|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
12.3.2007 12:27:56   
NRMM
Hajli hajlo!

No vikend za nami,lahko rečem,da naspana še nisem user posted image .Ni tale nočni žur več zame user posted image ,leta in nosečnost naredila svoje.
Štajerke ste se pa res nažurale po večerji user posted image user posted image ,sej prav tako.Bilo je super,napapcala sem se tak,da sem komaj prilezla doma iz avta user posted image .Upam,da kmalu ponovimo,če ne prej kot maja,ker potem se meni takšni izhodi končajo user posted image  vsaj za par mesecev ozr.za to leto.
Sej v bistvu spanja tudi ni bilo ne vem koliko,no ja user posted image .V nedeljo sta me vrgla moja dva ob 7 iz postle,ker smo potem šli gledat naše (upam)novo stanovanje user posted image ,potem smo se kar sami user posted image povabili k mojim na kosilo in popoldne vsi skupaj spali skoraj 3 ure user posted image ,sledil je 3 urni user posted image  sprehod,kopanje,spanje......sicer šele ob 20.30 in potem nek čudni Marušin žur ponoči user posted image . Vsake toliko časa se je taaako hudo zadrla,da sem skoraj padla iz postelje ampak vedno tudi takoj zaspala,tako,da ne vem ali se ji je kaj hudega sanjalo ali pa so res problem zobki.Enako je bilo prejšnji teden 3 dni,potem 3 dni miru,zdej pa spet user posted image .

Očitno se nam bo želja po novem/večjem stanovanju uresničila.Lastnik je zopet za akcijo user posted image ,tako da se pričnejo poti za nakupom in ureditvijo user posted image  in seveda še z prodajo tega v katerem smo zdaj. Glede na vse poti nam verjetno ne bo uspela selitev do junija,do septembra nam bo pa verjetno uspelo user posted image .

Samo še pozitiven odgovor o zamenjavi moževe službe pa smo res na konju user posted image .

HIMH pa ti samo jamraš zaradi službe,sej pa si bila doolgo doma,zdej pa gasa do pasa user posted image user posted image .

MML user posted image user posted image za vaše kolesarske podvige. Jaz bi tudi tako rada kolesarila z Marušo user posted image ,pa žal ne gre. Tam kje avgusta pa bova tudi to počeli,upam vsaj. Ati voziček in Mašo,midve pa na kolo user posted image .

Pajaca sej veš kako je v naši preljubi domovini.Bolj si nepošten,bolj dobro prideš skozi.Je pa tako,da navadno tistih največjih lumpov ne preverjajo,čeprav bi si večina kar zaslužili.
user posted image za pajacko,pa je že res velika punca.

Izabela samo,da ste končno zdravi,zdaj pa le uživajte.Dobro uredita pri ortopedu user posted image .

To bo vse za danes,grem peljat malo sesalec po stanovanju,skuhat nekaj za jest in počasi bo čas,da grem po mojo nagajivko in veeen na toplega sončka user posted image user posted image .POMLAD JE TUUUUU.Glede na letni čas,upam da me ne bo doletela utrujenost kot vsako prejšnjo leto.Ampak če se prav spomnem,me tudi lani ni matralo,tako da očitno otroci/nosečniško stanje dobro vpliva name user posted image user posted image .

Uživajte!

L.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
12.3.2007 21:05:01   
cuma
Večeeer!user posted image

Kako ste? No, nekatere ste utrujene od žura, user posted image  štajerke. Pajaca se je pozdravila s svetlobno hitrostjo in še spucala stanovanje....da ni pajacka od higienskega šoka nehala lulat ponoči user posted image ? user posted image  pajacka!!!! Zdaj bo pa še pajacek hotel biti spodaj brez user posted image ! Mml je pridno kolesarila, pa sploh ni utrujena, torej user posted image  mml za kondicijo. Mimogrede, jaz sem upehana že ko hodim po ravnem user posted image  user posted image . Himh pa naj kar jamra še malo, naj ji bo user posted image , dokler pridno čveka na RR, a ne Himh?user posted image  

Jaz pa sem user posted image . Čaka me kup papirja (urejanje vsebine knjige pred izdajo) in kup perila za zlikat. Zdaj pa gledam katerega kupa bi se lotila, še najbolj pa me vleče kaaaavvčč! Moj dragi pridno basira v Izoli (vaje z bendom), Ema spančka, stročji fižolček pa mi dela družbo user posted image .

Aja, jana73: jutri pričakuj pošto! Upam, da imaš xl kaslc. user posted image  

Lepo ninajte!user posted image

Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
12.3.2007 22:37:59   
HIMH
CUMA ej moj user posted image  je bol tihe sorte napram meni in pol ste ve edine ki čvekate z mano in se ob tem kljub naporu sprostim. Sem prej rekla, da grem že spat ker sem že od 4 ure budna pa sem šla še pod tuš in seveda pogledat kaj dogaja tukaj.

