mml
|
Sončen služben pozdrav , sem grooooooooooooooooooooooooooooooooooooozno slabe volje, ker bom morala marca kar dva petka delat popoldan (od 12. do 20.), kot da ni nobenega drugega dneva kot samo petek...Ok ne reč en petek in še en drug dan med tednom...no ja, ampak zdaj je kar je...za aprila se bom pa že v naprej zbunila. Kar se pa našega zajčka tiče...cel podvig je bil ji narisati brke , ko se je zagledala v ogledalu, je padla v totalni jok, tako da smo se celo dopoldne izogibali ogledal in izložb , popoldan se je pa zajec sprijaznil s svojo novo podobo in je prav uživala in si popravljala uhlje in poskakovala in šibala naokrog Včeraj smo morali pod NUJNO na obisk k sosedom, ker si je njihov 2 letni mulček vbil v glavo, da mora prit Manca na obisk in ni pomagalo nobeno pregovarjanje in razlaganje , po tem sta pa norela po stanovanju in se prav dobro zabavala, meni je pa tudi čisto pasalo, ker sem lahko lepo sedela in čvekala . bino se mi zdi ja, da si decembrčki telepatsko izmenjujejo novosti in nove vragolije . Se mi zdi, da imaš jutri morfologijo. Sporoči, če ti bo kaj pomahal/a (jaz imam tudi zate bolj občutek, da bo za cumo pa da bo , NR je pa že povedala kako in kaj ) jana žal jutri z Manco ne moreva na kofe (čeprav Manca že močno pogreša Elo), ker grem jutri v Koper k zobozdravniku in bova v Ljubljani po mojem šele po 18.30. Tako da se bomo očitno videli šele po vašem dopustovanju. cuma držim pesti, da se bo vaš kupec pametno odločil in se boš odselila s hriba (čeprav je meni razgled iz vaše ga stanovanja celo všeč ). Poleg tega pa seveda , da boš teta. Očitno bo letošnje leto pri vas prav pestro, kar se tiče . Me veseli, da ti je že manj slabo. sonček balonček ti kar brez slabe vesti sem in tja malo poškili na RR, boš po tem lažje pisala strokovne stvari , preveč resnih stvari škodi zbranosti. pegica upam, da se kmalu pozdraviš, da boš fit za poročne priprave HIMH kdaj moram jutri stiskati pesti??? Blanka mogoče je pa kdo namesto tebe kaj naredil v službi in boš veselo presenečena ...samo me skrbi, da te je vse in še kaj počakalo. Upam, da bo Maja že kmalu čisto zdrava NR lepo uživaj v pisanju diplome . Pajaca vse najboljše za RD (z zamudo) arielca dobro izkoristi počitnice Vse ostale kje se skrivate? Grem delat, čez eno uro imam sestanek in spet ne bom nič naredila