|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
18.5.2007 21:13:10   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kero že???? user posted image

Aha.... že ne veš več user posted image

Pa Uršo bova zraven povabili, sva rekli. Pa men se zdi, da še eno novembrko, pa se ne spomnim več user posted image  

Še dobro, da so na gmailu vsi klepeti spravljeniuser posted image user posted image user posted image ...če me ubiješ, ne vemuser posted image ....Smo rekli, da bomo šli na user posted image user posted image ....

Aja.....al to, da smo dvojčki????user posted image  Urša je tudi?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
18.5.2007 21:15:07   
petarda
Paštetov kruh..ti bi si morala banane naštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ko smo že pri tem...je kera že pila Bandidosa power? Ma podoben okus kot Red Bull....mljaskuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
18.5.2007 21:16:49   
petarda
Zdaj pa res ne vem al čem it mal pospravt po bajti, al upat, da ne bo nobenega sodelavca jutri na wc mudilo, ko bom zunaj postregla kavico in piškoteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
18.5.2007 21:17:55   
petarda
No...če pa nobene ni, Tincci se pa noče z mano pogovarjat...grem pa res pospravljatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
18.5.2007 21:22:04   
Anonimen
bananauser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
18.5.2007 21:27:56   
*bubi*
Saj smo tukaj, sanja. Ti pospravi samo pot od vhoda do WC školjke. Pa smerokaze nastavi, da ne bo kdo v spalnico zavil user posted image user posted image user posted image

Ja, paštetka, banane. Še zdaj mi ni jasno, kaka kombinacija je to user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
18.5.2007 21:39:51   
Anonimen
Sanja je šla šrankrejt pucat. user posted image

Vseeno dolguješ razlago o bananah

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
18.5.2007 21:47:30   
*bubi*
Če me spomin ne vara, je nekdo jedel kruh s pašteto in bananami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
18.5.2007 21:49:06   
Anonimen
jaz neuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
18.5.2007 21:49:38   
Anonimen
ali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
18.5.2007 21:53:01   
ada2
ku-ku, jaz sem tu!

sicer zmatrana ko pes, pa smejalne mišice me tak bolijo, da sploh več ni smešnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(pa saj,če pomislim je v bistvu žalostno)

ampak vseeno:

je bila ena urgenca dopoldne in so nekoga v bolnico poslali, potem se pa vrne popoldne in prinese zraven termometer, ki ga je ta oseba imela med prevozom pod pazduho

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
18.5.2007 21:53:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

jaz neuser posted image

Ne, ni (še) bila paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
18.5.2007 21:54:53   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
18.5.2007 21:54:56   
*bubi*
Sploh mu ga niso vzeli al kaj? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
18.5.2007 21:55:58   
Anonimen
je bila ena urgenca dopoldne in so nekoga v bolnico poslali, potem se pa vrne popoldne in prinese zraven termometer, ki ga je ta oseba imela med prevozom pod pazduho

ne štekamuser posted image

ada si pogledala zs

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
18.5.2007 22:04:12   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

ne štekamuser posted image

ada si pogledala zs

pogledala ja! pa ne morem k sebi......

v bolnico so ga poslali s termometrom pod pazduho

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
18.5.2007 22:49:49   
Urša
Zelo zelo velika možnost je, da bomo v nedeljo peljali bubija v ZOO.

To nedeljo? Ja, mi imamo čas!user posted image

Til, Nej, user posted image , oglasita se še kaj!user posted image

Jst sem pa čisto v pričakovanju, moja kolegica ima jutri okrogli RD in ker je že čez rok, gre jutri v porodnišnico in fuuuul držim pesti, da dobi najlepše darilo!user posted image user posted image user posted image

Sanja, nažuraj se ga!user posted image user posted image user posted image

Pa Uršo bova zraven povabili, sva rekli. Pa men se zdi, da še eno novembrko, pa se ne spomnim več.

Ne, ne, mene pa ne, jst sm polno zasedena in si ne predstavljam še enega! user posted image user posted image user posted image

Paštetka, na zdravje!

Če me spomin ne vara, je nekdo jedel kruh s pašteto in bananami

Jst sm jedla nutelo z banano.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
18.5.2007 22:51:51   
Urša
Ojej, kakšn labirint sm to nardila!user posted image  Grem spat! Nočko!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
19.5.2007 6:51:50   
*bubi*
Jutrooooooo!

Urša, smo na vezi in upam, da se vidimo. Nimamo še točnega plana, tako da se javim, ko bo časovni načrt sprejet user posted image

Če ima še katera čas, bomo ful veseli. Nina? Amy? Tincci? Rok?

si pa res labirint naredila, Urša user posted image user posted image user posted image  Če sem ga prav razvozlala, ti moram povedat, da si naju narobe razumela. Saj sploh ne vem, če me je Sanja prav user posted image  Ni bilo govora o še enem user posted image , ampak o zalivanju RD user posted image  Saj si dvojčica?

Nutela in banane pa gredo skupaj. Njami, samo so strupena kombinacija za kg user posted image

Ajde, zdaj pa šibam v službo. Ja, tudi meni služba ne prizanese s sobotami. Zdaj junija pa sploh ne smem pomislit, da bi imela kako soboto fraj user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
19.5.2007 9:35:43   
Urša
Saj si dvojčica?

Ne,ne, jst sm škorpion! Se spomniš, ko sva imeli s Paštetko skup okroglo?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
19.5.2007 9:44:34   
Urša
user posted image user posted image user posted image  Zdej sem se pa tako zjokala! user posted image user posted image user posted image

Moj je šel z Jakatom v trgovino in prideta nazaj postrižena!user posted image user posted image user posted image  Brez da bi men kej povedal!!! user posted image user posted image user posted image  Me je mogu tolažit, da mu bodo lasje nazaj zrasli, jst pa tulila kot dež-še kodrčka ni vzel za spomin!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
19.5.2007 10:05:40   
amy26
Urša, res je hudo ko gredo laski sploh če ti tvoj ni povedal da ga bo peljal postriči, tudi meni je bilo ko smo Aleksa postrigli, vendar sej se boš navadila pa še močnejše laske bo imel.
Ko se pomiriš pa eno slikico prilepiuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
19.5.2007 10:17:09   
Teni_
Pozdravljene!

Da se po dolgem času oglasim. Končno sem dva dni prosta. Stanje pri nas je bolj ali manj nespremenjeno. Smo pa Niko prvič peljali k frizerju in je bilu full pridna. Sem pa najbolj vesela, da nam je ni bilo treba postrič čisto na kratko in niso vsi kodrčki šli. Aem se bala, da jih ne bo več imela. PA Teja se je tudi pustila malo postričt in je čisto sama, čisto pri miru sedela.

Jaz sem vmes že dobila prvo plačo in sem bila pozitivno presenečena, ker je bilo kar nekaj več, kot pa sem računala, da bo.

Priprave na poroko tudi napredujejo. Zdaj imava vse ta večje stvari urejene in rezervirane, zdaj naju čakajo samo še malenkosti.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
19.5.2007 13:07:03   
Urša
Pridna Teni!user posted image user posted image user posted image
Bom prilepila slikico, samo trenutno shrani.si ne dela.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
19.5.2007 14:45:15   
Anonimen
Urša, da meni to moj naredi, bi tudi jokala kot dež, pa po moje še teden dni ne bi govorila z njim

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.