BlankaT
|
Jaz sem si pa kr z črno kavo postregla . No naša Maja pa ne bo nič za pusta, tako, da ne bo nič fotk. Žan pa je spajderman, pa je revežu kostum tak velik in ko se je zjutraj oblekel in imel spodaj cel kup cot je izjavil, da noče biti tak "debel" in mu je kr na jok šlo, revež . Pegica1 se opravičujem, ampak si me narobe razumela, sem mislila za Dragojeviča, da ti ni, ne za večerjo, za tisto vem, da komaj čakaš, tak kot vse. No Andreje tudi ne bo. Tako, da mislim, da bi mogoče kr na 10.3. nazaj prestavile, da bomo kompletne od začetka do konca. Katera pa želi 9.3. na Oliverja pa lahko gre s svojim dragim (no naj še povem, da bi moj tudi rad šel). Torej se bo potrebno ponovno zmeniti. NR pa saj ni tak slabo, če druge polovice cel teden ni, meni bi malo pavze pasalo . Saj, ko se mojemu zasvetijo učke, ko vidi kak kamijon se meni tudi, ko si mislim, no ja mogoče pa bo le ..... . No malo heca mora biti, saj drugače pa je kr super, ko se lahko zvečer stiskamo . Kar se pa spanja pri nas tiče, pa je še vedno bolj tak tak. Se ne spomnim kdaj bi celo noč prespala . Sedaj že dve noči, ponoči jokamo , ampak je mami nesramna in je nočem vzeti iz postljice in potem po parih minutah zaspi nazaj, še dobro, da si je mali umislil in spi pri mami in dediju in ga ne more njeno jokanje zbuditi. Maja je že skoraj zdrava, tako, da grem jutri veselo na delo . Joj. ko sem radovedna kaj vse je naredila v teh dneh, ko me ni bilo. HIMH čakam na vesele novice in držim pesti, tako, da komaj tipkam, na nogah me že pa prsti bolijo. Sedaj pa se je mala zbudila in morem šibati, se še kaj oglasim. Lp, Blanka.