|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
21.5.2007 9:01:38   
ada2
Tincci in catja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bi čimprej zdravi bili in veselo okoli skakali.

uboga Hana, res upam, da nima ledvičnih kamnov, ker to so pa res svinjske bolečineuser posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse vredu, pa da bo lahko še kaj drugega jedlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.5.2007 11:40:17   
petarda
Danuser posted image

In? Kako so kaj moje mamice? Jaz odlično! Smo se naspali in zdaj mamo energije za vola ubituser posted image  (zakaj se pa tako reče?user posted image )

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.5.2007 12:41:02   
*bubi*
Za Jakca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi čim prej izvedeli, za kaj je šlo, predvsem pa, da ni nič nevarnega.

Pa še za Hano  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.5.2007 14:09:12   
*bubi*
Sanja, ti si verjetno dobre volje, ker si se nažurala IN naspala user posted image .

No, mi smo danes tudi veeeeeliko bolje spali, še zdaj mi ni jasno, kaj je bilo bubiju. Včeraj zvečer je bil naenkrat dobro razpoložen, igral se je, hotel še eno flaško mleka, potem pa je tudi spanje bilo precej bolj mirno in predvsem brez joka. Tako da smo ga dali v varstvo, jutri pa imamo itak sistematskega in ga bo poslušala, od kod hrope, pa vse naj pogleda, če je res OK.

Kaj imamo cepljenje? Se ne spomnim... Redna smo vse skoz dali.

ME prav zanima, koliko je zrasel. MEni se včasih zdi taaaako velik. Pa zvečer ful težek, ga že komaj nosim. Saj mogoče ni bubi kriv user posted image

Lep dan je danes, izkoristite ga!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.5.2007 14:37:54   
petarda
Sanja, ti si verjetno dobre volje, ker si se nažurala IN naspala

Ja...ta kombinacija je res NAJBOLJŠAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.5.2007 16:35:19   
tincci
Evo, dons sva bile na alergo in bi morale iti na cenejše mleko (navaden pregomin).. pa sem jih s kup dokazov, slik, vzorcev blata prepričala, da tudi slučajno ni čas in sva dobila za pol leta user posted image user posted image (uspeh, drugače naju na 3 mesece mučijo) Neocate.. mleko, ki stane 17.000SIT in ga moraš založit, potem ti pa ZZZS vrne.. skratka, hudo mleko baje za take alergike user posted image Pa dali sva spet 4 epruvete krvi, pesek je šel pa na testiranje pa nikomor nič jasno...

zdaj sva pa doma in ima drisko in sluz.. upam, da ni spet kaj fasala tam.. nazadnje je imela 17!!! dni driske, ko je nazadnje tam fasala bakteriji..

uf, ob takih momentih nisem več tako prepričana, da bo mela hana nekoč bratca user posted image user posted image user posted image

Srečno, catja2user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.5.2007 17:55:46   
Urša
In pol sm se jst obremenjevala z eno frizuro, no!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tincci in Catja, držta se, predvsem pa mala Hana in Jakec!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.5.2007 19:58:01   
petarda
Super Tincciuser posted image user posted image user posted image user posted image ....v tem času pa ma, da se stanje izboljšauser posted image user posted image user posted image

Mi smo šli pa danes na izlet v gozd tu blizu nas in se je nekaj slišalo iz grmovja in ven je pritekla srnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Luki jo je takoj prepoznal in začel vpiti: Bambiiii! Bambi!!!!!....pol je pa še kar gledal od kje bo kakšna prišla: "Mami! ŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image "....

Pa še zmeri nimamo dudeuser posted image user posted image user posted image ....Jutri imamo pa z vrtcem en kao zaključni piknik, pa bom povedala vzgojiteljicam naj ga tudi v vrtcu probajo dat spat brez dudeuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.5.2007 20:59:39   
petarda
Tudi mi smo se user posted image user posted image user posted image . Vas pozdravljata petarda in petarditouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo sem se kar navezala na sanjob in Lukijauser posted image ...ju bom pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.5.2007 21:03:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Tudi mi smo se user posted image user posted image user posted image . Vas pozdravljata petarda in petarditouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo sem se kar navezala na sanjob in Lukijauser posted image ...ju bom pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se bom poscala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.5.2007 21:07:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

jaz se bom poscala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No...ni bil glih moj namen....ampak, če ti paše.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.5.2007 21:20:55   
ada2
mi smo bili pa izven meja naše države pri Adamovi prijateljici. v bistvu smo šli Nuši po novo kolo.

prvi dan mojega dopusta je tako šel, naredla pa nisem nič kaj dosti. nameravam namreč eno sobo zrihtat v kleti, a bodo imeli otroci igralnico čez poletje, ko bo zunaj peklenska vročina.

no, vsaj barvo sem kupila za steneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.5.2007 21:25:00   
ada2
zdaj se pa bašem s sladoledom......

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.5.2007 21:26:26   
*bubi*
Petarda, glej, da te ne raznese, če boš preveč čvekala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.5.2007 21:27:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

zdaj se pa bašem s sladoledom......

Jaz pa še razmišljam, s katerim od 4 okusov se naj nabašem... user posted image

Se je malo zavleklo uspavanje danes, mamice je zmanjkalo prej kot bubija.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.5.2007 21:39:51   
*bubi*
Kje pa ste zdaj vse? Jaz bi še kako rekla.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.5.2007 21:40:26   
ada2
Jaz pa še razmišljam, s katerim od 4 okusov se naj nabašem

jaz sem imela pistacijo in lešnik

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.5.2007 21:45:47   
*bubi*
Jaz pa oreh in jagoda z jogurtom user posted image  mmmmmm.... moram preverit, če sta ostala 2 tudi tako dobra user posted image

Ja, ti Hoferjevi sladoledi so nevarni za kile user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
21.5.2007 22:12:50   
petarda
Jaz grem pa v posteljo zdajuser posted image , da bo mojga mal razneslouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mejte se....Nooooooooooočkaaaaaaaaa

Do ŠESTIHuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.5.2007 8:04:13   
petarda
Juuuuuuuuuuuuuuuutroooooooooooooooooouser posted image

Naspane? Jaz semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.5.2007 8:34:12   
amy26
dobro jutro

kar naspanauser posted image

petardauser posted image  dober nick

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.5.2007 9:27:14   
nincy
Jutro user posted image

Midve sva tud dobr spali. user posted image

Včeraj sva imeli nakupovalni dan. Sva šle v Avstrijo v Sudpark. Šit tolk trgovin je notr da se skor zgubiš. Sem zapravla tooolk €, da me kr glava boli. Je pa res da sem jo komplet napravla. Seb sem kupla le 2 majčke pa kapri kavbojke, pol je pa Lara že ratala sitka. Imajo pa res ful veliko izbiro za tamale, pa tko lepe cotke.

Danes imava pa P. Ah že vidm da bo pestro kot vedno. Bom poročala mere.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.5.2007 9:28:26   
nincy
Petarda, najprej mi sploh ni vžgal da gre zate.

Dober nick user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.5.2007 13:18:26   
nincy
Evo midve sva nazaj. KONČNO!

Naročeni sva bili ob 11.30, notr prideva šele ob 12.45 user posted image .

Jokala je kot dež, je pa znala vse naredit. Rozino v kozarček in potem kozarček preobrnt, pa dojenčku dat pit. Dobila tud pikico v nogo.

Mere:
10.360 g
79 cm

Je prva med najmanjšimi user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.5.2007 13:19:12   
nincy
A sem drgač dons samo jaz frej user posted image

Paštetka, kje si?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.