|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
3.3.2006 19:41:01   
Minka Pobalinka

Sem dodala nov album - Bajsi. geslo za dostop je: bajsi user posted image  

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.3.2006 19:47:00   
petarda
Hello!

Joj, kolk so težki vaši sončki. Naš je proti njim pravi revček. Pri 3. mesecih je imel komaj 5150 g, koliko pa jih ima zdaj ne vem, ker doma nimam tehtnice. Tudi danes je bil zelo priden, je zadovoljen, se smeje, spi, tako, da pomoje je sit.user posted image  Saj pol se bomo šli tehtat, me bo pa spet kap.user posted image

Moj zaenkrat in k sreči še vedno dobro spi. Ponoči se budimo 1X ali 2X in takoj nazaj zaspi. Čez dan pa tudi dosti spi. Danes je spal zjutraj eno urico, pa potem od 13-16 (3 ure), se je najedel, igral in potem šel pančkat ob 17.20 in še zdaj spi. Vmes sem se še jaz malo ulegla, ker sem bila kot cunja. Pa ne vem od česa user posted image . Glede na vaše spanje, spim ko lord. Kar težko si predstavljam tak tempo kot ga imate pri vas URŠKA in Tincci. Svaka vam čast. Je, pa res, da kar se mora ni težko. user posted image  

Joj, URŠKA - grozne sanje. Si predstavljam kako ti je. Jaz bi ga imela verjetno skoz na joški.user posted image  Ampak tvoj čisto lepo napreduje, tako, da pomoje ni lačen.user posted image  Kar se tiče dehidracije, ne vem, kje se pozna. Pomoje pa so neko merilo tudi polulane plenice?user posted image  Če jih ima vsaj 6 na dan, potem naj nebi bil lačen, pa tudi ne dehidriran?user posted image  

Naty - ne sekiraj se. Jaz bi pomoje tudi zavrnila, ker si ne predstavljam, da bi bila cel dan (od jutra do teme) zdoma. Vsaj ne še zdaj, ko je user posted image  še tako majhen. Za noben denar. Priložnost zamujena, ne vrne se nobena - pregovor bi jaz gledala s te strani, da tvoj user posted image  bo samo enkrat tako majhen, če zdaj to zamudiš, se ne bo več vrnilo.user posted image  Služba se bo po moje že kakšna našla.user posted image  No, to bi naredila jaz, ti boš pa že videla. Mogoče tako, kot ti svetuje URŠKA tudi ni slabo.user posted image

Tincci me veseli, da sta s Hano nazaj. Res je, samo, da so zdravi. Drugo bo že.

Mogoče se res malo preveč sekiramo, sploh tiste, ki smo prvič mamice in jih mogoče res preveč analiziramo. Še dobro, da imamo naše user posted image , da nas malce mirijo. Vsaj moj je tak. Ko začnem kaj komplicirat, vedno najde prave besede.user posted image  

Joj, sem se razpisala. No, jutri gremo na en rojstni dan. Tiste, ki že imate otroke. Za vas vprašanje: "Kaj kupiti 3-letniku?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
3.3.2006 19:55:19   
Anonimen
Ja, imaš prav Tincci.  user posted image  za tvojo sumoborko, da je le zdrava.
A ima katera še katera slokeca kot jazuser posted image . Bom ga pri 4. m. vpisala v šolo za manekeneuser posted image . Sicer pa sva z atijem oba slokeca. torej mali pubec ne more biti drugačen verjetno.

Joj Sanja tvoj je tudi slokec user posted image . Meni moj dragi tudi govorim, da je vse OK, da naj ne kompliciramuser posted image . No, pa več ne bom. Nič ne obljubimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 3.3.2006 20:00:34 >

(odgovor članu Minka Pobalinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
3.3.2006 20:07:56   
Anonimen
Sanja sicer še nimam toliko starih otrok, vendar sem delala v otroškem klubu in pisala program za otroke, pa ti povem, da zelo uživajo, če lahko pacajo.

