user posted image

NRMM  držim pesti, da ostane Maruša zdrava in da si se ti uspešno izognila nesramnim virusom

Pajaca kolikor vem se lahko alergije pojavljajo kadar koli in tudi inhalacijske alergije pri majhnih otrocih niso nič nenavadnega (pogto zamenjujejo alergijo/astmo s prehladi in uboge otroke filajo z antibiotiki user posted image ). Upam, da s pajackovo alergijo ne bo nič posebnega in bo zadevo kamlu prerasel. Je pa definitivno velik fant user posted image

sonček balonček nikar ne skrbi kako bo z Laro, ko te ne bo. Tile naši drobižki čisto dobro vedo kaj lahko od koga pričakujejo. Tako da sem prepričana, da se bosta imela Lara in user posted image  čisto OK, ko te ne bo

valeri pri nas je bilo tudi zelo zabavno prižiganje in ugašanje TV, tako da imamo sedaj stikalo prelepljeno user posted image . Na štedilniko se pa zaenkrat rajši obeša na vrata od pečice in pritiska gumbe na uri user posted image

No sem se razpisala še za nazaj user posted image , pa še tako sem pol stavri pozabila. Grem še malo delat. Uživajte

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.4.2007 14:28:47   
Pajaca
No mml me veseli, da sta se imela Manca in očka tako lepo sama. Pri nas je bila lani kar kriza ko sem šla za 3 dni na potovanje, upam da bo drug teden kaj bolje. Problem bo pri nas še ta, ker ima moj ravno na dneve ko imam predavanja v mb popoldan predavanja in ju bosta ubistvu merkala dedi in babi. No ja bomo videli, upam da ne bo prevelike panike. Lani smo imeli kar probleme, Pajacka ni nič jedla, cel čas je bruhala... grozno ni kaj.

Kar se tiče Pajacka pa bomo videli kaj bo. Saj te alergije, ki se pojavijo tako zgodaj res dostikrat izvodenijo. Antibiotikov nima, so mu že po bronhitisu dali singulair. Tako da sedaj jemlje to.

Šibam domov, spat.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
5.4.2007 7:44:07   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sonček je ...

No, včerajšnji dan je bi izrazito naporen. Vse me je bolelo, bila sem brez apetita, ... kot da bi imela malo premalo prostora v lastenem telesu...  pa še Bina se je ponoči nekaj praskala user posted image . Za piko na i pa sem še sanjala, da sem rodilauser posted image . Res naporen dan in neprespana noč.

Dobro, da je danes nov dan, brez teh tegob user posted image .

Včeraj pa sva imeli z Bino res zelo prijeten obisk. Obiskali sta naju cimra iz porodnišnice s svojo princesko user posted image user posted image user posted image .  Super sta, obe. Moramo še kdaj ponovit.  user posted image

Pajaca:
nekaj sem našla zate http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=1041&t=975&v=f , mogoče ti pride prav.  A si se naspala? Upam, da boste z varstvom uspešno porihtali user posted image .

mml: dobrodošla zopet med nami user posted image . Kar pa se tiče testiranja, bm sporočila kdaj bomo usposobili gugalnico, glede pudinga - vsak dan na jedilniku, zato ni problema user posted image .

cuma:
kje si? Si kaj bolje? user posted image

Pegica1 in sonček balonček: drugič lahko vsaj rečeta dober dan user posted image . Ne bomo nič hude user posted image . Vem, da sta zelo zaposleni, pa vendar.

NRMM:
upam, da bolezni k vam ne bo, da boste zdrave in vesele še naprej user posted image

Sončen barjanski pozdravček

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
5.4.2007 7:51:41   
Pajaca
Hvala bino! Torej po tem kar vidim, naš Pajacek sedaj ne bi smel jesti kruha, piškotov, ričeta in riža.... to bo še nekako šlo, malo težje je edino z vrtcem, ker če jim rečem, da naj mu ne dajo kruha za zajtrk, me bo malo čudno gledala, kam naj mu potem namaže marmelado. Je pa tako, da prav veliko tehle stvari tako ali tako ne poje.

Evo naspala sem se bolj na prb, ampak bom čez vikend probala nadoknadit.

