|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
19.5.2007 15:00:47   
ada2
user posted image user posted image user posted image

dobro jutro!

user posted image  sem prej na nemški knjigi zaspala.

Urša meni je bilo tudi grozno hudo za Adamovimi laski. Ampak zdaj sem se že malo navadila, čisto pa še ne.

Teni a imaš kakšne plane za sredo? pa kako delaš v sredo? nekaj se mislim po mb sprehajat, pa sem mislila, da bi se mi2 končno lahko videleuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.5.2007 15:27:32   
ada2
na mail sem vam poslala Adama prej in zdaj.

zdaj grem pa na češnjouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
19.5.2007 15:52:52   
tincci
Men grejo pa dons vsi na živce razen Hanke user posted image Celo familjo mam kle zbrano, pa se tud še nasmejala jim nisem, tud delat se mi ne da prijazno... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
19.5.2007 16:03:49   
Urša
Joj, Adam je šel pa res na nulo! Mu vsaj vroče ne bo poleti. Še vedno je lušten fantič, sestrica pa prava mami!user posted image
Jaka je vbistvu samo zadaj ''brez las'', pa sem že celo paniko nardila. Sej najprej nisem govorila z mojim, samo potem sem mu pa po eni strani dala prav, ker sem že sama doooolgo odlašala in nekako nisem zbrala poguma pa ker ga niso čist na krat postrigli-v tem primeru bi mi pa poču živc!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
19.5.2007 19:16:32   
Teni_
Teni a imaš kakšne plane za sredo? pa kako delaš v sredo? nekaj se mislim po mb sprehajat, pa sem mislila, da bi se mi2 končno lahko videle

Zaenkrat še nimam nobenih planov. Delam pa dopoldan zdaj naslednji teden, tako, da če boš popoldan v MB, se lahko kaj dobiva na user posted image .

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
19.5.2007 19:37:19   
*bubi*
Urša, ZOO jutri žal odpade. Bubi je bil čuden danes, smrka, kašlja, no, saj drugače je kar OK, ampak vseeno ne bomo riskirali, da nam zakuha al pa da bo cel dan slabe volje in bomo imeli vse pokvarjeno.

Bomo kak drug vikend našli, pa takrat sporočim.

Evo, tako je bilo pri nas danes, drugače pa smo bili na dolgem sprehodu, klasična tura - do račk, pa gondole smo gledali, ene hecne lune so po zraku letele user posted image user posted image user posted image  (jadralna padala), potem pa na otroško igrišče, res je super zrihtano pod Pohorjem. Joj, kak sem vesela, da bom poleti veliko doma in se bova lahko hodila tja hladit user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
19.5.2007 20:19:56   
ada2
Zaenkrat še nimam nobenih planov. Delam pa dopoldan zdaj naslednji teden, tako, da če boš popoldan v MB, se lahko kaj dobiva na .

pošlji mi tel. št na ZS. jaz ti bom pa svojo, pa se čujemo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
19.5.2007 21:14:38   
Urša
OK, ko boste prili pa mi prej povej in če bom le frej ,se vidimo!user posted image
Na novo frizurco sem se pa že kar navadila. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
19.5.2007 22:53:49   
Urša
Jupiiiiii, moji prijateljici je uspelo dobit najlepše darilo za rojstni dan, malo Mašo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.5.2007 8:18:30   
Urša
Jaka...
user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 21.5.2007 9:08:11 >

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.5.2007 10:57:20   
*bubi*
Jutro!

Nič dobro, smo celo noč prejokali user posted image  Pa pojma nimam, zakaj. Tako da če ne bi včeraj odpovedali, bi morali danes.

