|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
19.2.2007 10:19:54   
HIMH
NR ja valda no naša se je zbudila in pičima v lekarno.Ti samo uživaj ker to je najlepši čas.

fyyyyyyyyyyf 0000000.oooo-oooooooooo 0000000000000000000000
 EKOLA PA ŠE POZDRAV OD HANE ZA VSE KI JO RAZUMEJO

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.2.2007 10:22:00   
mml
Zajec v nahrbtniku

user posted image

Nagajivi zajec

user posted image

Lačni zajec

user posted image

Opis dogodkov sledi user posted image . Moram še malo delat

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.2.2007 14:32:24   
sonček balonček
Joj, kako ste čedni mali pustki! LAra je bila pa kravica (no teliček, ker še ziza). V torek bo pa verjetno tiger, no bolj mucka.

Za nami sta spet dve grozni neprespani noči! 1,5 ure se je z njo ponoči (3:30 - 5:00) igral ati, 1. 5 ure pa jaz (2:00-3:30). Do dveh se je pa itak samo po meni obešala, ipd. No ob 5:00 je končno zaspala, ker sem se je usmilila in ji dala sssizzzi. No do 8:00 se je vmes zbudila le še enkrat. Še sreča, da imava z dragim kolektivni dopust cel teden.

Malo sem potem ob 10:00 peljala v varstvo, da bi šla domov delat za podiplomca. No potem sem se spomnila, da doma ne morem delat, ker ob ponedeljkih pride čistačica. In tako sem do zdaj vandrala po mestu in zapravla en kup eurov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vmes sem hotel iti v knjigarno kupit eno knjigo kako do boljšega spanja pri otrocih, pa sem jo malo prelistala in ugotovila, da ni zame! Ko sem stopila iz knjigarne sem pa naletela direkt na varuško z mojo Laro. Ona pa v jok! Potem mi je varuška namignila naj kar zbrišem. Meni je bilo pa tako hudo!

Vsi krofojedci in krofojedke uživajte še namesto mene! Jaz se jih skušam ubraniti, ker sem se od kar sem v službi zredila za 2,5 kg. In jih imam zdaj tolk ko en teden po porodu! V službi je malica, pa še sprehajam se ne več z vozičkom.

Nosečke bodite še naprej takšne uživačke! Nenosečke, da vam službene urice čim prej minejo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
19.2.2007 14:32:31   
kofetek2010
daaaaaaaan!

naša maškarca bo tud objavljena, ko bo moja sestra blagovolila prenest fotke na PC user posted image   smo bili na nečakovem 3.RD in je bilo prav lušno, beri: požrtija cel vikend user posted image

user posted image user posted image user posted image  za lepe maškarce, sploh niso za spoznat user posted image

bino - a si zihr, da ni mogoče št.179? user posted image   181 je bolj bogo user posted image user posted image user posted image  

samo še 6x gremo spat in gremo na smučanje user posted image user posted image user posted image   tako, da bo danes dan za zapravljanje... user posted image  
za mulca smo že včeraj nekaj nakupili - sem šele danes zjutraj vidla, da je dobil Benger bundo (gospod oče pa na blagajni tud ni opazil?) user posted image   torej si lahko jaz Spyder ali pa vsaj Colmar privoščim user posted image  

grem PC pospravit...

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
19.2.2007 14:47:32   
Izabela_
Hojla, že zelo dolgo se nisem javila. Zdaj pridno delam, pa imam manj časa...

Matevž je okreval, čeprav je res dolgo trajalo. Dlesni mu še kar mažemo z Daktarinom, zobki pa so spet tu user posted image .

Danes je bil prvič v vrtcu in sicer z očkom. Bil je bolj user posted image , edino razveselil se je čokoladne torte, ker je imel en fantek 1. rojstni dan. Menda je kar vzel vilico in sam jedel, za kar doma ne kaže zanimanja, tu pa je opazoval druge.

Zelo lepo zajčico vidim na slikicah, pa čebelico! Upam, da objavite še kaj. Mi bomo šli pa v maškare šele drugo leto.

No, mislim da je zdravstveno stanje med decembrčki zdaj boljše, če pa še ni pri vseh, upam, da kmalu bo. Posebej pa še pozdravljam user posted image  Vita, da hemeroidi več ne nagajajo!

Še nekaj slikic našega fanta v nedeljo v Arboretumu. Žal ima na slikah kapo, drugače bi lahko videle, kako je fino ostrižen! Bilo je nujno, ker so ga že vsi zamenjevali za punčko.