NRMM tebe pa prosim, da me več ne zasleduješ user posted image . Ej sori za danes a sem bla ful aut in še z kupom obveznosti in sem podabla, da bi lahko šle na kavo OBLJUBIM, DA SE TI ODDOLŽIM saj nisi jezna  a ne.

NIČ SEDAJ PA RES SLADKE SANJE KATERA JE ŠE BUDNA IN LEP DAN KI SLEDI

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
12.3.2007 23:29:08   
BlankaT
Hali - halo!

Kot ste že ugotovile je sobotni žur uspel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No mojemu pa tokrat ni ravno pasalo, da sem prišla taaaaaaaaaaakooooooooo pozno domov user posted image . Navadno je jamral, če se mi je sploh splačalo iti ven, no tokrat pa je bilo drugače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa da se še malo pohvalim, za mano je ravno 2 urno likanje in da ne bom jutri popolnoma brez dela user posted image  sem si pustila še za kakšni 3 uri likanja user posted image . Kdaj bodo izginile te cunje?????

Pajaca user posted image user posted image user posted image  za poštenost. Kar pa se tiče "samohranilca" pa mi lahko verjameš, da ne bi bil prvi. Sem naletela kr na nekaj primerov, ko so mamice zapustile svoje otroke in odšle vstran , še po možnosti z drugim, user posted image . Pa kaj hočemo? Pa čestitke Pajaci user posted image .

NRMM samo jaz ne bom vzdržala do maja. Se bo treba hitro nekaj zmeniti in si izmisliti razlog za čago. Sicer pa lahko kaka sobota pri meni tudi pade user posted image , da bodo lahko še user posted image  in user posted image  zraven. Samo elektriko je potrebno po bruni napeljati user posted image user posted image user posted image .

HIMH ti pa "uživaj" v službi, jaz že dolgo ne več user posted image .

Pegica1 a ste odšli v Piran? Nisi nič javila.

Jana73 smo te čakale in čakale, pa te nismo dočakale.

Nič sedaj pa žibam ajo ajo, moj že pošteno žaga user posted image . Otroka pa spita.

Lp, Blanka

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
13.3.2007 8:45:15   
cuma
Daaan! user posted image

A zdej bom mogla kar sama user posted image user posted image user posted image  ali kaj?
Mimogrede, pri nas je vreme krasno in napovedujejo 20 stopinj user posted image user posted image user posted image .
Mogoče mi je kolegica zato poslala tole pomladno pesmico user posted image :

TAKO PESMICO SEM DOBIL-A.....
Spet prišel je tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,
si treba bo nadeti tangice
in lepe pisane rožaste špangice.
A kaj se čudo čudno tu godi,
tangice premajhne so za številke tri!

Le kako se je to zgodilo,

da telesce se je tako poredilo?
Je bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje.
Nič ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!
Zdaj sta na vrsti regrat in solata,
da bo spet manjša zadnja plata,
pa treba stopit bo na planine,
da lepše bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge zime,
fantje že cedijo sline,
zato le pazi draga punca,
da se špeh okrog ne gunca...

IN TAKO SEM ODGOVORILA ....
Pri meni se vseskozi gunca,
tud' kmet ma raj' debel'ga junca,
airbag je tud' priporočljiv,
če hočeš biti manj ranljiv.
In pa: vemó, da suhe babe
so prepogosto volje slabe,
nataknjene in neprijazne
in mlahave kot vreče prazne.
Poskusi sam in videl boš,
kako lahko gre vse na nož,
če moraš dan za dnevom biti
sestradan in z vrvico v riti.

user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil cuma -- 13.3.2007 8:50:14 >

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
13.3.2007 9:23:39   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

No pa je spet en taki leeepi sonček user posted image ,pa fajn toplo napovedujejo,tako da bova z Marušo zopet lahko uživali. Včeraj se ji je očitno zopet dogajalo,kajti čez dan ni spala čisto nič user posted image ,jo je pa zvečer pred 19 vrglo in sem upala,da jo bom morala zjutraj vlečt za nogice,da se zbudi,ampak je začela razgrajat že ob 6 user posted image user posted image ,tako da je že kar precej dneva za mano user posted image .

HIMH ti pa si zadnja katero bi zasledovala user posted image . Že 3 dni nimam mira pred tabo,upam da te danes spet kje ne vidim user posted image . Ej ni blema za kofe,ko sem videla v kaki gužvi si,ti tudi sama nisem predlagala. Sej se bomo še kaj videli.

BlankaT se kar strinjam s tabo,da je potrebno čimprej ponovit takšno lapanje user posted image ,čeprav bo maj v trenutku tukaj.

