miši -> RE: avgustovka (28.2.2006 10:23:50)
|
Čaw punce, vidim,da že veselo čvekate, jooooj, pomojem sem jaz edina, ki še ne nosi nosečniških hlač, ma meni so še prevelike res [sm=smiley24.gif], zdaj pa je res že skrajni čas da moj vampek začne rasti, se bo že začel peti mesec, uau, kje smo že kaj pravite.... Reja, ti si prava pozitivka, nas lepo razveseljuješ s sladkorčki kar se tiče pomladi, super, da te imamo. Jaz sem imela prejšnji teden zelo naporen, veliko dela v šoli, smo imeli še en pomemben obisk iz Anglije, tik pred počitnicami je vedno cirkus pa še tako učim popoldan na večerni šoli in sem bla kar utrujena, no saj, zdaj ko pa so počitnice pa je prišel za mano zoprn prehlad, smrkanje in take zadeve, ampak se ne dam, zdaj se grem ven posončkat! Reja, pomojem so antibiotiki ok, saj zdravnik ve, kaj lahko v nosečnosti, upam,da se ti bo vnetje pozdravilo. HURA za nove nosečke, uau, to bo veselo avgusta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Magnolija, čebelica, tudi jaz sem imela nekaj hudih glavobolov, pomojem zaradi preobremenjenosti, pomaga svež zrak, počitek, mogoče knjiga (namesto ekrana) pa seveda čimmanj stresa. lekadol je dovoljen, če je res sila. Moje slabosti so mimo, apetit je bolj mlačen, zlo mi paše zelenjava in solate, s sadjem se moram kar pomatrat, meso pa bolj ne kot ja, sladkarije so že mal nevarne. S kilami sem še dobri 2 v minusu. Ste pridne, da se lepo redite, saj to je normalno, kolikor bo pač bo, po porodu bo šlo bliskovito dol (vsaj pri večini). Moram vam še povedat, da čutim metuljčke parkrat na dan, ponavadi, ko se umirim me malo požgečka, še posebej zvečer, toooook je finoooo res [sm=smiley9.gif], upam, da vas bo kmalu začelo žgečkat. mene je sicer malce zgodaj, ampak je tudi možno (morda zato, ker sem rekreativna športnica), boste pa takoj prepoznale občutek, je res drugačen od "prebave". Še to, za tiste, ki pridete migat na vadbo za nosečke v Lesce, sredi marca bomo uvedli nov pomladni termin, vsako soboto ob 18.30h. Zaenkat je vadba super. Uh, še to (res se že en čas nisem javila), jutri grem verjetno v Graz, je HM za nosečke blizu Ikeje? Če imam prav v spominu, je tam ena hala zraven.... Fajn bodite, pozdravčki za vse! [sm=rozica.gif]
|
|
|
|