mml
|
Živjo, jana in HIMH ter seveda vsi, ki gredo z vami na smučanje...maksimalno uživajte in se nasmučajte, nasankajte in vse ostalo, da boste polni energije in jo boste malo razdelili še nam Izabela upam, da se bo Matevž kmalu navadil na vrtec , jaz bi na tvojem mestu mogoče vseeno poskusila, da bi bila še z njim skupaj v igralnici, če joka že ko ga oddaš varuški in ti po tem, ko se začne igrati, lepo rečeš adijo in prideš nazaj čez nekaj ur. Pri nas na srečo ni teh težav, Manca gre z veseljem k varuški in ko prideva zjutraj do njenih vrat, me neha držati za roko in se postavi pred vrata in tolče po njih , varuška jo vzema v naročje in po tem, če imam srečo, mi pomaha in vrže poljubček, sicer pa nima časa, ker mora ugasnit luč na hodniku . Ko pridem, je vesela, da me vidi in pride v naročje, ampak takoj začne komandirat, kaj je treba pogledat . Skratka občutek imam, da ima varuško rada in da ji nič ne manjka, ko me ni, kar je najpomembnejše (meni pa seveda hudo, ker me ne pogreša...tako da sem približno enaka koza kot jana ) arielca vidim, da je Brina fuuuuuuuuuuuuuuul zgovorna...pri nas obvladamo am-am za jest brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr- za vse kar se premika mu oziroma bu za kravo hov za psa mjau za mačka dej dej dej- če hoče kaj imeti ne- za ne či - za očija poleg tega pa zadnje dni čeblja....to to to, ti ti ti, tu tu tu...ampak še ne vem, kaj to pomeni Danes je cel problem z varstvom...Varuška ima neke opravke in je prosila, če lahko Manco prideva iskat do 13, kar je vse lepo in prav, ker dela ob petkih tako ali tako samo do 12.30, ampak nepredvideno imajo probleme in mora biti v službi še popoldan, jaz pa tudi ne morem pre 15. domov , tako da sva aktivirala mojo sestrično, ki do sedaj ni še nikoli sama čuvala otrok in upam, da bosta obe preživeli. Upam, da bo Manca ob 14. lepo zaspala in bo spala dokler ne pridem domov, poleg tega tudi upam, da ne bo zasmradila plenice, ker si ravno ne predstavljam kako bi jo sestrična previla . Skratka nekako bo že no to je to...kava je pri koncu...Power point čaka, da dokončam predavanje, ker se mi ne da nosit vseh knjig domov, tako da moram bit pridna