Cuma user posted image  za pesmico.

Kje pa ste ostale user posted image ?

Jah nič lepo bodite,držite pesti,da se nam danes nasmehne selitvena sreča user posted image .

Uživajte!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
13.3.2007 15:01:36   
mml
Živjo,

kje pa ste vse??? A uživate v lepem sončnem vremenu ali vas je napadla spomladanska utrujenost user posted image ? Jaz sem bila pridna in sem zabavala študente oziorma sem jih prosila, da oni zabavjo mene user posted image . Zdaj sem pa ravno s strokovnega seminarja in sem dobre volje, ker je ura že 15. in grem čez pol ure domov user posted image . Danes grem solo ne kolo, me prav zanima kako bom pihala v klanec user posted image . Sicer pa je Manci kolesarjenje očitno všeč, ker sva včeraj pol ure kolesarili in sploh ni kazala želje, da bi nehali.

NRMM a že lahko neham držati pest za vaše preseljevanje user posted image ?

cuma kaj pa vaše preseljevanje? Sicer pa hvala za popestritev dneva s pomladanskimi odami user posted image

Blanka jaz rajši sporti likam, ker mi sicer postane slabo, ko zagledam groooooooomozanske kupe perila. Tako da večinoma likam max 1 do 1.5 ure, kar mi je čisto zabavno, ker mi ni treba ob tem na nič mislit in gledam kakšno neumnost po TV user posted image , vse kar je več, je pa psihični teror user posted image

pajaca, ko in če te spet napade virus pospravljanja lahko prideš še malo k meni ali pa mi pošlješ malo popsravljajlske vneme user posted image . Se pa resno ukvarjam z iskanjem kakšne gopse za čiščenje, ker mi je škoda časa za to, razmetanija mi gre pa tudi na živce...

jana, bino, arielca, ac, sonček balonček, pegica...kam ste pa ve zginile???

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
13.3.2007 17:48:21   
kofetek2010
pokorno javlam - tukaj sem! user posted image

pri nas nič novega, zato sem bolj tiho user posted image

cuma - user posted image    hvala, hvala, hvala za vse - čeprav veš, da ne bi bilo ničesar treba! user posted image   joj, si delaš stroške, da imam kar slabo vest user posted image  (pa še preveč € si poslala)
ko se Elka modelka zbudi jo bom slikala user posted image  

grem jest... sem skuhala široke rezance s kozicami v smetanovi omaki :smajlikiseoblizuje: user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
13.3.2007 20:23:39   
sonček balonček
Hojla!

Kako ste kaj? Lara je popoldne zadremala, ni čudno, ko ga je ponoči spet sračkala. Upam, da bo kljub temu pri volji za it pančkat ob vsak približno normalni uri. Mene boli trebuh, ker sem se iz dolgega časa preveč najedla. Auč , zdaj pa mi je zelo tesno v trebuhu.

Cuma, zanimiva "poezija". Sem se vsaj malo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mml, user posted image user posted image user posted image user posted image  za kolesarske podvige. Blagor tebi, da ti manca pridno sedi v kolesarskem sedežu. Lara pa niti v tricuklu noče sedeti, ampak ga raje tišči. V mestu, ko srečamo kje parkirane bicikle, jih prav tako skuša rinit, ampak so hvala bogu večinoma priklenjeni, da jih ne more premaknit.

Jana 73, še sreča da sem tumač sita, da bi me tvoja omakca ne more nič vznemirit.

NR in Cuma, še dobro da sta vidve user posted image user posted image , da sta doma in pridno polnita naše strani.

Pri nas v službi je pestro, sploh ne pridem več na čisto. V petek si bomo zgleda kljub vsemu z sodelavci (mlajši del ekipe) vzeli prosto in se odpravili družno smučat v Avstrijo. Upam, da bo lepo vreme in da ne bom preveč pogrešala svoje "Žverce".

LAhko noč vsem!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
14.3.2007 8:23:22   
cuma
Dobro juutro!

user posted image user posted image user posted image  še kdo Nescafe??

NRMM: A še spiš? Ali vlečeš Marušo za nogice?user posted image

jana73:   user posted image  . Nisem se mogla upreti user posted image . Tisti en everček pa bi itak preveč rožljal po paketu ... user posted image . Upam da bo Elki modelki prav ... pasalo ji bo sigurno user posted image !

sonček balonček:  ti greš na službeno smučanje, moj user posted image  pa službeno kopanje ... kako se enim godi user posted image user posted image !

BlankaT: user posted image  za likalni maraton. Jaz sem še vedno pri tadrugem kupu. Cunj mi vsaj oddati ni treba user posted image .