Predlagam ti, da kupiš prstne barve in risalni blok, da bo lahko ustvaril slikice za mamico. Ali pa plastelin z modelči (valjar, modelčki za izrezovanje) - otroci radi tudi gnetejo. Lahko pa tudi barve za v banjo, ko se kopajo.
Pa ena igrača je -  take ribice so, ki odpirajo usta in se vrtijo, ti pa moraš s palčko in trnkom ujeti ribico. 4 lahko tekmujejo med sabo, kdo jih več polovi >>< otrok si razvija spretnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
3.3.2006 20:08:32   
tincci
Joj Minka, vidla album, še en bajsi za Hano, juhuuser posted image  jst sem se pa bala, da bo moških zanjo zmanjkal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
3.3.2006 20:20:25   
amy26
Mislim da se dehidracija pozna na glavi če ima kakšno luknjo oz.vdolbino pomeni da je dehidriran, tako sem slišala.

Tudi moj Aleks je vitek in pravi maneken, pred eno uro smo naglas poslušali muziko pa je Aleks ene petkrat naglas se zadrl najprej njegov očka pol pa on ga je blo ful hecno poslušat user posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 681
3.3.2006 20:22:55   
Anonimen
Minka videla tvojega bajsekauser posted image user posted image Dobri steuser posted image . Pa ful lepo sobico imauser posted image .

amy moj se pa naglas smeje, ko gleda televizijouser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
3.3.2006 21:44:01   
Naty_ka
Minka bravouser posted image user posted image user posted image . Bojo punce lahko vsaj za oring dedci gledale...user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.3.2006 9:51:08   
Anonimen
Uh, ste imele debatni krožek včeraj zvečer? Komaj sem se prebila skozi poste.

URSKA - prav smiliš se mi, sem prebrala post "mami hoče spati". Jaz sem se odločila, da Primožu ne bom popuščala. Ker je iz flaške, točno vem, koliko je pojedel in da ni lačen. Če se zbudi izven urnika, ga probam potolažiti z dudko in velikokrat uspe, da takoj zaspi nazaj. Drugače pa ga dvignem, če bi slučajno bil kupček. Saj ga ne podira več redno, je pa to velikokrat vzrok za nezadovoljstvo.

Zadnja dva dni sem mu začela dajati 1 merico več (skupaj 4) in je na 4 ure. Danes pa je prvič prespal obrok ob 5-ih. Sem že razmišljala, kako bi ga ukinili.

Glede teže pa se ne sekirat, pade točno na krivuljo, ki jo najdeš na RR. Primož tudi, sem prav vesela, da je po atiju.

Tudi Primož ima po telesu na nekaterih mestih tako suho hrapavo kožo, brez rdečih pikic. Mažemo z Riboderminom, super zadeva, ker ima tudi vitamina A in D not.

Znak dehidracije pa je vdrta mečava, takrat je res že kriza. Jaz mu ponudim vodo z nekaj zrncami čaja, če je žejen, parkrat potegne. Potem pa naredi tako grimaso, kot da se mu gabi user posted image . Res je smešen.

Naty_ka: NISI SAMA! Tudi meni se je ponudila služba na srednji šoli, učila bi strokovne predmete. Seveda bi morala začeti 1.9., ko bo Primož star 9,5 mesecev. In sem sprejela, ker mi je izziv in sem si to želela. Tudi plačo bom imela lepo, več kot sem imela na faksu. Je pa to pri nas vse povezano s selitvijo. Res pa je, da jaz ne bom delala od jutra do mraka. No mogoče bom user posted image .
Mož pa bo prevzel tista 2 meseca porodniške, ki mi še pripadata. Na srečo je možna sprememba odločbe. Morava pa še pošteno razmislit, če bi raje tisti denar vnovčila za stanovanje ali pa vrtec.

Evo, zdaj pa sem se še jaz razpisala.
Lep vikend, čeprav ta veter nič kaj prijeten ni videt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
4.3.2006 11:37:51   
Lory
Zadnja dva dni sem mu začela dajati 1 merico več (skupaj 4) in je na 4 ure.

Someone prosim za eno razlago. Jaz še dojim in samo zvečer malo dodam. Zanima pa me ker pišeš da si povečala za eno merico(se pravi si povečala tudi količino vode ali ne) ali si samo naredila mleko bolj močno ali kako?

Sem probala dat enkrat samo aptamil in nič mojega pa je popila celih 220 ml in spala isto kot če bi pri meni jedla. Nič dlje. Delala sem po navodilih iz škatle.

