|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
15.2.2007 21:09:09   
mml
Čer,

še sem živa user posted image , sploh ni panike, samo v službi se mi je nakopičilo kup stvari, tako da mi že zmanjkuje časa za vse nujne stvari, kaj šele za kaj drugega, sem že skoraj pozabila, da me toooooooooliko časa ni bilo user posted image . V službi sicer uspem vsake toliko malo poškilit na RR, da vidim kaj zamujam user posted image , za kaj več pa ni časa. Doma pa dokler je Manca pokonci ni prave možnosti za sedenje pred računalnikom, ker me takoj "napade" in hoče v naročje, da lahko "muči" tipkovnico in miško. Ko spravim Manco v posteljo, se lotim posparavljanja igrač in knjig (uffffff....ravno sem se spomnila, da nisem dala iz spalnice likalne deske...no pa ne bom nocoj likala user posted image ) in po tem se samo še zvalim na kavč pred TV in zbiram eneregijo, da se spravim umit zobe, spraskat lečo iz očesa in v posteljo (to se zgodi tam nekje okrog 23.)

Kaj dosti novega se ne dogaja, je pa Manca včeraj uspela lulat na kahlico user posted image . Sicer je to bolj tako v šali, ampak lužica je pa le bila user posted image . Nova zabava je, da se pri večernem umivanju zapre v tuš kabino in niti pod razno noče, da bi bila vrata zaprta...pravi, da potrebuje malo zasebnosti user posted image , tako da sedim zunaj in čakam, kdaj se bo gospodična naveličala čofotati. V zadnih dneh z veseljem "riše" z barvicami (umetnine so prav zanimive user posted image ), še z večjim užitkom zlaga barvice nazaj v škatlo. Pri nekaterih stvareh je neznosno redoljubna...recimo zdi se ji nedopustno, da so odprta vrata garderobne omare (tako da je pravi podvig kaj obesitit v omaro ali se odločit, kaj oblečt, če je Manca v bližini), enako velja tudi za omaro s čevlji user posted image . Prav nasprotno je z vrati pri smeteh user posted image  in s predali s posodo...kdo bi jo razumel.

Nana Liza  in vse ostale zainteresirana: čofotalni tečaj za user posted image  je ob četrtkih ob 17. in ob sobotah ob 10. Mi2 bova verjetno hodili nekje od druge polovice marca dalja (hišni svet še ni zasedal in proučil kam prestavit mojo četrtkovo telovadbo user posted image )

cuma upam, da si prijetno preživela dan brez user posted image  in da je prišla še kakšna ponudba za kakšno bolj obstoječo službo

pegica jaz te prav dobro razumem, jaz tudi nikoli ne najdem ničesar za oblečt ali za obut, ko to potrebujem, zato si rajši kupim takrat, ko kaj pametenega vidim user posted image  (čeprav me v bližnji prihodnosti čaka nakup user posted image , ker potrebujem nekaj bolj formalnega...za predavanje kavbojke niso ravno pravi "dress code" user posted image

bino upam, da je Bini flekec na obrazu že zginil in da se vsi trije veselo valjate po novi sedežni user posted image . Upam, da ti niso pripeljali kakšne s cvetličnim vzorcem user posted image . Upam, da se kamlu kaj vidimo.

arielca a si v nizkem štartu in odštevaš ure do počitnic? jaz sem mislila, da se samo učenci tako veselijo in komaj čakajo počitnice, zdaj pa vidim, da z učitelji ni nič drugače user posted image . Jaz grem tudi v službo samo še 9x, po tem imam pa 2 dneva dopusta, kar pomeni podaljšan konec tedna...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Grem se še malo nezdravo prehranjevat, ker jutri bo tega konec, ker pride user posted image  domov (ja 4 tedni Avstrije so mimo) in bo treba spet kuhat kosilo user posted image . Na srečo je naslednja Avstrija na programu šele junija in se to "samo" 3 tedne. Jaz pa razmišljam, da bi šli z Manco takrat nekam na morje. Gre še katera zraven, da nama ne bo prehudo dolgčas user posted image ?