Mml: preseljevanje je še vedno v fazi iskanja kupca user posted image . Sicer kličejo in hodijo gledat .... dnarja pa ni še nihče prinesel. Tako da ČaKaMmMmM user posted image  ... poletje pa se bliža....user posted image
Kam naj še nalimam oglas, da bo še kdo videl? Imam ga na netu (nepremičnine.net, bolha), v Salomonovem oglasniku, v primorskem oglasniku.... Kam še pogledate, ko iščete nepremičnino?

arielca: Ta aerobika pa te ne sme tako utrudit, da ne prideš več na RR, veš? Drugače te bomo izpisale user posted image !!!Kaj dela Brina? Imaš kake nove slikice?

Ema je nekaj pridelala in bo treba na previjalno. Lep dan vsem user posted image user posted image

Cuma&Ema

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
14.3.2007 9:01:37   
NRMM
Daaaaaaaaaaaaaaan!

Cuma še kaj kofeta viška? Bi pasal zdej user posted image . Je bilo pa današnje bujenje že ob 6.30 tak,da ni bilo potrebno vlačit za nogice user posted image ,je nafilala pleničko, tak da je skoraj v spalnico prismrdelo user posted image .Kak si in tvoje user posted image  počutje?

Bino tebe pa že taaaaaaaaaaak pogrešam user posted image .

BlankaT glej,da se ne boš vžgala zvečer user posted image .Bi ti še k meni mal prišla?Cote kar kličejo in kličejo,stroj pa kar pere user posted image ,ni kraja in konca user posted image .

Arielca kaj se s tabo zgodilo? Si dala otrokom pretežke teste in so te zaklenili v učilnico user posted image ?

Mml ni potrebno tak močno držat pesti,da ne bom jaz kriva,da ni službenega uspeha user posted image .Se še borimo za stanovanje,zdej smo pri kreditih,ko pridemo čez to,lahko rečem,da smo uspeli.

Uživajte prelepi dan!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
14.3.2007 13:30:44   
cuma
Ojla! Sem bila pridna in sem končala projekt, ko je Ema spala user posted image . Potem pa sva si privoščili raziskovalno nabiralski sprehod po vrtu in dvorišču user posted image . Kak žur... ful nas je bilo: jaz, Ema, stročji fižolček in fuuul kamenčkovuser posted image user posted image user posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

Lep sončen popoldan vam želim!!!user posted image

P.S.
Mimogrede, danes sem opazila, da sem kasirala že 4.zvezdico ... čveka čvekasta... a mislite, da bi se lahko štele v delovno dobo?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 14.3.2007 13:36:50 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
14.3.2007 15:27:53   
mml
Hojla,

samo da se javim, preden odfrčim domov user posted image .
Danes pazi Manco moja mama, ker je imela varuška pregled in je z njenim očesom vse ok (smajlikimujepadelkamenodsrca). Tako da je bilo zjutraj prav nenanvadno, ker sem bila v avtu sama in se ni nihče razveselil vsakega semaforja posebaj user posted image . Skratka razmišljam, da bi šla z user posted image  po dolgem čsau skupaj kolesarit.

Sicer sem bila pa danes prav pridna in mi sploh ni uspelo prit na RR

cuma  user posted image  za fotke, vidim, da veselo uživate. Pri nas so tudi kamenčki zakon, sploh če je v bližini kakšna luža user posted image

NRMM dobro porihtajte kredite in vse podobne zadeve in držim pesti, da bo novo stanovanje kmalu vaše user posted image

jana od kdaj je pa treba na RR napisat samo kaj je novega????!!!! user posted image user posted image user posted image

Nana Liza sem te zadnjič pozabila napisat med pogrešanimi in iskanimi decembrkami user posted image

sonček balonček  v triciklu Manca tudi noče sedeit in ga samo potiska, na koles pa ni probleam, tako da poskusi, mogoče bo Lari tudi všeč. Lahko pridete na obisk in stestirate pri nas user posted image

arielca a te je aerobika res tako uničila user posted image ????

Šibam domov

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
14.3.2007 20:53:38   
BlankaT
Da se na hitro javim, preden me moj user posted image  najde pred računalnikom user posted image user posted image .

No pri nas je pa novo to, da bi danes mogli pričeti z izkopom, pa je gospod, ki nama bo kopal, pripeljal svoj "buldožer" šele danes ob 19.30 user posted image , sem jezna kod user posted image user posted image user posted image user posted image , mi gre kr na user posted image user posted image , v nedeljo pa že dež napovedujejo user posted image . Midva pa morava še stene od kleti potegniti, ker bova imela celo klet v zemlji, je pa full veliko podtalnice in me je strah, da se bo ki kakšen plast vsul in bova mogla še enkrat kopati user posted image user posted image . Skratka mene je strah in PROSIM DRŽITE MI PESTI, DA NE BO DEŽJA, VSAJ DO TORK0 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No na štedilniku se kuha golaž. Pečica se greje, bom bider spekla, da se bodo malo ob kavi okrepčali user posted image . Jaz pa še jutri šibam v službo.

