|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006 - pogum velja
14.12.2005 14:52:27   
sarazan
user posted image user posted image user posted image  Kami!

Sem se kar nasmejala ob zgodbicah s tvojim fantkom. Moj nečak zna tudi kakšno tako pripomnit, da ne veš kaj bi. Hodi v 1. razred in ga je zadnjč moja tašča vprašala, kako je v šoli. In mali ji reče: " O tem pa zdele ne bomo." Sploh ni prišla do sape, tako jo je presenetil z odgovorom, he, he, he. Tudi sicer zelo nerad govori, kako in kaj je v šoli.
Ah, otroci so res luštni. Pa kmalu bomo vse imele svoje sončke, če jih še nimamo. Veselja bo za poln koš user posted image  user posted image  user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: FEBRUARČICE 2006 - pogum velja
14.12.2005 14:53:38   
Eviii
joj, kami... ko sm prebrala zgodbice o liamu, sm se kr pošteno nasmejala user posted image  mislim, da so taki trenutki res tisti pravi, ki ti dajo vedet, zakaj trpimo včasih tistih 9 mescev in pol še kr neki ur v porodni sobi... drugače pa ti čestitam za izpit!!!!!!! res si korajžna se tega lotevat v tem času, sredi user posted image . pa tudi vse ostale. meni je enostavno zmankalo energije za dokončanje doktorata (pa sm ga imela že tik pred obrambo lani ob tem času). ne morem se več skoncentrirat in pika. in tudi pretirano napenjat se ne želim, da se ne bi preveč sikirala in bi bil-a pol user posted image  pod stresom...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: FEBRUARČICE 2006 - pogum velja
14.12.2005 15:23:37   
marty5
Kami,

čestitke za izpit in 10ko user posted image user posted image user posted image . Evo, zdaj si mi pa dala voljo, da se lotim moje seminarske naloge - zdaj zaprem RR in grem pisat user posted image . Bom vsaj koristno porabila čas.....

Že grem...user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 18:55:43   
tinkatonka
Dober večer!

Kako ste kaj punce????

Urša_p je očitno res ostala v proodnišnici. Upam da so ji popadke ustavili in da zdaj pridno počiva. Seveda upam da ne bo preživela dveh mesecev do poroda v proodnišnici in da se nam pridruži v veselem pričakovanju še tukaj na RR-ju.

Kami....ČESTITKE ZA 10-tko. Ti maš pa res ful energije! user posted image user posted image user posted image

No danes ima pa naš otročiček pravo fešto po trebuhu. A so vaši tudi kaj nemirni??? Mogoče pa že kaj polna luna vpliva nanjga. Res je danes nenavadno živahen, pa tudi ponoči in čez dan so me sramne kosti bolele kot user posted image . V Ponedeljek imam pregled, upam da bo z user posted image  vse vredu, v kar pa sploh ne dvomim, saj je res pravi razgrajač.

No hvala bogu takrat je, ko se mami in oči mal crklata, čisto pri miru, tko da ne moti "koncentracije". user posted image user posted image

Moram rečt, da sem čedalje bolj fibrčna kaj, fantek ali punčka, se skriva v mojem bušiju.  Bom zdaj bolj pozorna na ultrazvoku, ko bo ritko in nogice kazal/a, mogoče pa tudi jaz zagledam kakšen privesek oz. "nič" med nogami. Ampak G. bom pa še vedno omenila da nočem vedt spola.

Danes imam neverjetno napet trebušček. Pa še prebava me neki zajebava in že par dni zelo "na trdo" kakam. No ampak to so naše nosečniške radosti user posted image !!

LP do jutri zjutraj

Tina in user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 19:30:14   
ninaki
Pozdravljene,

Sarazan, vse najboljse!!!!!!!

Kami
, cestitke!!!!! Si pa res pridna. Meni se nic ne da user posted image Mogoce bo bolje, ko bom na dopustu (upam vsaj user posted image ) Tvoj fantek je pa res prisrcen. Njegove izjave so mi polepsale dan.