Lep večer in še lepšo noč

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.2.2007 7:09:26   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

sedežna: ja je prava user posted image . Je svetlo siva s temnosivimi blazinami. user posted image user posted image user posted image Bini je zelo všeč in se veselo sprehaja po njej user posted image .

jana73:
a si šla pogledat? Če te zanima, se lahko zmenim, da jo pogledaš tudi znotrajuser posted image . Na drugo stran  skorajda nima stene je vse v steklu. Zanimiva hiša z lepo in urejeno okolico. user posted image

arielca: še malo pa bodo počitnice user posted image user posted image user posted image

NR: želim ti lep pogled na novega družinskega člana user posted image . Ja, sem z Barja in z Bino in user posted image gremo vsak dan do Ljubljanice gledat račke user posted image . Ja, tudi komarnike imamo user posted image . Žabe pa že dolgo nisem videla. So mi pa hujši obadi. Če boš kaj v Lj pa se le oglasi. Glede komisije vem kako to gre, saj sem bila na bolniki že pri Bini. Sedaj se moram samo zmenit, da mi ne napiše mirovanja, ker sva uradno z Bino sami in moram it v trgovino, peljat Bino v varstvo in hodit z njo na terapije in sprehode. Me čeka še obisk pediatrične v marcu, upam, da se bo dalo zmenit, da ne bo Bina ostala v bolnišnici čez noč. Si ne predstavljam spanja na stolu z Bino v naročju.

HIMH:
dobro opravita s Hanouser posted image . A je že kaj boljše? A vreme tudi vpliva na njeno kožo?

mml: user posted image user posted image user posted image za mancino redoljubnost. Ej, jaz se javim za počitnice junija user posted image Uživajte družinsko življenje, sedaj ko boste spet kompletni.

pegica1: želim ti uspešen nakup. user posted image

cuma:
mogoče pa bo šola septembra 2008, ko se ti zaključi porodniška user posted image . Meni so se malo zamerili, ker me niso hoteli vzeti na hospitacije, kaj šele na prakso. Mogoče nisem primernega profila user posted image .

Lep dan

p.s.: Kje je pa Pajaca?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.2.2007 7:52:17   
HIMH
BINO ne nič ni boljše mislim pa , da je tud posledično krivo vreme ker ko so take drasrične spremembe zunaj je tud kožica bolj slaba.
Ej kaj imata to za en pregled ha.Mislim pa, da če bodo vidle , da si user posted image  ti bodo pa mogoče ponudli kaj več kot stol.
Aja user posted image  user posted image  user posted image  za sedežnopaše sedet na njej ha.

PEGICA EJ to je pa super, da greš malo domov požulit nečaka-kako pa mu je ime ha in sebi naret lušte user posted image .
Ti boga reva, da nisi našla čevljov zase vidiš kaj pa kompliciraš poglej v Massu tam imajo VAGABUNDOTOVO kolekcijo so malo dražji a komot za dost hodit in stat meni so zakon.

Nič bo dovolj za danes spijem kavo se porihtam in pol moram tamalo zbudit ker greva na pregled pol gre pa ona služit k babici da mam jaz mir pol pa tako greva na koncert tako, da jo pobereva šele jutri user posted image .

No pri nas je zunaj malo temno upam, da nebo deževalo ker mam plane še peš z tamalo na trg in v mesto.

Lep dan in vikend

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.2.2007 7:53:19   
HIMH
Se oproščam sem se mogla prehitro danes vstat in mi nagaja škrat.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.2.2007 8:07:22   
Pajaca
Tukaj sem!!!! Pri nas se ne dogaja nič novega, al se pa sam men ne zdi nič novega, ker pri meni bo naslednja novost to, da bo Pajacek bil brez plenic al pa da bo začel govort.

Aja edino kar je novo je to, da je zadnjič Pajacek zlezel na okensko polico (je sam 40cm od tal) v svoji sobi in odpru okno...... spodaj pa šele eno nadstropje nižje balkon, tako da bi bil prav lep padec. Na srečo je bila Pajacka vsaj tolk pr seb, da je prišla povedat. Sedaj razmišljam da bi jima na zunanjo stran okna dala eno vsaj meter visoko mrežo, sam pol bo tko ko v zaporu. Tko da res je razgrajač.

