|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
5.3.2006 16:41:29   
petarda
Tincci ne vem. Še nimamo s tem izkušenj. Mogoče res poskusi z Aptamilom, ker ga dobiš tudi v manjši pakungi (DM) pol boš pa videla, če ji nebi ustrezal, pa prešaltaš.

Lory mi nimamo babyfona in ga tudi ne rabimo, ker mamo ušesa že čist našpičena, slišiva vsak njegov vzdihljaj in kašelj, je pa res, da smo skoz zraven, stanovanje je majhno, če gremo pa ven, pol gre pa itak tudi on. Sem pa videla, da imajo zdaj v Eurospinu Babyfon v akciji - nekaj manj kot pet tisočakov. Pride tak čist navaden, čist enostaven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.3.2006 17:13:08   
Minka Pobalinka

Tincci mi imamo Aptamil.. izbrala sem ga, ker so ga otrokom dajali tudi v porodnišnici. Težav nimamo nobenih, krčev ni bilo nikoli, skratka jaz sem zelo zadovoljna.

Nas JE zamedlo.. sva z user posted image  spala od 14.00 do 17.00 in ko sem se zbudila me je skoraj KAP. Zunaj je kot v sibiriji.. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.3.2006 17:34:13   
Naty_ka
Ja ta mleka so res različna. jaz Sergeju dajem Bebo1, tudi zaradi tega, ker so mu to dajali že v porodnišnici. Po tem ga ni zvijalo, pa tudi prdal je lepo.
Kar se pa cene tiče, pa je tako. Pri nas škatla (v njej je 2 krat po 400 g) stane v trgovinah okrog 2850 SIT, v lekarni pa 3300 Sit. V Avstriji dam za škatlo 2240 tolarjev. Se mi splača, pa tudi najbilžje mi je če kupujem tu v Avstrijski Radgoni.
Nekatera hrana ima pa KATASTROFALNO ceno.
Pa običajno je začetna najdrajžja. Potem nadaljevalna je skoraj pol cenejša.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.3.2006 17:36:48   
tincci
Evo, končno mi je ratal par fotk dat v album samo za vas, da vidte mojo Budo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.3.2006 18:41:40   
Anonimen
Tincci kako ste pa vi lepi na avatarjuuser posted image . Grem pogledat še v album.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
5.3.2006 18:52:49   
amy26
Lory, mi imamo babyfon je zelo v redu zadeva, mi smo ga uporabljali od začetka ko je bil Aleks še majhen in sicer takrat ko sva šla v spodnji del hiše recimo na kosilo, res super vsak njegov glasek sem slišala, pa še dobro je to da imaš možnost imeti vklopljeno v elektriko ali na baterije.
Zdej pa ko je velik ga pa ob nedeljah ko gremo dol jesti seveda s sabo vzameva saj je veči del dneva skos buden.

Tincci lepe slike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.3.2006 18:58:07   
petarda
Ja, lušna je tvoja ". Tudi ti si. Zanimivo, kako si lahko osebo, ki jo poznaš le preko neta, čisto drugače predstavljaš.

Jaz sem zdaj ful jezna. Sem se spravila delat maslene rogljičke, sem mislila narediti take, kot so npr. tisti pečjakovi. Mal mi je bil čuden recept, ampak sem vseeno nadaljevala in kaj potem pogruntam? Da pravzaprav delam PIŠKOTE (take kot so recimo tisti vanilijevi, orehovi...rogljički). user posted image user posted image user posted image  Pa tolk sem si zaželela tiste pečjakove.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.3.2006 19:15:02   
Anonimen
user posted image sanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za pečjakove rabiš listnato testouser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
5.3.2006 19:18:15   
Naty_ka
Punce, na vsake toliko časa se le zgodi kak čudež. IN MENI JE DANES USPELO!!!!
V albumu so slikice, če katero zanima.
Zdaj samo moram nastavit sliko za avatar. Ne vem pa kako, ker mi piše da je prevelikauser posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.3.2006 19:32:15   
Minka Pobalinka

user posted image user posted image user posted image  Tincci.. ja Hana je pa taprava za našega mulčkauser posted image .. bosta lahko skupaj "šlaufe" štela.. user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.3.2006 19:38:22   
petarda
Mamo pa cajta danes.user posted image user posted image user posted image
Luškan tale user posted image Sergej. user posted image  Naty-ka jaz sem se tudi namatrala, ko sem prvič gor dajala avatar. Pa še zdaj ni tak, kot bi ga želela.