Mmmm, dobri kamenčki:

user posted image

Sam hodim sem ter tja:

user posted image

Edini labod, ki ga še imajo:

user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
19.2.2007 17:35:21   
Taja Nagaja
user posted image user posted image user posted image za simpatične maškare. Mi bomo tudi drugo leto. Letos sploh nisem pri volji.

jana73:
ja 179 user posted image . A ti je všeč? Te zanima cena? Mislim da 62500€ z zemljo vred user posted image .

Izabela_ : user posted image user posted image user posted image za malega manekena. Lepe urice v vrtcu.

arielca:
uživaj počitnice. Se prav priležejo. Predvsem "tršicam". Čebelica- je pridna? Uživajte skupne dni.

sonček balonček:
saj take noči pridejo in grejo. Naj jih bo čim manj.

HIMH
: ti se kar pridno uči. Pregled imam pa popoldan.

NR: a imaš ti na bolniškem listu napisano mirovanje al kako drugače?

mml: a vaš zajček rad gloda korenje? Zgleda, da je Manci uspelo, da je Bini telegrafsko sporočila kako se pleza. user posted image Saj se  naša veselo sprehaja po sedežni. Ko sem videla vaš nahrbtik sem se spomnila naših izletkov. Jih kar pogrešam.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
19.2.2007 20:16:50   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: bino

NR: a imaš ti na bolniškem listu napisano mirovanje al kako drugače?

Napiše vedno 4 tedne mirovanja in potem na odločbi piše,da so izhodi dovoljeni le za zdravstvene potrebe in po navodilih zdravnika. In sem ravno v petek mojega splošnega dohterja vprašala,če lahko grem kaj ven na sprehod in kaj bo,če me kdo išče.Pa je rekel,da ni problema,da mi noben ne bo kompliciral,ker pač nimam baje postavljene diagnoze za strogo mirovanje,kljub temu,da mi ginekolog napiše mirovanje.

No tako moja žabica mala aja.....pridem nazaj milijonar Joe je user posted image user posted image .

Papa tačas!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
19.2.2007 21:41:04   
BlankaT
NR jaz tudi gledam milijonarja, so nas danes zafrknili, ko niso pokazali konca user posted image user posted image .

HIMH glede srečanja pa je takole, da krucibuci pride, ker komaj čaka naš čvek, jaz sem tudi za, NR je tak rekla, da raje nebi,  pegica1 pa ni ravno navdušena, ker ga ne posluša. Za ostale pa še ne vem.

No naša Maja je bolje, tako, da sem jutri še doma, potem pa grem nazaj v službo, me prav zanima, koliko dela me čaka user posted image .

Tista zajčka in čebelica sta pa tak srčkana, da se je moja user posted image  seka skoraj stopila, ko ju je videla user posted image user posted image .

No naš spi pri dediju in mami, Maja pa že tudi spančka v sobici, jaz pa grem sedaj delati družbo user posted image , me prav zanima, če bo opazil, da sem se mu pridružila user posted image user posted image user posted image .

Lp,Blanka.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
19.2.2007 23:11:35   
kofetek2010
obljuba dela dolg... user posted image user posted image user posted image

ena Miki Ela Miška in ena pol leta mlajša Čebelica Lana:

user posted image

user posted image

user posted image

lep večer in dobro jutro tistim tajutranjim! user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
20.2.2007 8:04:53   
rija
ooooooo,  snajka mausi user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 3560
20.2.2007 8:41:20   
Pajaca
Evo preživela sem tale naporen vikend. Sreča da je konec. V soboto smo imeli pustovanje, šli smo po KR, potem pa še do vseh babic, prababic, tet... se pokazat. Tamalčka sta bila že čist besna. Aja bila sta pa dimnikarka in kuhar.

V nedeljo sem mela RD in sem imela seveda polno bajto ljudi..... komaj sem čakala da gredo domov. Včeraj se je vaja ponovila, še več ljudi. Nažrta sem tako, da mi hrana že ven gleda, grozno je, a bomo preživeli.

Potem pa se je še danes ponoči Pajacek odločil, da bi on si večkrat umil zobe. Zvečer je neki mutil, pa ni hotel spat, pa kr neki k nama, pa pol zobe umit ob polnoči, pol smo ga le prepričal da je šel spat. Pa ob 5 on pokonci, pa k nama pa itak spal pol ure, in spet umivat zobe, pa v hladilnik... no pol sem pa sam rekla, fajn bodte, jaz šibam v službo. Tako da kaj vem kako je bilo potem. Po moje je pač komaj čakal da gre v vrtec na pustno žurko.

