mml
|
Čer, še sem živa , sploh ni panike, samo v službi se mi je nakopičilo kup stvari, tako da mi že zmanjkuje časa za vse nujne stvari, kaj šele za kaj drugega, sem že skoraj pozabila, da me toooooooooliko časa ni bilo . V službi sicer uspem vsake toliko malo poškilit na RR, da vidim kaj zamujam , za kaj več pa ni časa. Doma pa dokler je Manca pokonci ni prave možnosti za sedenje pred računalnikom, ker me takoj "napade" in hoče v naročje, da lahko "muči" tipkovnico in miško. Ko spravim Manco v posteljo, se lotim posparavljanja igrač in knjig (uffffff....ravno sem se spomnila, da nisem dala iz spalnice likalne deske...no pa ne bom nocoj likala ) in po tem se samo še zvalim na kavč pred TV in zbiram eneregijo, da se spravim umit zobe, spraskat lečo iz očesa in v posteljo (to se zgodi tam nekje okrog 23.) Kaj dosti novega se ne dogaja, je pa Manca včeraj uspela lulat na kahlico . Sicer je to bolj tako v šali, ampak lužica je pa le bila . Nova zabava je, da se pri večernem umivanju zapre v tuš kabino in niti pod razno noče, da bi bila vrata zaprta...pravi, da potrebuje malo zasebnosti , tako da sedim zunaj in čakam, kdaj se bo gospodična naveličala čofotati. V zadnih dneh z veseljem "riše" z barvicami (umetnine so prav zanimive ), še z večjim užitkom zlaga barvice nazaj v škatlo. Pri nekaterih stvareh je neznosno redoljubna...recimo zdi se ji nedopustno, da so odprta vrata garderobne omare (tako da je pravi podvig kaj obesitit v omaro ali se odločit, kaj oblečt, če je Manca v bližini), enako velja tudi za omaro s čevlji . Prav nasprotno je z vrati pri smeteh in s predali s posodo...kdo bi jo razumel. Nana Liza in vse ostale zainteresirana: čofotalni tečaj za je ob četrtkih ob 17. in ob sobotah ob 10. Mi2 bova verjetno hodili nekje od druge polovice marca dalja (hišni svet še ni zasedal in proučil kam prestavit mojo četrtkovo telovadbo ) cuma upam, da si prijetno preživela dan brez in da je prišla še kakšna ponudba za kakšno bolj obstoječo službo pegica jaz te prav dobro razumem, jaz tudi nikoli ne najdem ničesar za oblečt ali za obut, ko to potrebujem, zato si rajši kupim takrat, ko kaj pametenega vidim (čeprav me v bližnji prihodnosti čaka nakup , ker potrebujem nekaj bolj formalnega...za predavanje kavbojke niso ravno pravi "dress code" bino upam, da je Bini flekec na obrazu že zginil in da se vsi trije veselo valjate po novi sedežni . Upam, da ti niso pripeljali kakšne s cvetličnim vzorcem . Upam, da se kamlu kaj vidimo. arielca a si v nizkem štartu in odštevaš ure do počitnic? jaz sem mislila, da se samo učenci tako veselijo in komaj čakajo počitnice, zdaj pa vidim, da z učitelji ni nič drugače . Jaz grem tudi v službo samo še 9x, po tem imam pa 2 dneva dopusta, kar pomeni podaljšan konec tedna...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Grem se še malo nezdravo prehranjevat, ker jutri bo tega konec, ker pride domov (ja 4 tedni Avstrije so mimo) in bo treba spet kuhat kosilo . Na srečo je naslednja Avstrija na programu šele junija in se to "samo" 3 tedne. Jaz pa razmišljam, da bi šli z Manco takrat nekam na morje. Gre še katera zraven, da nama ne bo prehudo dolgčas ? Lep večer in še lepšo noč