Enkrat daleč nazaj sem delala te rogljičke. Ampak ne iz listnatega testa, so bili bolj taki, kako naj rečem kifeljčki, noter pa polnjeni s koščkom masla. Ma ful okusno. In tist recept sem ob selitvi zgubila, zdaj pa mam.user posted image  No, moj lubči je tudi s temi zadovoljen, jih že skoraj ni več. Jaz si pa še vedno želim tistih pravih, ki se kar topijo v ustih. user posted image  Saj za recept bi poklicala mamo, a kaj ko nimam nobenih tapravih sestavin doma, ne kvasa, nič več jajc, nič več masla, nič več mleka, nič....pa čist zamedlo nas je.user posted image  Želja pa taka, kot bi bila noseča.user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.3.2006 19:58:48   
Anonimen
Sanja idi do sosedauser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
5.3.2006 19:59:17   
tincci
Jst sm dons že cel dan na cukru tud ... pa tele tvoje rogljičke bi tud pojedla... sladoled sem pa že včeri uničla user posted image

grem Budo spravit spat pa likat pol pa res upam, da bova dons po enem tednu kej spale, ker drugač bom gube dobila, lih dons sem ugotovila, da imam pod vsakim učem eno tako dooooolgo... upam, da sam začasno zarad utrujenosti ker sej materinstvo je joh in sploh, sam res ne bi čez 3 leta zgledala kot da je vlak čez mene zapeljal user posted image

Dobr spite, punce, fajn ste user posted image Urska, ce bo ponoči kriza, verjetno ne boš edina, tolaži se, da bo tud to minilo, pri 15 bomo vse tiste čudne zatežene mame pa sam za dnar nas bodo mel user posted image nočko

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.3.2006 20:07:51   
Anonimen
Tincci in Naty sem videla slikiceuser posted image . Kak ste vsi cartuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
6.3.2006 8:20:25   
Anonimen
Jutro, kaj še vse spite?user posted image

Max se je danes zbudil 4x za hranjenjeuser posted image . Eni 2x sem mu še morala dati dudko - vendar tega ne štejem večuser posted image .

Sem se odločila, da mu dodatek dam enkrat opoldne, da ga potem ne bo več zvečer zvijalo.

Joj babe, če bi ve videle, kako Max cuza jabolkouser posted image user posted image . In kakšen hudič je če mu jo vzamemuser posted image user posted image . Kislo mu očitno paše kot mami. Danes mu jo bom probala skuhati, pa dati probati kakšno žličko.

Riževe kosmiče smo črtali zaaenkrat z jedilnika, ker očitno ni lačen, da bi se zaradi tega zbujal.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 6.3.2006 8:21:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
6.3.2006 8:43:23   
Anonimen
pa to ni res. Še vedno vse drnjohajouser posted image

Jaz sem se šla po dolgem času tehtat. Ostalo mi je še 1,8 kg. S tem, da si nisem prej nohtov postrigla, kocine zdepilirala in z mokrimi lasmi, pa ker so mi lasje še malo zrasli od nosečnosti, moram odšteti še za vse to 0,5 kg >>> ostane torej:

še 1,3 kg.user posted image

Ja pa še en kifeljc moram odšteti.user posted image  torej še 1,2 kil. A moram še kaj odštetiuser posted image ?

Pismo je fajn sam s sabo debatirati.

Vstaniteeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Zunaj taka lepa zimska idila, ve pa smrčite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
6.3.2006 8:51:15   
Anonimen
user posted image       evo par zimskih smeškotov

user posted image     user posted image   user posted image   user posted image

a mislite, da bo user posted image    še 1x prišel, ker je spet začelo  user posted image  ?

a ima še katera težave s user posted image ? Meni se je uredilo.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
6.3.2006 8:58:31   
tincci
Boga Urška, se moraš sama s sabo pogovarjat user posted image

Jst sem pokonci, sam sem bla v banji, moj jo je pa čuval. Sem si dala notr eno Kneippovo tableto, malo olja, tamalo lučko pa trač revijo, zmaga skratkauser posted image

Hana se je zbujala za jest na 2.5 ure. Bom tud jst dons mal jabolčka skuhala. Itak je stara že 4m 5duser posted image Tudi H ima ful rada jabuk, tko da ne bo problema jo navadit na to. Poročaj, kako je užival! Jaz ji bom dala kar par žličk, bi rada počas izpustila en obrok dojenja, ker me bo čist pojedla. A si opazla, da sta si na fotkah Max pa Hana mal podobna al se sam men zdiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.3.2006 9:07:14   
Anonimen
tincci zateuser posted image .