Neposredna povezava do sporočila: 3932
5.4.2007 8:02:41   
cuma
Daan!user posted image

user posted image user posted image user posted image  eno kavo še namesto včeraj user posted image  ... včeraj sem jo namreč izpustila ... user posted image

Hvala za skrb, sem boljše a kašljam ko user posted image user posted image user posted image , tako, da se bolj doma zadržujem. Pri nas je namreč spet buurja ... Imam že musklfibr od tega kašljanja, moj mali user posted image  pa se po moje tudi čudi, kaj ga to mamica premetava sem in tja user posted image .
Včeraj je bil tudi pri nas naporen dan. Imela sem tri oglede stanovanja. 1 dopoldaln in potem še dva popoldan. Zadnji je bil pa user posted image . Tip, ki je sicer prišel že drugič (da je ženo pripeljal), je hodil po stanovanju in vsako ploščico posebej (po tleh) potrkal, da ni morda spodaj votlo.... iskal robove morebitno slabo položenega parketa v sobah, drsal s čevlji po ploščicah - če bi se kaj zatikalo, meril z metrom okna....sobe (preverjal m2), vse pretikal, celo omare v kuhinji mi je začel odpirati ... user posted image  pa sem potem rekla, da krožniki niso na prodaj user posted image . Skratka ... poln kufer sem ga imela ... Še dobro, da sem Emo spakirala s tatijem ven, drugače bi ga naš tati po moje kar pred vrata postavil. Eni pa res ne poznajo meja dobrega okusa.
Sicer pa je tako, če ni ogledov, ni prodaje. Treba je potrpeti. Potem sem lepo za njimi posesala in pomila in zdaj jih bom kar pozabila.

Ema je včeraj odkrila plastelin in ji je bil ful všeč. Sicer ga ni mučkala, se je pa igrala s figuricami, ki sem ji jih jaz delala user posted image . Pa ima mama Cuma spet novo igračo user posted image user posted image user posted image !

mml: dobrodošla!!!!Drugič dobiš listek za špežo, če so take ugodne cene, pa še en dodatni kufer za Emo user posted image !Manca pa te je po moje pogrešala in je bila zato drugačna.

Jana73: jo ne bi vi raje na primorsko mahnili ... baje se eno stanovanje prodaja na hribu user posted image ... Kako je bilo z bivšimi sodelovkami? A so ti kej fovš, da imaš takega fejst šefa? user posted image

Pajaca: Čim manj kašlja vam želim!A ima pajacka tudi alergijo Kdaj greš v Maribor?

Zdaj pa moram princesko zrihtat ... Lep dan!!!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 5.4.2007 8:04:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3933
5.4.2007 8:10:25   
Taja Nagaja
Pajaca: tem živilom naj bi se izogibal le v času cvetenja. Če ti je to v tolažbo. Lepo se spočij ta vikend. user posted image

cuma: ja mera dobrega okusa in bonton je včasih ljudem bolj španska vas. Hitro se pozdravi. user posted image Pa čim manj takih ogledov. Od danes naprej samo prijazni, vljudni... Velja?user posted image   Mi je žal, ker sva se zgrešili za user posted image . user posted image user posted image user posted image za plastelin. Bina pa ima trenutno predpasnik na glavi.  A naj ji povem kako se ga uporablja? user posted image Danes pa prav gotovo vidiš morje. A ne? Sem ti fovš.

Lep dan vsem

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
5.4.2007 8:49:18   
kofetek2010
evo mene ob tej rani uri user posted image  

seveda našega gospoda očeta ni in je bilo treba mulca v šolo odpeljat user posted image  - raje vstajam bolj pozno, se iz varnostnih razlogov izogibam ranim uram user posted image  ... saj poznate tisto "tko rano rani, rano dan zajebe" user posted image user posted image user posted image

cuma - če bi na koncu tist tvoj oglednik naštel €... bi lahko tud kak krožnik dobil, a ne? user posted image    ti meni mogoče ponujaš stanovanje za ceno 1 tedenskega Dubaja? user posted image    to bi se pa splačalo... user posted image  

bino - Ela si tud vse povezne na glavo ali okrog vratu user posted image  in potem hodi okrog kot kakšna novoletna jelka user posted image user posted image user posted image            z rojevanjem pa nič ne prehitevaj... boš že še prišla na vrsto user posted image

NRMM - si doma ostala? user posted image

LUBLANČANKE & ostale - a ste za kak user posted image user posted image user posted image   kofe naslednji teden? 

si grem še en kofe skuhat, ga nujno rabim!

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3935
5.4.2007 12:56:07   
mml
Kofi tajm user posted image user posted image

Šefa ni in imam nenadejano "prosto" uro user posted image .

bino upam, da bo današnja noč boljša in se boš bolj naspala. S porodom naj se ti pa nič ne mudi, kar lepo počakaj še tri mesece. Se ne spodobi prehitevati user posted image

cuma mogoče bo pa "firbčen" gospod le razvezal mošnjiček po vseh teh meritvah, držim pesti. Seveda držim pesti, da te nadležni kašelj hitro mine, da ne bo stročji fižol (oziroma sedaj bo že bolj banana user posted image ) dobil morske boelzni od hudega premetavanja user posted image .

jana domnevam, da si mislila kavo user posted image  in ponavljajoče šprinte na srednje dolge razdalje user posted image . Jaz sem vsekakor za. Manca pa še nima pravice glasovanja user posted image , tako da pride tudi ona. Skratka ostajata še dve vprašanji: kje in kdaj user posted image . Ponedeljek je praznik, v sredo delam do 17....za torek in četrtek pa razen kolesarjenja nimam posebnih načrtov user posted image , tako da lahko kolesarjenje brez težav zamenjam s kofetkanjem