Kakšno razmerje delate vi? In katero mleko uporabljate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.3.2006 11:42:24   
Lory
Potem sem pa dala od aventa cucelj ki ima 1, 2 in 3 . Ta ima poševno zarezico, pa ko sem potegnila je zelo fajn teklo. Mali ni folgal požirati. Kar letelo je vanj - do 60 ml. potem pa nič več

URSKA
Včeraj sem šla kupit cucelj 1,2,3 od aventa, in tamali dala zvečer mleko in dve žlici kosmičev in ni mogla povlečt ali pa je lenuhica in se ji ne da potegnit ornk. In sva bili spet na žlički.user posted image

Kakšno razmerje narediš( kolk mleka za ve žlici kosmičev)

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.3.2006 11:50:04   
Lory
Ja pa še nekaj. A uporabljate baby fon. Mi bomo zdaj zdaj začeli zidat hiško na vrtu pa bom dosti zunaj, ko bo mala spala. Pa me zanima kakšnega se splača kupit...Uglavnem mora bit dober in mora imet kar nekaj dometa vsaj 200 m

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.3.2006 13:56:11   
Anonimen
Tako je, Lory, povečala sem tudi količino vode. Vedno delam v razmerju 1 merica na 30 mL.
Jemo pa trenutno Novalac AC 1. Smo imeli vmes že Aptamil, ki je kar "tekel skozi njega", skoz je bil lačen. Novalac je malo bolj gost in očitno bolj nasiten.

Primožu več kot 120 ne uspe pojest, rabi pa zato bolj pogosto. Ponoči zdrži do 6 ur. Če mu dam preveč, precej poliva, tak da raje ne.

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
4.3.2006 14:58:59   
Anonimen
Lory na 120 ml vode dam 4 merice novalac mleka in 1 žličko kosmičev. Pa paziti moraš, da tako obrneš cucelj, da je 3 zgoraj. Probaj ti povleč, pa boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
4.3.2006 15:41:57   
Anonimen
Danes sem dala v album par slikic našega Primoža, če želite pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
4.3.2006 16:36:48   
Anonimen
Sem zdaj mislila, da me bo kap. Jaz nekaj brskam po RR-u, dragi se pa igra z Max Luko. Potem pa samo naenkrat vidim, kako mu ati daje košček jabolke, ki jo je prej zgrizel. Sem tako zakričala, da sta me oba pogledala. Še dobro, da je Max ni dol pojedel, sem mu jo s palčko ven skopala. POtem pa je spustil takšen jok, da ga nisem mogla nikakor pomirit, dokler mu nisem odrezala košček jabolka in mu dala, da ga je cuzal. Bil je tako srečen in tako se je oblizoval in ko sem mu jo vzela ven, spet jok. Na koncu sem ga tako zamotila, da sem dudo podrgnila ob jabolko in mu jo vtaknila. Očitno so mu jabolka všeč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
4.3.2006 18:09:39   
Pikica76
Mi smo sli pa danes na plavanje!user posted image Naš tamali je ful užival, bi bil kar dve uri v bazenu. So imeli cel bazen polno igračk, tko da se je na koncu še oči z njimi igral. Če katero zanima bili smo v Soči v LJ, je pa tako, da začnejo z novim terminom 25.marca in traja 10 tednov (ob sobotoh ob 9.30 ali pa ob 11.00), stane pa 20.000 tolarjev. Prvič greš lahko brezplačno, tolk da vidiš ali tamalčku ustreza ali ne. No mi smo se zmenili, da začnemo kar takoj hodit, ker smo potem celo pomlad na morju pa bi radi prej zaključili. In komaj čakamo naslednjo soboto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.3.2006 20:21:48   
petarda
Hello!

Mi bomo šli na plavanje maja. Jaz že komaj čakam in upam, da bo Lukcu tudi všeč.

