|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
13.3.2006 21:44:42   
tincci
Mene pa zanima, kdaj mi bo spet prav kak drug modrc kot teli dojiljasti user posted image Sej ko je pod majico, ni panike, potem se pa slečem, sem pa taka, da niti besede ne najdem. Hudo privlačna user posted image user posted image Pa ne mi rečt, nej si kak lepši modrc za dojenje kupim, ker imam 85E! Same joške so me!! Ko bom pomladi modrce na balkonu sušila, bo kdo mislil, da sem šotor ven dala prezračit user posted image

Nocko vsem, Urska, dobr spite, pa ne stiski mozoljev.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.3.2006 22:50:07   
Pikica76
user posted image user posted image za tinnci in njen humor, se človek kar takoj prepozna v takih zadevah. Če te lahko kaj potolažim pri meni ni nič bolje. Dons so mi pri aerobiki prsi celo ušle iz modrca, in ni blo variante da jih diskretno spravim nazaj.

URSKA kam boste dal Maxa med poroko in kako boš z dojenjem ta čas? Verjetno dojit ravno ne moreš, ko se enkrat spraviš v obleko, po drugi strani ti pa lahko še joški počijo če cel dan ne dojiš, al se motim?

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 877
14.3.2006 8:19:16   
ŽELJA
Jutro.

No pa je prišel 14. marec. Tko, od ene 25. leta se ga ne veselim večuser posted image . Vam je že vse jasno, a ne? Ja, danes sem stara že 28 let. Ne morm vrjet. Vse kar mi polepša dan je da je moj cmokec danes star 4 mesece. Bomo mel torto za oba, no jedla pa jo bo samo mami. he, he, he! No pa tut moj user posted image  me je z nepričakovanim darilom  tako presenetil, da ga danes ljubim še malo bolj.

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  tudi ostalim 4 mesečnikom, ker vem da jih je kar nekajuser posted image user posted image user posted image .

Pri nas sneži, zato en zimski pozdrav od (kljub 28. roj. dnevu) presrečneuser posted image mamice.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 878
14.3.2006 9:02:10   
amy26
Čestitke Andražu za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image  in prav tako tebi Želja za 28 let
lepo praznujteuser posted image  pa veliko user posted image .

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 879
14.3.2006 9:07:07   
Anonimen
Vse najboljše, Želja!! user posted image user posted image

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
14.3.2006 9:18:40   
tincci
Vse najboljše, Želja! To so zdaj najlepša leta, lih prov smo samostojne pa še vedno mlade in lepe in zdrave user posted image

Ženske moje, jst vam moram takoj neki povedat. Zgodilo se je nemogoče!!!!!!!!!!! Pazite to (joj, če bi lahko dala v okvir, bi dala):

HANA JE STARA 4.5M IN JE DANES PRVIČ PRESPALA NOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dvakrat vmes je sicer izgledalo, da se bo zbudila, pa je pančala naprej. Od 9.30 do 8.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zjutraj mi je skoraj razneslo joški pa gledat sem jo hodila, če je vse ok!!! Tako se nisem naspala od maja lani!!!!!!!! Sej ne morem verjet! Verjetno je to njena zahvala za tako lepo in drago krstno oblekico, joj 6 takih bi ji kupila dons  user posted image user posted image user posted image

Spomnite me na ta dan, ko se mi bo kmalu spet mešalo od nespanja user posted image Evo Urška, vse je mogoče!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
14.3.2006 9:37:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HANA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še dolgo ne pričakujem kaj takega.... mi na srečo vsaj spimo celo noč, 1-2x 10 min za flaško pa mu privoščim user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
14.3.2006 10:07:47   
chips
Jutro.
Midve sva pa malo prej prišle od zdravnika ,sma šle tja zaradi flekcov po vratu.In so nama dali recept za eno kremico ,ki se še dela v lekarni!!user posted image
Upam da bo potem kaj boljše.
No naše spanje ponoči se izboljšuje.
Nekje od 20-ih pa do 6-ih se dojiva od 3-4X
Samo kako dolgo bo to trajalo.user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
14.3.2006 10:16:44   
sharpy
Dobro jutro user posted image