NRMM Manca je tudi počela podobne vragolije, kot jih počne Maša v tvojem trebuhu...igrala se je "brcanje" v moj mehur...oziroma kako mami čim hitreje pripravit do tega, da vstane user posted image . Kolcalo se ji je pa občasno večkrat na dan, najrajši takrat, ko sem že ležala v postelji in se pripravljala na spanje user posted image

Daje me ekstremna spomladanska lenoba, dosti bolj zabavno bi bilo sedet kje v stari Ljubljani na soncu in pit kavo...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
5.4.2007 20:24:05   
NRMM
Čeeeeeeeeeeer!

Komaj se še držim pokonci,kajti današnja veselica se je pri nas začela že ob 5.00 zjutraj user posted image ,potem pot Mb-Lj-Mb,pa divjanje cel popoldan za Marušo,ampak jo je ob 7 zvečer že zmantralo in je zaspala zraven flaše.Zjutraj se je pa začela ful jokati in ni nehala,dokler je nisem vzela iz postelje.Prizgala sem v dnevni luc,ker sem mislila,da bova gledali tv,ampak je pokazala,da naj jo ugasnem in potem s prstom proti spalnici in zraven pravla aj aj.Tako,da se je po postelji zraven mene premetavala in dremuckala še do 6 potem je bilo pa konec veselja.Naenkrat je skočila v luft in ennn ennn (ven),letela v dnevno in zahtevala telebajske.No ob 7 sva pa že odromali k varuški.

Jana se opravičujem za danes,sem imela dober namen te poklicat za kavico,ko so gospod ata čakali na tehnični pregled,vendar je prišel njegov big boss in sva odhitela domov user posted image .Pa drugič.V glavnem ko imam jaz kaj v Lj za uredit,mu itak nonstop zvonijo gsm-ji,kot da se bojijo,da jim bo delavec ušel user posted image user posted image .

Mml hvala ti še enkrat user posted image user posted image .Lepo te je bilo videt po doolgem času.Tako kot sem rekla,upam,da se srečamo kmalu vendar v drugačnih okoliščinah.

Cuma zdej pa je že čas,da tale tvoj kašelj odpihne burja,čimprej se pozdravi.

Bino naj se ti takšne sanje in dan ne ponovijo več.Meni se sedaj ni sanjalo še niti 1x o porodu ali karkoli.Pri Maruši se mi je kar pogosto.Je pa pri Maruši imel hude sanje moj mož user posted image .Parx je sanjal,da se nama je rodila neka čudna spaka,niti najmanj podobna človeku user posted image .

Jah nič Maruša spi,tv mi ni za gledat,dedec je na testiranjih za novo službo,upam,da se ne bo utopil user posted image ,grem jaz lepo aj aj v upanju,da ne bo budnice prej kot ob 7.00.

Lep preostanek večera.

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.4.2007 7:35:51   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Pomoje s porodom ne bom čakala do julija, ker je 30. junij polna luna in zopet ne spim user posted image . Danes sem se počutila kot pod reflektorjem user posted image . Bina pa se je premetavala in v spanju jamrala - zopet te štirke...

jana73: jaz sem tudi za user posted image . Sicer ne vem kako bo z visokim štartom  user posted image pa vseeno. Danes si je pa Bina dala predpasnik na glavo in tekla naokoli. A ji je Ela kaj sporočila? Meni se je zdela bolj podobna supermanu - s pikastim ogrinjalom user posted image .

mml: sem zadnjič navdušila sodelavko nad nahrbtnikom za user posted image . user posted image Pri meni skorajda ne pride v poštev, user posted image pa jo z veseljem nese, če je slabo vreme in gremo ven. Če pa je lepo vreme pa ima Bina preveč dela s krti user posted image .

NRMM:
upam, da si se naspala. Ja, pri Bini  nisem imela takih sanj. Kako je s 5. boleznijo? Držim pesti, da se je vaš ata dobro odrezal na testih in da mu nova služba tokrat ne uide. user posted image

cuma in NRMM: sem našla nekaj zanimivega buggypod user posted image Kako se vama zdi? Mi bomo še počakali, da vidimo, kako bo novemu članu/članici ustrezal voziček, ker Bini dolgo časa sploh ni user posted image Pa še glede terena za naše sprehode ne vem, če pride kakšen pripomoček sploh vpoštev user posted image .

arielca:
a se ta vikend kaj javiš  al si se skrila med kupom kontrolk, preizkusov in spisov? user posted image Upam, da te niso preveč zasuli z delom.

Sončen barjanski pozdravček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
6.4.2007 7:54:03   
cuma
Dobro jutro!