To je to. Sedaj uživam v službi, kjer je mir, najbolje da se mal zleknem čez mize in zaspim.

Fino se napapajte krofov!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
20.2.2007 9:06:42   
kofetek2010
juuuuuuuutrooooooo!

divkauser posted image ,  belauser posted image ,  kapučinouser posted image , brezkofeinskauser posted image ,  čajčekuser posted image ,  kakav user posted image     postrezite si user posted image

sem že v službi in ne, ni se mi zmešalo user posted image  samo moj ima avto na servisu in imamo samo enega user posted image  

včerajšnji nakup je uspel tko-tko... sem mislila, da bo boljša izbira glede na to, da ni neke sezone... a nimajo nič pametnega, vsaj kar se bund in hlač tiče - kar mi je bilo všeč je v št.46 user posted image  ali pa nimajo za skombinirat user posted image   (smuči, palce in pancarje pa sem dobila) user posted image   bo treba še danes mal povohljat na okrog user posted image  

bino - povej mal več (kolk je stara hiška, kolk ima m2, kolk je parcele,...), lahko tud na ZS user posted image

grem delat... vas pridem še prečekirat user posted image

uživajte!

PS: Pajaca - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
20.2.2007 9:19:37   
NRMM
Juuuuuuutro user posted image user posted image .

Ja Blanka res so naju zafrknili user posted image ,ker niso pokazali konca,čeprav je bilo prejšnji ponedeljek rečeno,da bo Joe trajal 2 ure in da bo konec,ampak očitno so se mal hecali user posted image ,no pa bomo počakali na drugega.Tak sem bla jezna,da sem kar pred tv zaspala user posted image .
Kar se tiče Olivera, hmmm 2:3,mogoče je tudi Regina proti,kaj pa bomo potem user posted image user posted image ,sem jo včeraj pozabila vprašati,pa sej je še čas. Je pa tudi tak,da bodo takrat v dvorani Tabor večinoma same ženske in je res skoraj brezveze,ker ne bo kaj pametnega za videt user posted image user posted image ,Dragojevič pa je že star user posted image .Kdaj pa kdaj si je pa potrebno vid naštelat user posted image .

Ne vem kaj se dogaja z mojo malo,ampak danes sem ji mogla dat flašo že ob 5:20,je pa potem na vso srečo nazaj zaspala,tak da jo je bilo potrebno ob 7:30 budit user posted image user posted image .Očitno se more najest za vse 3 tedne nazaj,ko je jedla po malem.Je pa res,da veliko laufa naokoli in verjetno zato toliko večja lakota,pa friški luft in je to to.

Popoldne greva malo v Mb gledat maškare,čeprav mislim,da bo večinoma vsega v Europarku kamor pride Nodi,bova pa midve po Mb delali gužvo user posted image .

Jaz sem končala s krofi v tem pustnem času,danes sta padla že dva in bo kar dovolj.

Ati nama je ušel v Anglijo user posted image user posted image ,tako da sva do petka sami,no je pa že torek,tako da bo petek kmalu tu,tolažba user posted image .

Lepo preživite današnji pust in uživajte max!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.2.2007 9:22:16   
NRMM
O hvala Jana user posted image user posted image user posted image ,sem si z eno belo user posted image  postregla,čeprav je en kapučin že za mano.

Tvoja Miki Miška pa je bila luštna fuuuuul user posted image .

Naša marjetica pa ima take velike cvetove,da je ne dobim iz fotkiča user posted image ,predno bo drugi pust jo prilimam.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
20.2.2007 9:39:25   
Kofi
Hello bejbe!

Jaz sem spet na bolniški! tokrat zase...baje se mi vleče neka viroza že 3 tedne. Sem imela namreč vsak dan vročino okoli 37,6. Včeraj sem bila pri infektologinji, katera je rekla, da sem očitno nevede prebolela virozo. Možgani pa še niso uspeli uravnati telesne temperature...tko da se to počasi normalizira. Danes sem še doma, ker me v želodcu še vedno šraufa. No, vsaj vročine danes nimam

Mml, lušnega zajčka mate! Kar za polubčkat in pocartat!
        Ja, še se ŽENIM!!! oz MOŽIM user posted image  Delamo na tem...tak bolj počasi...obleke še nimam user posted image  Sem mislila jo it včeraj pomerit, samo mi zdravje ni dalo priložnosti. Zato pa mogoče jutri. Sicer pa imamo ostalo bolj kot ne že porihtano. SAmo še vabila naredim. Nekaj se morem hitro zmislit.