Tinkatonka, tudi moja k**** prebava je priblizno taka, da kar s tabelim gledam ko mi koncno enkrat v celem tednu rata user posted image Da ne govorim o tem kako me pol rit boli in komaj sedim.... Zadnjic enrkat je slo bolj na lahko, sem se ze sprasevala kaj je narobe user posted image

Tudi v mojem trebuscku je danes ze cel dan direndaj. A je luna al kaj user posted image Vceraj sem imela kar slabo vest, ker sem se javljala iz sluzbe user posted image Si rajsi popoldne ali zvecer vzamem cas doma in v miru vse preberem ter se malo javim.

Vceraj je bilo fajn na vecerji. Pa se zdrzala sem do konca user posted image Imam pa danes majckeno krizo, tako da bom sla kmalu spat. Danes po sluzbi sem sla v Spar v shopping (zmanjkalo cokolade user posted image ) . Na sreco ni bilo pretirane guzve. Pa neke darilne smrekce sem dobila, samo se nisem pocekirala, ce sem kaj zadela. Moj apetit se se ni nehal. V ponedeljek spet pricakujem kreganje.... Vam javim kako bo, v pon imam 2. morfologijo.
Sem pa izredno besna na mojstre - trenutno na steklarja!!!!! Moral bi ze vse narediti, pa je skoraj vse narobe zmeril, dolocene stvari narobe pobarval, tako da sem bila cisto besna!!! Pa se eno omarico je popraskal, ko je steklo notri rinil. Besna kot user posted image Ugotovila pa sele, ko je ze sel. Sej naslednjic bo slisal kako in kaj!!!!! Kuhinja tako se vedno ni dokoncno postimana. Sicer je uporabna, samo mi gre na zivce, ker se ni vse dokoncno gotovo.

Midva bova letos doma za praznike. Uzivala v novem stanovanju, saj pravijo, da je treba prvo novo leto preziveti v novem domu. Pa se 2 drugi prijateljici sta ravno tako kupili stanovanje, tako da bomo letos vsak na svojem koncu user posted image Midva si bova naredila kako fajno vecerjo, pa kak dober film pogledala. Mogoce pa pridejo starsi na obisk, bova videla.

Tudi jaz pricakujem prvega dojencka in ga bom se ujela pri 30ih. Pol se bom pa spet malo postarala.

Grem zdaj pocasi zacoriti. Lepo se imejte, se beremo,

Nina


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 19:58:55   
marty5
Drugi teden pa imamo vse preglede in UZ...očitno nam hočejo G podariti nekaj za Božička user posted image . Jaz ga imam v sredo (21.12.).

Nekaj me zanima glede gibov user posted image . Kje jih čutite ve? Jaz jih skoraj izključno čutim dol - pod popkom. A to pomeni, da se user posted image  še ni obrnil? To je zdaj vprašanje, ki me najbolj muči.....

Glede prebave pa - tudi jaz sem pila na litre donata in sem imela cele križe in težave. Potem pa sem prejšnji teden dobila predpisan železov sirup od Leka in moram reč, da od takrat je prava poezija s prebavo....Tako da sta 2 koristi v enem user posted image

Lep večer user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 20:39:09   
čuko
Pozdravljene souser posted image !

Kar nekaj dni me ni bilo, pa rabim nekaj časa, da sve preberem! Vidim, da smo februarčice res pridne koliko napišemo, glede na druge!

Zobje: so mi začasno nekaj naredili, samo je rekel da ni kaj dosti, ker se je celi zlomil. smola! Upam, da ne bo več noben.

Novo leto: letos ga bova prebila večino časa doma ob dobri večerji, ob 00.00h pa bova šla malo v kavarno, da vidiva če je vse vredu in pogledava ognjemet, potem pa nazaj domov.

Otrdevanje trebuha in krči: pri meni je to postalo na dnevnem redu. user posted image  se je nekam čudno vlegel, ker me ful tišči in težko diham. Ne paše mi niti sedet niti ležat. No v petek imam g. in bomo vidli kaj bo rekel.

Brcike: user posted image je čez celi dan zelo aktiven, se sprašujem, če sploh kaj spi. Mislim, da bo kar živahen otrokuser posted image user posted image .

