NRMM
|
Daaaaaaaan!! No,da ne boste mislile,da bo mir pred mano danes . Naš gospod ata,al kak že jana to reče ,naju je danes spet zafrknil in pride domov šele 1x pozno zvečer,čeprav je bilo rečeno,da bi naj bil okoli 15.00 in sem se že veselila,kako bo Maruša vesela ko ga zagleda,zdej pa spet nič . Sej bo 1x boljše,upam vsaj. Pa še danes je 10 let od kar sva skupaj......madona bo treba počasi menjat ta inventar ,sej verjetno sam tudi tako misli . No ena vesela novica je pravkar prispela ......odobrili so nama hipoteko,tako da se priprave na ureditev stanovanja,prodajo tega in selitev začnejo v polnem zamahu..........jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pa se končno tudi nekaj obrača v naše dobro .Ravno ujeli smo še tudi sejem gradbeništva,tako da gremo v soboto pogledat kaj in kako,sploh kar se tiče izolacij ipd. Upamo pa še vedno na drugo veselo novico,da so mojega sprejeli v drugo službo.Razgovor je uspešno prestal,testiranja bo imel najbrž drugi teden,tako da smo še malo v negotovosti potem se bo pa že videlo kako dalje. mml Maša počne dosti večje vragolije,kot jih je Maruša .Razteguje se kot velika,razgraja polovico bolj,sploh ko se mami vleže in začne s počitkom .Tak,da ima že zdej pri počivanju glavno besedo,kaj šele bo.Maruša zaspi,Maša začne......boh ne daj,da je še ati doma,potem se mi pa slabo piše .Uživaj na simpoziju,pa javi se nam še kaj. Bino jupiii pa gredo babike še dalje,če sem prav razumela tvoj post .Kar pa se teže tiče,pa verjetno ni za verjet vsega.Kolegici so rekli 2 dni pred porodom,da je dojenček glede na tedne ful mali in lahek a potem se je rodila pupa težka dobre 3,5 kg in sedaj jo jezimo,da je ziher vse pojedla,v dveh dneh kar je videla,da je mala tako pridobila na teži . Cuma super,da ste že zdravi .No ati se bo že pocajtal,glavno,da je Ema ok.Ja naša druga pupika bo Maša,tak se je ati odločo,tak najima,glede na to,da pri prvi ni hotel izbrati imena za punčko,pa čeprav je bilo to njegovo opravilo,zdej si je pa kar samovoljno izboril to pravico ,kdo bi moške razumel . Pegica ti pa tvoji kg.Ja kam bi pa rada še shujšala ti? Mogoče mal v jezik,ampak potem bi bila še bolj tiha .Čist ok si,ti bodo pač dale pod obleko malo manjši steznik in je to to. Pajaca tale ideja o skupnemu spanju pa ni tako mimo,glede na to,da bi bila druga soba za igranje.Si mi dala malo mislit .Upam,da bo pri nas tudi ratalo tole in,da bosta radi skupaj spali. Mi smo pridelali še eno 4-ico zgoraj tako,da se nam dogaja .Še malo pa bo konec...dobra tolažba,da se tečkanje pri hiši konča . Kar pa se kahlice tiče.Mi jo imamo,uspelo ji je parx že not kakat in tudi lulat.Nazadnje je kakala v njo v petek zvečer.Ker je imela ful vneto ritko,sem jo pred kopanjem slekla,da se ji je rita malo preluftala,in ji dala v dnevno sobo zraven telebajskov kahlo.Pustila sem jo sedet na njej,jaz pa sem šla pripravljat vodo za kopanje.Naenkrat začne mala vpit ''nana nana-to je po novem mama ''in le grem gledat,ker sem mislila,da je stopla vanjo in ne more ven.In glej ga zlomka Maruša je kakala v kahlco in s prstom kazala vanjo ter me klicala,da naj pridem pogledat.Kar verjetn nisem mogla.Drugače pa pri varuški lepo lula vanjo,doma pač v večini ni časa (beri domov hodiva samo spat ),da jo posedam nanjo,pa sej bo že,ko bo sama tako hotela. Uff tole pa je zdej doolg post,bo kar dovolj.Uživajte ne preveč lep dan,čeprav se je prej malo pokazalo sonce. l.p I&M