|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
22.5.2007 20:44:49   
ada2
Verjela ali ne, največja muka mi je bubija zvečer iz bane vzet in v sobico nest.

ko sem bila jaz v drugo noseča sem imela obdobje ko sem hodila tako utrujena domov, da nisem bila sposobna sebe in Nušo v enem dnevu skopati, zato sva se umivali izmenično. en dan se je ena tuširala, druga pa umila v bideju, drugi dan pa obratnouser posted image user posted image

pa je v bistvu Nuša bila takrat že toliko velika, da je sama iz bane zlezla.
tako, da svaka čast vam nosečnicam, ko imate take male škrate.

Paštetka trebuh pa imaš krasen in da ga slučajno ne bi skrivala. jaz sem bila danes prav ponosna, da sem šla s tabo po mestu.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.5.2007 20:52:06   
Anonimen
Ada, a si že pojedla pogače user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.5.2007 20:56:32   
ada2
Nuša je imela danes nastop z gledališkim krožkom. poleg njih so nastopali še 2 lutkovni skupini, 2 plesni, 1 navijaška, krožek za ohranjanje ljudske dediščine in še ena gledališka kupina.

priprave na ogled nastopa so bile:
  • zdivjati se pred kulturnim domom
  • vzeti s sabo liziko, žemljo rezino suhega sadja, sok, dudo, avte,...
  • pripraviti Nušo, da ne bomo ostali do konca (ko ona konča gremo domov)
  • prenesti hude poglede drugih staršev, ker bi Adam motil predstavo njihovih otrok

ampakuser posted image user posted image user posted image

žemljo sem prinesli domov celo, lizika je še zdaj original zavita, rezino sadja je pojedel na poti domov, sok sta z NUšo družno razdelila prav tako na poti domov, duda je ostala nedotaknjena v torbici, avti pravtako....

ogledali pa smo si celotno predstavouser posted image user posted image user posted image

trajalo je 2 uri, Adam pa ni mignil. ko je Nušo na odru videl je dvakrat rekel NA, drugače pa je gledal nepremično.  in ploskal, ko smo ostali ploskaliuser posted image

ni kaj, ima nekaj po mamiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.5.2007 20:58:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada, a si že pojedla pogače user posted image

pojedla ja, pa zdaj sem še tiste palčke napadla. pa tisto pivo, ki ga je Adam že zjkutraj iz hladilnika vzel zraven.user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.5.2007 20:59:31   
petarda
Pri nas se je začelo zdaj fuuuul bliskatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.5.2007 21:00:14   
Anonimen
trajalo je 2 uri, Adam pa ni mignil. ko je Nušo na odru videl je dvakrat rekel NA, drugače pa je gledal nepremično. in ploskal, ko smo ostali ploskali

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.5.2007 21:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pri nas se je začelo zdaj fuuuul bliskatuser posted image

a petarde mečete user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.5.2007 21:03:45   
Urša
Jaz pa vam moram povedat, da zdaj pa res že konkretne gibe čutim. In mi je tako lepo

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.5.2007 21:04:51   
Urša
Jst zdaj nič ne razumem...zakaj se je Sanja preimenovala?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.5.2007 21:06:45   
ada2

končno je z nickom izkazala svojo osebnost user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.5.2007 21:08:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

končno je z nickom izkazala svojo osebnost user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi samo nadaljeva še...v postelji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.5.2007 21:08:21   
ada2
pa kakšno bliskanje in grmenja, pa nevihte?????user posted image user posted image  

pri nas je še vedno 30 stopinj

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.5.2007 21:09:25   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi samo nadaljeva še...v postelji user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.5.2007 21:09:30   
*bubi*
čveke moje drage, jaz grem v horizontalo. Je pa viden napredek, kmalu spet ujamemo septembrke, oktobrke, decembrke,...05 user posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.5.2007 21:10:34   
*bubi*

pa kakšno bliskanje in grmenja, pa nevihte?????user posted image user posted image  

Pri nas se je okoli pol sedme vlilo, pa še zdaj dežuje in občasno bliska+grmi. Fajn se je shladilo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.5.2007 21:12:21   
Urša
Gremo do 100!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.5.2007 21:16:25   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pri nas se je okoli pol sedme vlilo, pa še zdaj dežuje in občasno bliska+grmi. Fajn se je shladilo user posted image

in jaz sejutri odpravljam v vaše kraje user posted image user posted image

toej moram dežnik vzet s sabo, pa puloveruser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.5.2007 21:18:20   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem zdaj od bubi mail prebrala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.5.2007 21:20:11   
ada2
kje ste zdaj user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.5.2007 21:25:18   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.5.2007 21:25:44   
Urša
Ja, sm že slišala tega!user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.5.2007 21:26:34   
ada2
joj paštetka, se vidi, da so ti cel dan pred vrati vrtali in ti manjka spanecuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.5.2007 21:52:27   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, ker se delate norca user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...čist tako sem si spremenila nick...ker zdaj itak vse veste kdo sem, če pa bo kera prvič pogledala čez en mesec, pa ne bo imela pojma, kdo sem jazuser posted image user posted image user posted image user posted image ....do zdaj pa mi (trikrat trkam) nihče ni hotel kaj škodovati....ampak preventiva je le preventiva....

No...zdaj pa slikice....user posted image  Boste vidle kakšen osvajač je Petardito!user posted image user posted image user posted image user posted image ...No, tudi on ma nekaj po mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.5.2007 22:32:49   
petarda
Slike so poslane, ve pa očitno spiteuser posted image ...

...grem tudi jaz....mam celo posteljo zase, ker mojga lubija še ni domauser posted image ...nek se mu dogaja danes....mater bo spet pokalo ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam ne tak, k si on predstavljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nooooooooooooočkaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.5.2007 22:47:51   
Urša
Jooooj, kakšni škratki mali! Luka je taaaaaak cukr, čist za zalubt! user posted image  Nič čudnga, da ma kr 2, vsako na eni strani! To bodo še borbe!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.