NRMM
|
En taaaaaaaaak lep sončen pozdrav iz našega konca. Pa sem spet sama,Maruša je šla po dooolgem tednu v varstvo,prav videlo se je,da je komaj čakala. Malo še pokašljuje,sploh če veliko laufa naokoli,noska pa nikakor ne moremo očistiti ozr.pozdraviti. Najhuje je zjutraj,ko ima zamašenega in ne more jesti flaške.Ko ji dodobra napršim fiziološko in 2x očistim z pumpico je ok,potem pa iz njega še dopoldne samo teče,popoldne,zvečer in ponoči je ok .S čim ji lahko še pomagam,da bo nosek ok?? Vikend je minil kot bi pihnil,no itak sva bili celo nedeljo sami ,ati je pomagal pri svojih starših,za kar sem bila jezna kot ,ker mi je obljubil,da bo tam samo dopoldne in ko sva prišli ponj malo pred Marušinim spanjem ob 11.30 je rekel,da ima še kakšno urco dela,a na koncu se nama je v mestnem parku pridružil šele ob 17 ,tako da........Sej dobro razumem,da je potrebno staršem pomagat,ampak halooo pa ne ob nedeljah,pa ko itak nista z Marušo skoraj nič skupaj,potem pa še tole grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Jah mal sem se mogla izkašljat pa sej bo boljše,če ne prej kot drugi vikend . Grlo me še vedno boli fuul,kašljam kot stari čiko,no le iz nosa mi ne teče preveč,vsaj nekaj.Ima katera kakšno dobro zdravilo domače za grlo,ker glede na to,da sem ne smem vzeti ''nič'' od zdravil.Sicer mi je pri prejšnjem prehladu splošni zdravnik rekel,da lahko tudi kakšen lekadol +c vzamem sem zjutraj to storila in je malo boljše vsaj počutje,če ne bolečine v grlu. Mml glavno da ti gre na bolje in da je Manca že skoraj ok. No evo kaj pa ima Manca kodrčke,pri nas to ni problem ,ker je itak skozi fantek .Jaz pa sploh ker obozujem modro barvo,jo vecx modro tudi oblecem ampak se na to ne oziram več.Če je roza oblečena in,če ji kdo reče,da je fantek je vedno vzrok to,da je bolj okroglih ličkov ,tako da punčke niti okroglih ličkov ne smejo imet ,svašta v glavnem. Bino tudi moje priporočilo je,da se ne obremenjuješ z gosp.opravili.Sej pa vse počaka .Lepo langsam und ziher.Jaz na vso srečo sem danes že pospravila,ker sem se prav slabo počutila v vsej ''svinjariji''zdej pa me čaka še taaaaaaaaaaaaaki kup za likat,da ne vem kdaj bo prišlo to na vrsto. Cuma jaz bi pa imela tvoje geslo prosim .Tudi ti si spočij,če si potrebna počitka. Ah tole zatekanje..........Meni je bilo zadnjič na pregledu prav smešno/čudno.Meni tudi v večinoma malo zatečejo noge okoli gležnjev zvečer.Pa me ginekolog pregleda in potem začne prijemat noge .Sem prvo mislila,da je probal,kako so obrite in potem ga vprašam,če je kaj narobe pa pravi ''ne ne nič ni,samo pogledal sem koliko ste zatečeni'' . Ura pa danes mineva kot za stavo.Prej sem si printala papirje za porodniško,da slučajno kaj ne zamudim. Še malo pa grem po Marušo,pa se mi zdi,da sem jo komaj peljala . Uživajte prelep ponedeljek. l.p. I&M