Bi kdo kavico? user posted image user posted image user posted image Samo je še vrooooča .... ajs!

Petek je, lep sončen dan, burje ni več, jaz pa še vedno kaaaaašššljam user posted image user posted image user posted image ! Kako se ga naj znebim, ker sem že pošteno utrujena od tega ... pa še cel teden čepim v hiši in sem že prav slabe volje. Ima kdo kak recept? Zaenkrat pijem čajčke in slezov sirup.
Ema ni dobro spala ... skozi je nekaj jamrala in na koncu pristala v veliki. No, potem je bil mir.

bino:  Če bi rada videla morje ...user posted image  ... veš kje je! Jaz pa bom  zelo rada videla tebe, Bino in tvojega bušija user posted image . Ema je tudi ful smešna, ko si vse ovije okrog vratu, tudi žabice user posted image

jana73: Ma neeeeeee .... user posted image  Da bi se preselili na hrib user posted image  Ja vejžde ... user posted image  In kdaj nam boš zaupala kakšna je tvoja sanjska hiška? A si že pogruntala, kako boš jajčke pike poke delala?

NRMM: user posted image user posted image user posted image  za Marušo, da zna že tako lepo povedati kaj hoče! Pri nas še kažemo s prstom in spuščamo razne glasove user posted image user posted image user posted image .

Mml: no, kar se mošnjička tiče, je kazalo, da naš oglednik nima ravno težav ... tako da ... bomo videli.

Tako, zdaj pa Emo zrihtat, sebe, pospravit po hiši, potem pa malo ven na sončka v upanju da ne pustim pljuč na dvorišču user posted image .

Lep dan, lep vikend in pravzaprav lepe praznike!!! A boste barvale jajčka? Mi jih že dolgo nismo, letos pa mogoče bomo user posted image .

Čau!

Cuma  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
6.4.2007 9:36:08   
Izabela_
Dobro jutro!

Zdaj pa vem, kako se počutite mamice, ki ste zadovoljne z varuško svojih otrok (ali vrtcem). Matevž gre rad k svoji varuški user posted image , zdaj tam ostaja do popoldanskega spanja (spi le 1x na dan, po takrat ponavadi 2 uri). Drug teden bomo poskusili še s spanjem pri njej. V ponedeljek, ko sva bila še doma (je še imel vročino), ni hotel iti spat popoldne. Nekaj časa sva poskušala, potem pa sem ob 3h obupala in sem ga obula nazaj, pa naj se igra. In čez pol ure je tako jokal od utrujenosti, da je potem spal do pol 6h zvečer. Tako da nujno še potrebuje spanje.

Jajčk po moje ne bomo barvali. Jaz imam veliko dela, drugo pa bomo upam preživeli zunaj na sprehodih, če bo tako lepo. Potem pa tako povsod dobiš ta pobarvana jajca in jih na koncu ne moreš več pojesti user posted image . Ampak sem ji zelo vesela, to pa!

Aja, z mojim user posted image  greva v soboto v kino. Kar ne morem verjeti, sploh še nisva šla, odkar imava Matevža, prej sva pa res redno hodila.

Lep dan vsem!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
6.4.2007 11:40:18   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan!

Pa je res prelep dan,jaz pa trenutno čepim v bajti za pc,sicer z odprtimi okni,ampak vseeno ni to to.Se malo hladim po jutranji jezi nad user posted image   ozr.danes mu bolj pristaja user posted image .
Včeraj zvečer je seveda bil na testiranjih (plavanje,potapljanje)in jih res od vseh najboljše opravil.Koliko bodo ti časi šteli pri direktorju sicer še ne vemo,ampak upam,da mu pa sedaj le rata.Danes teden (pa še celo petek 13. jeuser posted image ) ima pa še atletiko (cooperjev test,daljina,60m....).
No in z bratrancem sta potem še šla v savno,potem ga je pa bratranec nahecal naj skoči v hladni bazen,ja in seveda je to tudi naredil.Ponoči pa zakuuhal na 39st,treslo ga je celo noč,se tiščal mene,da mu je bilo toplo,jaz pa skoraj zgorela.Zjutraj mu je vročina padla na 37,9,pojedel lekadol in vročina v trenutku padla.No in potem gre frajer danes v službo,ko je komaj stal,oke je imel steklene user posted image user posted image ,bled je bil kot stena.Ma nima pameti niti za velikost kurjih možganov user posted image ......upam,da se iz tega ne izvije kaj hujšega,sploh pa zdej ko bomo 3 dni skupaj.
Tako,da Bino tale noč je bila ubi bože user posted image .SIcer sem šla dokaj hitro spat,ob 22 je imela zopet Maruša neko hudo jokanje,sem jo morala it vzet iz postlce,kjer mi je potem v naročju v trenutku nazaj zaajala in po tem spala celo noč brez piska dalje v svoji postlci.Le kaj se ji dogaja?Ali ima tako hude žive sanje,ali pa jo res jezijo zobki.Kar se 5 bolezni tiče zaenkrat še ni prišla do Maruše in naj le tako ostane.
Tale buggypod pa zgleda zanimiv user posted image user posted image .Ampak je naša marela že tako hudo uničena,da bomo morali kupit drugega,stari bo pa ostal kar pri varuški,da bodo lahko muce ajale na njem user posted image .