Vse najboljše Želja user posted image , ti želim polno polno vsega lepega user posted image

Pa Andražu en velik user posted image za dopolnjene 4 mesece.  Enega user posted image tudi za Lukico, Anjo in mojega user posted image   Marka, ki so tudi danes stari 4 mesece. Kako gre hitro...

user posted image user posted image user posted image za Hano in Tincci, ki sta se po dolgeeeem času res naspali.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
14.3.2006 11:34:22   
Teni_

Vse najboljše, Željauser posted image

Midve sve bili danes na kontroli in je  zaenkrat vredu. Cepljenje bi naj imeli končno 23., če ne bo seveda spet zbolela.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
14.3.2006 13:29:15   
Lory
Hoj hoj baybe! Sem že ugotavljala zakaj se slabo počutim. In ugotovim da zato, ker par dni nisem bla na netu.

No najprej čestitke  4. mesečnikom jeeeee.user posted image user posted image user posted image

Naj se najprej pohvalim, da že 4 dni spimo zopet celo noč. user posted image user posted image user posted image . In to od 19 pa tja do 5ih. Pol se dojiva in še ene dve urce spiva. Do tega spanja sva prišle na sledeč način:

Cel dan dojenje, zvečer pa cela flaša milumil2 in ena žlica rižolinota. vse skupaj 200ml. Sem kupla cucelj s 4 kaplicami in zdaj teče tudi po flaši. Je pa fora v tem, da bi tamala že tudi prej lahko spala celo noč. Jaz sem jo ponavadi ven vzela še preden se je čist zbudila, uglavnem, ko se je začela premetavat in gost. Zdaj sem si pa rekla, da ji bom dala samo dudo in bomo videli kaj bo. Ta nasvet sem nekje prebrala. In glej ga zlomka, dam ji dudo in spi naprej. Tako sem jo parkrat popravla pa je šlo, brez hranjenja.

Danes pa sva prvič za malico papcale korenčka in jabučka. Je Nika kr godla zraven ko je jedla. bom dala slikco gor kako papca.

Urska vidva tudi napredujeta vidim, Tinnci me s svojim humorjem itak nasmeji, Želja vidim se nam je pridružila, Sanja, Mojca, Chips.....in vse ostale pa ste tko in tko super punce.
Zdej grem pa župo skuhat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 886
14.3.2006 13:31:43   
Anonimen
Želja vse naj najuser posted image . Pa tudi tvojemu sineku. Pa Sanjin Luka ima tudi danes 4.m pa še od Sharpy, Alijene in mojemure user posted image user posted image user posted image .

Tinnciuser posted image user posted image  tudi za Hano. Jaz sem včeraj tudi začela MAxa futrati. Bomo videli čez par dni, če bo spal in kdaj bo prespal noč. user posted image

Moram ga pa pohvaliti, da se že tako obrača, da ga ne morem več v miru previt. Pa ponoči tudi. Ko se pa igrava pa itak. Sploh noče biti več na hrbtu. Samo kravice bi pasel. Ko ga dam na hrbet zamahne z nogo in v drugi sekundi je že kravicauser posted image user posted image .

Danes mu kuham korenček. Bomo videli, če mu zeljenjava tudi gre tako v rit kot sadjeuser posted image .

Evo že me kličeuser posted image

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
14.3.2006 13:33:45   
Anonimen
Čez kakšno uro bova šla probat obleko. Samo za vas bom prosila šiviljo, da me poslika, da jo dam v album.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
14.3.2006 15:11:05   
ŽELJA
O Urska, komi čakam. Še ne dolgo tega sem jest počelo isto. Z mojim dragijem sva se poročila 25.06.2005user posted image user posted image user posted image . Joj kok lepih spominov. Ti ful privoščim. Pravijo, da ni pol nič drugač, še posebej če prej že dolgo skupaj živiš. PA NI RES!! Meni je bilo zelo drugač, lepše, pa kar še enkrat sva se zaljubila, pa ful si ponosen ker si se upal naredit ta korak. Mi kr solze stopijo v oči, ko pomislim. Še posebej sem bila pa srečna ko sem videla koliko to pomeni mojemu možu. K je vsazga popravu, če je slučajno omenu moj dekliški priimek,...user posted image user posted image . No v glavnem vaju ful podpiram in se veselim za vaju. Pa komaj čakam da vidim obleko.