Upam, da ste vse vredu in da tiste ki jih že nekaj časa ni na RR niso rodile, če pa so, da je vse vredu!

Glede telefonska: super ideja, Evii sem ti že poslala.

Glede daril: bom počćasi že začela kupovati, samo nikoline vem kaj. Ima katere kake dobre ideje za darila?

Lepo bodite in počivajte!user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 22:47:49   
sazi
Kot sem že pisala, sem imela včeraj samoplačniški UZ. Sem se malo lotila branja rezultatov. Me je kar malo šokiralo, da ima user posted image  že več kot 1700g. Pa koliko bo potem, ko še zraste!?! Joj, jaz res ne bi kakekga "debelinka" na svet spravljala. Danes sva bila na predavanjih 2. in 3. porodne dobe... Res bi tako bolj majceno bitje - kot sem jaz sama, pa tudi moj user posted image  ni noben orjak user posted image
No, pa še obniti se mora...
Morda katera ve, kaj pomeni kratica RAD (Jeanty) pri meritvah? Ta precej odstopa od povprečja, vse ostale pa so OK. G me ni na nič posebej opozoril in je rekel, da je vse OK.

Sarazan: hvala za linke, se jim bom posvetila jutri. Sem vedela, da imaš zdaj enkrat rojstni dan, pa nisem vedela, da je že mimo. No, pa vse naj naj za nazaj (in naprej).

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 22:57:30   
wallery
user posted image !
Zopet ogromno sporočil naj se pohvalim da sem tudi sama dobro prestala izpituser posted image user posted image jaz.Drugače sem pa že zjutraj vstala tečna, vse mi je šlo na živce,vse mi je bilo odveč sem moža nadrla pa samo nekaj me je vprašal, pa na Niko sem bila huda ker ni pospravila kock skratka kr neki -vse zaradi tega ker sem bila živčna kako bo na izpitu. Po izpitu se je razpoloženje takoj popravilo samo ko sem se peljala domov in še sedaj me v trebuhu čudno tišči,mi dol pritiska mogoče je posledica današnjega stresa.

Sarazan vsenajboljše še od meneuser posted image user posted image

Mi lahko katera pove če sem natisnila pravilne papirje za CSD (ali mi kakšn manjka ):
- vloga za uveljavitev pravice do porodniškega dopusta
- vloga za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta
- vloga za uveljavitev pravice do dopusta za nego in varstvo otroka

Če se spomnim od prvič sem morala papirje nesti v službo (ali se motim )samo tu nič ne piše kaj mora izpolniti delodajalec

Bom pozna če papirje oddam na CSD po novoletnih praznikih?
Tiste ki ste že oddale bi prosila če mi lahko ena razloži cel postopek oddaje da nebi zato hodila na CSD
papa

_____________________________

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: FEBRUARČICE 2006
14.12.2005 23:02:13   
wallery
Sarazan sem malo pozno čestitala a z najboljšim namenom

_____________________________

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 0:15:56   
sarazan
Punce, hvala za cestitke. Sem imela kar "depresivne dneve", ker nisem praznovala tako, kot sem si ze zdavnaj zamislila. Prav nic zurerska nisem ob devetih zvecer s sokcem v eni roki in z drugo roko pred usti, ker zeham user posted image . Bom pa 31 bolj "zapila".

Jaz sem za CSD pripravila naslednje obrazce:
DP-2 + priloga S-1
S-1/1 + prilogi S-1 in S-2
S-1/2 + priloga S-2 (za ocetovski dopust)
S-1/3 + priloge S-5 in S-2
S-2/1 + priloga S-6
Vse obrazce sem dobila na internetu, na linkih, ki sem jih tudi tu objavila par postov nazaj.

Ce bo pa kaj se manjkalo, bom pa na CSD izvedela. Papirje bom urejala po Novem letu.