Grem si nekaj skuhat Maša pravi,da je lačna user posted image ,potem pa malo počivat,drugače bom potem zraven našega divjakeca tja padla user posted image .

Midve pa bova jutri zjutraj barvali jajčke,prav zanima me,kaj bo ratalo iz tega in kdo bo imel več barve na sebi,ob 10 dopoldne nesemo k žegnu in potem čakamo na nedeljski zajtrk,da se napapamo ko user posted image ......user posted image .
To da gremo vsi 3-je žegnu nam je božja kazen user posted image  in sicer zato,ker smo danes za zajtrk veselo mazali klobase user posted image user posted image user posted image .Tako so ble dobre,da smo pozabili na post.......bo pa drugo leto boljše user posted image  in se bomo držali ''pravil''.

Uživajte prelep petkov dan.

l.p.
I&M

< Sporočilo je popravil NRMM -- 6.4.2007 11:44:25 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
6.4.2007 13:09:03   
šnucika
Pozdravljeni vsi.....od Žive in mami šnuci "lost in space"user posted image !

Ker je spet en mesec mimo,lahko napišem kaj je novega pri nas.

Živa je prava energijska bomba...cele dneve na nogah.Zelo rada pešači,delamo dolge sprehode,celo v breg ji ni noben problem.Je neverjetno komunikativna in se takoj priklopi otrokom,kjerkoli jih sreča.Pa da ne govorimo o user posted image  in user posted image ....poznajo jo že vsi na vasi in jo ovohavajo,ližejo... se ji mečejo pod noge.

Sedaj sem trikrat potrkala po mizi,da vam napišem,da sva obe zdravi....od pljučnice konec januarja naju ni obiskalo nič več!user posted image user posted image
Živa,ki je zeeeloooooooo počasna z zobeki,je pred dnevi dobila petega - levo zgornjo dvojkico.Ti njeni zobki so živa groza.Vsak ji izrašča po mesec in pol....tečnoba,bolečine,otečena dlesen in kri,ker si včasih tako dreza po ustih.So pa ,ko pridejo ven,ogromni,lepi beli zobki.user posted image

Tudi lasje nam pridno rastejo,kmalu bova obe zreli za frizerko...mama šnuci je prava lenoba glede tegauser posted image ...
Živa nekaj malega poskuša govoriti,največkrat je to popolnoma nerazumljiva vesoljščinauser posted image ...živalske glasove še najboljše zadene.Drugače pa osnovno,mama...papa,na,ne,ja....in rože so eijs,jabolko pa ladl ladl(?!)user posted image user posted image .
Kahlica je zaenkrat samo zanimiv stolček za gledanje Tv...nič še ne naredi vanjo,se pa grozno zabava na njej.
V glavnem je kar pridna punca,z občasnimi poskusi trme in joka v prazno....tudi noči so skoraj vedno prespane do jutra brez nočnih alarmov.
In glede hrane...prava gurmanka...vse je dobro!

Mama šnuci ima pravi remontuser posted image user posted image .Opravila vse preizkave za nos in doktor je navdušen,da bi bila lep primer za študente.Zdaj je na meni,če se odločim za operacijo.
Tudi desno ramo sem dala na remont,opravila CT artrografijo s punkcijo...na srečo "le" obsežna kalcinacija....zaenkrat bomo poskušali zdravit neoperativno.
Prišlo je še nekaj motenj v mojem zdravju.....za kar si bom sedaj morala vzeti vsaj leto dni.No,ja....bom povedala....zadnjih nekaj let je pustilo na meni grde posledice in predolgo sem odlašala,da bi poiskala pomoč....dokler ni bilo februarja že zelo hudo in fizično težko za prenašat.Ja,ja...moje zdravljenje in soočanje z rakom izpred sedmih let je bilo povod....začela sem se samozanikat in bolj skrbeti za druge,kot samo zase....pa izguba službe,pa še enkrat izguba službe,pa ****nuser posted image v glavo s strani bivšega in njegov odhod...finančna stiska za jo niti ne opisat....
Bila sem toliko močna,da nisem padla v depresijo,ampak so se začeli panični napadi in anksioznost.Če ne veste,kaj je to....boljše...ne privoščim nikomur!
Niti moj user posted image  in Živika me očitno nista mogla zvleči iz tega....
Sedaj sem na dobri poti,šla sem k mami od prijatelja,ki je odlična psihiatrinja.Poleg pogovorov in raznih vaj,katere me je naučila,mi je predpisala zdravila,ki bodo končno spet spravila na normalno raven dva nevrotransmiterja v možganih,ki sta od vsega stresa padla na minimum in povzročila bolezen.Soočila sem se s seboj in sprejela bolezen,zdravila in vse grozne stranske učinke,ki na srečo minejo...po mesecu dni že postajam nova ali pa nazaj stara oseba.....polnim se kot baterija z veseljem,dobro voljo...strah in slabosti kar puhijo v nič.user posted image
Tako,da sem načrtovanje user posted image  morala opustiti....upam,da res le začasno,za leto dni!

