marty5
|
Dobro jutro, uh, ste mi naložile en kup domačega branja, pa sem še včeraj popoldne visela na RR Ninaki - ja, moj brca še dol, tako da čakam, da se obrne - mu vsak dan parkrat naročim, pa me do sedaj še ni ubogal Petra.horzi - čestitke za poroko No, včeraj je bil moj končno malo fraj, tako da sva šla v shopping in je tudi moja plastika (kreditna kartica) vsa pokurjena, kot je napisala Kami . Kupila sva lusterček za otroško in pa večino stvari iz seznama - sem s sabo vzela kar tistega, ki ga je objavila Tina 76. Nisem vzela čisto vsega, nekaj stvari bom kasneje oz. po potrebi. Ubogala sem vaš nasvet glede banjice in vzela čisto navadno, brez nobenih izboklin ipd. - še dobro, da sem vas vprašala, ker je bilo ene 6 različnih izbir . Sicer sem se v trgovini počutila kot en butec med vsemi tistimi dudami in flaškami različnih oblik in proizvajalcev - sanjalo se mi ni, kaj je dobro, kaj ni, kje je samo cena višja, kvaliteta pa ista....skratka, čisto zgubljena sva bila tam . No, potem se je naju prodajalka usmilila in pomagala. Kupila sva vse cuclje in sterelizator od Aventa - da je pač od istega proizvajalca (da so cuclji podobni ipd.). Včeraj sem dobila še eno potrditev, kako mi RR pomaga - s tolikimi informacijami in predvsem praktičnimi nasveti, na voljo 24 ur dnevno! Hvala vam punce Kar se pa rjuhic in posteljnine tiče - tudi mi smo nabavili vse potrebno, sicer zaenkrat le za zibko, za posteljo bom kasneje. Mislim, da imava tudi rjuhice iste, Tinkatonka - rumene z medvedki. Očitno imava zelo podoben okus . Predvidevam, da je trgovina Odejica od Odeje Škofja Loka, ne? Pa veste, kaj me zelo moti v trgovinah? Da je res večina stvari modrih ali roza . Jaz bi imela vse na rumeno, ker mi je ta barva všeč, pa še nevtralna. Ampak ne - v trgovinah vse roza - modro. Od krtačk in škarjic dalje.....Me prav jezi. Pa mi smo skoraj 100%, da bo , tako da med enim in drugim vzamem modro - kaj pa tisti, ki ne vedo in ne želijo vedet? No, petek je, drugi teden že prazniki - moram še darila skupaj spravit. Ene tako pridno študirate, da imam slabo vest . Čisto prav mi je! En lep in miren dan vsem