Wallery, tudi tebi cestitke za izpit.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 6:54:18   
tinkatonka
wallery...čestitke za izpit!!!user posted image user posted image

Uf...danes je pa naporna noč za mano, čerpav se sploh ne spomnim kdaj sem zaspala, kajti že večer ni bil preveč prijeten. Sem zvečer sedela tu pred kompjutrom in brskala po RR-ju,ko me je zacelo malo zvijat. Tko kot da bi se vsake toliko časa user posted image  zelo neprijetno obrnil notr in me je stisnilo. No ko se je to zgodilo ene parkrat sem pogledala na uro in ugotovila da se ti stiski oz. po domače, otrdevanje trebuha, ponavljajo na 5 minut. No pa sem šla do moža, ki je bil v pisarni in rekla da naj svojemu otročku pove, da naj neha mamici nagajat in naj se umiri. Šla sem v posteljo počivat in me je res neprijetno zvijalo in ko se je user posted image  res premaknil, ni bilo prav nič prijetno. No pa sem tko mal predihavala te bolečine in še vem ne kdaj zaspala, tko da je vse minilo. Moram rečt da sem prisebna ostala najbrž samo zarad tega,ker je ena izmed vas (pa zdaj ne vem kera), zadnjič napisala da so ta otrdevanja "lažni" popadki,  značilni za zadnje mesece in da je treba samo počivat pa gre. Upam da se danes zgodba ne ponovi. No pa da to ne bi bilo vse, sem imela še grozne sanje, da je otročiček bil tu, jaz pa nisem imela oprane in zlikane niti ene cunje in da ga sploh nisem znala previt. Najhuje pa je, da sem sanjala, da sem šla po plenico v drugo sobo, pa pridem nazaj pa se ne spomnim kje sem otroka pustila in sem ga potem po stanovanju iskala. Mislim grozno!!!!! No tko da sem zdele zmatrana od tako čudnih in napornih sanj in pa trebušček se mi zdi tud tko "utrujen", vsaj mišice so tko zmatrane. Mogoče se hecno sliši, samo mislim da mi še par ur spanja ne bi nič škodilo.

No pa dosti o moji naporni noči. Danes imam zadnjič MŠ in sicer nam bodo govorili o varni igrači in potem pride na obisk še patronažna sestra.

Čuvajte se!

Aja še to...evii hvala za sms!!!!!

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 7:21:08   
tinkatonka
Aja še to.....sem dodala dve sliki mojega trebuščka ob dopolnjenem 30. tednu nosečnosti. Je že pravi velikan a ne?user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 8:27:25   
tinkatonka
No tko za info...dodajam seznam februarskih user posted image (prekopirano iz seznama nosečnic), pa prosim da ne prehitevate vrstnega reda in vse počakate ter seveda rodite na vaš PDP user posted image user posted image user posted image !
 
FEBRUAR (42 user posted image )
03. bunny, Izolauser posted image
03. Kornelija, Maribor ali Murska Sobota
03. matjuška10
04. čuko, Maribor user posted image
04. Kami, Ljubljanauser posted image
04. nuka, Kranj user posted image
05. baGSi, Ljubljana user posted image
05. lenča, Ljubljana
05. radovednica_, Celje
06. niksa, Slovenj Gradec
07. andreja69, Nova Gorica
07. Ezi, Ljubljana
07. pika-poka user posted image
08. malamisha
08. Masha, Ljubljana
08. natalia , Maribor
09. petra.horzi, Postojna
11. AishaM, Maribor
11. wallery, Ljubljana
12. bobika, Maribor
12. sarazan, Ljubljana user posted image
13. sazi, Ljubljana
14. rogi24
16. ursa_p, Ljubljana user posted image
17. bonnie_, Celje
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana
18. *HONEY*, Maribor
19. Tina76, Maribor user posted image
19. ursi, Postojna
19. Urska61
20. karin412, Kranj user posted image
21. tinaxx, Celje
22. jasnica, Ljubljana user posted image
22. jery, Trbovlje
22. ninaki, Ljubljana user posted image
22. taja27, Trbovlje
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola ali Postojna
25. marty5, Izola ali Postojna
26. MjaV, Ljubljana
27. Fia, Kranj


