petarda
|
Hello! Joj, kolk so težki vaši sončki. Naš je proti njim pravi revček. Pri 3. mesecih je imel komaj 5150 g, koliko pa jih ima zdaj ne vem, ker doma nimam tehtnice. Tudi danes je bil zelo priden, je zadovoljen, se smeje, spi, tako, da pomoje je sit. Saj pol se bomo šli tehtat, me bo pa spet kap. Moj zaenkrat in k sreči še vedno dobro spi. Ponoči se budimo 1X ali 2X in takoj nazaj zaspi. Čez dan pa tudi dosti spi. Danes je spal zjutraj eno urico, pa potem od 13-16 (3 ure), se je najedel, igral in potem šel pančkat ob 17.20 in še zdaj spi. Vmes sem se še jaz malo ulegla, ker sem bila kot cunja. Pa ne vem od česa . Glede na vaše spanje, spim ko lord. Kar težko si predstavljam tak tempo kot ga imate pri vas URŠKA in Tincci. Svaka vam čast. Je, pa res, da kar se mora ni težko. Joj, URŠKA - grozne sanje. Si predstavljam kako ti je. Jaz bi ga imela verjetno skoz na joški. Ampak tvoj čisto lepo napreduje, tako, da pomoje ni lačen. Kar se tiče dehidracije, ne vem, kje se pozna. Pomoje pa so neko merilo tudi polulane plenice? Če jih ima vsaj 6 na dan, potem naj nebi bil lačen, pa tudi ne dehidriran? Naty - ne sekiraj se. Jaz bi pomoje tudi zavrnila, ker si ne predstavljam, da bi bila cel dan (od jutra do teme) zdoma. Vsaj ne še zdaj, ko je še tako majhen. Za noben denar. Priložnost zamujena, ne vrne se nobena - pregovor bi jaz gledala s te strani, da tvoj bo samo enkrat tako majhen, če zdaj to zamudiš, se ne bo več vrnilo. Služba se bo po moje že kakšna našla. No, to bi naredila jaz, ti boš pa že videla. Mogoče tako, kot ti svetuje URŠKA tudi ni slabo. Tincci me veseli, da sta s Hano nazaj. Res je, samo, da so zdravi. Drugo bo že. Mogoče se res malo preveč sekiramo, sploh tiste, ki smo prvič mamice in jih mogoče res preveč analiziramo. Še dobro, da imamo naše , da nas malce mirijo. Vsaj moj je tak. Ko začnem kaj komplicirat, vedno najde prave besede. Joj, sem se razpisala. No, jutri gremo na en rojstni dan. Tiste, ki že imate otroke. Za vas vprašanje: "Kaj kupiti 3-letniku?"
|