URŠKA hvala za nasvet glede darila, sem kupila kar tiste ribice, so mi bile ful všeč. Še dobro, da si mi svetovala, ker sem prišla v Baby center in povedala kaj rabim, pa so mi rekli samo: "No, mal poglejte po policah, gotovo boste našli kaj primernega.user posted image " Kakorkoli. Zraven sem vzela še milne mehurčke, pa en velik balon in veliko Milko in je bil fantič videti kar zadovoljen.user posted image

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.3.2006 12:28:10   
Anonimen
Max Luka se je danes zbudil samo 4xuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
5.3.2006 13:47:10   
petarda
Ja, sem prebrala. user posted image  Max Luka. Veš URŠKA, jaz to noč skoraj celo noč nisem spala, ker sem razmišljala, kako ste ene boge, pa, da moram biti ful, ful srečna, da moj user posted image  lepo panča, pa kaj, če bo tudi on kar naenkrat preklopil na takšen ritem. Ful nisem mogla spati. Pol sem pa razmišljala, če zdaj zaspim, bom ziher lahko še kakšne 2 urci spala, če zdaj zaspim, bom lahko še urco in pol spala.... GROZA. Dojenči panča, mami pa budna. Pol pa glih zaspim, se je pa zbudil za jest. No k sreči je potem takoj zaspal nazaj.

Danes ga je zjutraj moj lubči prevzel in sem ga ob pol sedmih podojila, pol pa drnjohala do 10-tih. user posted image  Tako, da sem vse notr prinesla. user posted image

Upam, da bo Maxi obdržal tak ritem. Mogoče ga je pa res dodatek zvijal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.3.2006 14:13:13   
Naty_ka
Someone, Tale vaš Primož pa je pravi cukerček.user posted image  Če bi bil blont, bi lahko hitro rekla da je kar precej podoben našemu Sergeju.

Malo sem spremljala vašo debato glede hranjenja.  Bi se že včeraj oglasila pa nisem imela časa. Moj fakin mali je že od vsega začetka na flaši. In sem nekaj ugotovila. Če čez dan poje kak ml več, in ne rogovili toliko, in če to traja dva do tri dni, potem ponoči spi občutno dlje. Po mojem- in prosim ne me popljuvat, če se motim- ko si naredi neke zaloge v telesu, potem ponoči črpa iz tistih zalog in spi dlje. Tako da URSKA, najbolj boš videla, če to drži, če boš nekaj dni vztrajala z dodatkom ponoči in če se bo spanec podaljšal, potem je to to.
Mene je razkurilo, ko sem pred kaim mesecem in pol menjala hrano. Kupila sem mu hipp, ki pa je dosti bolj redek in mi ni zdržal ponoči niti tri ure. Pa sva pojedla celo škatlo, a sva hitro prešaltala nazaj na bebo.
Moram it.
Se oglasim zopet zvečer, če nas ne bo prej sneg zasipal user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 696
5.3.2006 14:45:41   
Anonimen
Primož se je danes 1. zbudil ob pol petih. Njegov rekord user posted image . Si je pa zvečer pošteno prezračil pljuča, pojma nimam, kaj mu je bilo.

Vam je všeč ta sneg?  V MB nas bo zametalo user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
5.3.2006 15:00:20   
tincci
Punce, katero apaptirano mleko predlagate? Za občasno naredit kak rižolino? Ne da se mi črpat mojega. Aptamil 2, Beba (če prov razumem Naty, je to tudi mleko), Milupa ....?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
5.3.2006 15:15:21   
amy26
Jaz svojemu dodajam Hipp1 mu zelo odgovarja, tudi če mu ga zvečer naredim pred spanjem mi normalno spi od 6-9 ur v kompletu seveda prvo rundo al pa če ga dojim isto spi, zapira ga nič, prdi pa glih tko al ga dojim al pa dodatek dodam.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 699
5.3.2006 16:20:53   
Anonimen
Izbira mleka ni tako enostavna. Otroci so različni, te mlečne mešanice pa so tudi (na moje presenečenje) zelo različne. Upoštevaj, da je rok trajanja po odprtju precej kratek. Morda pride zato v poštev Aptamil, ki se dobi v pakiranjih za 1x uporabo.

Naše izkušnje: Aptamil je bolj redek, več je bilo polivanja, zaleglo je za krajši čas, blato je bilo mehko, včasih prav tekoče (vendar ne driska).
Novalac je gostejši in bolj nasiten, se ne peni tako zelo (user posted image  poje manj zraka), lahko pa zapira.
Drugih mešanic nismo sprobali. Morda ni zanemarljiv tudi finančni moment.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?