|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
12.3.2006 10:08:36   
Anonimen
Drage moje berite to: MAX JE DANES SPAL 2X4 URE. Od 7.-11. in od 11.- do 3. user posted image user posted image . Pa saj ne morem verjeti, da sem spala v kompletu 4 ure. In ko sem pogledala na uro nisem mogla verjetiuser posted image . Saj prvo rundo sicer vedno spi 4 ure. Drugo rundo je pa tako dolgo tečnaril dokler se ni obrnil na trebuh in zadrnjohal  4 urce. No potem se je pa naprej budil od pol do 1. ure. Ob sedmih pa vstajamo.Babe danes sem se pa naspalauser posted image .

Še ena T : ja Max je pred cepljenjem spal že v kompletu 7 ur in se zbujal le 2 x ponoči.

Danes so se pikice malo umirile. Upam, da se ne bodo zvečer spet pokazale v taki razsežnosti. Včeraj sem bila že čisto obupana.

Babe še 2 tedna je do moje poroke. Zdaj me pa že malo meče v riti pa v trebuhu. Moj dragi se pa gleda v ogledalu in vadi: aj duuuser posted image . Pravi, da se ne more učakati.

Moja kilaža: berite 60,9 kguser posted image . Še 0,9 kil do prejšnje težeuser posted image . Pa nič ne hujšamo. Tega je kriv Max, ker se toliko zbuja, pa letanje za poroko in živci.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
12.3.2006 10:08:38   
Pikica76
Punce če bi se rade vsaj en dan naspale pojdite z dojenčki na plavanje. Naš vsako soboto ko pridemo s plavanja spi 3 ure popoldan in potem od 20.30 do 3.00 potem se podojiva in potem vstanemo ob 7.30. (sicer imamo tak ritem nočnega spanja vsako noč, ne samo po plavanju).

Za tiste, ki ste začele z uvajanjem hrane: naš je dokler je bil samo dojen kakal tudi po 5-krat na dan, potem pa smo začeli uvajat jabčka, sedaj pa kaka vsak drug dan in je kakec že zelo formiran. Ima še katera take izkušnje?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.3.2006 10:13:36   
Anonimen
Mojca H moj je tudi tečen že par dni. Včeraj ni bil za obvladat. Sva se zaradi tega z dragim samo kregala, ker sva bila že čisto na koncu z živci. Ne vem, če ga matrajo pikice, ker ga srbijo ali mu pa ven ženejo enkiceuser posted image . Sem mu kupila gel za dlesni pa mu malo masirala, pa je bil še naprej tečen. Sem ga že hotela peljati k dežurnemu, ko je končno zaspal.
No hvala bogu, da se ponoči ne dere tako. user posted image

Pikica mi bomo šli na plavanje po poroki, da ne pride do česauser posted image  nepričakovanega. Jaz sem nehala z uvajanjem goste hrane, dokler mu ne izginejo pikice.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 12.3.2006 10:14:52 >

(odgovor članu Pikica76)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
12.3.2006 10:14:00   
petarda
user posted image  Evo jaz sem nazaj! Včeraj me je tolk bolela glava da GROZA. Pa še prehlajena sem.user posted image  Sicer je bil čudovit dan, zjutraj frizer, potem sem šla mal počivat, zvečer pa fešta. Naš user posted image  je bil skoz ful priden. Ko smo prišli se je vsem smejčkal, pa se pogovarjal, pol smo ga dal v voziček, smo mislili, da bo pančkal, pa ni mogel, ker ga je muzika motila. Je bil pokonci do 21. pol je jedel, smo ga dali v voziček in je ob 22. zaspal. Zbudil se je ob 24. no takrat smo šli domov in me je bilo strah, da mu bo muzka še odzvanjala v glavi, da smo mu zmešali ritem....Pa nismo. Je doma jedel, šel spat, spal do 4. in nato do 7., zdaj pa spet spi že kakšno uro.user posted image user posted image user posted image

Berem kako so bogi tile vaši sončki.user posted image  Saj bo kmalu lepše vreme, pa upam, da bo takrat bolje.