Jutri gremo v maškare in sicer v KR, ker ima vrtec prav sprevod čez mesto in seveda našadva morata biti zraven. Danes pa še hitro po barvice za ju mal napacat. V nedeljo pa nimam pojma kaj bomo počeli, se pustim presenetiti.

Zdaj pa grem klicart okoli po uradih, ker moram nekaj zrihtat, držte pesti da bo uspelo, čeprav nimam prav veliko šans... po moje vrtca ne znižajo kar tako, morš bit res brezposelen, ne samo na poklicni rehabilitaciji. Ma kriza ni kaj.

LP
Pa lepo se imejte tale vikend.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.2.2007 8:31:30   
cuma
Dobro jutro!

Ste že kofetkale user posted image user posted image user posted image ???
Jaz glihkar "divkam" user posted image . A bo kdo jogurtovo pecivo z borovnicami? Sem ga spekla včeraj ob 22ih user posted image .... ja, se vidi, da sem user posted image .
Danes je sonček! user posted image  Bova lahko šli pohajat! A veste, da pri nas že cveti sadno drevje user posted image .

mml:  user posted image za Manco: še malo pa boš pred vrati kopalnice user posted image user posted image user posted image . Pri nas pa je tako, da zasebnosti ni....če greš lulat, te pride kaj kmalu Ema kukat in se ti smejat izza vogala user posted image . Mojo mamo je tako sraaam user posted image ...Ema pa se ji reži..
Naj pride podaljšani vikend čim prej, da boste lahko uživali!
Kam pa bosta šli na morje? A kam blizu? Recimo k nam user posted image ?

bino: super, da je prišla sedežnauser posted image ! Ti imaš komarje in obade, jaz pa ose in sršene in škorpijone .... user posted image  Kaj pa če pelješ sedežmo s sabo na pregled user posted image ?
Kar se hospitacij tiče, mislim, da je to pri njih stalna praksa. Sprejmejo te le v času dnevov odprtih vrat.

NR: ooo ke lepo, a boš poročala user posted image ....jst sm tak firbec! Moj skozi govori v ženskem spolu...se je kar odločil, da bomo imeli še eno user posted image ...no, sej jo je tudi on delal, najbrž že ve user posted image ?!

Himh: kam pa gresta danes žurat? Kako gre učenje? A te kej vprašamo?user posted image

pegica1: a si komot v adidaskah?user posted image

Grem žabo zrihtat, ker je še v pižami....user posted image
se tipkamo

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.2.2007 9:29:46   
Taja Nagaja
Dan!

Mi2 sva ravnokar 2x vstali user posted image . Se še malo podkrepiva pote pa malo ven. Sončka še ni. Baje pride popoldan user posted image .

HIMH:
na pregled bova šli, da bo spet lahko dobila  adaptirano mleko na recept pa še alergijo ji sproti prečekirajo user posted image . Je, me je zadnjič en gospod vprašal: A je vaš otrok kaj pod stresom user posted image Bae je bioenergetičar. Sem mu rekla, da če je možno, da je tri tedne star otrok pod stresom potem je Bina najbrž tudi user posted image . Me je mal čudno gledal. Pa še Bina je jokala ko ga je gledalauser posted image Ja, kaj ni videl, da sem jaz pod stresom user posted image .

cuma:
kdaj pridete v Lj? ZOO čaka user posted image , mi2 pa še bolj. Kar pa se šole tiče - vsaj pri nas - vzamejo tudi tiste otroke, ki redne šole ne zmorejo... skoraj vsi pa gredo potem še na njihovo srednjo šolo.  Najbrž mi ni treba razlagat, da otroci po končani srednji šoli potrebujejo še dodatno leto, da sploh opravijo maturo user posted image . Sem pa navdušena nad Montesori pedagogiko in Bachovim načinom opismenjevanja.  Si že spila Divko?