No v službi sem še enkrat ugotovila, da je pri nas veliko pravilo, kdo malo dela dobi veliko nagrado user posted image user posted image .

Kar pa se naše "princeske" tiče (beri angelček z rogamiuser posted image ), pa ima tudi neki nočne motnje in se ponoči prebuja, pa hoče dudo, pa potem hoče ven iz posteljice, mami pa je nesramna in je noče vzeti k sebi. Tako, da potem sledi jok in vstajanjenje na pet minut user posted image , ampak jaz še kr vstrajam, zjutraj pa komaj čakam da spijem študentsko šalco turške kave user posted image .

NR kako je s stanovanjem? Sem ti poslala na MSN telefonske številke, upam, da si jih dobila. A vidve z Marušo pa kr zraven na fure hodita user posted image , potem pa jamraš, da tvojega ni nič doma. Saj prav, sedaj še izkoristete user posted image user posted image user posted image . Mojega vsake tolk časa prime, da bi s kom šel na furo user posted image , zakaj le?user posted image user posted image user posted image

Pegica1 a ti si pa kr doli ostala user posted image ?

Cuma super pesmica user posted image user posted image user posted image .

mml saj jaz bi tudi peglala po kako uro user posted image , samo kaj ko pa naša tak rahlo spi in jo še likalnik včasih zbudi, ko pa je gor, pa ni varjante, da bi kaj zlikala. Tako, da potem ko sva oba doma se spravim na kup, da lahko on hodi tolažiti Majo. Namreč likam v dnevni sobi, zraven pa imata kr otroško sobo, drugih prostorov pa nimava. Bo pa potem v bajti boljši, bo takrat že tak velika, da mi bo pomagala user posted image .

Tako, sedaj pa hitim, dati bider peč, da ne bo vse preveč kipnelo in bom mogla vse jovo na novo.

Nič lepo se imejte in DRŽITE PESTI, DA NE BO DEŽEKA.

Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
14.3.2007 21:23:21   
arielca
Čer,

Sem še živa... in zdrava... in utruuujeeenaaaa user posted image . Zadnje čase se mi dogaja, da se zbudim okoli 3., se premetavam do 5. in potem zaspim, ampak ob 6.10 imam pa budilko user posted image . Obup!

V šoli je daj norišnica user posted image . Invazija testov, tekmovanj in vsega hudega user posted image . Naslednji teden bo že boljše. Poleg tega je jubilejna številka šolskega glasila tik pred izidom in že se začenjajo priprave na redno številko. Res mi ni dolgčas user posted image .

Da je svet popoln, nam v šoli delajo prizidke na vse stran in konec aprila bomo ostali brez zbornice, jaz pa brez moje ljube omarice, kjer imam en kup stvari. baje jih bomo selili, ampak nihče še ne ve, kam. Upam, da ne bomo ostali brez malice in brez kave med odmorom user posted image .

Brina je pa pridna. Zelo, zelo. In čvekava sto na uro. Zadnje čase ima najraje besede 'ne ne', 'nam' in 'ni ni'. Aja, in v času mojega molka smo končno dočakali še drugo zgornjo enkico. Tako da imamo 6 zob. Danes smo šli na prvi izlet s tavelikimi kolesi. Kolk mi je bilo fajn spet sedet na kolesu user posted image ! Tamala je pa tut živala, tko da komaj čakam naslednji kolesarski izlet.
mml, hvala za nasvet o sedežu user posted image . Mi2 sva za začetek kupila enega v Pikapolonici in je OK.

Ju3 grem končno k frizerju in tut Brino bom vzela s sab, ker je res zelo dolgolasa in ji sprednji laski silijo na oči. Špangic pa noče user posted image .
V petek imamo pa sindikalni večer - film v Koloseju in voden ogled pivnice user posted image user posted image user posted image .
Aja, in v nedeljo prosim, da vse gledate spet doma, ker bo naš šolski pevski zbor nastopal pri Mariu. Učiteljica glasbe je pa moja prijateljica user posted image .

No, tkole. Še ena slikca moje nagice, pol pa spet poniknem za kakšen teden user posted image .

user posted image

Valeri, hvala hvala user posted image ! A je cena ista kot na netu al je kej dražje. Da ti pošljem denar user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
14.3.2007 21:34:35   
Kofi
Hello everybody!!