Za vse tiste, ki ponoči ne spite tolažba (sicer slaba) - s tem ko vstajate....izgubljate kile. Meni gre zdaj ob takem tempu, spet gor. user posted image  Bo že.

Evo danes mu bom poskusila dat korenček. Sem videla, da imamo pregled šele 20. pa ne bom čakala do takrat, ker čez dan je že na 2,5 ure ali pa kar na 2. Očitno potrebuje več. Mislite, da je dobro začeti s korenčkom, ta namreč zapira. Saj pomoje ne bo preveč pojedel?user posted image  

Pri nas spet snežiuser posted image . Bomo pa vseeno šli mal na zrak. Pa prat bo treba, likat....evo spet me glava boli.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.3.2006 10:17:23   
Anonimen
Sanja od glavobola se da tudi shujšatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
12.3.2006 10:22:12   
petarda
Tolk dolgo pišem post, da se že tri vmes javite.user posted image

URŠKA vidim, da si že pogruntala, da ti nočno vstajanje koristi.user posted image  Sem pa vesela, da je Maxu malo bolje in da si spala (cele) štiri ure v kosu.user posted image  Kot pravijo, naj obdrži to dobro navado, ne?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.3.2006 10:26:32   
petarda
Evo spet si me prehitela. user posted image

Ja, od glavobola. Ti že veš user posted image . Sem vzela včeraj lekadol plus pa ni nič zalegel. user posted image  Se pa res hujša. Sem včeraj ob obilici hrane pojedla le govejo juho in pol zrezka. Samo bi rajš jedla, pa kakšno kilo gor, kot da mi tukaj v glavi nabija.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 857
12.3.2006 11:52:23   
tincci
Kaksno obleko si potem izbrala za poroko, Urska?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.3.2006 17:15:49   
amy26
Danes smo imeli krst, Aleks je bil ful priden tako v cerkvi kot v gostilni
vsi so ga občudovali, poleg so bile še tri punčke vse od njega starejše 2,3 in 8 let Aleks najbolj priden med njimi, pol se je pa še pol ure naglas smejal pa pogovarjal tako da je bil res cel dan v centru pozornosti.

Ni imel pa nič posebnega oblečeno spodaj svetlo moder kompletek čez pa pajacek.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.3.2006 18:10:52   
Anonimen
user posted image  Amy in Aleks. Dajte še slikice v album, da vas vidimo.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
12.3.2006 19:18:09   
Anonimen
Čestitke Aleksu. user posted image

Primož pa zadnje 3 dni nič ne spi čez dan. Danes je 3x po 20 minutk zaspančkal. In je zato cel dan siten in rabi ful pozornosti. Je pa zato že ob šestih zaspal in upam, da bo vlekel do polnoči, tako kot včeraj.
Mislite, da bi ga morala prisilit, da bi tudi čez dan spal? Če spi eno fajn rundo (2 uri), je potem res dobrovoljček.

Zdaj pa grem tudi sama počivat, če bo slučajno direndaj ponoči.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
12.3.2006 20:25:31   
petarda

Hello! Aleksu čestitke za krst, seveda tudi staršema. Super, da je bil tako priden.user posted image  Mene je kar strah, da bo naš kričal kot jesihar.user posted image

Evo moj user posted image  mi je danes spet vrgel, da sem odvisna od RR.user posted image  Kar je pa najbolj grozljivo, mislim, da ima celo prav.user posted image  Ni ga jutra, da nebi pomislila, kako ste ve in vaši user posted image  in ni ga večera, ko se nebi vsedla za računalnik in prečekirala kaj dogaja. Najprej sem bila samo na tem forumu, potem sem začela odkrivati nove in nove razsežnosti RR. O vas in vaših user posted image  , ter o vseh naših in vaših problemih se z user posted image  pogovarjam kot, da vas poznam in sedaj se tako zdi še njemu.user posted image  Me večkrat vpraša: "In kako sta spali Tincci in URŠKA?"user posted image  Celo ob dnevih, ko me tako user posted image  boli glava, si vzamem čas za RR. Jaz jemljem to kot neke vrste koristno sprostitev, saj poleg tega, da čvekam v tri dni, tudi veliko koristnega izvem in mi potem ful stvari prav pride. Da bi bila odvisna? Neeeee! In, da to dokažem sebi in svojemu user posted image  se bom za en teden odpovedala čvekanju in nasploh računalniku.

