ninaki
|
Pozdravljene, Marty5, zadnjic si sprasevala kje cutimo brcike. Jaz jih cutim levo, desno in nad popkom. Zelo redko pod popkom, tako da zgleda, da se takrat gor obrne. Bom v pon videla kako je obrnjen, ko bo UZ. Wallery, cestitke za opravljen izpit!!!!!!! Eviii, hvala za sms! Natalia, drzi se in pocivaj. Petra.horzi, najprej cestitke za poroko!!!!! Ko mene boli spodnji del trebuha (nekako tako, kot pri menstri), se pol vedno poveca Za info o MS pa poklici na 5226048 med 12 in 15 uro. Ursi, MS se zacne vsak 1. ponedeljek v mesecu (ce me spomin ne vara). Zaziher pa poklici zgornjo stevilko in ti bodo povedali. Meni tudi cas zadnje case tako hitro leti.... Se mi zdi, da je slo na zacetku vse takoooo pocasi. Trebuscek se kar ni in ni hotel videti. Odkar je pa viden, gre pa zelo hitro. Se 10 tednov.... Hitro bo minilo. Pol bo pa itak se vec veselja Mene je tudi na momente strah kako bo in kaj bo in ali bo vse OK. Pol si pa recem, da je vse tako zelo fajn, da je danes lep dan, jutri bo se lepsi, pa se blizje bom svojemu dojencku. Pa itak bova 2 (se dragi), pa bova ze nekako obvladala previjanje in kopanje in vse ostalo. Ni vrag, a ne? Saj je samo mojega dragega za ene 30 takih malih lustnih dojenckov, da ne govorim koliko je mene. Pa ni vrag, da ne bova enega malega obvladala Sem pa danes spet besna ko Sla sem v racunovodstvo vprasat za decembrsko placo. In so mi rekli, da mi je po zakonu ne smejo vpisati v izracun porodniske???!!!! Zakaj pa ne???? Saj sele s 25. 1. nastopim s porodnisko, torej december cel oddelam, se skoraj cel januar. Pa prispevke za december tudi placam. Sem sla gledat Zakon o starsevskem.... in tam samo pise, da se obracunajo prihodki za 12 mesecev preden oddas potrdilo o PDP. No in po tej logiki je december se notri. Al sem jaz ze malo za luno pa je treba to drugace tolmacit (s tem kdaj ti placo nakazejo in ne za kateri mesec mogoce?)? Sem res jezna!!!!!! Na csd sem ze poslala mail z vprasanjem. Me zanima kaj bodo takrat rekli. A ima mogoce katera izkusnje s tem? Moja decembrska placa pride 5. 1., papirje pa, kolikor vem, lahko oddam do 30 dni pred PDP. Drugace se pa dobro pocutim. Prijateljica, ki me ze dolgo ni videla, je danes rekla, da kar zarim. Sej, sej, ko pa kmalu dobimo zlato medaljo, kot je Eviii rekla Lepo se imejte, Nina
|