saraja -> RE: Avgustovke (1.8.2006 9:06:20)
|
Hojla!! Pa je naš mesec tukaj, končno!!! No nekatere sta že prave srečnice, kaj [sm=bravo.gif] Jaz še kar v enem kosu, bolj se grešim in hodim po izletih in shopingih, bolje se dete počuti, kar živahno je, proti prej! V nedeljo sem bila z mojimi in z lubijem v Logarski dolini na izletu, je tako pasalo, ker je tam bila taka hladovina! Potem smo še šli malo k sorodnikom v Savinjsko. Zvečer ko sva pa prišla domov, sva pa še šla k najinima sorodnikoma, ki septembra tudi pričakujeta kepico ins vabila tam še dolgo. Mislila sem, da bom ful utrujena in da me bo matralo. In glej, čisto nič, še bolje se počutim, no če izvzamem otekle noge! Danes pa spet nadaljujemo turnejo proti MB-ju, upam, da me ja danes ne kaj zaloti, sredi kake trgovine[sm=smiley36.gif] Naš domek napreduje, kuhinji še malo manjka, pa bomo kuhali [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A ima katera idejo, kje bi se kupila miza s stoli v Mariboru! V lesnini sem že počekirala, pa nisva našla, v Rutarja absolutno ne grem, ker so se mi zamerili, da je kaj! Za drugo pa ne vem! Iščema pa take, ko so zdaj ful moderne, ko je samo plošča, na strani pa take debele noge! Za bebiko imam že vse pripravljeno, pleničke še moram kupiti, katere boste ve, oziroma ste že? New born? Ajd, danes pa za računalnike, tak je fajn hladovina danes! Lepo se imejte in uživajte še v enem kosu!
|
|
|
|