Tako. Zdaj pa vas lepo pozdravljam, do nedelje torej in vam želim, da se imate skrajno lepo z vašimi sončki, da bodo zdravi in da bodo lepo pančali.

Se tipkamo v nedeljo.user posted image user posted image user posted image  Če seveda zdržimuser posted image user posted image user posted image  Kar pomeni se beremo jutriuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.3.2006 20:33:58   
Anonimen
Sanja a se ti je zmešalo user posted image . Kaj pa ti to govoriš dečva, da te ne bo? Bom tvojega po nagi riti. Jaz te že pogrešam, če te par ur ni. Protestiram!!!!

Bom gladovno štrajkala, če te ne bo. user posted image  Obljubim. daj tvojega malo pokliči na RR, da mu par besed povem.

Sanjin dragi, mi imamo našo Sanjico tako radi, da ne moremo brez nje cel dan kaj šele teden dniuser posted image . Kako bomo pa vedeli, kaj je kaj novega pri vas in kako je Lukicauser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
12.3.2006 21:15:17   
amy26
Hvala za čestitke,

Sanja jaz na tvojem mestu nebi zdržala en teden brez tega foruma, je neke vrste sprostitev. Res pa je da včasih visim na forumu imam pa perila za zlikat ali pa podobno al pa namesto da počivam ko Aleks spi jaz sem na internetu.
Ampak kaj čmo ko pa vas je lepo brati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.3.2006 22:18:33   
sharpy

Sanja come back user posted image

Mislim, da smo vse malo "odvisne" od RR user posted image .
Ampak meni je res lepo brat kaj se dogaja z vami in vašimi user posted image in se tudi meni zdi, kot pravi Sanja, da se poznamo. Zato bi rada, da bi se mogoče res kdaj uspele dobit novemberke na kaki user posted image in user posted image .
Tudi moj user posted image me heca v zvezi z RR user posted image user posted image user posted image , kaj čmo? Če pa smo čveke.

Lahko noč in lepo spančkajte user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.3.2006 7:42:32   
Anonimen
Sharpy in ostale, pa kaj če smo čveke in odvisne od RR. Mogoče pa to rabimo. Jaz vas rabim, da me včasih malo potolažite, pa da kakšno rečemo, drugače se mi lahko samozmeša, ko sem cel dan sama z user posted image . Če pa še naši user posted image  ne znajo govoriti, stene se pa zaenkrat še tudi ne pogovarjajo. user posted image
Naši user posted image  se načvekajo v službi. In potem, ko pride domov je spet tako utrujen, da se mu spet ne ljubi zmano čvekati.

V glavnem jaz sem takoj boljše ko se malo načvekam z vami. Evo sploh več nisem utrujenauser posted image , čeprav je bila noč spet svetla

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
13.3.2006 8:17:37   
tincci
Ma meni je RR ena taka fajn sprostitev, da še kaj drugega delam kot okoli deteta skačem, pa da se pogovarjam z vami, ki ste vse v dokaj podobni situaciji.. in mi je potem dost lažje, pa tudi veliko stvari zvem. Moj dragi tud pravi, da sem odvisna, ampak sem mu zatežila, da bom njemu vzela mobisux, pol bi ga pa rada vidla!user posted image