Morala sem se še vam malo spovedat....tudi to je del moje poti do stare šnucike!Pa čeprav je mnogo ljudi,ki imajo psihične bolezni za nekaj namišljenega in se iz tega norčujejo....vem,da ve user posted image  niste take!

Drage decembrke in mali decembrčki.....z Živiko vam želiva lepe velikonočne praznike!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
6.4.2007 13:18:25   
kofetek2010
daaaaaaaan!

nekaj jajčk je že pobarvanih (2 čebelici, 1 pika poka, 2 z rožicami), ostale bo pa mulc danes porihtal (itak ima kazen in je čist zgubljen user posted image  - je brez TV, PC, Game Boya, DS-a, Yu-ghi-Yo kart user posted image  - sem stroga, a ne?) user posted image

no, da še mal pohvalim našo novo UE na Tobačni - v sredo smo šli delat Galov PL in če imaš dojenčka zraven ni potrebno čakat v vrsti, ampak te vzamejo naprej user posted image user posted image user posted image  - drugače bi čakali celo večnost, saj je bilo še cca. 60 številk pred nami user posted image   in ono teto tam sem prosila, če lahko da PL pod urgentno in danes je že prišel PL, tko da sem jih že predložila za vizume user posted image

drugače kaj je novega?
hmmm... Ela je ful začela ponavljat, ful lepo ponovi ati, mami, teta, baba, ja-ja... kakšne bolj dolge besede pa se je le včasih posrečijo user posted image  

zunaj je tak lep sončen dan... bo treba danes mal prej zaključit s šihtom user posted image

Lepe praznike in glejte, da se ne boste preveč napapcale šunke, potic, jajc,... in ostalih dobrot! user posted image

uživajte!

PS: boste imele mir pred mano, ker gremo v MB user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
6.4.2007 13:22:33   
kofetek2010
šnucika - welcom back in en velik user posted image  za tvoj pogum! le tako naprej! user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
6.4.2007 13:24:57   
mml
Dan user posted image ,

jaz sem pa danes popoldan v službi user posted image . No ja se tolažim, da mi po tem 3 dni ne bo treba user posted image . Kar se pa današnjega spnja tiče pa rajši ne izgubljam besed user posted image . Včeraj zjutraj sva morala Manco žgečkat božat, da je sploh odprla oči ob 6.40, danes ko bi lahko obe spali, se je pa gospodična odločila ob 6.15, da ima zadosti user posted image , meni je pa padla tema na oči in sem se delala, da nič ne slišim...
...prve pol ure se je lepo zabavala (nimam pojma kaj je počela), po tem je začela pa malo bolj na glas godrnjati in se čuditi zakj je nihče ne vzame iz postelje user posted image , ob 7. je bila že prav ogorčena, tako da mi ni preostalo drugega kot da se spravim iz postelje in jo pomilostim (beri vzamem iz postelje user posted image ).

Včeraj popoldan sem kolesarila in je prav pasalo, sem ugotovila, da sem čez zimo na spinningu nabrala kar nekaj kondicije, tako da sem uspela na zadnjem klancu pred domom prehitet enga ful vase prepričanega kolesarja user posted image ...saj si predstavljate ni hujšega kot če te nekdo prehiti navkreber, sploh če je to ženska user posted image . Meni se je pa tudi prav dobro zdelo.

NRMM tudi tebe je bilo včeraj lepo videt user posted image . Tvoja ideja o pikniku je bila tudi super user posted image . Bo treba malo več delati na tej stvari user posted image .

bino držim pesti za lepo vreme, da bo lahko Bina preganjala krte po vrtu user posted image . Pri nas se nahrbtnik še vedno dobro obnese, čeprav Manca definitivno trenutno bolj uživa na kolesu user posted image . Kjer se prestavlja z ene strani sedeža na drugo, pač kjer je kaj bolj zanimivega user posted image , vmes komentira in prepeva...skratka zabava 100/h.

cuma nimam pojma kaj bi ti pomagalo proti kašlju user posted image . Si poskusila z vlažnimi inhalacijami? Upam, da se boš kmalu boljše počutila user posted image