DA se malo potožim! Danes mi gre vse narobe ;) al pa se samo meni zdi user posted image
Najprej zjutraj pozabim telefon doma in itak sem zamudla v službo. Pol v službi se mi nič ni dalo..tk kot vedno ne user posted image  - vam se to tut dogaja? user posted image  No..kakorkoli, pridemo pol domov, pa se Neli vsede na predpražnik (smo v 3. nadstropju) in sem rekla mojmu, naj jo pazi (to sem mu rekla že 101x!!!!), ker je mala ful hitra...in kar naenkrat male ne vidim več na predpražniku!!!!!! Mala je šla kr sama dol po stopnicah! In valda tega še ne zna..in je kr po lufti hodla...je moj skoču ful hitro in je tko zaropotalo, da nisem vedla kdo se je zružil...no, mala se je tko ustrašila mojega, da je začela tulit, moj pa cel poravsan po nogi, ker je za njo skoču...sem ga kr preboksala! ker mi gre na živce user posted image , ker nima nobene odgovornosti! Smotan je! Pa fulkrat mu rečem, naj bo bolj pozoren na njo..on pa kot da me ne čuje...ma res sem jezna.
No, pol pa ga še prosim, naj se doma malo več ukvarja z njo. In to za njega pomeni, da je ona poleg njega v dnevni, ko on gleda teletekst, ona pa trga na tisočinke en robček! Jao mu! Pol mi pa govori naj se pomirim! Jaz pa z mamo po telefonu govorim, ker si je danes ramo zlomila! Ja zlomila, ne spahnila...katastrofa. same take!

Hočete še? No, danes nas je še trgovka v eni trgovini z malimi čeveljčki okregala, ker je Neli nosila premale čeveljce. Je mela 19 - še zimske, pa zdaj ma nogo že 20, torej čeveljčke nujno 21. Pismo, kaj jaz vem, saj nimam rentgen oči! Eh, no koment, sej vem da smo smotani!

No...ne bom vam več jamralauser posted image  
Bom raje še kaj za drugič pustila

V glavnem, bili smo v Portorožu v nedeljo in zdaj se mi na roki nekaj sveti user posted image user posted image  Hehehe...moj dragi se je spomnil, da bi blo fajn, če me pred poroko vpraša, če sem za :) user posted image user posted image user posted image  Saj veste ne, da sem rekla JA!!!! (pa bo šla k user posted image  še ena fajn punca user posted image user posted image )

No, danes sem pa še vabila do konca osnovala...tko, da jih lahko kmalu že sprintam in zložim...pol pa nesem k svatom :) Organizacija poteka ko šus. Mojega župnika sem klicala v Gorico in se me je spomnil, pa na pamet je vedel kako je moji mami ime...adijo pamet...in pol mi reče, da ima sovražnike na enem malem listku napisane, da zato ve vse o nas user posted image  Upam, da je bil to hec ;)

Če se še kaj spomnim, kaj sem pozabila, pa vam sporočim...
aja...maja začnemo delat novo user posted image  ali user posted image  :) Jupiiii!!! Takoj na poročno noč...hehehehe

Pridne bodite..
pa saj ste vedno :)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
14.3.2007 22:06:59   
arielca
pegica1, s tvojim bodočim možem ni nič narobe. Je pač tipičen predstavnik moške vrste. Itak pa to veš, ker drugače bi rekla ne user posted imageuser posted image  zate in tolažba, da je jutri nov dan.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.3.2007 8:24:25   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sonček je in jaz sem skuštrana!

No, pa sem spet dobre volje. Včasih me ugrabi ena zlobna volja al pa ena zelo žalostna. Se mi je zgodilo, da sta tokrat prišili obe. Sem si rekla, da slabih stvari ne bom veliko pisala, ker je potem samo še slabše.

Bina je bolje. Veliko bolje. user posted image user posted image user posted image Danes je spala od 23. pa do 5.h v kosu user posted image user posted image user posted image , sicer z mano pa vendar. Sem ful vesela.

Včeraj sva bili v bolnici. Samo na testiranju. Sedaj pa čakamo rezultate. Drug teden pa morava not na uvajanje drugega mleka, ker so tega, ki ga pije sedaj ukinili user posted image . Meni nič, tebi nič. Jih sploh ne briga kolik skrbi naredijo staršem in koliko stresa. Jih bo že minili. Mi bomo pa tudi preživeli.

Hvala vsem za user posted image in spodbudne besede. Rada vas imam, res ste zlate punce.

mml:
a to, da ima Manca sedež za na kolo pomeni, da prikolesarita kdaj na kavo user posted image ? Jaz tudi user posted image prepričujem, da bi bilo dobro, da bi ga imeli, da bosta z Bino malo pohajala.

cuma:
user posted image user posted image user posted image za nabiranje kamenčkov. Pri nas je to tudi nov hobi, poleg vtikanja prstov v krtine user posted image .  Za zajtrk pa jem al marmelado al pa margarino in sir (ta teden)user posted image . user posted image user posted image user posted image za pesmico in fotke. A danes vidiš morje?