Sonček balonček ti se mi zdiš tako nežna mamica! user posted image user posted image  Pazi samo, da se ti ne bo življenje podredilo otročičku. Kr hitro še enega user posted image ! Da boš spet doma na porodniški user posted image  Še prej pa magisterij pod kapo! Delaš kaj na tem?

Izabela_ skrivaš lase od Matevža? Da ne bi bila kera ljubosumna? Sej je večinoma plešastih tu pri decembrkah user posted image  Kako bo pa cumina  Ema poleti s kapo okoli hodila, mi tudi ni jasno user posted image user posted image

NR misliš da bo tej user posted image  lahko lulči zrastu? hehehehe .... jaz sem tudi še za eno user posted image  tko da ... vse čestitke user posted image user posted image  Čeprav je tut user posted image  - samo da so zdravi!

Blanka! ne da meni ni na večerjo za it! NapakA! Samo da je hrana, pa se že veselim! Meni ni za poslušat Oliverja al kdrokoli pač ti že je! Resnično ne poslušam jugo muzike...sem bolj za vsesplošni rok. Tko, ve kar pejte na koncert, po koncertu pa se dobimo na hrani! user posted image user posted image

Arielca tvoja čebelica je tudi kr za posvojit! Jo daš?

HIMH sej veš da držimo vsi pesti...tokrat tudi na nogah! user posted image  Sej bo...mora bit, če hočeš it smučat!!!!

Jana ti res rabiš novo bajto? user posted image  Al samo hecaš bino ... ona pa pol resno misli! Ti ti ti!
Še maš kaj kave? Se pridružim!!!! Malo sem spustila oz. pozabila kje maš v varstvu tvojo mikimiško!?

No dost bo...
grem mal počivat user posted image  To pomeni - likat, pucat, brat knjigo,.... user posted image user posted image  kuhat user posted image ....bzzzz kr strese me ko pomislim na vse to!

Pridne bodite!
Papa...pegica!

Neposredna povezava do sporočila: 3565
20.2.2007 10:10:12   
kofetek2010
saj sem vedla, da sem nekaj pozabla user posted image user posted image user posted image  torej... arielca sorry, ker te je moj mulc gnjavil, saj ni dost zgrešil... želel je poklicat učiteljico, ki ima isto ime kot ti in ni dobro pogledat po imeniku user posted image   ko pa je dal telefon meni pa tud nisem gledala koga je klical user posted image   če bi vedela, da si ti...user posted image

mml - bosta ju3 za kak kofe? moram v BTC nakupit hrano za Elo, ker ne vem kakšne bodo naše prehranjevalne navade na smučanju user posted image   pa še sami smo od ju3 do petka (gre gospod družinski oče na sl.pot) user posted image

Pegica - Ela ima privat varuško (blizu moje službe) user posted image   
si že nabavila nove čevlje? bi blo fajn, drugače boš do julija bolana user posted image user posted image user posted image

NR - bo treba na 3D UZ, da boš zihr kaj ste naštimali (kam boš šla - mogoče na Ptuj?) user posted image

Pajaca - tud tvoj pajacek ga mora kdaj sračkat ponoči... ne vem zakaj bi moralo to bit teb prihranjeno user posted image user posted image user posted image

kje so ostale pogrešane duše... ac, Yasminka, JanJan, Valeri, šnucika... user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
20.2.2007 10:11:55   
kofetek2010
cuma - vidim te user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
20.2.2007 10:14:27   
sonček balonček
Kakšne čedne maškarce so na fotkah!

Mi gremo danes na pusta hrusta ob 15:30. Grev a z dragim prej po našouser posted image .

Smo se crkljali do 9:30. Potem je pa ati našo pupko odnesel v varstvo. Jaz pa za računalnik in namesto pisat nalogo, hopla malce posurfat.

Bino, ti me zmeraj potolažiš glede spanja. Je pri vas kaj bolje? Upam, da je!

