|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
15.3.2006 11:13:42   
ŽELJA
Oj, sem že nazaj. Moj je šel na zaslužen dopoldanski počitek. Ja Ursa sej tebe bo pa tale stres še pokopou.user posted image  Brez panike, jest te čist razumem. Tok slabe in grde kože nism mela nikol k glih na poročni danuser posted image , izpadanje las je pa tut čist normalno po porodu, sploh pa v tem času ko zima prehaja v pomlad (čeprov zuni ni tko vidt).
Joj, morm tut jest probat uredit album, pa bom tut kšno poročno notr dala. Sam da pogruntam kako vse to gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
15.3.2006 12:29:47   
Anonimen
DANES JE TAKO LEP DAN!!
1. Prodala stanovanje! Zdaj pa samo še na dinarčke počakamo, da plačamo naprej, potem pa selitev. Končno konec telefonskih klicev pa ogledov.
2. Primož je danes 1. prespal noč!! user posted image  Zbudil se je ob petih, ko je tulila budilka. Mogoče pa je pozabil, da je mamica pripravljena vstat ob dveh ponoči zaradi flaškeuser posted image  user posted image user posted image  Potem pa je šel k meni v posteljo in sva še malo spala. Malo? Če me ob devetih ne bi poklical moj možek, bi zamudila NFTH. Primož pa je bil lepo buden zraven mene, niti pisnil ni.

3. Jutro pa mi je polepšala še Urska s tisto banano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že dolgo se nisem tak nasmejala.

Primož se je danes bolj izkazal na NFTH kot zadnjič v RA. Je lepo sodeloval in pokazal, kja zna. Naučila sva se prijemanja preko telesa in aktivnega obračanja na trebušček in nazaj na hrbet. No, zdaj bo pa treba vadit.

Amy, meni ni čisto nič dolgčas. OK, zdaj je ful tega s stanovanjem, drugače pa me preganja še zadnji izpit na podiplomcu. Pol pa vedno kaj zanimivega najdem, da se ni treba lotit... user posted image

Lep dan, drage moje novembrke. Danes je bila porodniška, veselo zapravljanje! 

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
15.3.2006 13:48:12   
Lory
No jaz sem se pa šele zdajle dokopala do "novemberk". Tamala spi, ko se je korenčka napapcala. Joj kolk jo je luštno gledat, kar gode zraven ko jeuser posted image .

Midva pa se spravlava zidat hiško, in imam vsak dan tolk letanja okrog za papirji, da je groza. Niko mi pa taščica pomerka, se zelo dobro razumeta. Tako, da dolgčas ni in ga tudi do konca leta ne bo. pol bo pa spet služba grrr saj nočem niti pomislit, čeprav bo pa druga družba spet pasala.
Zgleda, da se bodo počasi naši malčki palčki navadli, da je noč za spančkanje in ne za sračkanje.

Poznam eno, ki se ji je tamal do enega leta redno zbujal na dve uri. Grozauser posted image .
Mene bi peljal (Ljubljančani rečejo v Polje, mi Gorenjci pa rečemo v Begne)

No zdaj grem pa za šporhet, danes bo golaž in polenta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 903
15.3.2006 14:00:54   
amy26
pri nas bo pa pica na sporedu, mjamuser posted image

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 904
15.3.2006 14:31:15   
Anonimen
pri nas pa goveja juha, riž in pečene perutničke, pa solata seveda

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
15.3.2006 16:47:10   
tincci
Pri nas pa nič! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 906
15.3.2006 23:32:56   
Urša
Jst sm pa žalostna. Mam Niko v bolnici...user posted image  in ne morm bit z njo zarad Jaka... pa prosto pojstlo majo zravn nje. Drisko je mela, 13 dni in je začela kazat znake dihidriranosti, tko da je zdej na infekcijski. Sploh ne vem, če bom lahko zaspala.user posted image  Pikica moja mala...

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 907
16.3.2006 6:58:43   
amy26
Urša, upam da bo z Niko kmalu bolje in da boste spet vsi štirje kmalu skupaj, res je najhuje če je otrok bolan in če ne moreš biti z njim, sej bo to tudi minilo.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 908
16.3.2006 7:58:57   
Anonimen
Urša s tabo sem. Bom skoz mislila na tvojo Niko. Upam, da bo kaj pomagalo. Pa enega user posted image  ji pošiljam, da jo bo čuval.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 16.3.2006 7:59:53 >

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
16.3.2006 8:03:00   
Anonimen
Max se je danes zbudil le 3xuser posted image (ob pol dveh, pol štirih in petih). Ob pol sedmih sva pa vstala. In kot vsak dan ob 8.00 že spi. Napredujemouser posted image . Sem vedela, da ga moram malo prestrašiti z oglasomuser posted image .

