miši -> RE: avgustovka (12.3.2006 17:33:33)
|
Pozdravljene vse, joj,imam občutek,da nas bo odpihnilo, noro piha. Zanimivo je brati kako kaj spite, res smo različne kajne, tudi jaz se večinoma zbudim na hrbtu. Ko bo trebuh večji menda itak samo na boku lahko dremuckaš, pravijo,da je na hrbtu čudno, da si moraš dvignit povšter. hm, bomo vidli. Stuhica, jao, jaz si ne predstavljam biti brez moje mašine, veliko delam z računalnikom in ti zelo verjamem, kako si huda, ko začne nagajat. Bo že bolje. Jaz sem še skoraj 2kg v minusu, slabosti ni več, redim se pa tut nič, res čudno, je pa res,da imam apetit bolj mlačen, včasih bi samo vodo pila. Reja, ja bo treba zrihtat enga frizerja za tam spodaj, hehe, to bo še veselo pa še v kopalke bo treba skočit, ste že pomislile na to? Pomojem nas čakajo še zanimive dogodivščine s trebuhom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Reja in Busybee, prav sta ugotovili, trebušne je fino imeti dobro natrenirane že pred porodom, da je potem po porodu okrevanje hitrejše. Tisto o premi trebušni mišici lahko vidite na DVDju od Vzajemne, je sicer zanimivo, vendar je ta "stisk" trebušnjakov treba narediti zelo previdno oz. večina ga ne izvede tako, preveč stisnejo, ker se je potrebno res osredotočit na gib. Bistvo tega stiska je,da narediš stabilen trup in pri gibanju (npr. obrat na drug bok, vstajanje) manj obremeniš križ ali hrbet. Jaz pravim,da je to najlažje narediti tako,da se še z mislimi osredotočiš na trebušni in ledveni del in je avtomatično bolj čvrst, saj ravno prav napneš mišice. Sem pa odkrila super vajo za krepitev hrbtnih mišic s pomočjo elastike (vaj je ogromno,vendar so v takem položaju,da jih v nosečnosti težko izvajaš), veselo na delo. Jaz vam želim dober teden, moj bo zelo naporen, marec imam ubitačen. Upam,da vam bom ta teden lahko sporočila, da sem končno oblekla nosečniške hlače, postaja sumljivo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Poročajte, kako je blo na pregledih, jst imam šele konec marca. čaw čaw!
|
|
|
|