Anonimen
|
Evo, Maxi spančka upam, da mi bo uspelo do konca napisati. Max Luka postaja vse živahnejši in zahteva vse več. Tako, za RR ni več toliko časa . Max se je začel včeraj ponoči obračati na trebuh. Malo me je strah in ne vem, kaj naj storim. A ga naj pustim? Mislim, da mu ne paše na trebuhu, ker vedno začne stokati (ali pa ne ve obrniti glavice vstran) in se dvigovati v kravice. Glede uvajanja goste hrane (ne vem katera je že spraševala); Jaz ga bom kar čim dlje dojila, če zmanjka bom pa do 6.m. dodalaja mleko. Gosto hrano bom začela uvajati po 6.m. Pri 4.mesecih mu bom pa probala, dati kakšen sokec iz svežega sadja. Sem mu zadnjič namočila dudko v Zalo harmony, pa jo je tako z veseljem vlekel, da je bil prav smešen. Pa ni se mogel načuditi kaj je to. Preden mu bom pa ponudila kakšen sokec, mu bom dala na ustnico kapljico jaboka, manga,....nato žličko sokeca.... Joj, jaz komaj čakam, da bo s prsti jedel špagete in da se mu bodo limali na lice . Glede TV-ja. Max ima včasih trenutek, ko se ne želi igrati in mu grem tudi jaz na živce . Takrat je najraje v ležalniku in gleda TV. Vsakih par minut pa se naglas zasmeje in me pogleda za sekundo, potem pa takoj nazaj na TV. Glede plavanja. Mi bomo šli plavat takoj po poroki. Torej, ko bo star 4,5 mesece. Mi je pediatrinja svetova, da raje pred 4 meseci naj ne gre v vodo, ker nikoli ne veš kakšna bakterija je lahko noter. In ker delam v M. Toplicah, se tega dobro zavedam . Sem mu pa včeraj nabavila obroč za dojenčke (tistega rdečega z naramnicami). 6.000 kil stane Je od 3.m. naprej. Včeraj je naš MAx 1. prečkal mejo. Sva carinika prosila, če mu lahko da štampiljko v potni list, da bo imel v spomin. Seveda ga je dobil (2 - slo in aut) Carinik nama pa je z dragim, pozabil dati potem celo osebne nazaj Sharpy - nič nisi javila, če si dobila pesmarico
< Sporočilo je popravil URSKA -- 24.2.2006 13:49:13 >
|