BlankaT:
ker si fejst punca bo do nedelje že vse narejeno. Se bo stric zelo potrudil. user posted image Če bi pri nas kopali bi itak voda stala kar nekaj časa, smo jo morali sproti črpat user posted image .  Kar pa se likanja tiče te razumem. Meni je uspelo, da lahko vsaj sesam in Bina ne tuli več zraven. Pa skrpo je začela tla brisat user posted image .

NRMM:
tudi jaz držim pesti, da s stanvanjem čim prej zrihtate user posted image . Kako kaj jadralna oprema? user posted image Bini sem kupila
škornje, ki pa so ji preveliki in jih obujem kar preko copat user posted image , potem pa hodi kot vojaki na paradi user posted image .

pegica1: pa saj bo danes bolje. Ko si na dnu greš lahko le že navzgor user posted image . user posted image user posted image user posted image za svetlečo pridobitev user posted image

jana73:
a boš kmalu soseda? A se Ela še vedno igra Sneguljčico?  user posted image

HIMH:
kako je Hana? Nam alergologinja ni napisala nobenih antihistaminikov user posted image . Samo kreme, ki mi jih je moja alergologinja odsvetovala. Sedaj čakam eno kremo iz Londona, baje da pomaga. Moram poskusit tudi to.user posted image Gre pa najin BICOM terapevt na eno dodatno izobraževanje za take alergike kot je Bina. Se že veselim. Mogoče pa bodo kaj novega povedali, saj nama trenutno razen diete in krem ne preostane nič drugega. user posted image A si fejst utrujena? A imaš "košulju plavu" ? Sem ful firbčna, a ne?

arielca:
naj ti napori kmalu minejo. Mogoče boš pa dobila omarico na kolesih in jo boš lahko vozila na okrog s seboj user posted image .  Tvoja Brina je pa že tako velika punca.user posted image user posted image user posted image

sonček balonček:
a potem niste kupili Zapp-a?  Kar pa se spanja tiče: ko bodo najstnice že ne bodo spale z nami. A ne? user posted image  

Bina se je odločila, da ko bo velika bo al kuharca al degustatorka hrane. user posted image Zelo rada lista kuharske knjige user posted image . Glede na to, da bova hrano uvedli zelo počasi bo imela zelo izostren okus user posted image .

Kaj bodo pa ostali decembrčki, ko odrastejo? user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.3.2007 8:58:19   
Kofi
Kaj bodo pa ostali decembrčki, ko odrastejo?

naša Neli bo likovni umetnik  - jaz ji kr Picasso pravim - se še spomnite, da je začela ful zgodaj že risati? No, to jo še kr drži...tudi po mizici zna risati...user posted image

Tolk za danes...
hvala za lepe želje,
upam da bo danes res boljš

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.3.2007 9:28:50   
Pajaca
Kaj bodo pa ostali decembrčki, ko odrastejo?

Kaj pa vem kaj bo, najbrž bo kuhar, al bo pa v vrtcu otroke merkal. On poskrbi za vse Pajackine punčke, da niso lačne in žejne. Čeprav se mi zdi,d a bo to tko kot očka raj počel doma. Drgač pa kaže smisel predvsem za kakšne športne zadeve.... plezanje. Tko da no je, ime ima za hokejista, tko da kaj čmo razmišljat o drugih stvareh kot o športu.

Evo seminar imam potrjen, samo kaj ko je v lj vse zasedeno in grem na seminar v mb. Ma ja fajn je če grem na njega, pa pol bolje to ko pa čakat, da se še en odpre. Tale april bo naporen ni kaj...... glede na to, da imam enkrat celo dva dni skupaj je najbolje da gor kar prespim, ker drgač se bom samo vozila. Pa še tista dva dneva mislim biti v mb od jutra, grem k mojim sodelavcem, da se naučim malo statiko...... a ve kdo za kakšna poceni prenočišča v MB???

Šibam delat, jutri pride en da se mal pomenimo o enem problemu, jaz pa nič še narisano.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.3.2007 10:03:07   
mml
Dan,

danes je en čuden dan user posted image . Za dobro jutro me je spravila v slabo voljo starejša sodelovka (ki je že tako ali tako tečnoba na kvadrat user posted image  in se ji večinoma ne pustim sprovocirat)...je težila, ker ne bom jutri, ko sem razpisana popoldan, prišla v službo že zjutraj in po tem ostala do 20 user posted image . Sem jo najprej malo debelo gledala in po tem povedala, da mi niti na kraj pameti ne pride in da mi do Mancinega 3. leta starosti niti slučajno ni treba delat več kot 8 ur na dan. Skratka pokvarila mi je dopoldan, ampak jutri defintivno ne pridem v službo pred 12.!!!
Sicer sva pa včeraj z user posted image  po skoraj 2 letih spet skupaj kolesarila in sva oba ugotovila, da je tudi kolesarit v dvoje bolj zabavno user posted image .

