|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
22.5.2007 13:20:01   
Anonimen
Jutrooooooooo

Petarda, a se je kaj vžgala postelja ponoči? user posted image user posted image user posted image

Midva sva vstala zelo zgodaj in za Ado in Adama že ob pol sedmih v pižami pekla čokoladno pecivo:

user posted image

takole sta se vozila Adam in moj Mišek:

user posted image

in tako jedla sočne češnje od Ade. Njami.ž

user posted image

Adi bi pa najraje dala po riti. Me je tako prijetno presenetila...Je prinesla prečudovit unikaten kompletek za Mašo user posted image user posted image user posted image , pa brezrokavnik za Mišeka.

Hvala Ada še 1x.

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.5.2007 13:55:03   
ada2
Adi bi pa najraje dala po riti.

user posted image user posted image user posted image   pa mi ne moreš, ker sem ti ušla. sem že doma!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.5.2007 13:56:04   
Anonimen
ada, nam še vedno pri vratih vrtajo. Jaz bom popizdila. MAli je komaj zaspal.user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.5.2007 13:56:05   
ada2
aja, saj res, a si se zmenila z delavci, da nehajo razbijat?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.5.2007 14:21:14   
ada2
no, če to ni bila telepatijauser posted image

za sekundo si me prehitelauser posted image

Adam se je pa v avtu naspal in zdaj hoče ponoreti, že vidim, da spet ne bom nič iz sobe naredilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.5.2007 16:13:24   
sharpy
Bubi....Paštetka in Petarda  (smajlikivasobjema) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sharpy -- 22.5.2007 16:14:37 >

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.5.2007 19:25:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Juuuuuuuuuuuuuuuutroooooooooooooooooouser posted image

Naspane? Jaz semuser posted image user posted image user posted image

Čeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Ja, smo bili naspani. Zjutraj. Zdaj pa bubi že spet pančka, mamica pa bo malo z vami počvekala user posted image

Tudi mi smo danes imeli posvetovalnico. Pljuča so Ok, tako da je bil tudi cepljen. Bubi je zrasel na 84,5 cm (po pravici povedano zmerjeno bolj tak na hitrco, stoje) in se poredil na slabih 12 kg. V čakalnici se je ful igral, ko smo prišli k sestri, pa je takoj začel adijo, adijo govorit. Pa zdravnici tudi. Sem pa že zadnjič ugotovila, da naša P ne izvaja teh testov za otročke. No, s kako igračo jih že proba zamotit in itak vidi, kakšen je odziv, ne dela pa teh testov po tabeli. Meni je prav, itak sama vidim, da bubi čisto OK napreduje, in me eno figo briga, če bi zdaj moral to pa to znat, pa ne. Zato pa zna marsikaj drugega user posted image

No, da vas še malo preberem, preden komentiram...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.5.2007 19:29:18   
*bubi*
No, popoldan pa sva z bubijem zunaj preživela. Najprej malo sama, potem pa v družbi še dveh malo mlajših otročkov tukaj iz blokov. Ful fajn v glavnem, meni je super zunaj. Evo, zdaj pa je tudi to vročino ohladilo, je prava nevihta nastala.

Bubi ima tako srečo..... je našel piko poko, jo pobral, nesel v travico.... pa sem ga nahecala, naj še eno poišče (da je imel kaj za delat user posted image ), on pa res še eno user posted image  najde. Ja, srečno dete je ta moj bubi user posted image

Kje pa ste zdaj?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.5.2007 19:31:34   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Sharpy ti pa si zgovornauser posted image user posted image user posted image user posted image

Petardito tudi že pančka...user posted image  Smo bili danes na zaključnem pikniku z njegovo skupino iz vrtca in smo se imeli suuuuuperuser posted image user posted image user posted image user posted image ....bi pripopala nekaj slikic mojega sončka z njegovimi prijateljčki, samo se mi ne zdi prav, da popam tuje otroke gor, brez dovoljenja njihovih staršev...aliuser posted image ....v vrtcu smo res podpisali eno izjavo, da se otroke lahko slika...samo ne vem...user posted image  

Jih bom raje po mailu poslala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.5.2007 19:33:45   
petarda
Aja pa ful sta faci M in A...Pa A je taaaaaaaaak srček s to frizuro!!!!!!! Res! Meni se zdi, da mu fuuuuul pašeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bubijauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.5.2007 19:51:21   
Anonimen
evo, kar se mi je ravnokar zgodilo user posted image  user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1549944

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.5.2007 19:57:55   
petarda
Ojej paštetka...ti pa se obremenjuješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Meni si leeeeepa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.5.2007 20:00:03   
*bubi*
Petarda, čakamo slikice! Me res zanima...

Zadnjič me je malo zgrabilo, prišla sem v dilemo, če sem se prav odločila glede varstva za drugo leto. Saj ima vsaka oblika varstva svoje + in -, to vem. Ampak zdaj pa res ne vem, kaj je najboljše za bubija in za malega user posted image  bubija.