Ob enih pa imam frizerje. Me bodo poštrihali za poroko in naredili poskusno frizuro.user posted image . Zdaj me je pa že začelo ščemet, pa user posted image user posted image user posted image  imam v trebuhu, ko pomislim, da bom čez 10 dni gospa Fartelj. user posted image . Kako se mi to smešno sliši.user posted image

Koliko pa stane, če si greš vse dokumente zamenjati (osebno, potni list, vozniško, zdravstveno, ...še kajuser posted image )?user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 16.3.2006 8:06:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
16.3.2006 8:10:46   
tincci
Joj, Urša, držim pesti, da se Nika kmalu pozdravi. Si sploh ne predstavljam, da bi morala pustiti malo samo v bolnici user posted image Lepo jo cartaj, ko jo vidiš pa boš vidla, sej bo v nekaj dneh dobro. user posted image

Urška, plačaš samo menjavo osebne (manj kot 4.000), pa vozniške (tudi tam nekje), potni list je nekje okrog 7.000, zdravstvena kartica pa ne vem kok je. Jaz sem menjala samo stalni naslov pa mi ni bilo treba menjat jo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
16.3.2006 8:21:13   
Anonimen
Urša, držim pesti, da bo Nika kmalu doma. user posted image Upam, da imaš koga, ki ti bo Jakeca počuval in boš lahko šla danes vsaj malo k njej.

Mi se danes spet odpravljamo na Štajersko pogledat, če je kaj sončka.

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
16.3.2006 8:24:34   
Teni_

Joj, urša, držim pesti, da bo Nika čimrej doma.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 913
16.3.2006 8:56:49   
ŽELJA
Jutro.
Tudi midva že med zbujenimi.
Urša upam da boste kmalu vsi skupaj.user posted image Te čisto razumem, da ti je hudo.user posted image

Urska, ko sva se midva poročila sva oba mogla menjati dokumente. Jaz zaradi priimka, mož pa zaradi spremembe naslova. Sva hotla enkrat za vselej to porihtat. No in sva bila ob natanko 30.000 sit.
V tvojem primeru pa računaj: menjava vozniške, prometne (če imaš avto), osebne, potni list; ne pozabi pa tudi zdravstvene izkaznice in pa bančnih kartic. Zna bit v trgovini blamaža, če boš plačala s kartico na kateri je en priimek, podpisala se boš pa z drugačnim. Ja pa seveda če ste na zavarovalnici kaj življensko zavarovani je pametno osebne podatke popraviti tudi na takih policah. Saj z avtomobilskimi ni potrebno komplicirati, ker so letne. Življenske police pa so načeloma dolgoročne in če se (bog ne daj) vmes kaj zgodi, boste pa mel probleme z takimi banalnimi stvarmi.
O cenah pa raj ne bi govorila, ker ne vem točno. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 914
16.3.2006 10:00:43   
amy26
Urška mene je koštalo okoli 23.000 SIT menjava naslova in priimka ( potni list, osebna izk., prometno dovoljenje, vozniška, kreditna kartica še +1500 SIT. Za zdr.kartico pa nisem nič plačala, vsaj nekaj.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 915
16.3.2006 10:25:14   
Urša
Kmal pride mami iz službe in mi bo čuvala Jaka, jst pa šibam. user posted image  Pumpam kot nora, da bo meu user posted image  kje za jest! Bom še pumpico sabo vzela, če me bo kej začel tiščat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 916
16.3.2006 12:05:29   
Lory
Bogica Nika, si ne znam predstavljat, da bi moja Niki morala v bolnico. Že če doma joka se mi smili, kaj šele, da bi bila drugje.