Ma meni se zdi, da imajo ti novemberčki vsi istega fotra. samo zdaj še ne vem katerega    user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
6.3.2006 9:24:53   
wawa
Po nekaj dnevnem počitku še pozdrav od mene! Smo cel vukend okrog hodili,pa še ati je iz poti pršu in naju je 100 na uro crtal, pa nisem mela časa na RR it.

Najprej vprašanje, da ne pozabim, pri zamašenem nosku, ali date le fiziološko ali mu tudi spumpate z uno pumpico ker meni totalno ne gre z tisto pumpico, ter če pumpate kako to izvedete?

No drugače, mi smo ok, danes je prvič spal 8 uruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v kosu od 7.00 pa do 3.00 potem pa od 3.30 do 7.00 no sem mi zdi da je to kar ok.....upam da ima namen to navado obdržat. Sem pa vidla da jim vsi neke dodatke zvečer dajete, a to  zato da bolje spijo? Moj sicer poje zvečer na obeh dojkah, ampak pol se mi pa ne zdi več lačen, ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urška, jaz komaj čakam da dopolni 4 mesece in mu pom poskusla dat malo sokca od jabučka......se mi kar smili ker skoz samo mamičnega mlekca papa.

Zdaj pa grem se še kaj kasneje javim, papa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
6.3.2006 9:25:10   
Anonimen
A je katera iz MB ali okolice? Jutri zjutraj grem v MB pa gremo lahko na čaj pa kremšniteuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
6.3.2006 9:26:29   
amy26
Midva sva tudi pokonci user posted image  pri nas tudi ful snega, dobra si Urška da si se že skoraj približala svoji teži, jaz imam še vedno +5 kg nikakor ne gre dol je pa res da ne pazim na hrani zato ni čudno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.3.2006 10:16:09   
petarda
A je katera iz MB ali okolice? Jutri zjutraj grem v MB pa gremo lahko na čaj pa kremšnite [/quote

Jaz sem iz okolice MB. user posted image user posted image user posted image

Joj, URŠKA, tebi se pa pozna, da bolje spite. Je bilo kar veselje, danes prečekirat to stran, sem se nasmejala ful.user posted image user posted image user posted image  Tile smeškoti kar služijo svojemu namenu.user posted image

Jaz vstajam okoli 7-ih samo dopoldne ne morem nič na net, ker imamo samo navadno linijo in potem v delavnici spodaj ne delajo telefoni, če jaz tukaj tičim. No, ob 10-imajo pa glih malico in potem včasih skočim pogledat kaj dogaja.

Tincci, ti si pa privoščiš. user posted image  In to med tednom in to še zjutraj.user posted image  user posted image  Za tvojega user posted image .

Meni je ostalo sta ostali še kaki 2 kili. Je pa res, da se malce trudim hujšati, a ne preveč, da ne bi mleko šlo pa-pa.

Wawa nam dozdaj še ni bilo treba uporabiti fiziološke, tako, da ne vem. Mi spucamo samo z vodo in vatko ali palčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
6.3.2006 10:18:44   
petarda
No, tole mi je pa ratal zdej. user posted image  Sem en zaklepaj preveč zbrisala, pa ne vem, kje je ta oglati.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 724
6.3.2006 10:29:20   
tincci
Zdej ste me zrajcale in sem se šla stehtat. Še vedno +3kg kot od prvega meseca po porodu, niti deke več niti manjuser posted image Je pa res, da se niti ne šparam niti ne pretiravam, nekako tako kot med nosečnostjo. Še vedno pa nosim trenirko pa ene kavbojke, ki sem jih nosila pri 3m nosečnosti, ker v moje se sicer stlačim, ampak zgleda, kot da se bodo razpočile čez trebuh pa rituser posted image Tko da očitno mam mal drugačen gešteluser posted image Se niti ne sekiram, sem pač skos v dveh lepih trenirkah in to je to.

Urska, jst mam prebavo super, nič več problemov iz nosečnosti, hvala boguuser posted image Joj, jst bi šla tud v MB na kavouser posted image Sem včasih veliko tam visela, ker sem imela fanta od tam, in mi je tko lepo mesto. No, potem sem pa fanta zamenjala, tko da me že nekaj let ni tam... mam pa še par kolegic tam še vedno, moje Štajerke user posted image

Wawa, jst fiziološko uporabljam že skos, na začetku sem dajala po eno kapljico, zdej pa kar več kapljic zlijem notri, so tako delali v bolnici, in potem se vse lepo zmehča pa samo z palčko za ušesa ven poberem.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?