bino super, da je Bina boljša user posted image , sem prepričana, da bodo tudi izvidi boljši. Držim pesti, da bo dobro sprejela novo mleko, je pa res malo smotano, da kar tako meni nič tebi nič ukinejo mleko user posted image . Kar se kolesarjenja z Manco tiče...zaenkrat smo še bolj na kratkih razdaljah, ko bomo sposobni za kja daljšega se pa res zna zgodit, da prideva pogledat kako kaj krtine na vašem travniku user posted image

pegica sem prepričana, da danes more biti slabše kot je bilo včeraj user posted image . In pa user posted image  za svetlečo zadevo na prstu user posted image . A se Neli nič ne usaja nada barvicami? Manca se namreč ves čas razburja, ker ne pritisne zadosti močno in se ne pozna zadosti user posted image . Tako da dosti rajši čečka po magnetni tabli, ko naredi črto pravi zraven "iiiiiii! in ko naredi večjo okroglo čačko pravi "ooooo", tako da "pozna" dve črki user posted image . Kar je posledica vztrajnega ponavljanja moje mame, jaz sme za kaj takega premalo vztrajna.

Blanka bom držala pesti na rokah in nogah, da bo vreme zdražalo in boste lpo izkopali luknje user posted image

arielca upam, da te bo nespečnost kmalu minila user posted image  in da se bodo stvari v šoli vsaj prehodno malo umirile, ker si predstavljam, da čisto umirile se ne bodo in se vedno kaj dogaja user posted image .

Nič grem, me je ravnokar klicala moja tečna sodelavka, da ji naj pridem nekaj pomagatiuser posted image , kot da nimam zadosti svojega dela user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.3.2007 10:18:40   
kofetek2010
daaaaaaaaaan!

Včeraj sem bila na enem seminarju in sem skoraj popenila, ker je teta predavateljica mal jecljala... user posted image   Takšno predavanje lahko ima vsak, povedala je točno to kar je imela na slajdih in nič več. user posted image  

Danes pa grem do G - na redni pregled, nič drugega. OK? user posted image  

Kaj bo naša Ela, ko bo velika?
Hmmmmmmmm... user posted image  
Glede na to, da zadnje čase hodi gor in dol s telefonom na ušesu in se pogovarja - mislim, da bo kakšna direktorca user posted image   - zadnjič je pri varuški hodila gor in dol, čvekala v telefon, ga odložila pred hčerko od varuške in se ful zdrla na tamalo user posted image   zgleda, da je šlo za resen biznis, da je tamala nekaj zafurala in jih je morala slišat od šefice user posted image   

bino - me veseli, da je z Bino boljše user posted image

cuma - Elo sem slikala, a ne najdem kabla od fotoaparata user posted image   upam, da ga ni Ela odnesla v smeti user posted image  

arielca & cuma - fuuuul sta luškani vajini pupi user posted image

pegica - ful si me nasmejala user posted image  
da te potolažim - mi2 z Elo imava od vhoda do parkirišča cca.30m in zadnjič prideva obe do avta, odprem vrata, da dam notr torbico, torbo s PC-jem in Elin nahrbtnik... in v tistem vidim, da mi jo je Ela popihala do ceste ... joj sem se pognala za njo, ona pa z velikim veseljem in veliko brzino nazaj proti vhodu - še dobro, da ob taki uri, ko mi2 hodiva od doma ni prometa in da je naša ulica mirna in da je v bistvu cesta le za stanovalce... ampak na to se ni za zanašat user posted image  - od takrat dalje imava obrnjen vrstni red... stvari spustim na tla, dam Elo v avto in šele nato vse ostalo user posted image

grem delat... še prej pa si moram še eno kavo skuhat user posted image

imejte se lepo!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.3.2007 11:07:23   
Pajaca
Jana a si zihr da ni z našim Pajackom klepetala, ker on je tud cel čas na telefonu in naklada, pa vedno ko ima telefon gre stran od mene nekam klepetat, da ne bi slučajno kaj slišala. Po moje s kakšno punco klepeta, pa noče da bi zvedla.

Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.3.2007 11:11:04   
kofetek2010
Pajaca - samo potem Pajacek ne pride do besede ... Ela naklada kot navita user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.3.2007 13:24:58   
Pajaca
Ma ja pol je pa ena druga, čeprav on vsake tolk kej pripomne pa se zadere v telefon, pa mal posluša pa spet neki pove.... kaj vem pol se gre pa skrit v svojo sobo pa tam nadaljuje.

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?