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 9:31:22   
Eviii
jutro... tudi mi smo se že zbudili. je kr težka noč za nami. včiri sm se počutla super. zvičir me je malo začelo špikat v mehurju, pa sm rekla nič tablet in sm šla spat. po ene pol urce nadlegovanja možeka z raznoraznimi čudnimi izjavami o porodu in podobno sm končno uspela zaspat user posted image . pol sm se pa ob treh zbudila in me je tiščalo na wc. in takrat me je začelo malo bolj ornk bolet. pa sm bla trmasta in spet nism vzela tablete. sm bla pa zato budna do petih in hodla na wc na vsake 15 minut... in zjutri, okoli osmih, ko sm se zbudila, sm se odločla, da ne morem več in sm vzela spasmex... joj, jst bom mela enga pravega drogeraša !!!
drugače pa sm opazla še neki (oziroma je moj možek bil bolj na to pozoren). meni full otrdeva trebuh (sicer na dolge intervale, recimo parkrat na dan). kar je pa čudno, je to, da se mi je spustu full niže. zato me tudi vrjetno boli mehur in cel spodnji predel trebuha, ker naš-a user posted image  pritiska zelo nizko name... bomo vidli, kaj nam bojo rekli drugi teden na kontroli.
jst sm včiri zvičir vsem puncam, ki so mi poslale cifro (razen nuki in wallery, ki sm jih dobila danes), poslala en sms. če kira ni dobila, nej pove, ker to pomeni, da sm si narobe zabeležla cifro user posted image . včasih sm res grozna glede tega... nuka in wallery pa dobita zdej kmalu sms.
prej sm se mogla kr fajn nasmejat, ko sm prebrala post od tinkatonke, ko je skopirala seznam februarčic... pofočkanih nas je 27 (gilda se sploh ni pofočkala) oziroma 28 z gildo. do zdej imam spravljenih 14 cifr (+ dve od zvičir + moja), tko da nas je 17 takih, ki bolj ali manj redno pišemo. pa še seveda ursa_p in jery, ki sta zginli in ju je treba nekako najt... ostale pač samo občasno pišejo na forum oziroma nas samo berejo (al pa tudi to ne).
pa seveda wallery čestitamo za izpit... res ste pridne tiste, ki vam še uspe študirat zraven!!!
zdej smo vse počasi v zadnjih desetih tednih user posted image  (mi bomo v soboto stari 30 tednov) in se počasi bližamo koncu. dejmo še malo zdržat in pridno čuvat naše user posted image , da bodo zdravi. moj možek stalno našemu-i user posted image  govori, da nej še malo počaka, ki zuni piha burja in je bolše, da pride na obisk nekje konc februarja, ko bo že pomlad in bo bolj toplo user posted image  in očitno deluje...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 10:36:36   
sarazan
Tinkatonka - lep trebušček imaš user posted image . Jaz svojega sploh ne bom več objavljala, ker me boste prestavile v decemberčice user posted image .

Eviii, hvala za SMS. Si že v mojem imeniku, pa upam, da te ne sms-jam pred PDP. No, razen, če bom kaj po obali hodila in te povabila na kavico user posted image .

Danes predajam še zadnje stvari sodelavki, jutri pospravim mizo in predale, potem me pa ne vidijo do februarja 2007. Jao, se mi zdi, da bom celo večnost doma, pa bo verjetno vse tako hitro minilo, da bo še prehitro.

Upam, da se Ursa_p in jery kmalu javita. Me že pošteno skrbi za obe.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 10:53:50   
taja27
Pozdravljene nosečke še iz moje strani.

wallery čestitam za izpit.

Marty5 tudi jaz imam pregled v sredo 21.012.05 in upam, da bo vse OK. Sicer jaz nimam nobenih problemov (razen nosečniških radosti) ampak me zadnje čase daje strah, da ne bi bilo kaj narobe z mojo user posted image , da se mi mat. vrad odpira, da nimam dovolj plodovnice ... vem malo blodim... Tolažim pa se s tem, da so ti strahovi tudi ''normalni'' v nosečnosti..