No zdej me pa do jutri ne bo več. Prihaja moj možek, pa kosilo in potem torta (vsaj nekaj dobrega od tega da leta grejo).

Čao 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
14.3.2006 15:17:51   
Anonimen
user posted image  jebe... mojo pamet. Pozabila fotoaparatuser posted image  .

V petek imam zadnjo probo. Bom potem. user posted image

(odgovor članu ŽELJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
14.3.2006 16:22:20   
amy26
Lory, tvoja pupa je pa res pridna da ti toliko poje user posted image  kdaj bomo mi pri 200ml?

Komaj čakam da bo Aleks tudi 4.mesece da mu tudi jaz začnem mal dodajat sadje in ostalo bomo videli če bom zdržala do naslednjega tedna user posted image  mal prej sem jedla se je skos oblizoval pa nekej žvečil kot da bi imel polna ustauser posted image .

Danes mi je prvič par minutk kravice pasel user posted image user posted image user posted image , sej je skos živahen in se ful premika pa kobaca na previjalni ko ga previjam ampak na trebuščku pa ni hotel biti nikoli vsaj ne dosti, danes pa končno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
14.3.2006 20:46:14   
Anonimen
Da vas malo nasmejemuser posted image

Družina sedi pri kosilu. Sin vpraša očeta:"Oči kakšne vse vrste jošk obstajajo ?"

če presenečeno odgovori:"Veš sine, obstajajo tri vrste ženskih dojk. Pri dvajsetih so dojke kot lubenice, okrogle in sočne. Pri štiridesetih in petdesetih so kot hruške,še lepe vendar že viseče.
Po šestdesetem so pa kot čebula !"
"Čebula ??!??!" vpraša sine.
"Ja, ko jih vidiš te spravijo v jok, hahaha !"

Nato hčerka vpraša mamico:"Mami koliko vrst lulčkov pa obstaja ?
Mati odgovori:"Hčerka, penisi so kot drevesa.
Pri dvajsetih je moški penis kot hrast. Trd in pokončen. Pri štiridesetih in petdesetih je kot vrba. Bolj elastičen, upognjen  vendar še uporaben. Po šestdesetem je pa kot božično drevo !"
"Božično drevo ??!!??" vpraša hčerka.
"Ja, mrtev od korenine naprej in kuglce so samo še za okras !"user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
14.3.2006 21:15:06   
tincci
Pri štiridesetih in petdesetih so kot hruške,še lepe vendar že viseče.

Pri 40?? Hehe, optimizemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
14.3.2006 21:32:56   
Anonimen
Če se katera želi do solz nasmejat, si naj gre pogledat forum Spolnost temo: Banana v tamaliuser posted image user posted image user posted image

Upam, da ni katera od vas napisalauser posted image , sory potem, ampak res je smešno - sploh pa odgovoriuser posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
15.3.2006 8:20:45   
Anonimen
Morgen ženske. Ste že popile kavico? Mi smo jutranji tipi. Beri Max. user posted image Jaz neuser posted image . No, posledično tudi jazuser posted image .

Danes je spal 5 ur!!!!!!!!!!!! skupaj. Od 20.-1. nato pa od 1.30 - 3.ure. Potem pa ob 4.uri bujenje, ob 5.uri in nato do 6. vsakih 5 minut. Ob šestih pa smo že auf. Kaj češ, zdaj nam dete komandira. (dokler mami ne bo film počil - dosti ne manjka) Danes ga selim zasilno v svojo sobico!!!!!

