Taja Nagaja
|
Dobro jutro! Zopet lepo sončno . Akcija kopanja uspešno opravljena. Sva se po dolgem času potem še malo crkljali in sem se spomnila kako je bilo, ko je kot majhna kosmata kepica prišla k hiši . In od tega bo kmalu devet let. Sploh ne morem verjet. Res jo imam rada in včasih mi je pošteno hudo, da mi zanjo zmanjkuje časa, da je Bina ne sme čohat in se valjat po njej. Res si želim, da bi ta alergija kmalu prenehala... Bina jo obožuje in ji vedno sledi, se ji smeji... Imam pa eno super novico - no, vsaj zame . Na alergološki so mi svetovai, da z dieto po porodu niti ne začnem, da bom pač sproti videla. Nove ugotovitve, raziskave... Edina stvar, ki se ji moram izogibat so arašidi. Tako, dieta odpade in mi ostaja upa nje, da pikica, ki raste v meni ne bo (tak) alergik. NRMM: bom držala pesti za vačega gospoda ata, za službo . Kar pa se nakupov tiče. Za Bino sem imela sposojene stvari, sedaj pa bom nekaj malega dokupila saj rabim malo drugačno garderbo pa še Bina je veliko stvari dobila, tako da... Mi je pa teta zadnjič nakupila en kup stvari za Bino in še štiri male bodije na preklop. Pa še moja babi bi rada nekaj kupila in greva najbrž drug teden v šoping, da bo lahko sama kaj izbrala . Imam občutek, da spet ne bm nič kupila. Kaj morem, če imamo v familiji ene par, ki so nori na cote in šoping. Jaz sploh zraven ne pridem . Kaj pa ti? Ima Maša že kaj novega za oblečt? NRMM in cuma: a bosta šli vi2 še enkrat v šolo za starše? Mene sicer prav nič ne mika, bi šla pa s prijateljico, ki ima rok 15 dni za mano, da bi malo zamenjala okolje. Še razmišljam. cuma: ob takih jutrih pa se z mislimi kar preselim na Obalo. Včasih sva si z mami privoščili jagode za zajtrk na balkonu na sončku . Je bilo super. Včeraj sem dobila občutek, da se mi je trebuh premaknil višje, nisem več čutila takega pritiska navzdol, upam, da res ker moj hrbet kar precej trpi. Ob večerih se zgodi, da me kar peče. Kako se ti počutiš živahen? Pri nas je bilo včeraj pravo rajanje . pajaca: za uspešno pot HIMH: za terapevta na vašem koncu ne vem, vem pa da jih veliko hodi v Rogaško. Če bom z našim kaj govorila ga bom vprašala, če koga pozna. Za IKEO se pa res priporočam. Kar pa se šopinga tiče- mogoče bo morala pa LJ prit . mml: kako sta? Že kaj bolje? Hvala za ponudbo za varstvo, vendar bi pa jaz veliko raje s tabo klepetala kot pa pospravljala in urejala kakšne neumnosti . Ponavadi ni problem, sem pa včasih res slabe volje, ker se mi ful ponujajo... ko pa rabim, pa se vsi nekam razbežijo, izginejo. Najbrž imam tako srečo . sem ugotovila, da Bina še v varstvo ne bo mogla, da bom najbrž morala poiskati koga, ki mi bo pomagal doma, vsaj par urc. Sem se pa odločila, da to ne bo nihče od familije, ker drugače bom kar spakirala in šla. Upam, da bosta kmalu zdravi in veseli, da se kmalu vidimo in izmenjamo kakšne novice, Manca pa Bini kakšne nasvete... Lonja: super, da rge na bolje. Bi ti posodila kakšno roko, pa čudežno izginjajo . No, šalo na stran. Upam, da vama bo uspelo. Bom držala pesti. jana73: a spisek potrebnih stvari že imaš ? V okolici gradijo s polno hitrostjo in večkrat se spomnim nate in tvojo hiš s peščeno plažo in palmami (moja fantazija, da ne bo pomote) . Lep vikend vsem
|