Eviii hvala za SMS včeraj zvečer. Sem bla tok utrujena, da ti ga nisem mogla napisat nazaj. Danes smo dobili malarje za otroško sobico in dnevno, pa sva mogla z user posted image  vse pripravit (dio, sploh nisem vedla, da mama tolko stvari??!!) in znositi v druge prostore. Tko da mama zdej pravo bombo doma! Bo že boljš. No, do božiča bi rada, da je vse na svojem mestu, tud sobica.
Upam, da ti tvoje ledviče prizanesejo čez praznike...

Lep dan vsem februarčicam,

Taja +user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 11:28:06   
marty5
Eviii, hvala za sms - dobila in te "spravila" v imenik user posted image .

Tinkatonka, od vseh videnih trebuščkov v albumu, se mi zdi, da je moj res še najbolj tvojemu podoben - hvalabogu, nam gre vse naprej, v trebuh in se ne nalaga okrog, pravim jaz...user posted image

Jaz non stop neki fantaziram, da je neki narobe - da se mi spušča trebuh, da mi odteka plodovnica, da je neki narovbe z user posted image , pa še niso opazili...prav na živce si grem, ker sem drugače bolj pozitivno usmerjen človek. Sem pa nekje brala, da imamo user posted image  v zadnjih mesecih prav pretiran strah pred tem, da bi šlo kaj narobe.....Tako se s tem tolažim. Treba živet dan za dnem in upat na najboljše.

Pri nas na Obali pša je danes čudovito vreme - sonce, nič ne piha, 9 stopinj in morje je sinje modro - v ozadju pa bele gore.....te prav v dobro voljo spravi.

Evo, vam prilagam slikco z mojega okna (odmislite bloke, ki kvarijo malček pogled) - za dober dan user posted image  Ja, se vidi, da nimam kaj počet.....user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 11:37:41   
marty5
Joj, koliko napak.....user posted image . Ne znam tipkat oz. prehitro to počnem....

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 11:44:46   
karin412
Sploh vas ne dohajam! Pa samo včeraj me ni bilo na netu. Dop. sva šla z dragim urejat zapisnik o priznanju očetovstva, je bilo hitro fertik, potem v Hoferja, da sva videla to čudo (v Lescah), potem sem imela pa G - je vse v redu, kri v redu, čeprav mi je napisala še eno škatlo tablet za vsak primer; user posted image  je bila pa zelo živahna, je z glavico navzdol in sva jo videla na UZ!!! Meni se je prav sreča smehljala cel popoldan. Potem zvečer sva pa imela prvič MŠ, v Kranju imamo samo 4x, pa po dva predavanja skupaj. Govorila je patronažna sestra in sicer o dojenju in kopanju. Dobili smo pa nogavičke in revijo Moj malček od oktobra.

Nuka, hvala ker si povedala glede CSD, da tudi jaz oddam papirje januarja.

Vsem februarkam - držte se!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 12:27:30   
pika-poka
no..ker ste takoo pridne v pisanju bom še jaz dodala par besed..čeprav vas sploh ne dohajam....en dan ne morem na net pa sta že dve strani napisani!!!!!

prav vse vas moram pohvalit!user posted image user posted image moram vam tudi povedat da mi RR full pomaga..če me je strah ali česa ne vem pobrskam po forumih in takoj strah steče stran.user posted image ....

marty5-zasledila sem da boš tudi ti šla v MŠ januarja..pa me zanima kam..v Koper?..Izolo..?Lucijo..?
me zanima če se bova mogoče srečali..

eviii-če dovoliš ti še jaz pošljem tel. št.-..čeprav sem malo pozna, ker včeraj nisem mogla na internet!..?ta računalnik v službi ima svojo pamet in se včasih kar grdo skregam z njim...tako da pol šefica ki je v drugi pisarni pride pogledat s kom se kregam..user posted image user posted image user posted image ...

glede brcik-meni se zdi da jih je vse manj..moj otroček zelo rad "pleše" po trebuhu in se igra sam s sabo..najbrž..tako da sploh nimam občutka če se je že obrnil ali ne..??ampak bom zvedla naslednji teden..ker imam morfologijo II. v sredo,21.12....komaj čakam...ker zadnjč sem dobila samo šponto v rit..(ker sem Rh -)...pa nič drugega.