Dej, a se gremo res zmenit na eni kavi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.3.2006 8:19:27   
tincci
Aja, da ne bom vedno samo stokala: dons sem se naspala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje dete je spalo od 9 do 2.30, pojedlo, spalo do 6.00, pojedlo in spalo do 8.00!!! EROTIKA! Kar ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.3.2006 9:04:09   
amy26
končno se je tudi Hana naspala user posted image  user posted image user posted image

moj Aleks še kar lepo spi upam da se ne bo poslabšalo ko bo dopolnil 4 mesece, je včeraj dobil za darilce žogo ropotuljo in se zdaj z njo pogovarja
mami pa je med tem časom lahko na internetuuser posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.3.2006 9:58:58   
ŽELJA
Oj!

Tut jest čestitam Aleksu za krst. Mi se tut pripravljamo na krst, mamo 9.4.2006. No mi niti ne tok ampak ostali, sej veste darila in to. Vidim, da ze kar veliko mamic dodaja dodatno hrano, jest pa še sploh ne razmišljam o tem. Sm res mislila počakat s tem čim dlje. No, seveda, če ne bo Andraž že prej pokazal da mu mlekec ne zadostuje. Mam pa itak tut namen poklicat babco (nam v 4 mesecu ta njen obisk pripada, če kšna slučajno tega ne ve, pa bi jo mogoče rada vidla), da mi tut ona kej pove v zvezi z prehrano oz. dodajanjem.
Hmmm, mislim, da Urski dolgujem odgovor, če seveda že ne veš, v zvezi z LIPOKREMO. Ja jo kr kupiš v lekarni in ni na recept. Oprosti za zamudo, ampak čez vikend zelo težko pridem do računalnika, k se nam tok drugih stvari dogaja.
Ja, jest se pa še posebej strinjam, da bi se lahko dobile na kakšni kavici, ker ve se res že zelo dobr poznate, jest sem pa še bolj nova. Tko da pridem.user posted image

Evo, to je to. Lep dan, čao čao

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.3.2006 10:31:01   
Teni_

Pozdravljene.

Nika je že boljše - na srečo. Malo še je prehlajena, ampak precej manj. Kar se spanja tiče, smo zdaj spet na starih tirnicah, jepa že prej spanje malo podaljšala in sedaj spi od 20. (pol ure gor, dol) in do približno 6. (tudi tukaj pol ure, gor dol). Pridna moja punca, kaj?

Je pa res, da zvečer in zjutraj dobi riževo kašico in verjetno tudi zato bolj dolgo spi. Ji kar malo dam zraven v flaško in je. Do zdaj sva probali banano (samo, s jabolkom). Danes pa bova še banano s breskvo). Ji je kar všeč (pač kolikor pač poje).

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.3.2006 13:37:25   
chips
DAN!!
Kako ste kaj ?Me  vsake toliko časa veter prinese na rruser posted image !
Ko Tea bedi se igrava ali dojiva(kar pogosto),ko spi imam vedno tak velik kup perila za likat,ali pa kosilo kuham,jaz sem čisto paf se mi že 3 dni tako vrti pa slabo  mi jeuser posted image !
Nevem kaj je to.
Včeraj sem prvič skuhala jabolka in ji spasirala ,pojedla je pa eno malo žličko in nič več.Se je tako oblizovala okrog ust.
Ful se slini ji kr teče iz ust,tak da komaj laufam za njo s plenico da jo brišem.
AJA, še nekaj:kje pa lahko kupim ta Fredov obroč,za kopanje???

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.3.2006 15:57:26   
Anonimen
chips tu poglej za obroč: Jaz sem ga šla iskat na dom h gospe Dorici

http://www.plavanje-dojenckov.com/

Midva z Maxom sva bila danes pri zdravniku zaradi flekcov. Pravi,da sicer ne verjame, da je to alergija, vendar nama je vseeno dala Fenistil kapljice za alergijo in pa neko mažo (Afloderm), s katero morava mazati 1x dnevno.