Pajaca:
kaj pa boste za pusta? Pajacki?user posted image

Bodite pridne

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.2.2007 10:12:45   
mml
Jutro
Sem bila včeraj takooooooooooooooooo pridna, da lahko danes malo napišem na RR user posted image

binouser posted image user posted image user posted image  bravo za pravo sedežno, si predstavljam, da je Bina navdušena nad novo pridobitvijo. Vidva verjetno še bolj user posted image . Manca se z veseljem meče in valja po sedežni, sploh če kdo sedi gor, sicer iz previdnosti rajši zleze dol user posted image . Čeprav je živi vražiček in jo je povsod polno, je vseeno ziheraš in se rajši spravi na trdna tla. Tudi če se ji zdi, da je kakšen rob previsok, da bi stopila preveč v globino, pametno počaka in se me prime za prst.

cuma  jaz bi malo tvojega borovničevega peciva, Divke se pa odpovem, razen če jo precediš, da ni v njej usedlin (se mi zataknejo med zobe user posted image , zato tudi ne maram turške kave). Sicer pa kar se junijskega dopusta tiče...mi2 bi šli kam v tujino...recimo Sardinija, Sicilija, Grčija tudi še ni odpisana...skratka bom še videla. Greste z Emo in bodočo user posted image  zraven?

pegica a nimaš ti v načrtu poroke v naslednjih mesecih (upam, da si nisem čisto narobe zapomnila)

A boste vaše malčke kaj namaškaradile? Jaz računam, da bo Manca user posted image , kar pomeni bež zimski kombinezonček, na katerega bom prišila rep in kapa z uhlji, upam, da bo pustila, da ji malo pobarvam nos in narišem brke user posted image .

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.2.2007 11:11:06   
Pajaca
Bino sta bila oba to prvič, Pajacek lani, Pajacka še mal prej, tko da to ne. Bo Pajacka dimnikarka (se moram za gumb prjet je rekla), Pajacek bo pa kuhar. Skoz neki kuha. V soboto sem šivala, pa pravim, ti a misliš da bo Pajacek vesel da bo kuhar, pa me moj pogleda pa prav kaj vem, v tistem pa Pajacek izza ovinka s posodo v roki pa kuhovnico, pa me pogleda pa prav, ja ja vesel bo..... Pa baje ga v vrtcu kličejo Jamie Oliver ker skoz neki kuha. To ma po očitu.

Jaz se tale vikend pripravljam na eno norišnico, ker bo treba tolk delat. Mamo par žurk doma in bo pestro. Krofov ne bom delala, bom pa ene druge stvari, pa še zamisnla sem si domače štrukle za kosilo in bo treba to narest... jupi kok bo dobro. Pol jest, ne delat.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.2.2007 11:23:57   
kofetek2010
Daaaaaaan!

bino - bova šla potem pogledat, upam, da ne bova prepozna, ker po temi se res nič ne vidi user posted image  

cuma - bi prav pasal košček tvojega peciva k moji kavi user posted image

pegica - saj res, kako kaj priprave na poroko? da si nisi mogoče že premislila? user posted image  

pajaca - za okna se dobijo neke varnostne zaščite, da otrok ne more okna odpret (mi smo jih pri Galu imeli, ker smo takrat stanovali v 4.nad.) user posted image

moja napoved za naše user posted image :
- cuma user posted image
- bino user posted image
- NR user posted image

Ela bo za pusta Miki miška, sva kar v Mercatorju kupili kostumček user posted image  

nč, grem še mal delat user posted image  

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.2.2007 13:36:45   
HIMH
CUMA moj me pelje zvečer na koncert GIBONNIJA IN NEISCHE pol pa upam, da gremo še kaj papat.No gre pa BLANKAT z svojim poleg.
Ti me kr vprašaj kaj a že treniraš, da boš pol mulčke jezla ha.