Pegica1, zaenkrat še kar gre to, kako naju naša pupka navija okoli prsta. Jaz sem bolj pristaš mehkih metod uvajanja reda pri spanju (Brez joka v spanje...) in ostalega. Moji starši nama s sestro nikoli niso ničesar prepovedovali, pa nikoli nisva nič slabega naredili. Obe sva dosegli dovolj in še danes se odlično razumemo s starši. Včasih tisto kar prepoveduješ otroke še bolj mika. Dokler Lara ne bo razumela zakaj česa ne sme, ji jaz tega ne bom prepovedovala, razen početja, ki škodi njenemu zdravju ali je nevarno. Ko ji bom lahko razložila česa zakaj ne sme, bo pa drugače. Tačas ji bom pa pustila, da uživa v svojem otroštvu maksimalno. Čisto prehitro pride šola, kjer otrokom stalno nekaj omejujejo in vsiljujejo. Jaz bom pa že preživela! Vedno, ko me je kdo vprašal zakaj tako dolgo nimava otrok, sem odgovorila, da zato ker, da jih bom imela, ko se bom 100% odločila, da si bom vzela čas zanje. In tako je tudi res. Prej sem bila v službi po 14 ur na dan, ko sem zanosila sem morala v bolniško. Od takrat je moj odnos do službe drugačen, tudi faks mi je zadnja zadeva na svetu. Otroci prehitro zrasejo, ko te ne rabijo več, ti je pa žal, ker jim nisi dal vsega kar bi jim lahko. Meni je nekaj najlepšega, ko me Lara zvečer "pelje" v posteljo in se stisne k meni in z nasmeškom na ustnicah (in sssizzi v ustihuser posted image ) zadrema. No potem, ko se ponoči zbudi in hoče isto še enkrat je pa druga zgodbauser posted image ! Bomo že! Za drugega user posted image  pa še nimamo prostora v hiši. Čez kakšen mesec pričnemo z gradnjo prizidka z dvema otroškima sobicama. To vse skupaj bo končano najprej drugo leto poleti!

Lp

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
20.2.2007 10:25:47   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Pegica - si že nabavila nove čevlje? bi blo fajn, drugače boš do julija bolana user posted image user posted image user posted image

NR - bo treba na 3D UZ, da boš zihr kaj ste naštimali (kam boš šla - mogoče na Ptuj?) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jana tale temna pa je bla dobra,hehehehehe tak da Pegica ubogaj nasvet.

A poznaš koga na Ptuju ki ima 3D UZ?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3569
20.2.2007 10:29:18   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: NR

moja sestra je bila lani, ampak leta naredijo svoje in se trenutno ne spomnim priimka dr. user posted image  

grem tuhtat user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
20.2.2007 10:34:25   
NRMM

moja sestra je bila lani, ampak leta naredijo svoje in se trenutno ne spomnim priimka dr. user posted image  

No ko boš pa stuhtala pa mi lepo prosim javi user posted image . Ne me pa o letih strašit,ker se mi prva številka letos spremeni user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3571
20.2.2007 10:39:28   
cuma
Jutrooo user posted image !

Je še kej user posted image  ostalo? divka je dobra tudi mrzla user posted image ...?!

Kakšne lepe maškarce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Naša žabica se bo tudi pokazala ... user posted image  ... prej ali slej user posted image

Krofov nisem jedla, ker jih ne maram, sem pa zato vsak drugi dan pekla pecivo (jogurtovo z jagodami,  potem z borovnicami, potem z breskvami .... user posted image ).

Emica je pridna ... kot vedno user posted image . V nedeljo je šibala po kamenčkih na plaži v Kopru (nekatere dobro veste kje user posted image ) in se zaganjala v klanec ... mogoče pa se je hotela it kopat user posted image ? Sploh je ne moti vdirajoč teren...ona kar šiba po kamnih, pesku, travnatih čufih ... Se vidi, da je kmečko dekle user posted image user posted image user posted image ! Pa ne bo več dolgo user posted image ! Jutri sicer dokončno izvem za našega "kupca" - kako se je odločil, a mislim, da tokrat bo user posted image . Potem pa adddiiijjooo hrib user posted image user posted image user posted image

Trebušček vidno raste.... saj tedni kar letijo. Slabosti je malo manj. user posted image

Še eno novičko imam: Oktobra bom TETA! Moj starejši brat pa bo prvič tata user posted image user posted image user posted image

jana: da bi najdla dobro opremo
pegica: pozdravi se, potem pa v lov za poročno obleko... boš kupovala ali dala šivilji delat?
mml: a novo kolo si že sprobala?
arielca: a boš šla v ikeo med počitnicami? Kaj pa medvedek Pu? Si našla preprogo?
Izabela: samo da je Matevž ozdravel!! Frizuro pa le poslikaj, saj veš, da smo firbčne user posted image !
Sonček Balonček: enega user posted image  za boljše spanje!
NR: ti kar pohajaj, če te bo kdo prišel iskat, pa te bomo že me zagovarjale user posted image !
Himh: Mene je tudi vedno matrala trema, tako da nimam recepta. Je pa res, da sem se običajno umirila, ko se je izpit začel. Najhuje je bilo tik pred. Srečno!
BlankaT: Lepo, da se spet oglašaš!

