BlankaT
|
Da se na hitro javim, preden me moj najde pred računalnikom . No pri nas je pa novo to, da bi danes mogli pričeti z izkopom, pa je gospod, ki nama bo kopal, pripeljal svoj "buldožer" šele danes ob 19.30 , sem jezna kod , mi gre kr na , v nedeljo pa že dež napovedujejo . Midva pa morava še stene od kleti potegniti, ker bova imela celo klet v zemlji, je pa full veliko podtalnice in me je strah, da se bo ki kakšen plast vsul in bova mogla še enkrat kopati . Skratka mene je strah in PROSIM DRŽITE MI PESTI, DA NE BO DEŽJA, VSAJ DO TORK0 . No na štedilniku se kuha golaž. Pečica se greje, bom bider spekla, da se bodo malo ob kavi okrepčali . Jaz pa še jutri šibam v službo. No v službi sem še enkrat ugotovila, da je pri nas veliko pravilo, kdo malo dela dobi veliko nagrado . Kar pa se naše "princeske" tiče (beri angelček z rogami ), pa ima tudi neki nočne motnje in se ponoči prebuja, pa hoče dudo, pa potem hoče ven iz posteljice, mami pa je nesramna in je noče vzeti k sebi. Tako, da potem sledi jok in vstajanjenje na pet minut , ampak jaz še kr vstrajam, zjutraj pa komaj čakam da spijem študentsko šalco turške kave . NR kako je s stanovanjem? Sem ti poslala na MSN telefonske številke, upam, da si jih dobila. A vidve z Marušo pa kr zraven na fure hodita , potem pa jamraš, da tvojega ni nič doma. Saj prav, sedaj še izkoristete . Mojega vsake tolk časa prime, da bi s kom šel na furo , zakaj le? Pegica1 a ti si pa kr doli ostala ? Cuma super pesmica . mml saj jaz bi tudi peglala po kako uro , samo kaj ko pa naša tak rahlo spi in jo še likalnik včasih zbudi, ko pa je gor, pa ni varjante, da bi kaj zlikala. Tako, da potem ko sva oba doma se spravim na kup, da lahko on hodi tolažiti Majo. Namreč likam v dnevni sobi, zraven pa imata kr otroško sobo, drugih prostorov pa nimava. Bo pa potem v bajti boljši, bo takrat že tak velika, da mi bo pomagala . Tako, sedaj pa hitim, dati bider peč, da ne bo vse preveč kipnelo in bom mogla vse jovo na novo. Nič lepo se imejte in DRŽITE PESTI, DA NE BO DEŽEKA. Blanka.