Drugače se je pa naša tamala naprdnila da ob 4ih zjutraj je pa ona dovolj spala. Cele dve ure se je oglašala in godla. No potem pa sva za dve urce še zaspali.
Zdaj ji dam vsak dan zjutraj za malico, spasiranga jabučka in korenčka. Je zelo zadovoljna. Samo se mi zdi da spet malo veliko prdka in jo zvija.
A vaši, če pijejo po flaši tudi želijo sami držat flašo. Midve mava kr ornk borbe, katera bo flašo držala.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 917
16.3.2006 12:07:08   
sharpy
Urša bom mislila nate in upam, da so bo Nika čimprej pozdravila in prišla domov

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 918
16.3.2006 12:14:24   
sharpy
Punce mi smo bili danes pri alergologinji. Ugotovila je da je Mark ful alergičen na mleko, pa nekaj na jajca in da je alergičen tudi na mačko user posted image . Noben, ki ima stik z mačko ne sme prit v stik z Markom oz. k namuser posted image . Še mi ni jasno kako bomo to izvedli.
Njegovo stanje na koži ne ni čisto nič izboljšalo, je kvečjemu slabše kljub temu, da sem že 3 tedne na strogi dieti user posted image

Tako, da nas je poslala na dermatološko kliniko v LJ. Jutri ob 9. uri moramo bit že tam. Tako, da se nekaj dni ne bom mogla z vami pogovarjat... Upam, da bo kmalu boljše in da bova prišla hitro domov user posted image .
Tolaži me vsaj to, da greva midva skupaj, da ne bo sam.
Je pa bila zdravnica kar zaskrbljena, ko je videla, da ni nič bolje z njim....tako da me kar malo sekira vse skupajuser posted image user posted image user posted image

Mi boste manjkaleuser posted image

Pa pa od Anite in Marka

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 919
16.3.2006 16:16:08   
amy26
Danes sva pa bila z Aleksom v Btc-ju, ful se splača v kupovati v Mullerju npr. flaška od nuka stane okoli 960 sit, ista takšna v Babycentru pa 1500 pa kakšni vlažilni robčki, hrana,...veliko stvari ceneje user posted image user posted image user posted image  tako da smo kar nekaj spet zapravili.

Lory, moj user posted image  ko je lačen mu jaz držim flaško na koncu se bi pa afnal in mu ni do hrane zato jo mora on nujno držati in to neverjetno lepo skor men ni treba.

Drugače mi pa še vedno zavrača flaško in mu jo lahko vsilim le takrat ko je zaspan ali pa zjutraj pa še ko je, poje glih toliko da je napol sit in je več noče takrat pa sledi joška drugače je user posted image

Sharpy tudi vidva dobro opravita in upam da bodo odkrili na kaj je Mark alergičen pa da bosta čimprej doma.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
16.3.2006 19:22:58   
Vanček*
Tako pa se tudi jaz po doooolgem času zopet pri novemberkah javljam, čeprav sem začela sezono novemberk, ker je bila Ivana prva novemberka, nekak nisem našla časa za odgovorit na vašem forumu, ker vsak dan ne utegnem pa potem takoj zgubim nit s temami pogovorov.
No torej 4 obisk pediatra je za nama, bile sva drugič cepljene, smo pa se tudi tehtali in merili cm.
Imava pa 8590g in 70,5 cm...

Spima še sedaj ne celo noč, zbuja se še vedno na 4 ure s tem da ji zvečer v mleko dan dve žličke grisa, prej se pa jee samo ob mleku prebujala na 3 ure, tak da malo bolje je, še vedno pa upam, da bodo tudi kolike ponehale, ker jo še vedno mučijo....

Tako toliko zaenkrat od naju, grema se rihtat za spanje....

Lahko noč novembrke

Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 921
16.3.2006 19:57:33   
Lory
Imava pa 8590g in 70,5 cm...

Prava velikanka je Ivana.user posted image user posted image user posted image . Moja pika mika pa še 60 nimauser posted image .

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
16.3.2006 20:45:19   
tincci
Ooo, Ivana, lepe mere, tam nekje smo tudi mi user posted image Čeprav tole glede prve novembrke se morava zmenit, ker sva obe rodili na isti dan. Torej: ura?user posted image Jaz 19:17. 

(odgovor članu Vanček*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
16.3.2006 22:47:23   
Urša
Moja Nika je ful bogica, čist brezvoljna skoz leži. Nič ne vemo kaj ji je, ker še ni izvidov.user posted image
Jaka me je bil pa tko vesel po celem popoldnevu! Kr z nogicami in rokicami je opletal in se naglas smejal!user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.3.2006 6:49:01   
wawa
Alo punce.........spet sem nazaj, sem imela tehnične težave - crknu ADSL...

No skratka mi nismo lih ok. Včeraj je bil cel dan nemiren jokal, imel dvakrat drisko. Ponoči pa se je začelo vročina 38, jok in jok, mali je čisto odsoten, noče jest (oziroma poje dva požirka pol pa jok). Ob sedmih greva k zdravniku, držite pesti da bo vse vredu, prosim, ker jaz sem živčna da bi kar znorela.....

Bodite zdravi papa

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?