pajaca: vse najboljše! user posted image

Lep dan vsem!
Cuma

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
20.2.2007 11:10:10   
kofetek2010

No ko boš pa stuhtala pa mi lepo prosim javi user posted image . Ne me pa o letih strašit,ker se mi prva številka letos spremeni user posted image user posted image .

našla - dr.Lukman http://www.ginekologija-lukman.si/

torej bomo konc leta peli... prišla si zdaj v tista leta, trideseta zrela leta... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
20.2.2007 12:45:59   
NRMM
O hvala ti Jana user posted image ,že naročila,tako da gremo žemljico user posted image  gledat naslednji petek user posted image user posted image ,če pa gospod ata ne bo imel zopet časa,pa bomo pri hiši same ženske,ode mu tist štrcl tam vmes user posted image .

Hehehe si bomo peli ja user posted image user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3574
20.2.2007 12:52:58   
mml
Sončen služben pozdrav user posted image ,

sem grooooooooooooooooooooooooooooooooooooozno slabe volje, ker bom morala marca kar dva petka delat popoldan (od 12. do 20.), kot da ni nobenega drugega dneva kot samo petek...Ok ne reč en petek in še en drug dan med tednom...no ja, ampak zdaj je kar je...za aprila se bom pa že v naprej zbunila.

Kar se pa našega zajčka tiče...cel podvig je bil ji narisati brke user posted image , ko se je zagledala v ogledalu, je padla v totalni jok, tako da smo se celo dopoldne izogibali ogledal in izložb user posted image , popoldan se je pa zajec sprijaznil s svojo novo podobo in je prav uživala in si popravljala uhlje in poskakovala in šibala naokrog user posted image

Včeraj smo morali pod NUJNO na obisk k sosedom, ker si je njihov 2 letni mulček vbil v glavo, da mora prit Manca na obisk user posted image  in ni pomagalo nobeno pregovarjanje in razlaganje user posted image , po tem sta pa norela po stanovanju in se prav dobro zabavala, meni je pa tudi čisto pasalo, ker sem lahko lepo sedela in čvekala user posted image .

bino se mi zdi ja, da si decembrčki telepatsko izmenjujejo novosti in nove vragolije user posted image . Se mi zdi, da imaš jutri morfologijo. Sporoči, če ti bo user posted image  kaj pomahal/a (jaz imam tudi zate bolj občutek, da bo user posted image  za cumo pa da bo user posted image , NR je pa že povedala kako in kaj user posted image )

jana žal jutri z Manco ne moreva na kofe user posted image  (čeprav Manca že močno pogreša Elo), ker grem jutri v Koper k zobozdravniku in bova v Ljubljani po mojem šele po 18.30. Tako da se bomo očitno videli šele po vašem dopustovanju.

cuma držim pesti, da se bo vaš kupec pametno odločil in se boš odselila s hriba (čeprav je meni razgled iz vaše ga stanovanja celo všeč user posted image ). Poleg tega pa seveda user posted image , da boš teta. Očitno bo letošnje leto pri vas prav pestro, kar se user posted image  tiče user posted image . Me veseli, da ti je že manj slabo.

sonček balonček ti kar brez slabe vesti sem in tja malo poškili na RR, boš po tem lažje pisala strokovne stvari user posted image , preveč resnih stvari škodi zbranosti.

pegica upam, da se kmalu pozdraviš, da boš fit za poročne priprave user posted image

HIMH kdaj moram jutri stiskati pesti???

Blanka mogoče je pa kdo namesto tebe kaj naredil v službi in boš veselo presenečena user posted image ...samo me skrbi, da te je vse in še kaj počakalo. Upam, da bo Maja že kmalu čisto zdrava user posted image

NR  lepo uživaj v pisanju diplome user posted image .
Pajaca  vse najboljše za RD (z zamudo) user posted image user posted image user posted image

arielca dobro izkoristi počitnice user posted image

Vse ostale kje se skrivate?

Grem delat, čez eno uro imam sestanek in spet ne bom nič naredila

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?