NRMM
|
Čeeer! No da se ne boste prehitro veselile,da imate mir pred mano,se javljam . Sicer na tem novem RR se še ne znajdem,ampak nekak upam,da bo šlo. Očitno je Maruša spet nekje staknila trebušno virozo ,danes je že 6x imela sračko,sicer v dokaj malih količinah,ampak je bila tekoča.Je vse drugače kot pred dobrim mesecem,ampak očitno jo spet nekaj matra.Volje je ok,papca kot volk še dalje (kar pred mesecem pri takšni virozi ni),zaspi normalno......mogoče je to zaradi zobkov,mislim,da sem danes občutila en konec zgornje desne 4,mogoče je bilo z včerajšnjimi klobasami v TUŠ-u kaj narobe (ji je prijazna prodajalka dala iz vitrine dve rezini puranje posebne),v glavnem ni prijetno. Je pa očitno bila danes pri varuški dolgo v pokakani plenički,ker je imela ritko in šiško zeeelo rdečo in kot vedno ji v takem primeru namažem z praško pasto,tako sem ji tudi danes,ker nama je vedno pomagala po 2x mazanju. In po flaški čokolinota se je zopet pokakala in jo je bilo potrebno previti. Sem ziher,da ni bila pokakana niti minuto,ampak ko sem jo razvila je imela po ritki mehurje ,katerih po kopanju ni bilo. Očitno danes ni bila praška pasta ok in more revico zelo pečt,ker sva jo z komaj komaj previla,sam jokala in jokala je . Jutri bo kar ostala doma,da ji ritko spravimo na boljše,četudi sračke ne bo več,v kar močno dvomim,upam pa vseeno na najbolje. V ponedeljek naju je pa povabil na smučanje,midve sankat on pa smučat,tako da bomo sedaj 4 dni družinica na kupu,mogoče pa celo še cel naslednji teden. Včeraj so v Mb odprli razširjen Europark in med njimi je igralnica ''Čarobni svet''.SIcer je za otroke od 3-9 let,ampak smo šli danes na vpogled.Je prav fina stvar,Maruša je v njej zelo uživala,najboljše od vsega sta pa tobogana. SMejala se je do ušes in dalje ,ko se je spuščala po njiju.Zdaj vem,da ko bomo šli kdaj mimo,da bo jok in stok,če ne bomo obiskali toboganov . Bino držim vama pesti za čimprejšnje izboljšanje . Jana73 ,da ste si uredili potovanje. Cuma naša nagajivka ugrizne kdaj ima priložnost.Me je imela že 2x srečo ugriznit v ustnico,ko ji rečem,da mi naj da lubčka .In to se dogaja cca 2 tedna,ko jo očitno resnično matrajo zobki. Je pa zelo nežna z sestrco v trebuhu .Pride do mene,mi potegne majčko gor,da na trebuh lupčka,ga mal poboža in pokrije nazaj. Če pa je bolj hude volje,pa dobim namesto lupčka in božanja prst v popek,katerega mi hoče obrnit navzven ,z vsemi žaubami je že zdaj namazana kaj šele bo. No tak malo sem zopet nabluzila.Lepo bodite,lep preostanek večera. l.p. I&M