miši -> RE: avgustovka (17.3.2006 22:46:31)
|
hej stuhica! Ja, vozek se res prava meca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], v našega Cliota definitivno gre, z lahkoto! Pomojem se vama splača naredit en izlet v Italijo, v Trbižu pri Prešernu imajo te vozke, menda je malček ceneje, kot sem pa rekla se splača spremljat akcije in prideš veliko ceneje skozi. Uf, dobro vem, kolk stane diploma, tudi mene je toliko, ampak sem jo na srečo potem dobro vnovčila in sem denar že dobila vsaj 3x povrnjen (s članki in predavanji). Kar pogumno, držim pesti,da bo zagovor čimprej za tabo in da boš v miru uživala nosečnost. Jaz pa mislim,da ni nič prezgodaj za nakupe, vsak mesec kaj kupiš pa je, pri nas se stvari počas nabirajo, kolegice nosijo vreče s cunjicami, kaj kupimo mimogrede pa je. Boš vidla, ko boš imela trebuh pa vroče bo dvomim,da se ti bo dalo na veliko po štacunah hodit, razen če si tak tip. Jaz osebno tudi ne maram rihtat stvari "zadnji dan", tako da pri nas bomo vsak mesec kaj kupili, več si pa mlad par že težko privošči ane, verjetno se strinjate tudi ostale. Jaz sem mažem z Aventovim mlekom in oljem, sem dobila za rojstni dan od kolegice, bom porabila, zaenkrat pa sem ful zadovoljna, ker prav fino diši pa koža je izredno gladka. Glede na to, da sem na pol iz foha, sem mnenja, da kreme pripomorejo k boljšemu videzu le kratkotrajno, no v nosečnosti ji je definitivno treba dovajati dodatno vlago, sicer pa kožo je potrebno hraniti od znotraj, z zdravo prehrano, veliko pitja vode in predvsem veliko gibanja. 3/4 pa je verjetno odvisno od same genetske zasnove kože. kot veste je pri vsaki ženski drugače, nekatere se mažejo v potokih pa imajo strije, drugim pa se ne pojavi niti ena. Mislim,da je gibanje, sploh hoja, največji preprečevalec strij. Res upam,da bomo imele čim manj težav s temi nadlogami. mknuple1 (kakšen čuden nik), na 3D se ful fajn vidi, imaš kar nekaj slikic v javnih albumih, mene je čisto impresioniral, sploh pa mojega dragega, saj je precej drugače kot navadni UZ. Še najbolj fino pa je, če se ravno takrat premika. jaz že komaj čakam morfologijo. Zagotovo je posebno doživetje, je bilo pa o tem veliko napisanega, precej nosečk se s tem ne strinja, češ,da je to luksuz in da jim je glavno, da reče G, da je vse ok. Logično, valjda....ampak jaz bi to izkušnjo zagotovo ponovila, ker je res posebna in vredna vsakega tolarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Juhu, sonček prihaja, Reja, pri nas imamo zvončke! Mislim,da se ura premakne zadnji vikend v marcu, še malo. čaw čaw
|
|
|
|