Taja Nagaja
|
Dobro jutro! Bi rada spoznala tistega, ki je sonček zamenjal za sneg . Saj sem ga kar malo vesela pa vseeno. Danes sem posodila svoj avto, ker ima zimsko opremo . Vesela sem, da je vremenska napetost popustila in sem boljše volje. Bini se je v nedeljo zopet poslabšalo, je pa danes že skoraj dobro . Najbrž je bila zopet reakcija na BICOM ali pa vreme . NRMM in cuma: zgleda so se naše princeske zmenile, da bodo skupaj dobile zobke in slabo voljo . Komaj čakam, da prilezejo vsi ven. cuma: za izlet in fotke. K nam je lansko zimo hodil mali hermelin. Mislim, da bi bil Emi tudi všeč . NRMM: za prijetnega prodajalca stanovanja, le tako naprej. mml: za fotke in kolesarski podvig. Se že veselim vašega kolesarskega izleta na naš konec. Sem se spomnila, da si iskala igrala za pred hišo. Na KPL jih izdelujejo, lahko jih pokličeš in vprašaš kaj in za koliko ponujajo . Jaz sem hišni svet že skoraj prepričala za eno gugalnico in peskovnik. Sedaj ne vem a bi vztrajala še na toboganu . HIMH: ja, Bina je včasih pikasta po celem telesu, se ji je pa v zadnjem mesecu in pol skoncentriralo le na roke do komolcev, vratno gubo, lica in čelo . Najbolj se ji zdi zabavno, da s čelom drgne ob blazino, mamo... ali pa gloda roke , res zabavno. Sem opazila, da se sprememba vremena zelo pozna na njenem počutju in stanju kože. A pri vas tudi? Naj ti izobraževanje hitro mine. Moj prijatelj je inštruktor za samoobrambo . Jaz bom Bino, ko bo večja prav gotovo vključila v kakšno vadbo teh veščin. Meni je kar malo žal,da mene niso. Kar pa se streljanja tiče: A vam bodo dali za stestirat tisto varianto s šokerjem? Baje je zelo boleče. za razvajanje. Jaz bi tudi. Včasih se kar zgrozim, ko ugotovim, da zase nimam časa . Se tolažim, da bo bolje. Mogoče tudi jaz začnem igrati Loto . Glede kreme: še nisem dobila informacije, tisto iz Londona testiramo pa še ne vem, če pomaga. Če bo pomagala ti jo bom zrihtala, sploh ni problema. Drugače pa sva zadnjič v bolnici dobili Elocom, Elidel in 10% olivno olje v belo bazi (mi je malo sumljiva, se mi zdi, da ji ne paše). Drugače pa za negovalno kremo uporabljava Ung. Emolliens ( ti napiše pediater). Pa vsak večer imava oljne kopeli, da kožo malo namastiva in ohranjava vlago. Najbrž so ti povedali kako ge, da vedno mažeš negovalno kremo na mokro kože in podobno. Baje imajo v lekarni tudi eno kolekcijo od Mustele za AD. A slučajno uporabljaš kaj od Linole? Ali pa Oleovit? Oboje vsebuje arašide . Bina ne prenaša Calpola in Calgela, je še bolj pikasta, svečke s paracetamolom ji ne primejo... A si predstavljaš kako zabavno je izraščanje zob? Naj ti dan čim prej mine. arielca: za nove premičnine, fotke in sneg . Naj ti čas do uživanja na novi sedežni hitro mine. jana73: a Ela res ne bi Bini zapuala skrivnosti izraščanja zob . Je obljubila, da bo pridna učenka . za pridobivanje kondicije na triciklu. Bina pedal še vedno ne doseže . Bova pa danes najbrž spet sanke dol prinesle . BlankaT: upam, da vam bo vreme kmalu bolj naklonjeno za gradnjo , Kar pa se utrujenosti tiče, te čisto razumem, ker sem to vse dala skozi. lonja: za nov kolektiv. Pošlji mi SMS, da bom vedela, da je tvoja cifa in te pokličem nazaj. popoldan Bini pomagam pri spanju . Z Bino sva zadnjič naredili inventuro pri sosedu. Rožice bodo. pajaca: za velikega fanta, naj se slabosti v avtu prenehajo. za študijsko vnemo. Izabela_: za izlet in zdravje Matevža, le tako naprej. sonček balonček: naj se dogradnja hitro konča. za kolearski podvig. Drugič pa prej povej, da se je sonček k tebi skril . Pozdravček iz belega Barja
|