BINO ja kak mama pa si, da moš otroka pod stresom ha joj kaki kalibri se najdejo.
No mi2 sva gotove ji je napisala za kostikosteroidno mazilo ADVANTAN in Zirtek kaplice proti srbenju ki baje držijo celi dan.Moram ji sedaj advantan mazat 3 dni ker ma zelo vneto kožico po roki, vratu in uhici.Testirala je ni ker zaenkrat ni potrebe.Je pa rekla da naj uporabljamo mleko- sveže direk od mukice ali pa onega v kartonski emb.oz tudi mleko v prahu, ker je Alpsko in podobno trajno mleko v škatli katera je prevlečena z folijo in se to izloča v mleko in povzroča pri občutljivih ljudeh težave.
Kontrola čez cca 1 mesec pol pa da vidimo dalje če ne jo bom peljala še kam če nebo boljše.

MML no naša pa bo PIKA NOGAVIČa.

Sem si pa danes kupla HLAČE ZA celih 15 evrov so ble še znižane jupiiii.

Nič grem za cca 2 uri pred knjige pol pa grem v bano da se očedim za noč.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.2.2007 13:54:02   
NRMM
Heeeeeeeeeello!

Malo malo sem še sama,potem pa grem po mojo razgrajačico user posted image user posted image ,jo že pogrešam in,da ji povem,povem,povem............da se jana73 moti user posted image  in da bo dobila SESTRICOOOOOOO najverjetneje user posted image user posted image user posted image ,vsaj ginekolog je reko,da mu je vse skupaj bolj podobno na luliko kot na lulčka user posted image user posted image .Z otročekom je vse v najlepšem redu user posted image ,vse na svojem mestu,ustreza tednom (22),divja na veliko,lega trenutno glavična na levo stran,Maruša je bila pa na desni.
Je pa moj samo vzdihnil ko sem mu povedala user posted image user posted image user posted image v smislu,pa te babe me bodo uničile...mu morem rečt,da zaprosi za bonificiran staž user posted image user posted image .Bova pa verjetno šla na 3D UZ,ker ima tako željo vsaj 1x videt otročka v trebuhu user posted image .

Bino čestitke za sedežno user posted image user posted image user posted image ,glavno da Bini paše user posted image user posted image .

Mml pa si se le pojavila,le večx sej veš za rr si treba čas vzet user posted image .

HIMH da se le čimprej koža pri Hani popravi in uživajte danes na koncertu.

Pegica zdej pa hitro po šuhe nove,zdej ti pa drugega ne preostane user posted image .

Cuma  z veseljem bi tvoje borovničevo pecivo,danes nikakor,da se nasitim,očitno zato,ker me pri tonaži ginekolog pohvalil,kajti v 4 tednih sem se zredila samo za 1 kg user posted image user posted image user posted image .

Današnje vreme ni ravno po godu,ampak očitno mora tako bit.Včeraj smo bili na igralih pri Mb bolnici in iz njih je Maruša šla ko pujsa user posted image ,se valjala po pesku,ga metala v zrak,po sebi,se vozila po toboganih,v glavnem noro user posted image .
Danes bova pa popoldan kar pretaborile pri mojih.

A ha Maruša bo pa marjetica za pusta,sva ji kupila v šparu kostumček.

Bodite lepo in uživajte!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
16.2.2007 14:37:54   
cuma
NR: user posted image user posted image user posted image  za  zdravo in živahno user posted image !!!

Himh: O super! Meni je tudi všeč Gibboni! Lepo se imejte in pozdravi Blanko!!

Mml: user posted image user posted image user posted image  če pa gresta tako daleč pa mislim, da ne bova z Emo vskočili na kratek obisk user posted image !

Jana: po kakšnem ključu ti to določaš? user posted image  Kitajski karti, vražah in rekih o slabostih, izgledu ali luštih, tečnobi? Mahaš z visečim obeskom nad našimi avatarji ... ??? user posted image  Razkrij, razkrij!user posted image  

Mi pa še nimamo kostuma za Emo...Greva danes z možem na ogled stanovanja, pa bom pokukala še kje za kostum.  

