sonček balonček
|
Zdravo, cca pol ure sem brala, ker ste toliko načvekale. Meni pa odkar sem v službi sploh ne znese več kaj napisat. Lara raste, ponooči spi med nama v veliki postelji. Spanje je v povprečju precej boljše. Zaspi že zgodaj (malo po osmi uri) in tudi spala je ta teden kar trikrat celo noč. JUHUUUU. Je pa vedno bolj obsedena z joško. Ko se odloči, da hoče zzzzsisi, ne izbira sredstev. Takrat se dere naglas zzzizzzi, trga gumbe, modrce in majice. Ko me ni, pa komot zdrži brez. V varstvu je bila do sedaj sama, prejšnji teden se ji je pa pridružil sosedov fantek. Tako ima tam sedaj družbo, kar se mii zdi fajn, da ne bo mislila da se vse vedno vrti le okoli nje. Ko smo zunaj želi voziti voziček, niti slučajno pa ji ne pade na pamet da bi sedela v njem. Tako smo ji kupili voziček za punčke, nad katerim je nepopisno navdušena. Vozi ga neprekinjeno tudi po 1, 5 ure. No potem smo milsili, da bi tricikel lahko bil nekakšen nadomestek, ker se v vozičku ne pusti več voziti. Pa smo se ušteli, ker sedaj rine tudi tricikel. Ko jo želimo posedeti vanj, popolnoma znori in vpije. Ona ga hoče rinit, ne pa sedet in dirkat v njem. Tako, da če želimo kam z njo, je to pravi podvig. Lahko jo nosimo, pa še to ne zdrži dolgo, ker mora nujno pobirat kamenčke po cesti, trgat rožce, hoditi v drugo smer kot mi, ipd. Zna nekaj novih stvari: - vse živali prepozna v knjigah in jih zna oponašat
- če kdo spi, da prst na usta in reče pššššt (pokaže da je potrebno biti tiho)
- pokaže kje ima usta, oči, nost, zobke, jezik
- ti, ti, ti, ti če kaj vržena tla
- če kdo pade reče puf
- če jo vprašam kje je xxxx (ime od atija ali moje ime), pokaže pravilno
- zna zapeti melodijo in mrmra pesmico ringaringa raja... (pa posluh)
- reče dedo, babi
- pozna knjige po imenih (če ji rečem, prinesi knjigo rdeča kapica, mi jo prinese)
- če rečem nesi atiju, to in to, mu nese
- si sama da gor pleničko (ne zna še zalepit)
- ...
Skratka pestro in zabavno je. V petek, ko se je ati vrnil iz službene poti, je bil čisto impresioniran, koliko se je naučila v nekaj dneh. V službi je pestro, magisterij je spet na stranskem tiru. Mene pa to kar precej žre. Za vsak užitek imam pol slabo vest. Cuma, jaz bi pa z veseljem živela na obmorskih hribih. Kje si sploh doma? Kakorkoli, želim ti, da se ti zamenjava bivališča čim prej uresniči. Bino, sočustvujem s tabo in tvojo Bino. Mora biti res zoprno, da se ne rešite teh težav z alergijo. Jana 73, vidim da ste uživali na sončku in snegu. Mml, Arielca in ostale, ki pridno telovadite, držite pesti zame, da tudi jaz najdem čas za rekreacijo. Kar redim in redim se. Prej sem pa lahko pojedla kar mi je prišlo pod roke, pa nobene kilce nisem dobila. Od kar sem v službi pa kar raste cifra. Skušam ob večerih telovaditi, pa Lara vedno, ko se uležem na tla, da bi naredila kakšen trebušnjak, spleza name in mi začne dajat ljubčke, me božat, vrtat v popek, grist, cukat za lase, ipd. Podobno se obnaša tudi ati. Potem plezata po meni in me ovirata, da ne bi slučajno telovadila. Zgleda, da bom morala it spet na pilates. Dovolj bo! Pa,pa
|