rada bi vas še vprašala kašen je občutek oziroma kako veste da otrdi trebuh?...

pa moje medenične kosti ravnotako bolijo kouser posted image ...sem mislila da je že mimo...ker sem imela ene par dni mir..pa se je bolečina spet pojavila in tako da se prav z težavo obračam po postelji...že tako se počutim ko slonček..ker moje kile vztrajno plezajo gor...bogi moj možek!

upam da je vse v redu z urso_p in jerry!!držim pesti!!

aja pa se moram še zahvalit za seznam tini76!user posted image user posted image
 
lep pozdravček in uživajte z bušiji!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 12:37:26   
marty5
Pika - poka,

v materinsko šolo bom šla ali v izolo ali v Koper - tam kjer bo krajše user posted image . Informacije pa so tako ali tako povsod več ali manj iste. Če ne drugo se bova najbrž videli na ogledu porodnišnice, ko bo organiziran - mislim, da je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 13. uri.  Bom drugi teden pogledala v ambulanti - imam tudi jaz pregled in UZ v sredo, 21.12.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 13:02:28   
pika-poka
marty5,

aha..jaz bom verjetno šla v Lucijo..ker mi je najblišja..čeprav je baje že ob 8ih....to mojemuuser posted image ..ni preveč všeč...ampak se je vdal v usodo da bo pač moral vstat...user posted image je namreč še študent...in je najvajen pospat zjutraj.....
ja sem videla da imamo že 3user posted image v sredo pregled...ob kateri uri pa imaš?jaz šele ob 11:30, tako da bom najprej v službi se nervirala...ne vem zakaj me je vedno takooo grozno strah..pred vsakim pregledom se prav tresem...groza!

no upam da se srečava v porodnišnici...user posted image

lep pozdrav vsem user posted image in vašimuser posted image .....

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 14:00:26   
natalia
zdravo souser posted image !

danes sem bila pri gin., kjer mi je potrdila, da imamo user posted image user posted image . Obenem mi je dala napotnico za porodnišnico, ker je baje posteljica že zelo zrela, punca je obrnjena na glavo, aktivna 100/ h!
Rekla mi je, da naj zdržim vsaj še dva tedna (prehajam v 33.teden), ležim pri miru na boku, ker se mora user posted image  zrediti. (tehta 1800g).
Me kar skrbi, ker ne bi rada rodila dosti pred rokom, zgleda pa res, da bom kar januarčica. Bom pa ostala še kar pri vas, če me še sprejmete medse.

Rekla mi je tudi, da naj pazim s kilogrami, ker bi se naj na mesec zredila za 2 kg!!

ful me skrbi zaradi zrele posteljice, mogoče ve katera, kaj to točno pomeni in kakšen vpliv ima na otročka v maternici?

držite se!

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: FEBRUARČICE 2006
15.12.2005 15:06:10   
tinkatonka
natalia...pridno počivaj!! Mogoče boš pa vseeno februarčica, nikoli ne veš. Verjamem pa da bo s tvojim user posted image  vse vredu, ko bo prijokal na svet. 

No danes smo končali z MŠ. Smo dobili za darilce dve reviji Moj malček, par blazinic za dojenje in tetra krpico za umivanje. Potem po MŠ, sem pa šla v Rutarja pogledat novi otroški oddelek. Pa sem bla zelo zelo razočarana nad posteljicami in posteljino. Nad slednjim predvsem zato, ker gre kr za ene dimenzije, ki pri nas niso standardne. Tko da moraš potem kupit še kovtr pri njih, pa jogi in posteljico. Mislim groza. Tko da odločitev je padla, posteljico bomo kupili v Baby-centru. Posteljino pa bom kupila v Odejci na Brezovici, samo še en dan se moram spravit tja pogledat.

Zdej sem pa tko zaspana, tudi kavica mi ne pomaga in grem mal počivat dokler ne pride mož domov, ko me spet čaka kuhanje.

Čuvajte se. Moj user posted image  spet nekaj razgraja po trebuščku. Očitno ga moti polna luna.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?