S sestro sem se tam pogovarjala, pa nama je rekla, da če tolikokrat ponoči je, da mu je mleka sigurno premalo in naj mu dam riževo kašico. No bom danes zvečer spet probala. Lahko, da se je zbujal tudi zaradi tega, ker je bil lačen in ker so ga srbele pikice. Svetovali so mi naj kupim Milupine kašice, ker jih ni potrebno mešati z mlekom ampak z vodo in da naj mu dam raje jesti na žličko in ne v flaško z mlekom.

Sanjice pa res niuser posted image - mene je tudi začela glava boleti.
Mojca me veseli, da je z Niko boljše.user posted image

Tincci tebi sem pa pa malo faušt, da si se naspala - ampak ti iz srca privoščimuser posted image . Kdaj bom pa jaz spalauser posted image . Max je danes vstal ob 6. pa sem ga hotela prisiliti, da bi še vsaj pol ure spal, pa ni bilo nič od tega. Ob desetih sva pa oba zaspala kot koma 1 uro.

Želja hvala - zdaj bova zaenkrat probala tole kremico in če ne bo boljše bom nabavila Lipokremo.

Meni od nespanja pa od stresa pred poroko prišli vse mozolji venuser posted image . Ker imava z Maxom isto zdravnico sem jo še jaz izkoristila. Dobila sem napotnico za fizioterapijo (za sebe), ker me ponoči boli hrbet kot user posted image . Začnem naslednji teden v M. Toplicah.
Pa še poprosila sem jo za napotnico za alergološke teste. Se moram jutri naročiti na Golniku. Ker, če mi ne naredijo teh testov, Urška več ne bo šla rodit v to klavnico pri nas v MS. Naslednjič želim iti rodit v Avstrijo z EA. In ker imam alergije na vsa možne analgetike in spazmolitike morajo prej narediti teste, če jo lahko sploh dobim.
A ima katera veze tamuser posted image ? Kako dolgo se čaka in kaj ti naredijo 1. oz., kolikokrat moram iti tja. Ker se mi z dojenčkom res ne ljubi furat pogosto tja. A mi bodo sploh delali teste, ker ga še dojim?user posted image

Malo sem dolgauser posted image  - Max ajauser posted image .  Mejte se fajn pa cartajte se.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
13.3.2006 19:30:25   
amy26
Mene je danes tudi glava bolela v bistvu že včeraj popoldne verjetno zaradi vetra, pihal je ful, še v spalnici če sem se približala oknu sem ga začutila.

Urška, maš pa smolo glede mozoljev, jaz sem imela srečo da sem se poročila v nosečnosti 7.mesec in jih nisem čisto nič imela, pred nosečnostjo sem jih pa skos imela.

Jaz sem tudi opazila pri Aleksu, da če mi čez dan manj je,da se potem zvečer prej zbudi, no na srečo mi še vedno lepo spi sam se prvo rundo zbudi po 5-6 urah dva tedna nazaj ko je več jedel čez dan se je pa zbudil po 7-8 urah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.3.2006 20:29:31   
Minka Pobalinka

JAz bom kratka.. mi ponoči še vedno lepo spimo, čez dan pa bolj malo. Le nekajkrat po 10 minutk.

Jutri imamo posvetovalnico in prvo cepljenje. Upam, da bo vse ok.. user posted image

Drugače pa imamo že cel teden po en gost obrok na dan ( ob 11 dopoldan), obdelali smo že riževo kašico, banane ( njami), trenutno "testiramo" jabučke.user posted image Poje pa veliko. Danes je pojedel 1/2 jabuka + 1/3 banane, ostalo pa je pojedla mami.. user posted image  Pa Aptamil 2 smo tudi začeli uporabljat. Mark je navdušen, se mi zdi, da je revček kar oživel odkar se vsaj enkrat na dan pošteno napapca.. user posted image  Pa tudi hranimo se spet normalno na 3,5 - 4 ure in ne več na 2. Očitno mu je bil Aptamil 1 res premalo in je bil stalno lačen. user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!