Lp Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 16.2.2007 14:42:20 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
16.2.2007 15:54:04   
HIMH
NR bravo za SESTRICO JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BOGI TVOJ.
Kam pa gremo 10.3 povej želje se bomo prilagodile tebi in tvojim kulinaričnim željam ha? Upam samo da nebom delala če ne pa pridem okoli 23 za vami.

Nič grem počasi v akciji CUMA bom pozdravla Blanko.Tebi in BINI pa privoščim da masta user posted image  da bo bol pestro ker NR se očitno noče igrat user posted image .

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.2.2007 20:44:39   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

NR bravo za SESTRICO JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BOGI TVOJ.
Kam pa gremo 10.3 povej želje se bomo prilagodile tebi in tvojim kulinaričnim željam ha? Upam samo da nebom delala če ne pa pridem okoli 23 za vami.

Lahko je kitajska,mehiška,srbska,toscanska,tudi dunajc s pomfrijem in zelje solato bo ok user posted image user posted image ,meni je vseen,se prilagodim večini user posted image .

No tako pa je vikend,par minut pa bomo popolni,še ati prihaja,ampak kaj ko v ponedeljek šiba v Anglijo in se ne bomo videli celi teden user posted image . Očitno potrebuje daljši premor,da razmisli kaj ga čaka user posted image .

Zdej pa grem delat skutine palačinke,naj mu bo ker je ravno on,no meni se pa lušta z eurokremom,cuker pal user posted image .

Lep večer.

I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.2.2007 8:46:38   
arielca
Ojla,

POOOČIITNIIICEEEE user posted image ! Sem po mojem hujša od vseh mulčkov! Ampak mi pa res pašejo. Predvsem mirna jutra, ko se počasi zbudim in se v postelji crkljam z mojo princesko. Tako zelo zelo pogrešam najina jutra! Trenutke, ko se stisne k meni s svojim neskončnim 'aaaaa' in mi reče mama.

Pri nas smo k sreči zdravi. So pa viroze še vedno na pohodu, v vrtcu pa razsajajo norice. Komaj čakam pomlad in toplo sonce user posted image !

cuma, vidim da že divkaš user posted image  in čekiraš RR. user posted image zate in za tvojo princesko.

bino, user posted image  za novo sedežno. Naj vam dobro služi. Je Bina že boljša user posted image ? Res si srčno želim, da bi se znebili alegij user posted image . Mi smo tudi naročili sobico za Brino in novo sedežno. Upam, da ne bodo zamujali z dobavo. Sem res nestrpna in komaj čakam, da malo premečem stanovanje user posted image .

NR, nisem pozabila nate user posted image . Še danes skočim na pošto. user posted image  za user posted image !

mml, uživajte v troje.

jana73, včeraj zvečer sem ugotovila, da je tvoj Gal mene klical user posted image . Popoldne sem divjala naokoli in sploh nisem pogledala številke, se mi je pa tvoj glas zdel nekam znan (zaradi naglasa user posted image ). In sem zvečer preverila številko. Če b prej vedela, bi komot malo počvekali user posted image .

Mi gremo danes papcat v kitajsko, jutri pa v maškare. Brina bo čebelica.

Imejte se lepo user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.2.2007 16:35:45   
BlankaT
No pa da se še mi malo oglasimo. Vidim, da ste full pridne in vas ne folgam več brati user posted image user posted image .

No toplice niso kaj preveč uspele, ker je najpraj Žan zbolel, potem je še prišla teta iz Amerike, tako, da je bilo kopanje bolj bogo. Iz torka na sredo pa je zbolela še Maja user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako, da sem sedaj na bolniški. Danes že celi dan spi po obrokih in nato bedi 15-20minut mi zaspi na rokah, jo dam v posteljo in spi 1-2 uri, s tem, da me vmes večkrat pogleda, tako, da nič kaj ne morem storiti user posted image .

Ati dela, tako, da NR če mene vprašaš, naj kr ostane za volanom user posted image . Moj je bil prej več doma kot sedaj user posted image . Žan pa je danes kr pri sosedah (malo pri mami malo pri seki, ki še ni rodila).

