sonček balonček
|
Jutro, čvekeice! Pri nas je začel s pripravami za gradnjo prizidka. Tako, da imam napovedano 2-3 mesečno samohranilsko dejavnost. Ker on bo zdaj zunaj pripravljal in pomagal zidarjem in ne bo imel več časa za nič drugega kot za službo in gradnjo! To potem pri nejemu pomeni, da mu morem vse pedenat. Moj podiplomc pa je zmeraj najbolj obstranska zadeva. Tako, da Lonja pri meni ne morete iskat vzgleda za pridnost na tem področju, ker nimam nobenih pravic! No včeraj smo šopingirali po Ljubljani. Ker se je seveda mudilo, sem si kupila spomladansko jakno in čevlje, ki mi danes sploh niso več všeč! Mogoče jih bom v ponedeljek, ko grem v Ljubljano na korekture k mentorju, uspela zamenjat. Kar bo težko, ker imamo v službi nek tečaj, ki ga bo imel predavatelj iz Anglije in ga čakamo že nekaj let, pa si šefi želijo, da če že grem, da se čim prej vrnem! Lari smo kupili v Zari spomladansko jakno, trenerko, srajčko, pidžamo in v Massu čevljce. Lepo in ugodno. Zdaj spi že od včeraj, ko je ob vračanju domov zaspala v avtu. V avtu sem jo samo obrisala z robčki, previla in preoblekla. Seveda se je vmes dvakrat predramila za sssizzzi. Bino, welcome back. Ne, Zappa še nisem kupila, ker izgleda da ga sploh ne bomo rabili, ker se Lara v vozičku sploh ne pusti več prevažat. Me pa vseeno mika, ker ko sem o v Zappa posadila v Baby centru, je v njem začuda mirno sedela. Drugače pa je tak živc, da sploh ne more biti niti minute pri miru. Je pa dejstvo, da sedaj v avtu prevažam še njen tricikel in njen voziček za punčke, tako da potem za našega Buzza ni prostora in bi v tem primeru bi Zapp bil super zadeva - tako za rezervo. A tebi v Zappu kdaj Bina zaspi? HIMH, glede JUST kozmetike je zadeva taka. Na njihovi internetni starni se prijaviš in potem te v nekaj dneh pokliče zastopnik iz tvoje okolice. Razen, če ti kdo ki pozna kakšnega zastopnika v tvojem kraju da njegovo številko. Mene so tako razjezili, ker se obnašajo totalno nedostopno. Tri dni je trajalo, da me je zastopnik poklical nazaj, jaz sem pa nujno potrebovala kapljice 31 olj za glavobol. Tačas, da sem prišla do kapljic, me glava že nehala bolet. Potem je pa še zastopnica rekla, da hoče imet predstavitev pri meni doma. Sem ji povedala, da hočem le kapljice, potem je bila pa full užaljena in me je prepričevala, da če ne bom poslušala predstavitve, kapljic ne bom znala uporabljat. Ampak izdelki so pa super. Mml, čedne slikce! Hvala za povabilo na testiranje vožnje z kolesom. Mogoče ga kdaj z Laro udejaniva. Jana, tvoje povabilo na kavo včeraj je zvenelo tako mamljivo, da bi se takoj odštemplala v službi in kar priletela v LJ. Pa sem morala počakati na konec službe. NR, ne sekiraj se za kile. Jaz nisem noseča (vsaj ne vem, da bi bila), pa zgledam kot da sem. Kile grejo kar gor, odkar ne hodim več na večurne sprehode z Laro. Torej, glede na to da Lara še kar spi, grem jaz po material za faks. In malo pisat dolgocajtne bedarije, ki jih potem itak nihče ne prebere. Zadnjič mi je ena kolegica povedala, da je imela na faksu sošolca, ki je v diplomsko nalogo večkrat vrinil odstavek o vremenu, soncu, pač neko čvekanje, ki ni imelo veze z nalogo, pa ni nihče opazil! Vsem želim lep dan! Če ima katera voljo, naj naju obišče v Velenju! HA, HA, vem da ste vse čisto navdušene nad vožnjo do Velenja. Skuham ala card, pripravim vašo priljubljeno pijačo, pripravim vam najbolj dobro ledeno kavo, Lara pa otročkom posodi svoje igrače , pokaže našo in sosedove .
|