Nič delo kliče...lepo izkoristite sončne dneve, veliko zabavanja pri barvanju pirhov user posted image  in glejete, da boste ujele kašnega velikonočnega zajcauser posted image

user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
6.4.2007 13:30:28   
mml
šnucika lepo da si spet z nami user posted image  in bravo za pogum user posted image user posted image user posted image . Sem prepričana, da je težko sprijazniti se s tem, da imaš težave. Želim ti čim hitrejše okrevanje in veliko poguma user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
6.4.2007 13:58:12   
arielca
Samo na hitro... Imam tak seneni nahod, da je groza. Paket robčkov porabim v pol ure user posted image user posted image user posted image . Smrkam, zamašen nos mam, oči kot angora zajec, glas kot Miran Rudan user posted image , skratka OBUP. Naprošam rastline, da hitro zaključijo z razmnoževanjem, ker trpim user posted image .

Pri nas je vse bolj ali manj po starem, zato vam zaželim samo še user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
6.4.2007 21:52:49   
lonja
Pa še glas od nas...

Bolehamo. Dobili smo norice. Žal. Že kake tri tedne nazaj jih je v varstvo prinesel Ajdin ''sošolček'', no in vsak dan sem odštevala dneve inkubacijske dobe, ki naj bi trajala 14-21 dni. In danes, prav na zadnji dan, pridem po Ajdo in me varuška preseneti:''no, pa jih imamo tudi mi''. Namreč vsi ostali so jih tudi fasali, Ajda je bila najbolj dolgo borka brez njih, danes pa je tudi njo doletelo user posted image .

Smo se šli k zdravniku pokazat, pa sem z grozo ugotovila, da nas je naš pediater zapustil in pobegnil v Sevnico v ZD. Ta, ki ga je nadomeščal, GROZA, tudi pogledal je ni, in nas odslovil v minuti. Obup, moram najti nekje novega pediatra, stanje tu pri nas na Vrhniki je res alarmantno.

Pa tako sem se veselila kavice drug teden. Res veselila...

Sicer pa nič posebno novega. Pri hoji še nismo zelo sigurni, najraje se držimo mamine roke in potem kar gre. Ali pa če kako stvar porivamo pred sabo.

Full radi pojemo user posted image , še najraje na komad od evrovizije:'' Zadel si me v živo,...'' Pri tem se ji čist odpuli, se maje in poje in ploska zraven kot zmešana user posted image .

V sredo sem bila v Avstriji, sem nakupila že mal cotk za toplejše dni, z izbiro pa nisem bila najbolj zadovoljna, moram priznati.

Z novo službo začnem prvega maja, če mi bodo v ta stari do takrat blagovolili dati odpoved. Sama je namreč ne dam, ker mi sicer odpravnine ne pripadajouser posted image .

Bino, takoj ko ozdravimo, vas obiščemo!

Arielca, naj te seneni nahod hitro zapusti in naj ne pride nazaj eno dooooolgo leto user posted image .

Šnucika, full lepo, da si se oglasila. Lupčka za Živo, zate pa ena user posted image  za srečo in zdravje. Pa za pogum!!!

NRMM; naj dragemu rata dobit službo. Pa oglasi se kmalu spet kaj v Ljubljani.

Ac, lepo te je bilo spet brat. Še kaj se oglasi, pa pozdravček tudi za Saro!

Lepo praznujte, lepo pobarvajte pirhe. Naša Ajda je danes domov iz varstva prinesla tri pobarvane pirhe iz stiropora, ob večerji jih je na skrivaj pomakala v evrokrem in jih lizala. Šele kasneje sem ugotovila, da je enega celo malo odgriznila. Avša mala.

lonja user posted image

Aja, še vedno čakamo na gradbeno dovoljenje, baje da bo v torek. Z gradnjo pa pričnemo takoj po tem. Tolk da ste na tekočem!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
8.4.2007 17:25:22   
sonček balonček
Hojla, a lepo praznujete velikonočne praznike - beri se nažirate kalorične in okusne hrane?

Meni je tako slabouser posted image user posted image user posted image user posted image , da sem si skuhala čaj! Ob 9:30 smo bili najprej povabljeni k sorodnikom od dragega na velikonočni zajtrk. Ob 11:00 smo obljubili, da pridemo k mojim sorodnikom na žegen (pri nas to pomeni požrtija žegnanih jedi). Ob 13:00 je bilo pri istih sorodnikih kosilo. Ko smo prišli ob 15:00 domov, je Lara zaspala, z dragim sva si pa privoščila kozarec vina in še kaj user posted image user posted image user posted image user posted image . No sedaj mi gre pa hudo na bruhanje.