Včerajšnji večer je bil super. Na koncertu je bilo noro, samo vsi so sedeli user posted image . Mene pa so full podplati srbeli. Tako da HIMH hvala za povabilo.

V službi pa je vse po starem, nič novega in to pomeni, da tudi ni nič bolšljega user posted image .  Mogoče bo bolje, ko bomo dobile vsaka svoj računalnik in bom lahko te pa te pokukala še sem k vam na RR user posted image user posted image user posted image , komaj čakam.

A ja, je pa nekaj novega, če bo vreme dalo in ne bo več preveč deževalo ali celo snežilo, bomo marca začeli z gradnjo. Sva hotela že sedaj konec februarja pa je bilo preveč padavin, pa saj se nam nikamo ne mudi. Smo tukaj na teh 48 m2 presrečni (user posted image user posted image user posted image ).

user posted image  upam, da uživate v nosečnosti in da vas vsi razvajajo.

Kar pa se tiče Calpola in Lekadola pa sem ga jaz dajala na 4 ure in seveda, če je bila temperatura nad 38,5. Drugače pa pomaga tudi kopel in obhladki na nogice in rokice. Žan je imela skoraj mesečno vročino in to do 40 in še več, zaradi alergij.

Tako to bo sedaj vse, imejte se skrajno lepo, uživajte in ne pojejte preveč pustnih krofov.

Lp, Blanka in Maja.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
18.2.2007 10:50:35   
arielca
Dan,

Kje pa ste vse? A kuhate a se pripravljate na pusta hrusta user posted image .

Jaz sem že skuhala, malo pospravila, stroj mi suši perilo, Brina pa spi. Vse pod kontrolo user posted image .

Zdajle razmišljam, da bi še po tleh pomila user posted image .

Popoldne bo potem tako pustna akcija user posted image . Uffff, Brini moram še kostumček zlikat.

Uživajte! Pa ne preveč krofov pojest!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
18.2.2007 22:25:11   
HIMH
Dober večer vidim, da vse počivate ko ste se očitno napapale krofov.

No mi2 sva našo poskusla namaskirat v Piko nogavičko in je še vse lepo šlo dokler nismo prišli do lasuljice oz. kitk tu pa so nastople teževe ker naša gospodična ni navajena kapic nosi ob mrazu in vetru le kapuco gor.Tako, da je bla samo napol pika nogavička le za 1 fotko nam je ratalo pa še ta je napol v joku.
No in jaz jo lepo še malo namažem seveda je dobila oranžkaste pegice in gresta tako na kosilo k moji omi.Tam je pa tudi sestra in njena družina vedno ob nedeljah na kosilu.No in moja pametna seka vzame tamalo in pravi JOJ BOGICA JA KAJ TE JE PA SPET POPIKALO KAKA SI no user posted image  pa ja teta če pa je pika nogavička no in pol je vidla da so te narisane KOZA.

Jaz pa sem bla pridne in sem se celih 5 ur učila ker v sredo gre zares.

Bina tvoj GSM št bom mela poleg in te bom probala poklicat če boš že v Lj ob kolkih maš UZ?
Ker res nevem kam se bom potem zavlekla nekaj pojest a kam ko pa sem v Lj malo zgubljena ma do MCDONALDSA pa znam se bom pa podolgem času pregrešila in jedla hitro hrano najmiiii no če bom lahko kaj jedla.

KAJ POMAGA PROTI NERVOZI IN TE MALO ZBERE HA a je kera iz tega hofa, da mi pomaga.

Ja no na koncertu je blo super le Neischa je bla brez vezna in predolga Gibboni pa je zažgal.No mogoče nam rata štajerkam na OLIVERJEV koncert 9.3 pol pa seveda na večerjo le razmislit moram kje rezervirat.

Ekola napisala sem roman sedaj pa grem delat družbo naši user posted image  ki je spet ugotovila kao fajn je zaspat v postlici sama z flaško in uspe si celo preden zaspi zamenjat tisto z mlekom za čaj user posted image  no in pol spi do 10 zjutraj blagor meni ko smo vsi3 taki zaspanci NO ZATO ZMEROM ZAMUDIM NA KAVICO IN ČVEK

MIRNO NOČ IN LEP ZAČETEK TEDNA

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.2.2007 22:27:11   
HIMH
BLANKA vidim te user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.2.2007 8:55:22   
arielca
Naša mala čebelica vam pošilja lep pozdravček!