Jaka je prav lušen, za poletje bo treba še malo bolj na kratko user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.5.2007 13:52:27   
amy26
Jaka je prav lušten s tanovo frizurcouser posted image

paštetka ti pa si ful pridna s čvekanjem, v tako kratkem času že toliko objavuser posted image , se vidi da moraš veliko počivatiuser posted image

za bubijauser posted image  da bo čimprej zdrav in upam da ni kaj resnejšega

Moja Elica tudi nekaj hrope pa z noska ji teče pa do včeraj je kašljala, sej nevem ali bi jo morala zaradi tega peljati do P, kaj pa vem. Je pa Aleks zaenkrat zdrav edino on ima nosek zabasen drugače pa čist ok.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.5.2007 13:54:35   
amy26
tincci, včasih kar pride kak dan in ti gredo vsi na živce, bo že boljeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.5.2007 19:47:29   
ada2
prišla zdaj iz službe in sem samo še za v posteljo. še dobro, da imam zdaj cel tede dopust. jutri prespim, v torek pridem k tebi Paštetka, v sredo grem v mb., potem pa upam, da me bo dragi še na kak izlet peljal.

ne morem klepetati danes, ker me še obrvi bolijo.....

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.5.2007 20:03:03   
tincci
Evo, kaj se nam dogaja: http://med.over.net/forum5/read.php?136,4082135

Pa naj kdo reče, da je meni eno minuto dolgčas.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.5.2007 20:06:35   
Anonimen
jaz pa Natyko pogrešam user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.5.2007 20:10:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Evo, kaj se nam dogaja: http://med.over.net/forum5/read.php?136,4082135

Pa naj kdo reče, da je meni eno minuto dolgčas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.5.2007 20:40:15   
petarda
Tincci pa to ne moreš verjet!!!!!!! Za Hano in zate stara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa nimam nič za dodat zraven, razen par smajlijev, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.5.2007 20:46:34   
Urša
Ojoj, Tincci, ful mi je hudo!user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.5.2007 21:10:03   
catja2
ko bo čas vas preberem nazaj, vidim da ste se ene vrnile user posted image

Mi smo že od polovice aprila na bolniški user posted image

Jaka je dobil veliko bulo na vratu in smo dali skozi že 2 operaciji!

NAjprej so mislili, da je samo vneta bezgavka, potem so začeli sumiti na tuberkulozo!

Sedaj več kot 1 mesec po operaciji še vedno ne vemo kaj je narobe, še vedno čakamo izvide in bula mu je ponovna začela rasti. V istem času, ko je bil J operiran drugič, je Luka in vsi domači dobil rota virus in smo tudi njega skoraj imeli v bolnišnici; ko je Jaka prišel iz bolnice je še on fasal rota virus user posted image

V glavnem pri nas je cela norišnica; počasi mi bodo živci popustuli, če ne bomo kmalu izvedeli kaj je z Jakom!

PAZITE SE, da ne pridete na otroški oddelek v MB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vam drugič napišem zakaj, v glavnem tam je pa res grozaaaaa!!!!

Ada hvala, da si se javila; sem ti pozabila takrat odpisati; glavno da ste se pozdravili user posted image  Če boš hodila kaj okrog pridi na obisk, smo skoraj vedno doma-razen ko smo v bolnici ali pri P

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.5.2007 21:14:54   
Anonimen
catja, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image

lubeka Jaki, pa  user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi.

Oh, ti sranje, pa kaj je to z našimi novembrčkiuser posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 20.5.2007 21:15:56 >

(odgovor članu catja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.5.2007 21:19:46   
petarda
Pa ne no!!!!!!!!! Kaj se to dogaja z našimi sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Catja sem ostala brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si sploh nočem predstavljati kako se počutiš in kaj vse preživljate...upam, da ni nič resnega in da boste kmalu vsi bolje in na utečenih tirih....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za Jakca, bogi revček, tak mali, pa že dve operaciji skozi user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se Catja!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.5.2007 22:44:10   
Urša
Ojoj, catja, kaj moraš prestajat! user posted image user posted image user posted image  Pa saj ne morem verjet! Bogi Jaka, sploh pa ti!user posted image user posted image user posted image  Drži se, rade te imamo! Pa lupčke Jakcu in Lukatu!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.5.2007 7:43:48   
amy26
CATJA, bogi Jaka da je moral že tako majhen na operacijo, vsekakor vam želim da bi se stanje kmalu izboljšalouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.5.2007 7:46:38   
amy26
za Hano user posted image user posted image   

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.