Moja službena pot je minila. En dan preden smo šli, sem se uspela dogovoriti, da potujemo tako, da me ni bilo le eno noč. Za prvič se mi je zdelo tako lažje. Dragi je ko sem ga naslednje jutro po telefonu vprašala, kako sta z Laro prestala noč dejal:

"Saj je bilo kar v redu. Zaspala je ob 23:00, do jutra se je dvakrat zbudila. Obakrat je že po desetih minutah nehala vreščat in ga odrivat od sebe, zjutraj je pa ni ilo možno zbudit. No, pa zvečer ko sem jo dajal spat se je trikrat udarila v glavo. Enkrat je padla s kavča, potem se je z vsem šusom zaletela z glavo v mizo, tretjič se je pa spotaknila."

Jaz sem se na Češkem imela super. V firmi na Češkem je en kolega direktor, s katerim se dobro razumeva že dolgo časa. Na službeno pot sem pa tudi šla s sodelovcem, ki je še kar zabaven. Dobro smo jedli, dobro smo pili pivo, drugi dan smo se pa dobro zmenili, kako s projektom.

Ko sem prišla nazaj je bila pa Lara tako vesela, da me od 6h popoldne do 01:00 ponoči ni izpustila. Ležala je na meni, me stiskala in objemala, božala, zraven pa govorila mami, mami. Zissi je pa itak spet zakon.

Šnucika, vesela sem zate, da ti je uspelo začeti reševati probleme. Me je kar pretresla tvoja zgodba, sploh to z rakom. Resnično držim pesti, da ti uspe rešit se depresije in anksioznosti. Imaš pa srečo, da imaš dobro psihiatrinjo, ker to je resnično težko najti. Še eden dojenček bo še sigurno prišel na vrsto. Vse ob svojem času. Najprej pa poskrbi zase! Tisti, ki mislijo, da so psihične bolezni preseravanje, te pa naj ne skrbijo! Ne meni se zanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mml, user posted image user posted image user posted image user posted image  za počasnega kolesarja. Kako paše prehitet naduvane dedceuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Bino, sedaj, če bo le možno, vam bom vsak dan voščila dobro jutro. Kako pa kaj trebušček. Pridno raste? Dobro, da si omenila plastelin. Sedaj imam idejo, kaj še dati Lari za igro. Sigurno bo zelo uživala, sploh če je kaj dizajnerja po mami.

Jana73, favšija me grabi, ker za 1. maj ne morem nikamor, ker intenzivno gradimo prizidek. Naša pupka potrebuje sobico!

Cuma,  nehaj kadit, da ne boš več kašljalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bi tvojemu "radovednemu" kupcu kaj zanimivega nastavila. Daj v omare kakšen gravž, da ga bo kap, če jo bo odprl. Kakšno umazano erotično perilo, erotične pripomočke (če jih slučajno imaš), crknjeno ribouser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Izabela, user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo varuško. Po tem kaj sva midve z Laro prestali na začetku z "napačno" varuško, ti resnično želim da bi bila ta prava. Saj bo, boš videla.

Arielca, hiro se pozdravi, ker to, da imaš glas podoben Miranu Rudanu mora biti pa resnično grozno. Jaz ga ne prenesem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
8.4.2007 21:13:08   
NRMM
Čeeeeeeeeer!

Madonca ste lene user posted image ,a je blo preveč debelega hrena user posted image  ali preveč dobrot na mizi user posted image user posted image .No sej dokler so na mizi tako ni blema,bolj problem je tist v želodcu,če preseže meje user posted image .
No prazniki so skoraj mimo,letos je pri nas vse v mejah normale,kar se žrtja tiče,tako da nam ni hudega. Sem pa včeraj po žegnu s taaakim veseljem pojedla eno jajco,zaradi katere sem potem mislila,da me bo raztrgalo user posted image user posted image user posted image .Do 10 zvečer nisem vedela kaj si naj začnem sama s sabo,slabo in tiščalo me je tako,da nisem mogla ničesar,samo ležala sem,no potem je pa le minilo.Danes pa sem jajca samo od daleč gledala user posted image .

Pri nas nič novega,Maruša je malenkost prehlajena,pridno čistimo noska in mažemo z HIMH kremico,tako,da je zvečer že prav lepo dihala s čistim noskom user posted image .Jutri pa upamo na napoved tooplega vremena,ne tako kot je bilo danes user posted image .

Sonček balonček user posted image user posted image user posted image za uspelo službeno potovanje,no pa le ni bilo tako hudo.Sej atiji in hčere se znajo kar dobro porihtati,ko mamic ni,preizkušeno user posted image .

Lonja,da vam bo gradnja čimbolje stekla user posted image .

Šnucika čestitke,da si se znala spopasti s tem,kar te doletelo.Sicer ne vem kako vse skupaj izgleda,ampak verjamem da ti je moralo biti hudo in je res super prebrati,da si našla pomoč in ti gre na bolje user posted image user posted image .

Arielca user posted image upam,da si že boljše.

Lep preostanek praznikov!

NOČKO

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.