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.2.2007 9:15:15   
NRMM
HIMH ajde spat nazaj user posted image user posted image ,pa vidim te tudi user posted image .

Dan želim,pa je res prekrasen sonček zunaj user posted image user posted image .

Pustni vikend je mimo,pri krofih smo se malo šparali,vsaj jaz,ati in Maruša sta jih pa jedla,kot že 14 dni ne bi nič user posted image user posted image . Naša marjetica je uživala v kostumčku,edino če so ji cveteki padli na očke je bila huda (slike sledijo,ko jih potegnem iz fotkiča).
Včeraj smo popoldne preživeli v Mb na igralih,mala neznansko uživa v pesku,očitno bo potrebno kmalu uredit nekje peskovnik.
Zopet je brzinska pri spanju in sicer okoli 19-19.30,zjutraj pa že ob 6.30 ammmmmmmm (lakota),no danes se je začelo že ob 5:45,ampak mami ni popustila prej kot ob 6.30,ko je že res bilo hudo in je začela jokat.

Arielca upam,da ne bom prej rodila user posted image user posted image ,hecam se,da ne boš resno vzela.Ko boš imela čas se malo spomni name user posted image .Zdej pa le v miru uživaj počitnice.

BlankaT ste že boljše?

Kje pa ste ostale?????Sonček balonček,lonja,mml,krucibuci,nana liza itd.....

HIMH in ostale prisotne 9.3.:kar se mene tiče se zna zgodit,da me ne bo,ozr.pridem za vami ali na koncert ali pa papat,ker ob petkih je moj malokdaj doma ozr.pride pozno zvečer.Če pa boste šle,pa mi javite,da probam dobit karte,no vsaj število prisotnih mi morate javit.

Grem malo pospravit potem pa sem si zaslužila kakšno urco spanjauser posted image ,da ne bo popoldne prehudo,ko bo Maruša v hudem zagonu.

Lepo se imejte!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.2.2007 9:41:52   
HIMH
NR nič spat no jaz sem že od 8 auf ker me je preseneto en tak lep herpes da bom popizdla.
Čakam, da se mala zbudi pol pa greva čez mejo po ZOVIRAKS ker edino to mi res pomaga in sem zadnjega zadnič dala tastu on pa je uspel celega ponucat evo pa mam izgovor za obisk Aus a bo hiter.
Ti javimo kolko nas bo šlo ti pa le pridi no saj tudi sama nevem kako bo saj veš ZAČNEM DELAT ravno 8.3 user posted image .

ARIELCA kako lepo čebelico ste meli pa vi doma upam, da vas ni popikala preveč user posted image .

Nič bo dovolj za sedaj popoldne pa pride babi servis ker mora baje ta teden nadoknadit ker je potem celih 8 dni nebo vidla.

Lep sončen ponedeljek vsem delavnim in nedelavnim čvekam

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.2.2007 9:44:36   
HIMH
NR a nimaš ti Maruše v varstvu zato, da delaš na diplomi ha? Ne pa da spiš ti ti.Saj se samo hecam ti kr ajaj saj kmalu več neboš ko bosta pri hiši dve mali navihanki.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.2.2007 9:50:32   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

NR a nimaš ti Maruše v varstvu zato, da delaš na diplomi ha? Ne pa da spiš ti ti.Saj se samo hecam ti kr ajaj saj kmalu več neboš ko bosta pri hiši dve mali navihanki.

Hehe kaj ti si že pozabila kak je,če si noseč,treba počivat,sploh če si v bolniški user posted image .Sej se morem prej mal spočit,potem šele možganijo delajo user posted image . Pa če se frajerka zbudi ob 5:45 user posted image ,torej bo kmalu šla pri varuški spat,jaz pa lahko doma,a ne user posted image ?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?