Eh.... zdaj je, kar je, če bom videla, da sem mimo pihnila, bomo pa v jeseni prosto mesto v vrtcu iskali user posted image

Paštetka, pa kak ti lahko v takem primeru jezik zablokira? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.5.2007 20:03:08   
*bubi*
Valjda, da imaš lep trebušček, paštetka user posted image user posted image user posted image  Ko pa si taka suhica. Je drugače zdaj zdravje OK?

Jaz pa vam moram povedat, da zdaj pa res že konkretne gibe čutim. In mi je tako lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.5.2007 20:03:18   
petarda
Paštetka, pa kak ti lahko v takem primeru jezik zablokira?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom poslala bubi...samo moram najprej spraznit disk...sem ga uspela v petih mesecih tolk zafilat, da ne morem niti ene slike več gor spravituser posted image ..

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.5.2007 20:05:56   
Anonimen
Drugače se še kar Ok počutim. samo ne smem M preveč dvigovat ali se naprezat, ker takoj dobim krče. Potem pa moram obvezno ležat.

ZAkaj mi je jezik zablokiral? Ker sem bila v ŠOKU! Sploh nisem vedela kako naj reagiram user posted image

Kaj pa ti? A ti je še slabo?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.5.2007 20:08:00   
*bubi*
Kaj pa ti? A ti je še slabo?

K sreči ne, sem ven iz ta hujšega. Na splošno sem ful OK, samo zvečer ponavadi ful utrujena. Verjela ali ne, največja muka mi je bubija zvečer iz bane vzet in v sobico nest. Pol pa eno kitico odspim in sem kot nova user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.5.2007 20:09:58   
Anonimen
Ja, zato se pa mi zadnje čase tuširamo, ker smo tako hitreje gotovi user posted image . JAz pa padem že opoldne, ko gre M spat. ponavadi takrat tudi jaz kitico oddremam. samo so mi danes user posted image  od 1-3 vrtali user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.5.2007 20:11:35   
*bubi*
Meni se zdi ta 2. user posted image  čisto nekaj drugega kot 1. OK, že zaradi počutja, ampak prvič je bilo res tako, da sem delala 7-15, prišla domov in če je bilo treba cel popoldan preležala. Zdaj pa ni šans! Tudi služba je bila manj stresna. Tako da imam zdaj včasih kar malo slabo vest, ker ne mislim toliko na svojo pikico, včasih čisto pozabim na njo user posted image . No, zdaj bo drugače, zdaj me bodo brcike in pa trebušček večkrat opomnili.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.5.2007 20:15:06   
Anonimen
da imam zdaj včasih kar malo slabo vest, ker ne mislim toliko na svojo pikico, včasih čisto pozabim na njo

enakouser posted image

PA pri M sem bila ful navdušena, kupovala cotike, gledala vse kar rabim, se pogovarjala non stop...zdaj pa se grešim v prehrani, nič se ne šparam.

Potem si pa mislim spet, da če bom preveč z njo se ukvarjala, da bom M zanemarjala. Sem včasoh zaradi tega psihično čisto aut. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.5.2007 20:15:49   
Anonimen
Eh, grem MAšo pocartat z eno čokolado user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.5.2007 20:23:50   
*bubi*
Ja, zato se pa mi zadnje čase tuširamo, ker smo tako hitreje gotovi

Ne govori! Bubi se ful boji tuša. Ker to pomeni, da bo šlo po glavi. user posted image  Pa user posted image  ga skoz s tem tušem muči, da vedno kriči zraven.

Ko rečem zvečer, da se gremo umivat, me vedno vpraša, če bom dala šampon. Če rečem ne, gre z veseljem v kopalnico in v banjo. Če pa rečem ja, pa se že v štartu upira. Zdaj pa res ne vem..... zaenkrat mu raje povem, da bova laske umila, drugače mi sploh ne bo več zaupal in se bo vedno bal. Kaj pa vem....

Pa me pogosto gleda zraven, ko si jaz lase perem, pa kaže in razlaga, kako si dam šampon gor. On pa ne ne. Še pene mu ne smem v banjo naredit, se boji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.5.2007 20:28:28   
Anonimen
PRi nas je bilo enako. Potem sem ga pa dala pod tuš in umila en dan samo noge in rito, drugi in naslednji dan pa vedno višje.

Glede glave je pri nas ista kriza. Samo ne glave prati. Že, ko je videl, da šampon jemljem je skočil iz banje na mene in kričal. Zdaj kakšen teden dva je že malo boljše. Sem uporabila taktiko od Pantleyeve. Ko se je kopal, sem vzela račko, in govorila, kao da govori račka. Nekaj časa sva se tako igrala, in potem  mu je račka rekla, da zdaj bo pa oprala M. laske in da bo videla kako je M priden in kako bo lep, ko si opere laske. Pa sem bila v šoku, da jih je pustil oprati. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.5.2007 20:36:57   
Anonimen
Amy, sem se danes na tebe spomnila, ker sem za malico ruknila 2 sendviča z mortadelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.5.2007 20:38:25   
*bubi*
Jaz sem tudi že račko šamponirala, pa pujska user posted image  Je celo pomagal.

Ah, zato smo mi mašinco uporabili, da je zdaj vse skupaj hitreje, pa fena ne rabimo. BTW - tudi tega se boji, samo ko si mamica fena, je fajn gledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.