Se mi zdi, da ko je Tinnci napisala oglas, da proda Hano, da od takrat boljše spi.
Torej:
Dam v najem dojenčka, s čudovitimi spalnimi navadami. Sicer se stanje izboljšuje, vendar je še vedno potreben dobrega servisa. Ko bo servisiran ga vzamem nazaj. Spati mora vsaj od 19.00 - 10.00user posted image user posted image user posted image user posted image  No, zadovoljni bomo če bo naštelan tako, da bo spal do 8.00user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
15.3.2006 9:56:32   
amy26
Urška tudi midva sva vstala danes že ob šestih, ko se zbudi ga podojim in ponavadi nadaljuje spanje do osmih danes ga je pa seveda moj vzel user posted image  ob tej uri se odpravlja v službo in seveda pol Aleks ko je jedel ni več spančal, no šele kasneje pa je za ene 45 minut.

Pa še zjutraj ko se je zbudil ob 2.00 ko se je najedel ni hotel spančkati vse do 3.30 pa sem ga nosila pa poskusila še dojiti, pa duda, vse dokler ga nisem spet stisnila k sebi da je končno zaspančkal.

Kaj punce kej počnete čez dan doma, razen da user posted image  dojite oz. hranite se igrate, kosilo naredite, mal pospravite, če je kaj likate, kaj še, men je včasih že prav dolgčas oz.drugače povedano vsak dan eno in isto edino vikendi so bolj pestri ko kam gremo ali pa smo cela družinica doma.

Ob takem turobnem vremenu se mi pa niti ven ne da, bi seveda šla če bi imela še kakšno družbo ali golegico in da gremo skupaj na sprehod, klepet,...tako pa žal nimam nobene v bližini user posted image  le v Kamniku in Lj. sam je mal daleč. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
15.3.2006 10:12:57   
ŽELJA
Dobro jutro tudi od naju.user posted image user posted image Danes pa smo se tut mi (beri: jaz) naspali. Kot veste nas matrajo zobki, smo v pričakovanju tretjega. Ima mali že levo zgoraj dva sedaj pa ima na desno tudi že vse napihnjeno in trdo. Ampak današnja noč je bila pa kot da mi jo je Andraž podaril za roj. dan.user posted image Spat je šel ob 20.00, ker je jedel že ob 18-ih, se je ob 22.00 zbudil, jedel in spal do 3.00, jedel spal do 6.00. Sva se previla in spala do 9.00. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko, da jest ga ne prodam. He, he ,heuser posted image user posted image user posted image !
Zunaj je spet mora, tko da je vprašanje če bomo šli kej na zrak. Ja drugač pa tut pri nas ne počnemo kaj dost drugega kot si napislala Amy26. No, jest poleg vsega tega pišem še diplomo. Sam tuki me pa neki brzina daje, ne gre pa ne gre. user posted image user posted image
No, moj Draži nima kaj dost razumevanja za tole moje tipkanje zato čao. Se še kaj oglasim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 897
15.3.2006 10:36:39   
Teni_

Tudi jaz Nike ne prodam. Preveč lepo spi. Vsak dan od 20. - vsaj 5:30. Kaj si naj človek še več želi.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 898
15.3.2006 10:45:19   
Anonimen
Kaj pa zamenja ga katera ? Tak malo, za par nočiuser posted image user posted image user posted image

Amy sprašuješ kaj delamo? Jaz pečem trenutno čokoladno torto, da jo nesem jutri v hotel, ker mi bodo takšno po mojem receptu spekli za poroko. Jutri pa še grem na farbanje glave, da bom na poroki lepauser posted image . Ker zadnji dan mi bo samo frizurco naredila. Pa še sedežni red moram narediti, pa....uh ne me spominjatiuser posted image . Še prdnit nimam časa user posted image . Za vas pa vselejuser posted image .

Evo moj mali že tretjič danes drnjoha.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
15.3.2006 10:46:14   
Anonimen
Kaj vam kaj izpadajo lasje? Še malo pa bom pleškouser posted image .

ME je včeraj Max potegnil za lase in mi je cel šop ven vtrgaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Kaj vam je lepše za deklico?
ruby19

Kaj bi izbrale?

Sara (81%)

Sara Ana (19%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!